End Of SeMester 4

ASSALAMUALAIKUM wbt.


Ehem ehem !! Rasa cam da lama ta melawat blog ni . erm , actually semester 4 aku dah pun berakhir . begitu cepat masa berlalu kan . sepanjang sem 4 ni  banyak mende yank berlaku . 1st , aku ingatkan ta terusik la hati aku ni dalam sem 4 ni . aduh ! terusik jugak . hahaha ! tapi sekejap jer . btw , aku bersyukur jugak laa coz aku tade laa taruh harapan or perasaan sangat kat orang tu . setakat perasaan suka tuu ada laa . n aku bersyukur sebab ta terpedaya dengan tipu daya dye . wkwkwkwk . kenapa ?? 
erk ,, senang citer laa kan laki tu playboy ! eeiuuwwww ~ hahaha :p


Btw , as all know , cuti sem dah bermula !! Yippy ! seronoknya kan . haha . taapi ada jugak yang ta berapa na seronok . urm , actually law ikut my plan , aku na keje laa stat cuti sem bulan 4 ni . tapi terpaksa batalkan coz akan bz kat penang plak 13 April nanti . Sessi orientasi ngan junior2 yang baru mendaftar masuk kolej . It's okay laa :) . Just wait ~ 


Haa ! Lam sem 4 ni jugak kitorang budak masscom terlibat ngan sessi mempromosikan course yang terdapat di ICT n course UiTM yang ada kat ICT . Kiranya time tuu ada lawatan students lepasan SPM laa . Our works mendapat sambutan hangat n boleh dikatakan alhamdulillah , kami berjaya menawan hati students dari pelbagai sekolah di Pulau Pinang . 


Macam biasa jugak laa , aku sertakan beberapa gambar yang sempat kami shoot di studio KOMED . hehehe ;) .. Al-maklumlah hari tuu kan kitorang wat studio ntok lebih kenalkan n dekatkan lagi diorang ngan course masscomm ^_^ . Jumm usha jap !!



me myself


testing ! testing ! haha


I ♥ uolls !! :*


pict ni pulak .. aku saja try edit ~ oke tak ?? hehe


That's all jer . law na tengok pict lain , lawat jer my fb . hehee~ 
Oke laa , aku rasa cukup sampai di sini dulu . Kisah cinta aku pun berakhir dulu wat sementara waktu . malas laa na pkir . mungkin masanya belum tiba , so sabarlah menanti ~ auwww~ hehe ;)



Sekian , wassalam . ..


truly , Nuha Fashshalna Mohd Asri ..



416 comments:

  1. http://www.iluvislam.com/tazkirah/remaja-a-cinta.html

    ReplyDelete
  2. Last buat satu topic cinta online okay bee<3@-}--

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Pahala ak solat hajat ampunkan semua umat mu

      Delete
    2. Pahala ak solat hajat ampunkan semua umat mu

      Delete
  4. Selamat pagi sayang pagi aku penim biaq ok makan karipap mak masak

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Balik pulau pulau betong






      <3taw



      Tinjau biaq pi



      Pokcik



      Jago






      Keta kebal


      Mimpi siang

      Delete
  6. Cita sat mmg aku mcm ni ok jgn lalai tabik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha syafiq ok sayang syafiq syafiq tkpi fb okay bee

      Delete
    2. Ok mcm dlm blog ada masalah ja ok pulun dah muni dah

      Delete
    3. Kb ak nanti ada kwn dah ok bahasa jaga

      Delete
  7. Tu aku peli mau yg hot sudah ok bye hot

    ReplyDelete
  8. Dengki tk leh nk buat apa mcm tu biaq la fb 7 lwn 1:-)2

    ReplyDelete
  9. Rindu x sah tipu sabaq tu ok sayanp<3 u

    ReplyDelete
  10. Zzzyyz rindu okay bee slamat mlm.


    Assalamualaikum

    Maaf okay dh mlem

    ReplyDelete
  11. Òk try tidoq.tkleh ak tk tahan mcm2 dh mìmpi ang top laptop

    ReplyDelete
  12. Mmg masalah telinga ok tu ja dgq bisikan girlfriend hg tu slalu kiri kanan arab

    ReplyDelete
  13. Slalu dpa support òk mcm dlm kubuq dpa kata

    ReplyDelete
  14. Mandi aiq hangat tawbat siang puasa tidoq

    ReplyDelete
  15. Mcm ni keja aku dgn hang payah tkpa :-*@-}--

    ReplyDelete
  16. Tk lena tidoq tktyah masijid kfc

    ReplyDelete
  17. Hp esok atau fb melua ok tkpakan

    ReplyDelete
  18. Nizam pulun buang suha buang kak ira buang
    Sini ogang bara

    ReplyDelete
  19. Zana buang it kna simpan kecuali din

    ReplyDelete
  20. Mesj pi ogang tkbuat mcm ni tapi hang awek ak punya !pasai

    ReplyDelete
  21. Biaq ja tksah fb apa pun xsahh hang aku sdh:-)

    ReplyDelete
  22. Mampuih pi tk suruh tgk pun nanti kita jumpa

    ReplyDelete
  23. Tkkisah xlarat cinta sampai mati twitter buang dah

    ReplyDelete
  24. Kwn tgk guna hang ak family sudah

    ReplyDelete
  25. Dpa tinggai ang aku kecian mula tu aku ambik aku cinta hang

    ReplyDelete
  26. Tkdak wifi aku mesej meluat dpa

    ReplyDelete
  27. Aku tk pandai socialj nk ajaq solat hng nk panggi aku

    ReplyDelete
  28. Mak tanya hang penat dok buat apa daniel marley nabilridzał firdaus

    ReplyDelete
  29. Sha awek danial apa bnda hg dgq kot dia korek abis

    ReplyDelete
  30. Yg atas bagu ak suha siha intan shuhada dan ramai

    ReplyDelete
  31. Ehem tkdak hang pelik ak ramai awek inbox tk layan x beriman

    ReplyDelete
  32. jeles marley ungkit status òk kwn hg sama sarah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kwn crew ak sogang ja tkpa mahadi mngkin

      Delete
    2. Tulih blog tulih jgn baca memang ak yg kau idamkan

      Delete
  33. Dah lņa tkpa ni selalu bagtu nk lna kunci pagaq kot

    ReplyDelete
  34. Ak start jumpa hng ak jd orang len cuti lama

    ReplyDelete
  35. Femes : tapa beik dpa teik

    Event tepì

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muhammad farhan bin kasim 012884310

      Delete
    2. Gelugog usm muka mcm nabil rj lawak

      Delete
  36. Dpa kna mai kt aku 58 tmn seri genting

    ReplyDelete
  37. Pening kpala buat pa dulu pasai duit tm sejutd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dpa sentuh paan senth ak shahrizal mjd sentuh marley maki

      Delete
  38. Nak hujan aku mein gedah schumacher tyah pickup2

    ReplyDelete
  39. Hang nk mai2 tk mau mai sudah hujan 7

    ReplyDelete
  40. Ak stlye mcm ni sampai zohor peluh hang pi masak

    ReplyDelete
  41. esok ps3

    Bosan ipad nanti aku normal



    Awek tkkan rembat

    ReplyDelete
  42. Laju sgt keta hng aku nk hambat anak puan ramah

    ReplyDelete
  43. Perdana pi dok belakang oakay bee

    ReplyDelete
  44. Aku tk laghat nak makan tu nakal adli tmaai kia

    ReplyDelete
  45. Punya pasai fb aku nanti aku buang semuaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beik sharizal majid dpan depa kerumun behind nabilridzal begum beguk depa Aku kau selamanya sudahlah harum bawah gelak gelugoq taik com adik pompuan aku yg ajaq dia anak dara penaga

      Delete
    2. Tukang cucuk begum biaq pi dpan mcd

      Delete
  46. Kaya hang jd aku u mobile



    Dgaq ckp

    ReplyDelete
  47. Dpa nk bg2 tm busines nabil jagd

    ReplyDelete