wiitt wiitt !! ;)

ASSALAMUALAIKUM WBT 


Wahh !! da agak lama aku ta update blog ni kan .. no time no tenet , tu laa sebabnya aku ta dapat na update this blog .. so far , banyak perubahan yang da berlaku dalam hidup aku .. syukur alhamdulillah , sekali lagi aku dapat mulakan hidup baru .. hehe ^,^ 



erm , oke laa .. actually aku na story cket sal event yang baru jer berlangsung di Dewan Sri Pinang pada 19 Februari 2012 .. aku ta terlibat pun , tp sebagai penyokong member-2 aku , aku pun menghadirkan diri ke event tuu .. semua berjalan lancar .. aku tengok diorang pun penat  bertungkus lumus dalam menjayakan event tuu .. hasilnya ?? alhamdulillah , event tu mendapat sambutan drpd community .. aku tumpang happy ntok diorang .. :)



alang-alang g event tu , aku ta lepaskan peluang ntok shoot .. haha . memang dah jadi rutin pun yg tuu .. saja suka-suka jer ..
usha meh .. heee~ 



  
my dress up time event tuu .. kadang-kadang sekali , bukan selalu na bergaya .. :D


3 org ahli ephoenixcrew yg terlibat .. hihi
 
persembahan pertama :)


modelling time !


berbakat ntok jadi model .. hehe


persembahan tarian ~


nab n aku :))


aku n rizki ~

syazwan halim n aku ~
btw , jangan salah paham k ! he is my senior n salah seorang mahasiswa yang terlibat dalam pertunjukan fesyen .. kononnya , bgambar ngan model la ni .. hahaha ;)



i think that's all dulu laa .. na tidow suda , ngantok terr~ heee..
nytez all ,, nytez capital A .. oppppss ~!! haha 



sekian , wassalam 


NUHA FASHSHALNA BINTI MOHD ASRI


 

387 comments:

  1. Ak tkt ada ikatan keluarga sana tkpaa<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm apa fb posing ak beik mcm tu ke

      Delete
    2. Last tktaw hang jeling apa 7k òkay bee jln dua nbil tman

      Delete
    3. 10000 more ak ka mahadi ak tkmau ak nk hang jaga ak

      Delete
    4. Hang gf ak sudh popular syafiq lòve sha pantang ak wasalam

      Delete
    5. Paan danial nabil ckp helmì lupa muni kak ira ayin muktamad

      Delete
    6. Hg lyn ok bab 12 kiamat x kan berlaku selagi nama Allah masih disebut berpotensi

      Delete
  2. Cinta online okaykan hang masak hang tinggai

    ReplyDelete
  3. Lagu rindu tkpa satu kolej


    Malam kau bawalah rindu untuk dirinya yg jauh dariktj

    :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa semangat jgn tipu aku okay bee

      Delete
    2. Controversi aku sedih aku sogang midnite cry

      Delete
    3. Aku nabilridzal ang 3 sudahlah assingment sogang tumpang aku nabilridzal paan keja

      Delete
    4. Belagak pi bkn kacau dia celah kangkang ja tinjaw tkmau

      Delete
    5. Aku subuh bgn buat2 joging ambik hg breakfast dua nabilridzal ok awek2 tinggai

      Delete
    6. Ps3 main dua solat sha tk kata pa pun hg beik

      Delete
    7. The rock via sattelite via blogger sayang

      Delete
    8. Kami ja balik pulau din messi jauh dah geng skg tkguna bwk hng reunion

      Delete
    9. Shah dengki theera alias yg bg fb mat

      Delete
    10. Satu tmpat keja ngan marka lama sudahlah Henry gurney pk ngah pulun pinjam awek tukaq mau

      Delete
    11. Aku taik judi bola menang saja cugi duit mak tk sedih ka

      Delete
    12. Pulun budak sukan aku mat lama dh ada ka aku trpaksa undfreind hg kalau gitaw abang ak

      Delete
    13. Kami dua sudahlah geng dia adun pulau betong aku parlimen balik pulau oakay bee puan ramah tk salah salah bayan baru ok geng

      Delete
  4. Mak pi kl 14 kursus ak kna jaga rumah

    ReplyDelete
  5. Hang on hp hang ada penang ok ak caya hang cuti bg puas dulu 28 kami daftar ak pi ponsu seribu

    ReplyDelete
  6. Ak tktaw hang mai kt ak ak teruh jgn harap org sangat ok ak tk lari

    ReplyDelete
  7. Hang caya benda ghaib mcm suis tup sendiri sat okay

    ReplyDelete
  8. Permintaan anda telah berjaya. Anda telah menebus 100 SMS ke akaun Hotlink. Anda kini mempunyai 5 mata ganjaran Hotlink.

    ReplyDelete
  9. Ak fb dah teguk pompuan gatal twitter ok

    ReplyDelete
  10. Aku tadi kawan jgk syafiq penyayang hang wkyah tinjaw

    ReplyDelete
  11. Sini best aku lupa hng dah 20 k telinga mmg kering

    tapi bisikan tksah hirau

    ReplyDelete
  12. Aku tk dosa hng dosa cabaq aku mcm2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku berjanggut buang nmpak sebaya aku shoulde besaq spear sapa2 kau la

      Delete
    2. Masa ak mesej byk2 ak tkdan tgk blog hang teka ja tepat

      Delete
    3. Ku lah yg kau idamkan tkpa syukur ak pun kata kt muni awai dh ak melawak ja

      Delete
    4. Ku jejaka idaman kolej tanya ja meluat dgaq dayah kirim salam ok

      Delete
    5. Ya allah handsomenye time gemuk dulu pahang mmg badan besa pd minat hng

      Delete
    6. Semua all the lectures sudah sakit jari

      Delete
    7. Dah lebih bangang semayang isyak dulu mungkin ak kata kt orang atas

      Delete
    8. Minta maaf semue caya makhluk

      Delete
    9. Doa apa kt ak time single pun sama mai tk tentu hala telinga

      Delete
    10. Mai lag td mak pnggl top pagar

      Delete
    11. Fb aku nk jgk okay hng paham Baru kata rasa dah bkn telinga ak problema

      Delete
    12. Ilmu byk okay bey I love you

      Delete
  13. 24 Jam lagi tkpa dulu aku nk pantau hng sayang hng

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb tu sembang byk sebelum tu dah aku friendly

      Delete
    2. Bab cinta aku traumatico tu mcm hng okay settle mpp semua aku nak rest ja tadi ur moms I dont no

      Delete
  14. Aku tkmau dgaq suara hng aku nk nyanyi ja tolong la okay

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ungu semua okay ipad semua belum confirm dpa nk bagi ambik

      Delete
    2. Mak aku 50 akulah penyambung warisan kim salam org kay bee Spy aku ada nanti aku siast dok rumah dulu kolej mengarut semua sembang pandai tinjaw taw

      Delete
    3. Gym rakyat sebulan hng tunggu yng makan besi aku angkat besi try tnya tkpa the rock betoi Maio hng sabaq sana jgn balik jgn laalaai

      Delete
    4. Baru kata rasa dah bkn telinga ak problema tkpa saka tu tkpa semayang ilang okay pi tidoq dia gatai tgh. Mlm okay be ur self tksah sayang sgt makan diri nanti

      Delete
    5. Aku pendam lama sorang pn tktaw hng first aku baagitaw okay bee pi w oka



      AssalamualaikuM


      goodnite my lover

      Delete
    6. Parents hng tkpaka ok aku sayang hng

      Delete
    7. Tadi dg laki pln2 semua sayang aku

      Delete
    8. Worldwide aku hng cayakan fb xsah dok lyn

      Delete
    9. Aku jmpa ang nanti ang taw la kalau ang msj aku lg semayang sat

      Delete
    10. Fb yahudi xsh dah sepupu kecik lg

      Delete
    11. X sdh apa pun la kosong ja lagu dgq thousand years

      Delete
    12. Ang sedih kot sat aku tikam sudahlah semayang

      Delete
    13. Aku jmpa ang nanti ang taw la kalau ang msj aku lg


      lali bnda ni okay bee

      Delete
    14. X pi dah kolej ang ada ak pi

      Delete
    15. Hang tekejut ak tkpa budak beik

      Delete
    16. Nk buat apa tkw pelepaih buang semayang isyak

      Delete
    17. Šemayang dah semua tidor dah ak tk taw nk buat apa x sh sms

      Delete
  15. Joging Anjing byk mcm anjing sama ja tkyah bimbang aku hambat

    ReplyDelete
  16. Mu budak lg kawe dah mate okay bee

    ReplyDelete
  17. Mu hantaq nabil kat aku




    Aku sayang dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang yg patut ak tendang hang ja aku tackle

      Delete
    2. Call adiku tepon rumah nk ka

      Delete
  18. Hang taw nasi dalca penyebab kita pisah
    Ok la car wash

    ReplyDelete
  19. Satu cita ja lain tkmau batman ok

    ReplyDelete
  20. Yg tu Batman tk mau ak sorang




    Bataniah tawkan

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. Hang lemah iblis k. Hang tkyah puasa hang


      Lagha x mau

      Delete
    2. Khalwat tkmau ok ak tingai ak lari hang follow ja

      Delete
    3. Penat tk taw pengsan ak tk ingin angkat ok

      Delete
    4. Ang nk shopping2 ok mcm biasa ak mai ja snyap2 ok

      Delete
    5. Penang mcm tu kna paam



      Ydp ok

      Delete
    6. Mcm2 muar ok taman buaya



      Takat taman lip sinp

      Delete
    7. Pi megata hang kalah jom pi sabah lepas diploma ok crew2

      La tk leh


      Semenanjung semua pi

      Delete
    8. Jahanam geng ang ak dah jahanam sudah geng ak

      Delete
    9. Fiddunya wal akhirah




      <3cintalah@-}--X(ramai>:) tu takut




      Slanders



      Okay bee

      Delete
    10. Fitnah mak ak mulia



      Yang terhormat

      Delete
    11. Tu ak sedih


      Angkasawan:'(

      Ak sawan tkmau ang

      Tapi kecian okay

      Delete
    12. Gaštrikš minum milo hangla okay

      Delete
    13. Ak tunjuk ja budak ni tkpa online

      Delete
    14. Mak aku soh pikiaq masa dpn ni la masa pan

      Delete
  22. Belum nyanyi lg aku nyanyi kat hang ja

    ReplyDelete
  23. Sayang sepakat membawa berkat tkpa depa matang dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku biaq hang tkpa
      Aku sayang mak aku juga

      Delete
    2. Kwn pekena insaf semua ak inbow kata hang kwn ak tndang

      Delete
    3. Mak cpt marah cpt sejuk

      Aku cpt sedih cpj gelak

      Delete
    4. Yg ckp byk concern tu biaq ja anak orang

      Delete
    5. LG mak aku meluat jenih tkdak maruah mai mintak tadah tngan kat orang usaha tk mau

      Delete
    6. Contoh pompuan gatai dpa yg mintak no

      tkmau tmbah pndpatan

      Delete
    7. Pasai hang puan haniza aku maki taw biaq pi

      Delete
  24. Bukan mak aku aku punya pasai gemuk sekoq emma mcm pa ja

    ReplyDelete
  25. Sama ja semua aku dajei ok tkpa hang mau

    ReplyDelete
  26. Dan2 baju melayu libary dua ingat aku tk taw perangai hgpa mcm mana

    ReplyDelete
  27. Aku tanggung semua mampuih aku okay

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkpa kita kawan dua sudah okay

      Delete
    2. Ckp byk boleh beban aku tanggung



      Okay bee

      Delete
    3. Pailang dalam tgn ja okay hang pangggil tkpa dah melinkup mana tktaw


      Sudaq wal Asri


      Anak p2k ni tk taw muda lg

      Delete
    4. Suka aku Jangn menyusahkan aku oke aku tpa hng kot Okay

      Delete
    5. All the lectures okaykan semayang tuang ok tkpa anak orang







      bob marley konon

      Delete
  28. Tujuan asai aku mai aku nk belajaq okay cinta


    Belajaq jgn k2





    puaih hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn dok korek aku dah kot fb ka mana ka


      malam aku buka fb aku

      Delete
    2. Semayang sat balik malaih ulang benda sama aku bukan malaikat





      bukan orang ataih buat keja



      Allah kat mana manaa ja

      Delete
    3. Minta maaf jkp semua




      Saya memang jutawan



      okay

      Delete
    4. Asaq dah tkpasai2 kna culik satgi ok

      Delete
  29. Aku beik kacak okaykan aku 29 ok pnat2

    ReplyDelete
  30. Kilat sini sana tk taw ok kecian

    ReplyDelete
  31. Sudah dpa šettle 0 mampuih _ok wwe

    ReplyDelete
  32. Replies
    1. Hujan ramat dulu cikgu rahmatullah cc gelak makan kcang rokok tkdan

      Delete
    2. Pkcik top buka blk ok wifi bj red tone

      Delete
  33. Dpa gitaw mak aku tkpakan tadi mengamuk tkpakan

    ReplyDelete
  34. Replies
    1. Kuat gama playboy playstore market2 tkda

      Delete
    2. :-)perempuan laki blah pi keja

      Delete
    3. Komen dpa lg malu ada yg silap hantam

      Delete
  35. Ajk surau nazren ak nk jaga mak hang

    ReplyDelete
  36. Pulun kata pompuan ka ?

    Ak kata laki

    Ak jd ogang lein

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak ak knai ak dah gatai dari kecik keluaq sendiri lmbat matang

      Delete
  37. Dgaq ckp whatss app tu ak tanya amar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guna pi apa pun






      Jgn tk guna mcm 7 bngsat tu

      Delete
  38. Dpa bth mak ak penat






    Sumpah ak laknat

    ReplyDelete