sedikit coretan


banyak tul assignment na kene ciapkan lam cuti ney..uhuuu~ tapi an, aku ta stat un ag...adehh!! ingat nak stat buat esop..yank aku paling interest, nak write a news..hehe..ader 2 news yank kitorang kena buat.. individu nyer assignment...yang 1st uw na kena interviewing with da sources..attach nan pict-cha skali..huhux...yank 2nd lak...sal event,disasters or accidents...haish,..mane aku na cari news sal accident neyh...huhuk..nak kena interview mangsa ag...mak aeh!!cam reporter dah aku neyh..hakhak...chaiyok for assignment!!


tapi, untuk masa depan aku, aku tamo work as a reporter..bz tawu..banyak ag pilihan kerja laen yank ader..ag pown aku lebih interest lam bidang writing...writer for magazine..bezz uwh..hehehe...;)..


220 comments:

  1. Suratan atau kebetulan ok budak kecik


    <3<3

    ReplyDelete
  2. Menyusahkan ak byk puan ramah otak tak cerdik tk pandai menilai seni





    Tu anak jemuan

    ReplyDelete
  3. Adik sendri tanya tali pinggang tknampak2

    ReplyDelete
  4. Jumpa tali pinggang adik hang mengada ok bye

    ReplyDelete
  5. Yg laki paking keta aku mcm apa ubah penyidai kunun

    ReplyDelete
  6. Cekiq siap2 pejabat library mirul gelak

    ReplyDelete
  7. Gelugoq sat ja ak pusing bkt gamblaq mcd greendland keluaq batu lncng paya terubung sampai

    ReplyDelete
  8. Tk sah smbh kna jaq jgk esk. Mirul muktamd

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Peluk dua marley ak sepak tkyah harap ogang

      Delete
  10. Kiamat jgn cagi ak k gng ak gmbq abng ak

    ReplyDelete
  11. Tension tugun pi mcm td puaih jumpa budak sabah ngan alif padan muka

    ReplyDelete
  12. Dia punca aku silap sorry k


    Laki lein muhammad amar playboy keparat

    ReplyDelete
  13. Tu hang kata hang tu penakut



    Ak belum besedia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang mana mai whatts app mocha jd lovd wayang pi dpa

      Delete
  14. Mcm tk leh idop tinggai sat tkleh nafas

    ReplyDelete
  15. Mmg tkt bini tkyah arwah dah st dpa tu ak budakt!

    ReplyDelete
  16. Mirul bodo kalau hg tk suka mesti hg off

    ReplyDelete
  17. Ammar ak dok ckp sogang2 dia mcm mna status fb

    ReplyDelete
  18. Aku tl laghat hg jaga aku ok ada telntang evnt mohon restu kwn hng ada

    ReplyDelete
  19. Kpala jatuh tk gila pun kata sdp bang mirul sma budak it menyusahkan ada

    ReplyDelete
  20. Nak saman aku saman aku bk salah pun

    ReplyDelete
  21. Ak asai whats app ngan hng semua mcm apa nabilridzal beik aku salah paham

    ReplyDelete
  22. Selamat mlam sha sayang ak tidoq

    ReplyDelete
  23. Sampaikan kt ogang



    Tlng ak ak tkt kena culik

    ReplyDelete
  24. Anjin byk tadi meluat dpa ok kwn nabil

    ReplyDelete
  25. Ak kata ak kalau boleh tukaq muka ak tukaq

    ReplyDelete
  26. Hang dok intai ku pi ja library dpn ok ak melawak

    ReplyDelete
  27. Maghah td paham yg mahadi jgn kata ak murtad

    ReplyDelete
  28. Demi Allah ssgghny seorang lelaki akn dtg kpd dajal dn lelaki itu sangka dia adalah kuat imn namun lelaki itu mengikutnya krna pembohongan hebat yg dibuatnya Hadis sahih Abu dawud

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pd itu dajal blm buta sebelah matanya blm ada tulisan kafir didahainya ini kerana jika ciri ini ada padanya kemungkinan besar lelaki itu x akn pegi menemuinya

      Delete
  29. Dpa duniawi ja tu la fiddunya wal akhirah

    ReplyDelete
  30. Saman pu aku menang tksah angpa gatai mpp angpa jawb yg dok berlagak ydp pandai2

    ReplyDelete
  31. Paan aku kata kat dia aku settle dh kwn hg ja aku melawak

    ReplyDelete
  32. Adik aku aku ludah tadi saja suguh dia pukui

    ReplyDelete
  33. Adik kita biaq tg pompuan selamat pi aku tngguh hg teman td pg kata nk masuk wad

    ReplyDelete
  34. Dulu pompuan aku tunbuk muka dia paham aku mcm maarop jgk

    ReplyDelete
  35. Fesu mmg nk jaga mak aku lepaih pi tk tahn din li

    ReplyDelete
  36. Amekaw apa ogang ka tu taw ła keja betoidak

    ReplyDelete
  37. Biaq pi aku kacau sha hg kata nk sudahlah yg nabilridzal aku meluat
    kata hati betoidak

    ReplyDelete
  38. Trng sgt payah mcm ikan dlm kolam

    ReplyDelete
  39. Hg caya aku mahadi mahadi pi sini ok aku murtad dh dulu aku nk semayang sat nanti sambung hg nk tunang tunang pi lapaq sgt tk lagat makn ubat

    ReplyDelete
  40. Saka mungkin keluaq dah aku tinggai fb yahudi ok ja rindu mungkin

    ReplyDelete
  41. Perjuangan aku sia2 masjid x ramai

    ReplyDelete
  42. Blogger nk gunakan ang pengaruh oakay Oakland kita insyAllah

    ReplyDelete
  43. My principle's of iman 1 Allahuakbar 2 mom 3 bro n sisters

    my daddy pass away ok

    iman's atau principles's iman's ok

    ReplyDelete
  44. Dpa muka x blajaq mcm tu

    tu pompuan mai kat aku

    ReplyDelete
  45. X silap aku siha mai nk pinjam pemadam sem 2 hg sem 1

    ReplyDelete
  46. Aku x dak masa sorry ok solat melupakanmu seketika
    ayin pun bagu kenai sem 4

    ReplyDelete
  47. Iman xdak kucing betoidak bohong buat apa

    ReplyDelete
  48. Abng nabilridzal nk rasuah aku biaq ok

    ReplyDelete
  49. Tu aku kata maarop report police biaq dosa dia pun hipokrit

    ReplyDelete
  50. Aku terngiang ngiang mata operations dia besaq pada aku 23 tk taw mcm mana

    ReplyDelete
  51. Ubat pi makan gym rakyat tkpakan aku tkt nabilridzal badn besaq 21

    ReplyDelete
  52. Beik tarik diri aku nk ngorat hg ja

    ReplyDelete
  53. Nanti aku ckp ngan puan ramah tgk petang ni ok sayang

    ReplyDelete
  54. Adik begadik sudahlah sms kwn tk guna abg pekena jgk

    ReplyDelete
  55. Mak dia jwb ok biaq tksah dah hg okkan

    ReplyDelete
  56. Aku begani mati jihad it x sah saluran x kna aku call helmi mak dia jwb

    ReplyDelete
  57. Apa kawan hg dok buat gila nabilridzal dengki kt aku ja

    ReplyDelete
  58. Tu aku guna pulun nk sugh hg belah dpt idea bang mirulu kata blog

    ReplyDelete
  59. Gua bama buffalo soldier aku f5 kata aku budak2 aku tumpang dia nasuha norpandi

    ReplyDelete
  60. Byk pengaruh tv radio akhbar aku worldwide dah buktikan twitter fb sharizal majid kata ogang lein pun kwan artis

    surau gila tkdak kain
    ubat bguih jgk nmpak aku makan aku pikiaq

    ReplyDelete
  61. Ak penat jntng ak tkt stroja trauma jgk nabil call

    ReplyDelete
  62. Ak jenih ketegaq tk dgaq nasihat hng pun sama cocok betoikan

    ReplyDelete
  63. Ang pegabih cuti ak ada bp ja

    Muet bulan 11

    ReplyDelete
  64. Pulun kelate ak kata ingat islia dia kata bodo dulu cristiano la maroon5

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami dua kecek cmpuq tajul lab bio f4 start boss mak cikgu anak badak helang la mahadi mak ai

      Delete
    2. Ak nk blajaq hng x ganggu kan dpa gosip ak sepak

      Delete
  65. Begum2 ak mintak tlg mesej ok tukaq no dh yg ni helmi ja taw mak ak monopos ok tk taw k. D

    ReplyDelete
  66. Nab kwn ak pidoih dk awat dia kata ada bela

    ReplyDelete
  67. Wany muni skaki amirah musuh crew

    ReplyDelete
  68. Hang pun tiba2 love whats app ak nk buat apa

    ReplyDelete
  69. Sblm fesi ak gitaw ayin ak suka kt hng tu la tk taw la nk mai2

    ReplyDelete
  70. Yg dajjal arrived awat kosong pelikan

    ReplyDelete
  71. Segang kot youtube sorry sayang blog I tk sngp u menang

    ReplyDelete
  72. Fb nabil dia menang twitter nanti 40

    ReplyDelete
  73. Mai plg last ok sudah ak nk didik inbox nab punya ok

    ReplyDelete
  74. Ak kalau boleh nk single tp kecian dulu masa awai fesi ak matang

    ReplyDelete
  75. Aku risau sgt bkn hng biji mata ak check buku mushaf tajwid

    ReplyDelete
  76. Ak pikiaq tu ja tanya almashoor ak teka tepat fatihah ak cinta dia ja dulu.

    ReplyDelete
  77. Wad dia dia dia dia kwn tkpa mak tkpa

    ReplyDelete
  78. Hang ak tk taw ak bagu lg kenai hng hang nk ka tk gila c uztazah pilhan

    ReplyDelete
  79. Ni bkn sedikit coretan bkn dagi kecik gila agama rohul kudus jibrail mikael rezeki

    ReplyDelete
  80. Ak nk cari calon hng kata tkpa tkmau ak blah

    ReplyDelete
  81. Bukan blh mein2 ak kena atas bwh dpn blakang kiri kanan segenap sudut dimensi atas ingat dulu allah atas helang atas


    Badak helang abng ni langkasuka ak tk kia

    ReplyDelete
  82. Bg kt dajjal tkpa kan cepat lg bgs st mak ak

    ReplyDelete
  83. Kami susah dulu ogang miskin fakir

    ReplyDelete
  84. 2012 +09

    2020 mcm tu tiga 40 perang dulv perang badar

    ReplyDelete
  85. Megapu mcm ni tkpakan 29 ak kna kawin

    ReplyDelete
  86. Ang ingat hang aishah x lyk gf dulu

    ReplyDelete
  87. Beik dok dlm kubuq tkpa yg syapiq apa tu

    ReplyDelete
  88. Tanya pendapat ayah ak pak tkmau mak dah

    ReplyDelete
  89. Mlm sipi mat rempit hui hui tayar hui hui pfs lg dasyat

    ReplyDelete
  90. 1 penang rasa gegaq tkt adik pompuan

    ReplyDelete
  91. Dpa mein2 sjadh kulit apa goyang kpala goyang

    ReplyDelete
  92. Dulu tikus pfs peli nama bpk hng taan ka

    ReplyDelete
  93. Ema ak nk kwn ak penyayang budak it din li tk patut cina gambut panjang

    ReplyDelete
  94. Sbb nizam ada dpa jak cita tmpt publìc

    ReplyDelete
  95. Sifat dajal mcm tu tk taw ak rasa nabilridzal

    ReplyDelete
  96. Aku silap mak aku pun silap budak mrsm berlagak cth adli

    ReplyDelete
  97. Dengki aku hansdsome azan asaq rumah sudahlah

    ReplyDelete
  98. Aku laki aku nk pi bye sayang Assalamualaikum maaf

    ReplyDelete
  99. Tksah blah tkpa ak tk tenang couple tkpa

    ReplyDelete
  100. Anjing kacanp ja manusia tkdak hati pegut

    ReplyDelete
  101. Children of išrael dukhan pnt2 asap2

    ReplyDelete
  102. Ydp ptt tnjk cnth mcm bang sharizal majid



    paan sama neik

    ReplyDelete
  103. Hellmexxx nak didik aku meluat hg tp cinta payah sayang nabilridzal

    ReplyDelete
  104. Buang sawang aku rindu sgt tolonglah meluat nabilridzal melampau

    ReplyDelete
  105. Aku buat2 gįla asyik Kna maghah ja tu aku lepaih kt dpa

    ReplyDelete
  106. Fb aku taubat tknak twitter tkmau jgk youtube okaykan balik la

    ReplyDelete
  107. Hg tkmau bukak kolum bgu nk bergambaq dgn aku tkpa

    ReplyDelete
  108. Assignment aku tlg tapi tk sdp aku anak yg terhormat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Antaq pi bulan jomla ang gatai aku iklas sheikh muzapar ngarut ła pa ła aku ada hati jgk

      Delete
  109. Jom baca mastika melawak ja budak2 apa tndanp mengada dpa

    ReplyDelete
  110. Semua taw biaq ak mandi st okay bee

    ReplyDelete
  111. Penulih buku manusia jgk ok tutup blog sini ok

    ReplyDelete
  112. Dilema besaq peterpatsenang 4 empat mai keluaq ngan ak nab tinggai

    ReplyDelete
  113. Mak cik ak kak mak ak ada utusan penguna

    ReplyDelete
  114. Hamzi pnah masuk cap

    Ofis msjid negri sm dris mok cik ak pencen dh

    ReplyDelete
  115. Ok I love u so much
    Blajaq elok2 ok bye Asskum :-)

    ReplyDelete
  116. Geng ak memex sogang pun tk guna ok

    Ak biaq tkdak kwn tkpa

    ReplyDelete
  117. Ak kwn ngan hang ja kata girlfriend dok pi ngan nabil

    Tkguna pun x guna biaq kt dia
    Muka tk malu

    ReplyDelete
  118. Ogng berilmu darjat tnggi
    smpaikan ilmu jgk gnjaran ni hadis 9 10

    ReplyDelete
  119. Hadis 11 aku lemah berhati hati smpaikan ilmu
    12 pn sma tnjk cnth teladan yg beik

    ReplyDelete
  120. 189 pilih sahabt yg terbaik yg ni menyusahkan ADA ok mampuih pi la dpa ank ogng
    aku nk jga diri dn keluarge aku

    ReplyDelete
  121. Library kulim la buku ajaran sesat tgh kaji ajaran batiniah aku sbt bataniah

    ReplyDelete
  122. Dgn bab manusia dan jin
    Tafsir hikmah
    Sampingan smallville 12.30 ak blah mak lik 1

    ReplyDelete
  123. Dah kaji jin dh mahadi merapu ok blah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Batiniah sesat shiah sesat

      Kita sunah waljamaah 4 mazhab

      Delete
    2. Lu pgi balik la wa tkmau tgk lu punya muka kt cni logistic kata kot dlm hati
      Tksah dok mai dh kolej

      Delete
  124. Ok settle semua ok maaf cara aku kasaq

    ReplyDelete
  125. http://www.azlyrics.com/lyrics/eminem/singforthemoment.html
    Rindulah

    ReplyDelete