phot0sho0t!!


hahaha...erk, cane na hiburkan aty aku??  come on guys, help me!!


herm..there r natim to think ab0ut...s0,, what?? lets have s0me phot0sh0ot with my lovely geng ~ ephoenixcrew..!! come and see my pict-cha..;)


walau un demam, photoshoot tetap berjalan seperti dirancang..;p

peace no war!!

yank ney owkey ark?? hehe..;)

i like dis pict-cha!! ahakz!!

no idea more...huhu~

me and geng lak....meh usha meh...^_^..

i like dis one!!

~love between us never end~

kemahh!! hehe...~
sad, but try to be happy...~

hehehehe....^_^..

walaweyh!!dats all yaw for now...
photosh0ot yank sempoi~ ;)


wokeyh, salam daripada nuha fashshalna


208 comments:

  1. Replies
    1. Hang mati mcm mana?

      Ak pikiaq bkn2

      Delete
    2. Internet bkn tpat ak bkn mahadi dpa bodo hang ni ketugunan nabi?


      Umat muhammad

      Delete
    3. Cinta mmg tkdak sapa boleh nafi slmalt mlm jgn kali jgn malu gila arkam azan la fb mcm ni lwn ngantu ak nk something ngan hang romantik

      Delete
    4. Just go solat hang biaq kwn kata

      Delete
    5. Serius ni tabliq eksiden mati ok alfatihah

      Delete
    6. Ajal maut di tgn tuhan byk tgk mtv ak savin me nickleback

      Delete
    7. Thanks ok mengantuk ak tidoq solat ada jodoh jumpa gerak sha ok bye s
      Publish
      Enjoy <3

      Delete
    8. Publish Publish ak la ahad nad matriks

      Delete
    9. Ok esok pulak ok bkn budak2 sha comel sgt ak pun kacak <3 cintaaa

      Delete
    10. Byk pandang nab tepat hang pemalu

      Delete
    11. Ak cuti k ak tk rehat hang tkpa sampai 15 gasa tu sibuk ngan dpd ja

      Delete
    12. Ak nk nangis siksa assingment tu la

      Delete
    13. Bk belakon 1 kolej nampak òk dpa ydp fesi ak bagu gapat paling gapat ngan ak nabil n marley ok



      Firdaus x ngaku kwn ak ok sedih jgk
      Helmi ak bagu kenai

      Delete
    14. Paan2 ydp ak beik sem 1 ngan dia tu la ok jgn lalai

      Delete
    15. Dpa sebut sha tu ak tagik dìri ok cintalah

      Sebut sha hantam nbil yg call nabil ok

      Delete
    16. Lein x guna tu dajei cikit nabil ak gasa dia ak t shifa check mahadi x mahadi

      Delete
    17. Stim 24 jam ak jenih dajei ok ja begak sat pastu solat sayang

      Delete
  2. Ak kata ak lebih senang hang ada kelate

    ReplyDelete
  3. Hang paling cun ephoenixcrew badak

    ReplyDelete
  4. Shuhada lein hang lein mcm ok k t byk masa lg

    ReplyDelete
  5. Mcm sialan tgk shah2 tksah block dah

    ReplyDelete
  6. 247 design islamic thingking xsah

    ReplyDelete
  7. Tadi tiket paking ilang dh byq dah mesej nabil sebeltm tu paan ydp tk guna

    ReplyDelete
  8. Biaq saja ak mesej tk dak tindakan susulan

    ReplyDelete
  9. Ak kata ak nk kawin aku tk suka gf

    ReplyDelete
  10. Dpd biaq kosong ak bara bila segu nama hng
    Fesi pun sama

    ReplyDelete
  11. Apek cina tu kata kwn mcm tu mmg tk guna bdk it semua tkguna abang mirul wasabi

    Ak acb ok anak murid mak ak

    Ikwan skg india

    Tkpakan kita syurga plg ataih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak janji yg tu ok tk kira kawin tk kawin ict lein belah buang

      Delete
    2. Nabik mau ps marley nk apa tk t aw dia biaq prinsip dia beriman

      Delete
  12. Yg tk ngaku kwn tkmau sbt ak kwn ngan nab

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nab nabil extend sem ak dkt hang pi kcau kwn2 ak

      Delete
  13. ... hehek.. aminnn.. ^_^ ♥ ♥ ♥ wassalam......

    ReplyDelete
  14. Nak angkat bdn pun tk lagat tapi ak bgn jgk solat isyak mahadi

    ReplyDelete
  15. Taw hng nk mintak maaf words tadi

    ReplyDelete
  16. Gelak2 dajal paham semayang dulu ok slamat mlm

    ReplyDelete
  17. Nat tidoq tutup pandai dak mahadi ak la sapa lg

    ReplyDelete
  18. Ak buka ja chat ngan mirul punya pasai kt ak

    ReplyDelete
  19. Sha ak kna jumpa hang jgk payah mcm ni

    ReplyDelete
  20. Ak anggap dia mcm adik adik ak ak pukui

    ReplyDelete
  21. Adli skg pfs tkkan tk pegasasan mati badak pinjam 5k

    ReplyDelete
  22. Melinkuq buang senang raya boleh kami mai

    ReplyDelete
  23. Syapik hang korek buat apa bth adik hng tu la

    ReplyDelete
  24. Buat malu almashoor lapaq pulun sudah

    ReplyDelete
  25. Danny nizam mmg belagak bpk us study abg ok

    ReplyDelete
  26. Mak lng mcm begum cucuk tepat dia tłng strok arwah

    ReplyDelete
  27. Bpk dia pun belagak tkpakan hang kan reporter
    Jamal nasir

    ReplyDelete
  28. Błajaq us mcm tu ak tk heran la ak mahdi

    ReplyDelete
  29. Ogang caya betoidak tkyah dok cover

    ReplyDelete
  30. Sorry dia ngan ema satu geng maki2 apa

    ReplyDelete
  31. Ak cium pi hng tkpakan blk mcm tu

    ReplyDelete
  32. Ak bkn jenih mcm tu komed pi tkpa you tube

    ReplyDelete
  33. Ak nk didik tp ak pun mcm tadika

    ReplyDelete
  34. Ada ygtnk ambik krayon ak bpk mati ak tk matang

    ReplyDelete
  35. Iblis ka dajei jaga adik sendiri ak mengantuk bang tkpakan

    ReplyDelete
  36. Skrip abg ni kacak selamat malam mшрефсмдмшрдиамрадм my kura2

    ReplyDelete
  37. Nabilridzal melampau arwah drama

    ReplyDelete
  38. Mlm dah ok ingat cinta kita dunia jd saksi ok Assalamualaikum maaf dh mlm dah ok thanx sha hang tlg ak byk

    ReplyDelete
  39. Boleh nk sambuang meluat mulut mcm2 fb hang cantik ok bye

    ReplyDelete
  40. Mcm nk berzina mak malu ok tidoq

    ReplyDelete
  41. Xyah sim card dah tenang boh no lama blk 18 lesen p mati ok tkyah ungkit

    ReplyDelete
  42. Ak penah mencuri dulu f5 key chain naruto boh seginggit ni pengalaman

    ReplyDelete
  43. Ngan makanan asrama makan fręe tkpa ak bos dpa ak tkmau jd bos dah yg ni terpaksa sbb ak lonely

    ReplyDelete
  44. Boh 5 ringgit kantin byq balik


    Arwah hutang hotel pudu biaq tkšah cagi

    ReplyDelete
  45. Hang memang gila glamor ok google plus you tube blogger google nk kesan dajal sng

    ReplyDelete
  46. Dah buang tkmau jihad ok cinta sudah

    ReplyDelete
  47. Rumah ak dlm 58 tmn seri genting lik lau nk tunang blh ?

    ReplyDelete
  48. Bpk danny nižam ak tanya result ja

    Razali tk jumpa lg


    Asri call dh

    ReplyDelete
  49. budak it tkmai pun melawat aku tk patut

    ReplyDelete
  50. aidil yg suguh ngorat hang dia mai jgk emmma pn sama mai la jugk area aku

    ReplyDelete
  51. waalaikum salam dpd mohd syafiq dulu pmr silap eja tulih mohd ak pemalu f3 murung f4 mcm pa jmpa hn liang muka mcm khinzir cita journey to the west

    ReplyDelete
  52. Mak ak bwk keta dlm lik lau ja

    Bukit tk pndai dulu nek teksi ja

    ReplyDelete
  53. hahaha...erk, cane na hiburkan aty aku?? come on guys, help me!!
    Lapaq jantan
    ak makan dh

    ReplyDelete
  54. hahaha...erk, cane na hiburkan aty aku?? come on guys, help me!!
    Lapaq jantan
    ak makan dh

    ReplyDelete
  55. Hai girl I sudah mcm charlie's angel

    ReplyDelete
  56. Aku tk ubah dh yg ni aku
    aku tetap aku dewA 19

    ReplyDelete
  57. Depa 2 alam depa punya pasai
    muka tak malu mcm tu

    ReplyDelete
  58. Aku ank sulung hng pun sma kna tunjuk cnth bukan mnja mcm marley

    ReplyDelete
  59. Joging sat sayang lega tidoq
    mai la library depan

    ReplyDelete
  60. Badak sogng je Mena ADA crew geng pun x guna

    ReplyDelete
  61. Dh hntam bersih jd apa2 abng mirul jwb

    ReplyDelete
  62. Paklang kata yg atas di hindu aritu pi kulim bn atas melayu

    ReplyDelete
  63. Teringin nk dgaq suaramu tapi ak tk taw no hng

    ReplyDelete
  64. Abang ni asai dpd langkasuka sedetik lebih

    ReplyDelete
  65. Ambik semayang zohor sat mcm aaron aziz muka aku patut hang tergoda

    ReplyDelete
  66. Pagi tadi ada tv alhijrah sham kamikaze mcm mana nk dakwah online

    ReplyDelete
  67. Hang gatai
    I'm not afraid la eminem

    ReplyDelete
  68. Baru balik lunch tapi makan breakfast tkpala nasi tkmau diet KFC tadi sorang je atas
    aku tk kisah dpd tgk muka beguk2

    ReplyDelete
  69. http://www.azlyrics.com/lyrics/eminem/mockingbird.html

    ReplyDelete
  70. Mak aku tk suka sangat arwah puisi2

    ReplyDelete
  71. Reporter masuk tv sudahlah
    Dulu ak penyebab utama arwah mati

    ReplyDelete
  72. Dkt kertas exam
    I sorry mama I never mean to hurt you eventhought my heart is paper is

    Badaking@home taman seri genting-:)

    ReplyDelete
  73. Ngan awek lama hantaq dua2 ngan pulun skali
    Jeles punya pasai
    Like a stone she will be loved

    Kampung seven heaven 06

    ReplyDelete
  74. Gigit SEMUt pecah paip aiq rumah bwh keta yg ada saka umah tok ok ckp

    ReplyDelete
  75. hahaha...erk, cane na hiburkan aty aku?? come on guys, help me!!
    Tkpalah

    ReplyDelete
  76. Sepupu mak aku laki dia keturunan syeikh nabi kelantan syeikh amir
    Mungkin kot aktu

    ReplyDelete
  77. Datok linggi n9 kot masa kampung dulu dpa tnjuk ada bini dia ore kelate bng duan

    ReplyDelete
  78. Nk tgk byk cita astro byond yg rakm xdan tgk LG aku ngntuk telan cheese cake ngn gorng pisang MLM tkyah dh

    ReplyDelete
  79. Sat2 sir faizal mentor munirah nab mesti taw punya ak dok beli kuih kat tmpat ayin ngan aizad dok pi masjid

    ReplyDelete
  80. Elok dah kot trima kasih miss nuha

    ReplyDelete
  81. Metro muka surat 12 imam mahdi mengamuk kt kl

    ReplyDelete
  82. Hang ak perasan pukui 4 baru buka lappy
    Mcm pondan aku ni

    ReplyDelete
  83. Aku tak taw hang gedik jugk

    Siha pun gedik tak mcm geng hgpa
    Aku la ketua crew mai ambik ja pada emma
    Tu la sifat dajal

    ReplyDelete
  84. Ex aku ak kata 08 pejabat agama jgn off

    Shah jahat twitter dia kata kt siha nk kena makan jugakka
    Padahai dah kena dah mass com usm zana su n ha

    ReplyDelete
  85. Sayang adik dialah punca kami off

    ReplyDelete
  86. Aku tk kenai hang siha suha ak kenai adik angkat aku sama din ucop

    ReplyDelete
  87. Danny nizam tlg tgk adik angkat paling kamceng

    ReplyDelete
  88. Awat dia break ngan mas biaq kat dia tkdak jodoh
    Mau yana ahmad sabri pulak

    ReplyDelete
  89. Tksah kata kepala bpak aku paham

    ReplyDelete
  90. Beik single senang betoidak dpd menyusahkan aku

    ReplyDelete
  91. Sir faizal nk saman malu kamu

    Pantat dua alam taw ka bodoh

    ReplyDelete
  92. Saya jugak salah
    Saya tiap2 malam mintak maaf kat awak

    ReplyDelete
  93. Ok. I love u so much ok tkyah hantaq dah

    ReplyDelete
  94. Aku kalau pi kolej tkpa mak aku yng logat tk kena gaya

    ReplyDelete
  95. Cikgu yang garang sudahlah ak tk leh tidoq

    ReplyDelete
  96. Mintak maaf event ramadan xleh pi qb tkpa

    ReplyDelete
  97. Mcm dulu balik selamat malam ok bye

    ReplyDelete
  98. Budak it ja tk mai sampai hati

    ReplyDelete
  99. Mak aku astro Bella abeh tu aku nk buat APA?

    ReplyDelete
  100. Ada suruh kata kat aizad monyet

    ReplyDelete
  101. Kalau aku pi pun x leh nk drive ngantuk ok slamt MLM isyak dh mintak maaf td aku nk belah okay bee Assalamualaikum goodnight my lover

    ReplyDelete
  102. Hang sayang aku ka?
    Awat tak couple ngan faris x suka dia

    ReplyDelete
  103. Pulun mai malam mak aku tak kta apa pun
    Dah depa mai gelak2

    ReplyDelete
  104. Pulun cristiano ronaldo dulu la maroon 5 pulak
    Malaih fb

    ReplyDelete
  105. The Holy Appearance Of Imam Mahdi a s Part 2
    mcm aku kecuali mata hijau qaim tu arwah kat kpala tahi lalat

    ReplyDelete
  106. Awat xmau jumpa aku saja bulan 11
    Baru nk jumpa xpa

    ReplyDelete
  107. @dany_pantom tidak semua hadist shohih...tidak semua tafsir itu sempurna kebenarannya.krn yg menafsirkan manusia.

    Dhani Ahmad Prasetyo @… 2d @dany_pantom yg tidak boleh adalah perang agama seperti yg di usung osama bin laden...dia bukan Nabi.

    Dhani Ahmad Prasetyo @… 2d @dany_pantom km belum banyak baca sejarah Islam ternyata...baca versi arab juga versi barat.biar ber imbang.Islam itu bukan arab.

    Dhani Ahmad Prasetyo @… 2d @dany_pantom Berani HIDUP lebih terpuji drpd berani MATI.karena kehidupan adalah anugerah ALLAH.

    Tap to load more Tweets
    Aku minat ahmad dhani dia pandai bermadah
    Aku tak pandai bermadah akan fb lama

    ReplyDelete
  108. Ada fb lama aku aku tag aku xpandai bermadah

    ReplyDelete