AmekAw tv3


ASSALAMUALAIKUM WBT



yuhuu ~ actually 26 april yg lepas aku kembali ke penang lagi ntok program amekaw TV3 . hehe .. saja laa kan na tambahkan ilmu pengetahuan n dapatkan pengalaman baru . memang best giler laa . penat ngantuk happy semua ada . hehe . ta kesah la , yang penting kitorang enjoy ! (^_^) 



Keesokan hari , kitorang mula bertugas . cewah ! macam da bekerja plak . haha ! ta la , kami tolong apa yang patut dalam menyiapkan lokasi game amekaw tuu ar . firstly , sangat penat ngan cuaca yang memang malatop ! but it's okay , we try to be success . hehe ~ sempat jugak laa berkenalan ngan crew-2 TV3 . dorang peramah n suka buat lawak yang memang lawak tuu sesuai ntok digelak . hahaha ;) 


cam biasa , jumm usha gambar yang sempat shoot . heee ~


edaran flyers amekaw ~ ;)

kerja kami di padang bermula ! yuhuu ~

penggambaran AmekAw on 1st day <3

yippy ! bgambar bsama pengacara AmekAw - Azahari ^_^

love this one ! weee ~

saringan pertama :)

1st time dapat masuk lam OB . hehe . suka-2 !

malam tuu plak , kitorang wat BBQ . sambil-2 tu jemput laa jugak crew-2 TV3 ;)



sessi BBQ laa plak .

gurlz !

last day amekaw ! shoot with crew TV3

sejujurnya , I miss uolls !!

amekaw !! da kena baling tepung . grrr ! hahaha

pape pun , happening giler ngan dorang . love uolls larh ! muahh !! :*

N malam tuu jugak , kitorang dinner bersama-sama sebagai tanda penghargaan n last kami bersama bersuka ria . huhuk ! sedih laa plak , but I hope one fine day we'll meet again . ;)

thanks coz belanja weolls dinner . ^,^

otw na balik daa ~

pilihan hati ~ jimmy shanley versi TV3 . hihi

wokey laa , that's all ntok kali ini . hope diorang ta kan lupakan kami seperti mana aku yang akan sentiasa ingat kenangan bersama . hehehe ^_^ . 


sekian , wassalam 


Nuha Fashshalna Mohd Asri



509 comments:

  1. Saya malu dgn awak



    Diorang dengki

    Nabilridźal

    ReplyDelete
  2. Saya perlukan awak ok tu ja saya merana saya saya salah ok :-)

    ReplyDelete
  3. Sorry u la bg I jd mcm ni dgn friends I



    okay bee

    ReplyDelete
  4. April fool aku hambat hang lari menyemak pandangan

    ReplyDelete
  5. Aku dan semua yang terluka karena kita

























    nant buka sem

    ReplyDelete
  6. Serius aku terkejut ok past2 okay

    Fb suggest don't

    ReplyDelete
  7. Im my destiny to be somebody now berpijak di bumi yng nyata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Act normal dont be paranomal tu kita

      Delete
    2. Berdikari aku. Tak control hg


      hng tk control aku

      Delete
    3. Kot sini nk dakwah apa dakwah


      okaykan

      Delete
    4. Left hand 81 Arabic


      right 18 palm

      fb x sah iq zero
      twiiter knowledge oo OO OO
      aku la brani hng ada

      Delete
  8. Mcm terikat kita ok2




    degree lps we ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hng penang ok kan uitm jaga diri shah Alam tgk aku x taw ask all the the lectures taun dpn sat je couple

      Delete
  9. Hng puji budak ni baik kat ayah mak ok mcm ni

    ReplyDelete
  10. Kening tebal aku nipis dewa grik pun kalah fb jgn mcm bpk ayam je


    Fitnah

    Yahudi

    ReplyDelete
  11. Ak tak mau rosakkan fikiran hang tk kan tu fitnah fb slanders

    ReplyDelete
  12. blog hak masing tu buat ak cinta senada

    ReplyDelete
  13. Pikiaq orang la dua ja u ni kan knapa tk gitaw awai2 k ja

    ReplyDelete
  14. Suarakan hak couple no 1 dkt je gua musang perjanjian arwah dato' linggi dgn tok guru
    Penang tok nadoq

    ReplyDelete
  15. Tok jannaton tu status kalah dewa grik kancil same ngan cik shira ak nk nyanyi dgaq kan sdpnye mu ni hang le

    ReplyDelete
  16. Lein kali dgaq ckp ak rasa first qb ya allah tu telinga ak problem bisikan syaitan kacang jd?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu la aku kita break tk leh ikatan bataniah mcm kawe malaih mu dulu f5 dpn pulun ckp kelate nanti ak knalkan dia dgn hang

      Die ok

      Delete
  17. Lipeh slang kelate pak wak gi mane ulu dong ak ck pelik je abah mak kamu mane semue ok

    ReplyDelete
  18. Pelek tkyah penang boring muka tu jgk we happy tunang ak rasa tkpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sat tk sah belagak ak mmg belagak mak kata

      Delete
  19. Untung ok share sini aku lahir 1 april 1989
    kirim salam emma

    ReplyDelete
  20. Blog hng blog aku jgk ok di hospital bersalin pulau pinang waktu mlm kalau tk silap huyuu kacak peluh2 joging dp

    ReplyDelete
  21. Via android pc aku longlai okay aku nk tido okk forevar okay bee

    ReplyDelete
  22. Rindulah tkpa ak sabtu turun kolej tkyah

    ReplyDelete
  23. Rehat penat berjuang mesej bila perlu satu kolej aku femes jgn 1 malaysia

    ReplyDelete
  24. Addicted to me to ak halau lg peàce

    Sorry asraf bin amir kwn beik dari f2

    ReplyDelete
  25. Ak tgk status hang fb naim melawak je ak taw semua orentasi aku pressure

    ReplyDelete
  26. Whatts app ak buang tanya hantam inbox muni dely hector asal ahmad dragon soh cari calon

    ReplyDelete
  27. Ak nk solat ok ingat ipad2 semua ak belah awai ahad tu paan asraf bang mirul inbox

    ReplyDelete
  28. Lagi ingat aku banyak berkobarban demi hang try buka Fb tgk jd aku tklarat mmg style mcm ni

    ReplyDelete
  29. Fb aku give up hng tolong tinjaw anak buah kesayangah

    ReplyDelete
  30. Aku banyak berkoban demi hnag mak aku lwn tkpa2 aku mmg mcm ni

    ReplyDelete
  31. Ang kna hargai aku ok kan ak nk rehat puas2 start harini

    ReplyDelete
  32. Masjid zohor aku pi kolej tkyah mcm naim kata bukan kerja aku ok

    ReplyDelete
  33. Hang ikut nafsu aku taw aku lama hidup dia yng buat. Muka hidung aku disscuss dgn wasabi ok

    ReplyDelete
  34. Gelap background hng cerah sikit hnd aku dah la itam mengantuk aku ok

    ReplyDelete
  35. Aku tak cukup rehat berjuanag berjaya


    hang tinjaw

    ReplyDelete
  36. Kata pedih hang ja pahe leim tak layak

    ReplyDelete
  37. Dpa concerne hang pun sama tapi nabilridzal aku benci dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penah pi lipis hng buang betoidak hang puncaaaaaaa

      Delete
    2. Jaga aku aku mmg tak mampu urus diri ok 29

      Delete
    3. Ok pakwe tkpa rahsie wasiat ayah 23

      Delete
  38. Dowfy tk matang naim matang org senang

    ReplyDelete
  39. Aku stress tu mcm beguk tkpa status tkpa peduli apa fb aku giveup hang tinjaw

    ReplyDelete
  40. Rindu tgk bulan rindu dok mai ja tk taw malu

    ReplyDelete
  41. Ehem setempat aku penat ok kira jadi okay

    ReplyDelete
  42. Ok kirim salam all the lectures ada masalah aku pi ja puan ramah aku pi

    ReplyDelete
  43. Replies
    1. Ak nk happy jgk hang takpa peluk ak saka dok mai telinga

      Delete
    2. Android the best


      Bb social
      Iphone dowfy

      Delete
  44. Replies
    1. Hang ak sound awaikan saya trauma

      Delete
    2. Member2 hang mana taw esp sarahdina muni sound crew

      Delete
  45. Replies
    1. Ak senyum sinì sana tkpandang kpala otak hang

      Delete
    2. Ak sayang ak ngaku cinta sngt keadaan time fesi mak ak sorang

      Delete
    3. Paan ak dok cìta yg lein ecpt helmi mengarut ja

      Delete
    4. Yg awaì ok hady nazimuddin


      Stakat post sapa pun boleh

      Delete
    5. Bukan tkmau pandang yg lein ak meluat tu tersungkuq

      Delete
    6. Solehin siap tlng bkn keja mpp

      Delete
    7. Yg tebeliak biji mata tu :-) perempuan
      Hng tkdak keja poke2 ogang

      Delete
    8. Buka fb nk taw hang cinta sgt la

      Delete
    9. Ak bkn hebat pun tkyah kalau tk sgp kwn fress kt status kata ak dajei maki semua tu inbox

      Delete
    10. Berani mati


      Ak tk sggp slanders fitnah

      Delete
  46. Umah dpn masjid sampaikanlah dpt pahala tapi kaki smbng pompuan

    ReplyDelete
  47. Kampung nanti belajaq pun tk lepaih

    ReplyDelete
  48. Ak taw ak lama ngorat smlm ak kata puan haniэа

    ReplyDelete
  49. Hang tk ready fb tkpa aku twitteq

    ReplyDelete
  50. Replies
    1. Semalam tk sdq aku mengigau pukui adik pompuan

      Delete
    2. Balik k. Cpt kata ada pak we
      Sini open sgt

      Delete
    3. Baru tng awat ak asyik femes ja

      Delete
  51. Hang ada bela jugak aku pewaris ok sayang

    ReplyDelete
  52. Ak hantam ja tk tgok błog sorry

    ReplyDelete
  53. Okey paan wakilkan semua mpp mintk maaf

    ReplyDelete
  54. Tak pasai2 aku popular abis lawak dp la okaz bee ok hang kerohaniann <3 buang sms yg nì couple ok la jògìng fit kacak hang matain tkmau gemuk tapi ak sayang hang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nafsu tkpa mazì apa tkdak dah hati cinta mata ak lain mcm mata pincez mìera tkpakai spek itam mcm abe mu ikin tu dia yg mai ak mmg pompuan suka baik kacak bkn ipad semua ak nk usaha sendiri<3

      Delete
    2. Nak lwn kalah sbb badan ak dah dewasa mcm tulah sayang rindu tgk bulan badaruddin bulan agama makan la gastrik mìnum milo ak mmg dkt ngan pompuan hang ni cekmekmolek nantitnak dok tepi marley kata hang nk ambik2

      Delete
    3. Tkpa bg daniel pinjam sat ja mcm songgok dia ungkit semua ak bkn suka kepìt daniel bg pinjam

      Delete
    4. Hang tkpa I love daniel marley ak nk pi dok kt geng acoaunt hang aku pandan daniel ak bg sa ok melawk

      Delete
    5. Agama mesti dipelihara okay bee tkpa byk spy mak aku kak ju mak dia mrsm pekerja

      Delete
    6. Cornfirm crew2 skali mcm biasa malu danny nizam toriq abng single ja ak sama dgn danny dia dolly gebang fb kita blogspot okay bee <3<3

      Delete
    7. Jumpa ak kata mak yg tengah tu tkpa ak tarik ja hang ak mak tinggai bln 5 okay bee

      Delete
    8. Mcm cun sgt jump qb tk kira qb barang mahai mami jamrum tksah taw yg jco kulim mami jarum laki dia cc raya maì. Kata marka

      Delete
    9. huhu~ aku benar-benar lemah ! aku lemah sebab ??

      semakin jauh aku dengan dye , semakin aku gìlakan dia<3:-P<3<3 ak mmg tanya puan ramah okay bee playboy tk dah taubat dah aa I love you<3:O<3B-)<3-:)

      Delete
    10. Kelate tu kacak jgk pulunbd pulun badak lagenda balik pulau okay sat <3

      Delete
    11. Eksiden pinjam duit ak dating hujan2 lawak asraf

      Delete
    12. Time ni nafsu pi tidoq pulun tkpa dkt ja okay bee


      Bze nk solat Salam ok<3

      Delete
    13. Aku bara budak kolej aku jgn buat pasai ok mcm tu tkpa aku bkn tegas sgt nk didik mak cikge yg terhormat

      Delete
    14. Aku edar tlg dgn uitm mpp buat apa?


      Betoidak sayang

      Delete
    15. Dia tkt jgk apa2 sapa nk tlg hng la harap pulun ja ok donut

      Delete
    16. Dia tkt jgk apa2 sapa nk tlg hng la aku beik sabtu aidil sng tajul ada Ariel peterpan muka dia

      Delete
    17. Ok settle bab tu fb tkmau ok la

      Delete
    18. Okay bye maarop jaga apa juah sgt yumiko adik curut

      Delete
    19. Aku bos besaq jgn tkt hati beik

      Delete
    20. Okay bye maarop jaga panjang penaga ok masalah aku la terlampau seronok

      Delete
    21. Gitaw ayah aku mmg mcm ni tkleh nk buat apa ank yatim dpa aku harapan

      Delete
    22. Paan call ja boring saayang ang pun sama dpn aku malu

      Delete
    23. Tk taw nk kata hang buka fb la tgk apa jd

      Delete
    24. Aku mmg cinta hang ja okay tkpa sabaq

      Delete
  55. Mak2 cinta2 kawan2
    Tua hormat muda bimbing

    ReplyDelete
  56. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  57. Ak nk didik dpa junior freeš tgkp bašah sorng

    ReplyDelete
  58. Tksah daniel tkt okay tidoq ak penat type android

    ReplyDelete
  59. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  60. xsah kelentog aku dunia aku kawai tega dual core

    ReplyDelete
  61. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  62. Pengurusan management bkn perniagaan aku tk paham dpa blajaq apa ok hr kerja kosong awat mascom marley tkdak tgkap gambaq

    ReplyDelete
  63. Bkn taram nk taw ja boring cinta apa ok dpa faris zai pnah try hng x dpa. Aku mcm hang brapa ramai ogng inbox fb meluat

    ReplyDelete
  64. Foursquare. Fb ak sayang nk ilmu

    ReplyDelete
  65. Tk abis 2 siang td ak pfs dpa kia

    ReplyDelete
  66. Ak kata jgn koreq degìl ak tktaw malu simpan lama qb repòrt

    ReplyDelete
  67. Tadi pi bg tng gaduh ngan mak report ak pi

    ReplyDelete
  68. Masalahnya kita jgk salah dpa. Betoi

    ReplyDelete
  69. Mesej muni sikit dia ja laki it ja kak ira buang

    ReplyDelete
  70. http://www.youtube.com/user/u8hk?feature=mhee

    ReplyDelete
  71. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  72. Kna magah ak ngan hang april fool may dah tk rindu tapi takut hang maghah

    ReplyDelete
  73. Hantu jepun gelugoq hati manusia perempuan detu beik

    ReplyDelete
  74. Cuma tkmau semayang pidoih pun tk semayang marley semayang


    Rìzki. Biaq

    ReplyDelete
  75. Prinsip keimanan saya paham aku belah pi masjid tu nagn nabilridzal

    ReplyDelete
  76. Pulun pun mintak izin bwk mak mcm kongsi tu tk bg keta

    ReplyDelete