miSteRi tamAn


hadooi~ syok kuar petang semalam nan housemate aku...hahak...kuaq p manew?? p taman doe..hehe..ekceli, aku penim pale kowt semalam...tapi, tape laa..na tenangkan pkran yank masih berbaki..huhu..btw, aku gembira dapat luangkan masa bersama member-member yank amat aku sayangi at taman semalam...tapi sowank uwh tade...mira, emma rizki ader a...nab yank ta join kitorang petang semalam sebab dye an balek umah...hehe..


so, apew lagi kerja kitorang?? ahakz!! as usual laa., take a pict-cha...heee~ jum!! usha pict-cha kitorang..hehek.. halaman taman yank menarik..n pemandangan yank indah uwh...memang misteri tul..hahaha...


0wh, ya!! dress up kitorang petang semalam an, with a simple dressing jerk..hoho...
erk, adew aku kesah?? haha.. wokeyh, ney antara yank sempat di ambil...hehe...~


dari kiri : emma, mira, rizki n aku~

ehe...aku n mira....;)

cun ark?? mesti ar..haha...(koya!!) heee~
 
 



erm, selebihnyer....tengok at fB aku yaw...hehe...












uwkey.....salam daripada nuha fashshalna~



184 comments:

  1. Ak tgk



    Hang pun tgk captain malaysia

    -:)


    Cintalah<3@-}--

    ReplyDelete
  2. org baca yaasin sedekah fatihah arwah



    Badaruddin bin mat


    Ikhlas

    ReplyDelete
  3. Ada masa gelak ada masa serius ok rindu fb ak kwn2 hang nk hp on ja ak tk mesej

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak hang taw hang rindu ak ja tapi fb aku aku pejuang

      Delete
    2. Log out ok ak sayang hng tu ak nk kekasih yang beriman<3

      Delete
  4. cun ark?? mesti ar..haha...(koya!!) heee~ 3 ok keluar tkpa nk kenal

    ReplyDelete
  5. Aku awai aku warning aku kaki pompuan

    ReplyDelete
  6. Dulu mimpi yg sempurna ła obat hati ku dgn hg betoidak kt gumah tok f1

    ReplyDelete
  7. Daniel ikut dajjal detroit michigan

    ReplyDelete
  8. Dia penipu abis cik lydia aku nk cover dia okay bee

    ReplyDelete
  9. Hg pun ikut paris milan semua betoidak suha siha korea bodo

    ReplyDelete
  10. Nuha FashshaLna Assalamualaikum w.b.t ! I'm Nuha Fashshalna binti Mohd Asri.. ;) can just call me Shal. I'm highly addicted with mocha and halls..n chocolate..hehee~ ;D studying in dipl0ma of communication and media , UiTM . View my complete profile

    About Me ict

    ReplyDelete
  11. Tkyah ubah tkpa ngadap hng sudah

    ReplyDelete
  12. Yang ak buat salah ka sayang dakkan

    ReplyDelete
  13. Ak tk kata ak mahadi ak gasa ak mahadi

    ReplyDelete
  14. Dah sudahlah aku penat2 asap2 jgn pggil aku

    ReplyDelete
  15. he degree of Doctor of Computer Science (DCompSci, DSc.Comp, D.C.S., D.C.Sc.) is an applied research doctorate. The DCompSci often requires coursework beyond the masters' level in addition to research that results in a dissertation that contributes to compute

    ReplyDelete
  16. Naim melawak jgn maki boleh dak fb mak ak kata halai pulun ak tk halaikan

    ReplyDelete
  17. Kwn2 tp hutang keliling pinggan tk jump cinta

    ReplyDelete
  18. Ak la real gangangster bukan pilang tu

    ReplyDelete
  19. Jangan lalai nk melawak ja akdgn sogang lg mat dia gerai tu

    ReplyDelete
  20. Jumpa hang ak tk taw nk kata apa betoidak tk lagat makan ubat lapaq bdn besaq jd tkpa

    ReplyDelete
  21. Jgn lalai 24 jam time gegaq ak maki dia

    ReplyDelete
  22. Dia dok suguh cari awek taw la ak pro

    ReplyDelete
  23. Dulu mana ada blog2 ni internet pun payah

    ReplyDelete
  24. Keyboard mat kata muka hg cpt femes biaq dpa layan aku budak beik ła dulu jahanam pasai dpa

    ReplyDelete
  25. Byk mcm2 nmpk mcm budak bendoi hg dpt tngkp celaka punya pompuan

    ReplyDelete
  26. 1 on 1 crew tksah nk jumpa ak nab tkpa

    ReplyDelete
  27. Emma mira kwn danny nizam riski kwn begum

    ReplyDelete
  28. Musuh ketat nabilridzal ok isyak dulu

    ReplyDelete
  29. Pompuan hang taw dk cirit makan ubat nanti lapaq ikt ckp dia buat apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku nk tunjuk sugat gila jumpa bpk dia esok atau lusa

      Delete
    2. Jumpa kt luaq aku ludah sumpah demi Allahuakbar aku ludah nabilridzal

      Delete
  30. Sampai mati ak tkkan boleh lupa fesi amekaw

    ReplyDelete
  31. Hang terperdaya tksah ak elok tk pasai2 makan ubat balik

    ReplyDelete
  32. Mungkin ilang bila jumpa hang plg bahagia sms

    ReplyDelete
  33. Hang mai kt ak ok ak tkmau pi mana dh mintak tlng pun tk leh helmi

    ReplyDelete
  34. Ak tkmatj pç2 ak nk sini menyombong

    ReplyDelete
  35. Kwn hang rizki ak nk nangis terguling guling

    ReplyDelete
  36. Haji haron pn nangis ak tksah hng degil nk jgk

    ReplyDelete
  37. Ok puas dah ok cintalah nanti kita gelak tidoq sat

    ReplyDelete
  38. Anti kristian dajjal ak sayang nabil

    ReplyDelete
  39. Tadi teringaj kiamat tgk haji haro zikir ilang selawat ilang

    ReplyDelete
  40. Ak nk buka poša relationship x main fb high standard

    ReplyDelete
  41. am Ja’far ibn Muhammad as-Sadiq (peace be upon both of them) said: “The person from amongst you who dies while awaiting this command [the advent of Imam al-Mahdi] is like a person who was with al-Qa’im in his tent ... no rather, he would be like a person who was fighting along-side him with his sword ... no rather, by Allah, he would be like the person who attained martyrdom along-side the Messenger of Allah

    (peace be upon him and his family).” [36]

    Biharul Anwar, Volume 52, Page 126; al-Mahasin

    The First Ranke

    ReplyDelete
  42. Sakit 1 bdan joging makan dah dalca ngan lempeng pg td

    ReplyDelete
  43. Mak cikgu paham kna hormat beik mai ja mak ak taw

    ReplyDelete
  44. Ang malu apa bukan aku nk buat pa kt hg nk senyum ja

    ReplyDelete
  45. Sikša ak memang senang tp bdan ak skit joging ņgog 3 kalģ seminggu

    ReplyDelete
  46. Ak tk taw ak pun tk pasti ak mahadi ke tak biaq la

    ReplyDelete
  47. Eminem maki ilmu jgk seks sakit. Puan ilmu

    ReplyDelete
  48. Ak tk lagat šudahlah ak nk boh apa boh ok slamat pg lepas subuh hang gatai

    ReplyDelete
  49. Muni tukang mašak helmi driver hanyut kata 4 suku

    ReplyDelete
  50. Dua ribu dia hutang pasai awek betina mcw hng

    ReplyDelete
  51. Tk pernah jenguk aku din messi nampak sgt padahai 1 skolah ngn pulun aku tgoq dia form 4

    ReplyDelete
  52. Padan muka

    demi Allahuakbar kiamat jgn cari saya

    ReplyDelete
  53. Biaq akumatpuluntopoiaidilmudindinmessi

    paan

    hellmexxx izudin lonely soldierboy
    dark li. Reko. nabilridzal blakng kira

    ReplyDelete
  54. Cikgu muni pāra wanita tktawla sayang aku semayang sudahlah

    ReplyDelete
  55. Jin tu api sama dgn syaitan dlm diri manusia pendapat

    ReplyDelete
  56. Slalu nkat perempuan hg suka kat aku ka ok tkpa hg cun

    ReplyDelete
  57. Jujur hang cinta aku seadanya

    aku gemuk hg tinggai

    ReplyDelete
  58. Aku tk penah belagak tk penah blanja ogang kecuali din dia memang botoi aku ict

    ReplyDelete
  59. Dia suka kat fatin ict

    ank che bah x guna makan pakai suap mai nk suap

    ReplyDelete
  60. Paan ydp underground okaykan hg nabilridzal underground

    ReplyDelete
  61. Sharizal mmg dengki kat aku okay azan solehin tkpa ok bye sambung ok

    ReplyDelete
  62. Yg ni ak joging slalu petang jom joginp

    Masjid daerah park keta

    ReplyDelete
  63. Aku silap tafsir english yg ni melayu ok surah aldukan ayat 30 hg minat quran tkpa

    ReplyDelete
  64. Aku mahadi tp aku mood disorder hadis kata rupa

    ReplyDelete
  65. Hang hawa nantitsambung ok muka surat 7 ayat 43 mushaf tajwi ak posa -:)

    ReplyDelete
  66. Ak tk lagaj joging pinjam buku flash sem 5

    Buat2 ja kot2 tgk matlamat buku mastika

    Ngan krisis fatwa dilema antara prinsip & penyimpangan

    ReplyDelete
  67. Lepas wad bentong islia syafiq hang mau apa?

    ReplyDelete
  68. :'( arwah gaduh sana cucuk pastu penang keluaq lembik tgn

    ReplyDelete
  69. Time melawat 2006 20/12 ulg taun kawin dia kata plg happy


    Raya aji suap lemang

    ReplyDelete
  70. Ok cita ja koma tkdak saka yg dia x rapat tlg byk

    ReplyDelete
  71. Ak misteri hutan belukaq taman seri genting sunyi mai ngn dowfy

    ReplyDelete
  72. Ak rumah sunyi masa adik laki keja sem 4 pakai keta ak ada ema nampak telentang kpala dulu

    ReplyDelete
  73. http://mobilemegamall.com/gadget/BlackBerry-Curve-9320-Price-in-Malaysia-Specs-713.html

    ReplyDelete
  74. Okay bee tidoq
    muka mcm APAnk aku yg hansome ni

    ReplyDelete
  75. Sat ilmu setan masuk dlm salur darah kita setan byk Kat hank

    ReplyDelete
  76. Artist: Padi

    Aku tak bisa luluhkan hatimu Dan aku tak bisa menyentuh cintamu Seiring jejak kakiku bergetar Aku tlah terpaku oleh cintamu Menelusup hariku dengan harapan Namun kau masih terdiam membisu

    Sepenuhnya aku...ingin memelukmu Mendekap penuh harapan...tuk mencintaimu Setulusnya aku...akan terus menunggu Menanti sebuah jawaban tuk memilikimu

    Betapa pilunya rindu menusuk jiwaku Semoga kau tau isi hatiku... Dan seiring waktu yang terus berputar Aku masih terhanyut dalam mimpiku

    Aku tak bisa luluhkan hatimu Dan aku tak bisa menyentuh cintamu

    ReplyDelete
  77. Aku pandai dh root bateri tahan 20 jam

    ReplyDelete
  78. Aku perempuan syafiqah
    Adk pompuan dok tidoq dia bgn terawikh
    Yg laki masjid pi dh magrib tadi

    ReplyDelete
  79. Baru bangun okay selamat malm Assalamualaikum posa elok2 sat aku takut bpk hng magah hang masa hng balik kampung cuti raya
    tk magahkan ok goddnite my lover

    ReplyDelete
  80. Gorgeous fb sudahlah twitter deactivated dh

    ReplyDelete
  81. Tidoq sayang :-* muah
    Aku muka tk malu ymtt okay bedm zzZZZzzz

    ReplyDelete
  82. Lirik Lagu Dewa 19 – Dewi

    dewi aku mohon beri kesempatan tuk bisa menebus dosaku kepadamu maafkanlah aku yg menyakitimu aku tidak pernah menyangka bisa begini

    oh dewi, dengarkanlah

    reff: dewi, kaulah hidupku aku cinta padamu sampai mati dewi, belahlah dadaku agar kau tahu, agar kau mengerti

    semua terjadi begitu saja tak ada yg serius antara dia dan aku tidak ada cinta dan tidak ada hati hanya karena aku lelaki dan dia wanita

    oh dewi, dengarkanlah

    repeat reff

    Artis / Penyanyi

    ReplyDelete