End Of SeMester 4

ASSALAMUALAIKUM wbt.


Ehem ehem !! Rasa cam da lama ta melawat blog ni . erm , actually semester 4 aku dah pun berakhir . begitu cepat masa berlalu kan . sepanjang sem 4 ni  banyak mende yank berlaku . 1st , aku ingatkan ta terusik la hati aku ni dalam sem 4 ni . aduh ! terusik jugak . hahaha ! tapi sekejap jer . btw , aku bersyukur jugak laa coz aku tade laa taruh harapan or perasaan sangat kat orang tu . setakat perasaan suka tuu ada laa . n aku bersyukur sebab ta terpedaya dengan tipu daya dye . wkwkwkwk . kenapa ?? 
erk ,, senang citer laa kan laki tu playboy ! eeiuuwwww ~ hahaha :p


Btw , as all know , cuti sem dah bermula !! Yippy ! seronoknya kan . haha . taapi ada jugak yang ta berapa na seronok . urm , actually law ikut my plan , aku na keje laa stat cuti sem bulan 4 ni . tapi terpaksa batalkan coz akan bz kat penang plak 13 April nanti . Sessi orientasi ngan junior2 yang baru mendaftar masuk kolej . It's okay laa :) . Just wait ~ 


Haa ! Lam sem 4 ni jugak kitorang budak masscom terlibat ngan sessi mempromosikan course yang terdapat di ICT n course UiTM yang ada kat ICT . Kiranya time tuu ada lawatan students lepasan SPM laa . Our works mendapat sambutan hangat n boleh dikatakan alhamdulillah , kami berjaya menawan hati students dari pelbagai sekolah di Pulau Pinang . 


Macam biasa jugak laa , aku sertakan beberapa gambar yang sempat kami shoot di studio KOMED . hehehe ;) .. Al-maklumlah hari tuu kan kitorang wat studio ntok lebih kenalkan n dekatkan lagi diorang ngan course masscomm ^_^ . Jumm usha jap !!



me myself


testing ! testing ! haha


I ♥ uolls !! :*


pict ni pulak .. aku saja try edit ~ oke tak ?? hehe


That's all jer . law na tengok pict lain , lawat jer my fb . hehee~ 
Oke laa , aku rasa cukup sampai di sini dulu . Kisah cinta aku pun berakhir dulu wat sementara waktu . malas laa na pkir . mungkin masanya belum tiba , so sabarlah menanti ~ auwww~ hehe ;)



Sekian , wassalam . ..


truly , Nuha Fashshalna Mohd Asri ..



416 comments:

  1. Replies
    1. Mahdi sudah mcm atas

      Delete
  2. http://www.iluvislam.com/tazkirah/remaja-a-cinta.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkkan brock lesnar

      Delete
    2. Aku beik byk salah kurung komen buang

      Delete
    3. Hang pun bara qb inbox

      Delete
    4. Apa tk jamah nek teksi mlm

      Delete
    5. Amekaw meluap dpa buat pa menggatai da

      Delete
    6. Bg bb cokia

      Delete
    7. Opick kesaksian diri marlex mau kt hg

      Delete
  3. Renungan dulu ok goodnite

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šetiap mata hati kaki tangn akan. Jd saksi

      Delete
    2. Karena mata hati tangan kaki tgn akan jd saksi tiada dusta diri yg terhakimi luka śepi air mata tk berarti sudah

      Delete
    3. Dulu mcm the scientist

      Delete
    4. Arwah sudah

      Delete
    5. Tell me you love me comeback and hunt me teguk

      Delete
    6. Sebułan pgit wei

      Delete
    7. Munajat cinta šudah lpas tinggai no cina

      Delete
    8. Tanya emma sudah

      Delete
    9. Badak semakin pupuš

      Delete
    10. Lašt warning budak luaq okaz

      Delete
    11. Tktmai memang muka longkang šemua

      Delete
    12. Soh dpa set tmpat mana ?

      Delete
    13. Ahad tgk aku mai aku kan dok saja lyn hng

      Delete
  4. Last buat satu topic cinta online okay bee<3@-}--

    ReplyDelete
  5. Tkpakan dah upload

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Pahala ak solat hajat ampunkan semua umat mu

      Delete
    2. Pahala ak solat hajat ampunkan semua umat mu

      Delete
  7. Aku manusia ok bkn imam2 ngarut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku cinta hang

      Delete
    2. Hang takut ak tkt dak

      Okay bey

      Brani

      Delete
    3. Fb nk serang jgkka
      Satgi

      Delete
    4. Syurga teruih

      Delete
  8. Cormfirm syurga

    ReplyDelete
  9. Ak manusia okay bee

    ReplyDelete
  10. Okakan dok cakap byk sgt

    ReplyDelete
  11. Selamat pagi sayang pagi aku penim biaq ok makan karipap mak masak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Percaya padaku no delete mlm td mai blk

      Delete
    2. I tak taw penim jgk nasi dalca ros pukul 11 u tkpakan

      Delete
    3. Tkdakpa org tk kacau kita kita tk kacau org

      Delete
    4. Allahuakbar


      Sudahlah


      <3

      Delete
    5. Okay bee don't worry be happy







      Islamicthingking:-)

      Delete
    6. Aku nak bt insuran..

      Delete
    7. Subuh aku semayang 6.30 ok ka

      Delete
    8. Aku dulu bendul kt pfs

      Delete
    9. 2 baiduri ho nian chan...mat dok buli

      Delete
    10. X mau kcau dpa

      Delete
    11. Takut jgk try

      Delete
    12. Ak lemah dgn hang

      Delete
    13. X mau kcau twitter lgla

      Delete
    14. Patut ydp tkpa

      Delete
    15. Aizad tanya mlm tadi ak jwb

      Delete
    16. Jgn juah sgt 1 dunia taw

      Delete
    17. Cintakant
      Walaupun hidup seribu tahun kalau tk semayang apa gunanya
      Cintalah

      Delete
  12. Replies
    1. Balik pulau pulau betong






      <3taw



      Tinjau biaq pi



      Pokcik



      Jago






      Keta kebal


      Mimpi siang

      Delete
  13. Asraf bin Amir

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak boring wei

      Delete
    2. Tkmau mesej sini ja


      Jgn call

      Delete
  14. Cita sat mmg aku mcm ni ok jgn lalai tabik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha syafiq ok sayang syafiq syafiq tkpi fb okay bee

      Delete
    2. Fb tutup ja

      Delete
    3. Idup aku dgb hng la bolehkan

      Delete
    4. Ok mcm dlm blog ada masalah ja ok pulun dah muni dah

      Delete
    5. Kb ak nanti ada kwn dah ok bahasa jaga

      Delete
  15. Slalu nk:'(fb mcm t

    ReplyDelete
  16. Tu aku peli mau yg hot sudah ok bye hot

    ReplyDelete
  17. Dengki tk leh nk buat apa mcm tu biaq la fb 7 lwn 1:-)2

    ReplyDelete
  18. Ak :@ marah <3cinta ok tidoq hot

    ReplyDelete
  19. Puasa niat dah ok bye:-*muah

    ReplyDelete
  20. Sebulan x jumpa tkpa

    ReplyDelete
  21. Rindu x sah tipu sabaq tu ok sayanp<3 u

    ReplyDelete
  22. I pusa ok qb ok

    ReplyDelete
  23. Zzzyyz rindu okay bee slamat mlm.


    Assalamualaikum

    Maaf okay dh mlem

    ReplyDelete
  24. Òk try tidoq.tkleh ak tk tahan mcm2 dh mìmpi ang top laptop

    ReplyDelete
  25. Mmg masalah telinga ok tu ja dgq bisikan girlfriend hg tu slalu kiri kanan arab

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malu nk gitaw ok nyamuk bye

      Delete
  26. tu love rindu x dak ilmu jgk

    ReplyDelete
  27. Slalu dpa support òk mcm dlm kubuq dpa kata

    ReplyDelete
  28. Hang ja ļyn ogang mcm ni

    ReplyDelete
  29. Mandi aiq hangat tawbat siang puasa tidoq

    ReplyDelete
  30. Mcm ni keja aku dgn hang payah tkpa :-*@-}--

    ReplyDelete
  31. Hujan trauma tidoq bee

    ReplyDelete
  32. Tk lena tidoq tktyah masijid kfc

    ReplyDelete
  33. Guruh la betoidak aku serius

    ReplyDelete
  34. Dulu tk tak patut ak hormat ņk

    ReplyDelete
  35. Hp esok atau fb melua ok tkpakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ogang meluat hp esk pg

      Delete
    2. No tk guna ak delete

      Delete
  36. Nizam pulun buang suha buang kak ira buang
    Sini ogang bara

    ReplyDelete
  37. Zana buang it kna simpan kecuali din

    ReplyDelete
  38. Ak tlg dpa mcm tu

    ReplyDelete
  39. Tkdpt apa benda dh jd

    ReplyDelete
  40. Mesj pi ogang tkbuat mcm ni tapi hang awek ak punya !pasai

    ReplyDelete
  41. Biaq ja tksah fb apa pun xsahh hang aku sdh:-)

    ReplyDelete
  42. Mampuih pi tk suruh tgk pun nanti kita jumpa

    ReplyDelete
  43. Tkkisah xlarat cinta sampai mati twitter buang dah

    ReplyDelete
  44. Single ladies blog kosong

    ReplyDelete
  45. Kwn tgk guna hang ak family sudah

    ReplyDelete
  46. Dpa tinggai ang aku kecian mula tu aku ambik aku cinta hang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengantu hang aku okay bee

      Delete
  47. Tkdak wifi aku mesej meluat dpa

    ReplyDelete
  48. Dpa kata dok kubuq tkpa

    ReplyDelete
  49. Aku tk pandai socialj nk ajaq solat hng nk panggi aku

    ReplyDelete
  50. Mak tanya hang penat dok buat apa daniel marley nabilridzał firdaus

    ReplyDelete
  51. Betoi hang cinta aku maki dpa la

    ReplyDelete
  52. Buang dah maki dlm hp

    ReplyDelete
  53. Megah sepadan peluh2

    ReplyDelete
  54. Cinta mati bkn mcm kwn2 lein ok

    ReplyDelete
  55. Aku tgk fb ak minat hg sama

    ReplyDelete
  56. Jodoh dulu kecewa gila la mcm adam hawa

    ReplyDelete
  57. Kita no 1 azan hang tkmau lepaih ok hot

    ReplyDelete
  58. Gambaq aku hng simpan skrang ok hng cuci

    ReplyDelete
  59. Aku tk ingin dpa kita bahagia sms dpa mai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku stress tk dpt jumpa ahad pasai mak

      Delete
  60. Sha awek danial apa bnda hg dgq kot dia korek abis

    ReplyDelete
  61. dpa jaht qb mcm nk mati aku

    ReplyDelete
  62. Nk buat isu kata aku gila tkdak otak

    ReplyDelete
  63. Sha dok ada kelantan

    ReplyDelete
  64. Antaq topui tk larat

    ReplyDelete
  65. Rizkit tgk esok ak buang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak kata geng deni ok

      Delete
  66. Fb tkmau dh ak janji sayang

    ReplyDelete
  67. Menyanyi sudah dua ada apa dgnmu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku semua perfect awek cun

      Delete
    2. Hang happy sudah okay bee nk dkt dua bulan :-)

      Delete
  68. ayat atas pelik tidoq

    ReplyDelete
  69. Ang tahan ak gìla2

    ReplyDelete
  70. Yg atas bagu ak suha siha intan shuhada dan ramai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa tujuan ak buat assignment.

      Delete
  71. Ehem tkdak hang pelik ak ramai awek inbox tk layan x beriman

    ReplyDelete
  72. Fb puteri siti chinta ku hidayah byk jgk

    ReplyDelete
  73. Nth apa2 ak ambik hang ja la

    ReplyDelete
  74. jeles marley ungkit status òk kwn hg sama sarah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kwn crew ak sogang ja tkpa mahadi mngkin

      Delete
    2. Tulih blog tulih jgn baca memang ak yg kau idamkan

      Delete
  75. Ak pun tk mcm hg dh couple zzzz<3

    ReplyDelete
  76. Awat tindih ja telinga

    ReplyDelete
  77. Dah lņa tkpa ni selalu bagtu nk lna kunci pagaq kot

    ReplyDelete
  78. Ak start jumpa hng ak jd orang len cuti lama

    ReplyDelete
  79. Mcm2 tulih kt hang

    ReplyDelete
  80. Pompuan lg kita dua fb xsh

    ReplyDelete
  81. Ang rindu ak bpk tk bg

    ReplyDelete
  82. Isni ak pi qb ada blk pulau tkpa sat ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. I5 best ak tidoq cinta sha ņkaz

      Delete
  83. Replies
    1. Geram ak tk leh biaq saja

      Delete
  84. Femes : tapa beik dpa teik

    Event tepì

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muhammad farhan bin kasim 012884310

      Delete
    2. Gelugog usm muka mcm nabil rj lawak

      Delete
  85. Dpa kna mai kt aku 58 tmn seri genting

    ReplyDelete
  86. Pening kpala buat pa dulu pasai duit tm sejutd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dpa sentuh paan senth ak shahrizal mjd sentuh marley maki

      Delete
  87. Ak sentuh nabil ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak sayang dia mcm tu pointer 1.brapa

      Delete
  88. Mood bkn mental tanya emma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg nk mampuìh tkpakan hang mau ak

      Delete
  89. Twitter dah post

    ReplyDelete
  90. My berita ak tweet

    ReplyDelete
  91. Tk lagat sbq fb ak top

    ReplyDelete
  92. Biap pi ogang like

    ReplyDelete
  93. Subaidah ckp-:)

    Sampai 10.15

    ReplyDelete
  94. Nak hujan aku mein gedah schumacher tyah pickup2

    ReplyDelete
  95. Redho kwn kata

    ReplyDelete
  96. Hang nk mai2 tk mau mai sudah hujan 7

    ReplyDelete
  97. Mak hang jawab ok barua

    ReplyDelete
  98. The rock2 ak sakit teloq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maki hang pi dpa kena dah

      Delete
  99. Ak stlye mcm ni sampai zohor peluh hang pi masak

    ReplyDelete
  100. esok ps3

    Bosan ipad nanti aku normal



    Awek tkkan rembat

    ReplyDelete
  101. Laju sgt keta hng aku nk hambat anak puan ramah

    ReplyDelete
  102. Perdana pi dok belakang oakay bee

    ReplyDelete
  103. Aku tk laghat nak makan tu nakal adli tmaai kia

    ReplyDelete
  104. Punya pasai fb aku nanti aku buang semuaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dr Zack call jgkk

      Delete
    2. Beik sharizal majid dpan depa kerumun behind nabilridzal begum beguk depa Aku kau selamanya sudahlah harum bawah gelak gelugoq taik com adik pompuan aku yg ajaq dia anak dara penaga

      Delete
    3. Tukang cucuk begum biaq pi dpan mcd

      Delete
    4. Yang gamai2 nk buat dp

      Delete
    5. Yg bagu yg lama meluaj

      Delete
  105. Petang ak jogìnG bò77san

    ReplyDelete
  106. Begani 7a's anak ketua mafia

    ReplyDelete
  107. Kaya hang jd aku u mobile



    Dgaq ckp

    ReplyDelete
  108. Dpa nk bg2 tm busines nabil jagd

    ReplyDelete