o.m.0.n.g k.0.s.o.n.g.!.!.!


ader jugak manusia yank tergamak kata kat aku camtu.. sedih giler beb manusia tu kata aku ney si omong kosong...kang dulu aku ta layan, syok dup kata aku sombonk.. now, aku da lebih daripada layan, n memang sayang sangat-sangat kat dye, dye bwat camney lak kat aku.. dye kata aku hanya maen-maen dengan perasaan dye.. kate aku ta hargai kesetiaan dye...apew cer weyh...sal laa aku baru sedar, isk!! rupa-rupanya dye nak kami berbaek semula ari tuu sekadar nak wat aku sakit ati. dye nak balas dendam... dye nak aku rase kesakitan ati dye kat aku.. hebat tul, berjaya ugak manusia tuu bwat aku camney..congrate dude!!



258 comments:

  1. Replies
    1. Zana suka dia ak sebat semua silap

      Delete
    2. Pompuan hg ła tu solo LG senang

      Delete
    3. Ang rindu aku dtng penang dpa aku slow talk paham dah main tarik tali

      Delete
    4. Nantì ak tanya lain ak lmah mascom

      Delete
    5. Dp nì semut telinga wei2 hang tk dngaq ckp

      Delete
    6. Uk ak pi tido la pemaisuriku hp tup laptop

      Delete
    7. Kerohanian
      They are highshool kids with zero experience

      Delete
    8. Hang mau ak berdikari aktmau hang jd pandai ok

      Delete
    9. Ak gbra dia tulih omen lastnad

      Delete
    10. Sayang ak tk mau ckp byk hang mai ak bg hp dulu

      Delete
    11. Dulu 'agu mtv yg ni savin me show me whats its like

      Delete
    12. ak tarik daniel taw dia gapat dgn hng tgk mata dulu f5 cleaning out my closet tulih pager trial bpk lagi pasaiaku

      Delete
    13. eminem kalah remember when daddy die smlm petang

      Delete
    14. Pices sum41 kampung aku taw aku someone ok yg mai tgk hntq arwah tkpa ła sama

      Delete
    15. That im better my own tp cintalah logmati bwh

      Delete
    16. Elyana molek aku tkleh ngan hng okaybee

      Delete
    17. Kata tukaq tab mcm sharizal majid stall pi hg posa 1 rejab

      Delete
    18. Talkbox voicetmessngr mak2 starlight muse ok

      Delete
    19. Hang layan mdnusia mcm ni ak tk omong ak ikhlaih mmg kna extend angau nanti

      Delete
  2. Allah maha kaya ak memang syukur dgn apa semua yang berlaku ada hikmahnya

    ReplyDelete
  3. Mintak maaf apa ok azan ak kna pi jgk masjid òkay sudahlah<3

    ReplyDelete
  4. Kami frees brave aku. Malu dgn hg lain rapat

    ReplyDelete
  5. Pompuan mana knai knai tkpa daniel knai hg semayang jom

    ReplyDelete
  6. Sha meluat kt hgpa buli budak2 Pegangai mcm beguk fb tujuh sebelah jgk

    ReplyDelete
  7. Tk lagat mmg ak tua tp ak jiwa muda kalu sha susah tkpa syafiq single sudahlah syafiq tggu ok

    ReplyDelete
  8. Ok settle gitaw cik wan all the lectures
    Ang bkn budak

    ReplyDelete
  9. Mak ak garang salah ak ja ok tak hnį gigi

    ReplyDelete
  10. Hatiku dgn sha adik pompuan aku ngigau tkleh gangguan

    ReplyDelete
  11. Aku mimp arwah kata tok aku mati siang tķq cth mira erina

    ReplyDelete
  12. Saja nab kalih ak main hati kecian nab tapi pidoih jahat ada kek hg jgk

    ReplyDelete
  13. Apa kwn hng dok buat gila sedih ak tu telentang

    ReplyDelete
  14. Dia sayang nab kot aku gatai cucuk nab begum kaki cucuk

    ReplyDelete
  15. Ak mahdi łayak hang layak sarahdina x layak

    ReplyDelete
  16. Petang karang jogging jd bulldozer makan tidoq

    ReplyDelete
  17. Time arwah sakit byk penguin dulu mak pi Australia aku tepon byk ngorat hg tkpakan peluk

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. Mat kata awek awek mau diuit marka marka ka ka
      tunang awai pakwe aku geli buat bodo ja anggap kita tk penah kenai

      Delete
    2. Ovari semua aku taw ambik ja ła aku anak yatim

      Delete
  19. Paan puja aku awai dah dia taw ak knai dia dulu yg terhormat

    ReplyDelete
  20. Dahla cantik beik pulak tu aku biasa belagak mmg aku belagak sumpah demi Allahuakbar

    ReplyDelete
  21. Tanda ada dah mahadi sumpah demi Allahuakbar jgn cagi aku kiamat

    ReplyDelete
  22. Sayang ubat keja kentut ja tkpa pelan2 mak jgn gerak paan dh kna kt hostel aku mcm marley ank mak

    ReplyDelete
  23. Android blk badan neik sayang keja begak ja aku geram geng mpp

    ReplyDelete
  24. Gelugoq ja tu aku test td jumpa geng nizam padan muka dpa

    ReplyDelete
  25. Lupa nama bkn kak intan kwn sam eyka pakai mcm apa aku ingat hng ja

    ReplyDelete
  26. Badakman òk pejuang online offline empat puluh sayang

    ReplyDelete
  27. Aku yg telempaq bkn adik pompuan

    ReplyDelete
  28. Indoor pi indon gamai sayang Anjing byk

    ReplyDelete
  29. Mandh dlm kolah surau begak dlm utan lipeh

    ReplyDelete
  30. Saka tk wujud pun jin dan manusia alam roh alam barzakh dpa dua alam

    ReplyDelete
  31. Isyak lmbat tkpa melampau nabilridzal

    ReplyDelete
  32. Sama ja ubat tk ubat hatiku sakit

    ReplyDelete
  33. Beik ubat tkpa the rock hang gatai

    ReplyDelete
  34. Ak terpaksa jumpa lecture pelan2

    ReplyDelete
  35. Alfarabi salah music lalai aku benar jihad it mesej tk bg

    ReplyDelete
  36. Yg tu pendapat dajjal aku ła dajjal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minum sebotoi shifa tksah dah kinik sudahlah

      Delete
  37. Sebab dulu obes sgt 116 ogang tk pandang celaka tp pandang jgk comela

    ReplyDelete
  38. World no 1 wawasan 2020?
    Dajjal insyallah
    Din davinci

    ReplyDelete
  39. Dark fazli hyípocit sema hang buang crew kan ok

    ReplyDelete
  40. Petang aku pi jumpa puan ramah kalau dia ada

    ReplyDelete
  41. Mak jgn korek òk taw malu kt tuhan tk malu

    ReplyDelete
  42. Mak puan ramah ninggal dia pahamkan

    ReplyDelete
  43. Ema td kata nk jumpa malaih kolej

    ReplyDelete
  44. Tkt mahadi hg tkpa dlm genggaman

    ReplyDelete
  45. Tu kata kt paan dpa yahudi taw this boy georgetown png island aku byk2 aku tkt mak aku

    ReplyDelete
  46. Tkdak sapa boleh tlg aku kna tolong diri sendiri

    ReplyDelete
  47. Bainun idris kata kecian jgk kt dia tu sbg sharizal korek

    ReplyDelete
  48. Mnabilrridzal òk ja hg sabaq aku kata nst2 penang ja sudahlah

    ReplyDelete
  49. Hg belah buang uitm aku berpotensi ok

    ReplyDelete
  50. Asal kelabu mata kiri lama kita pulak tksah dok rindu

    ReplyDelete
  51. Hg rindu aku release sat tidoq mai ła library dpan

    ReplyDelete
  52. Aku chat ngan muhammad ammr dia tk paham honolulu paham

    ReplyDelete
  53. Aku tk senada dgn honolulu mcmtu jenih muhammad ammr

    ReplyDelete
  54. Replies
    1. Sepanjang dgn día mmg cintalah ak tahan tk mein pun lupadah hang la

      Delete
  55. Arwah mati 12 april 08 jun pulun dia pukui round pulun pastu dia mintk no mat kah kah hg tk betoidak mai arwah tkt

    ReplyDelete
  56. Mnabilrridzal sama tukaq celcom nk dengki kt aku

    ReplyDelete
  57. Abg maarop beik kampung kamariah jahat cucuk aku kia lg

    ReplyDelete
  58. Mak bušu awat tk mai firdaus rahman geng zina dan2 huruf besaq

    ReplyDelete
  59. Zina pi mcm ariel òk keparat tu tksah jemput gaya

    ReplyDelete
  60. Lantag pi kat dpa word tulih 27 lantag

    ReplyDelete
  61. Mcm ła sudahlah aku tk laghat mininum 80

    ReplyDelete
  62. Gelak bg ilang darah tinggi hg aku tkmau aku delete aku tinggai

    ReplyDelete
  63. Mnbabilridzal aku bkn tuhan mahadi tk pasti tandai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sini aku begani area2 jelutong tksah member aku čina gamai ini bkn omong kosong

      Delete
  64. Gelugoq ak began maki tulih jaga meet the real gangster

    ReplyDelete
  65. Ada status kucing ngan kucing ja gaduh bkn anjing ngan kucing sama melayu ngan melayu

    ReplyDelete
  66. Replies
    1. Zana masscom usm dia budak bandaq

      Delete
    2. Kb ak tkpernah pi gua musang penah kerap lipeh mak ak pi megata ak peng ja

      Delete
    3. Makśd ak mcm hang rumah ja tepeluap

      Delete
  67. Gym rakyat pg tkdak ogang petang joging

    Sok pg ak štart try sebulan dulu

    ReplyDelete
  68. Alpa lipid tkyah dok joging sgt cekeq mcd ja tkpa pada2 coke k. Kawan hang

    ReplyDelete
  69. Ubat tu makan ja keja 85 la umah tok penimbang

    ReplyDelete
  70. You'll have to wait 23 hours and 59 minutes to reactivate. We'll send you an email letting you know when your wait time is over.

    Ketagih

    ReplyDelete
  71. You'll have to wait 23 hours and 59 minutes to see me librabry dpan please my love

    ReplyDelete
  72. Suha siha zana semua tk suka dia padan muka

    ReplyDelete