evritim g0nna fine??


hoho~ da lame rase nyer ta update bl0g ney..busy ngan tugasan, manyak poblem and macam-macam lagi laa...s0, tedetik plak di aty aku ney na update skunk..hee~ actually, skunk ney aku da single..bez ker single? hahak...kal0 tanya aku, memang laa single tuu tade poblem...tapi agak sunyi jugak laa tanpa teman di sisi,.huhu.. tapi, ape bleh bwat..aku dah bwat kputusan...paz bwat kputusan tuu aku baru sedar aku masih sayang kat laki tuu...tapi semua dah terlambat..sebab dye kater dye ta kan ganggu or amik taw sal aku untuk selama-lamanya... jadi, aku rase lebih baek aku ta ganggu dye lagi...aku yang bwat keputusan camtu, terpaksa laa hadapi kepahitan ney....aku kena jugak biarkan saje perasaan aku ney..sekarang, aku kena fokus study jewla...sal cintan cintun ney, aty aku ta bersedia lagi nak jatuh cinta kat laki laen...sebab perasaan aku masih pada dye~ n yang paling penting, lagu 'bila kau kata kau sayang' akan tetap aku dengar setiap ari...aku taw dye dah ta kan cari aku lagi, s0 aku cuba ubati aty aku ney ngan cara dengar lagu tuu, lagu 1st yang dye nyanyi kan....bezz taw lagu tuu...^_^..


sedikit coretan daripada aku.....nuha fashshalna binti mohd asri


189 comments:

  1. Aku the best men alive lupakan ex2 okay bee cek mek molek

    ReplyDelete
  2. Badak tk takut geng ramai ak buang badak

    ReplyDelete
  3. Ict yg hang minat ak minat gamai

    ReplyDelete
  4. Kak ira pun ak minat dulu gupa ja

    ReplyDelete
  5. Dia tanya syafiq ada minat ka hang cinta time sem2 nmpk sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkdak orang komen penakut semua ak bgani

      Delete
  6. Ang dok tayang fb ak tgk ja tk sangka hang la start ok

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Helmi kata hang mau sapa hang ngorat ak awai dah buat2 ambik kerusi

      Delete
  8. Hang tgk ak pun tkmau ak tkt jd apa2 kt hang

    ReplyDelete
  9. Mak kata pesan senyum buat tk taw

    ReplyDelete
  10. Sbb ayin nizam jeles

    Ak kata kt helmi ada 4

    ReplyDelete
  11. lein kali bgitaw muni ak lama dah sebat

    ReplyDelete
  12. Mak ak tkpa tk marah dpa mpp pegangai

    ReplyDelete
  13. Ak ck ngan sir ak ydp pandai ckp

    ReplyDelete
  14. Tidoq sayang abang buat keja abang okay bee

    ReplyDelete
  15. Dpad pi kolej beik masjid sg rusa

    ReplyDelete
  16. Penat ak dpa tk nampak komitmen dpa ja

    ReplyDelete
  17. Paan ak mesej lama dia dok sgnp ja

    ReplyDelete
  18. Mpp ak cover. Fesi sorry ak ada mak kt rumah

    ReplyDelete
  19. Ak nk dok ngan hang nabil off dia batu api

    ReplyDelete
  20. Saja aku tempek gambar tu dekat meja study aku. Motif ? Untuk memperingatkan diri sendiri dengan ayat yang berikut :

    ' Nasuha, kamu tu dah beso. Jangan buat perangai budak - budak lagi '

    Di samping itu untuk turut memperingatkan diri tentang pengorbanan mak & abah yang susah payah membesarkan anak perempuan tunggal yang sorang ni

    = Sekian

    ReplyDelete
  21. http://www.sonymobile.com/cws/corporate/company/sustainability/greenheart

    ReplyDelete
  22. Digi line pun x clear tkpa ak online sudah

    ReplyDelete
  23. Ok la umah tok bungalow pejuang online cinta offline malaih ok meluat uztaz td

    ReplyDelete
  24. syafiq23.mohamad



    Pening digi zaman it dpan buat2 s3 amekaW bkn gegam bdk2 mpp ak tagam


    Paan dak

    ReplyDelete
  25. Komplot saman pun ak menang dia post buat apa kerumun taik x yah duit byja dah

    ReplyDelete
  26. Tkdak masa it ak geram laki reko sophisticate

    din plg teguk>:) melampau

    ReplyDelete
  27. Edit kcang ja keta tkdak betoikan ada jth kepala dpa nmpak imam muda

    ReplyDelete
  28. Tidoq lepas subuh ok puasa ok bye I love u so much

    ReplyDelete
  29. Mcm tu hang knai bpk ak okay salam pi blah

    ReplyDelete
  30. Tksah teguk dah rest ibadat ak pi la kt hang okay b masjid

    ReplyDelete
  31. Library dpan buat kad lein kolej dpa cuti sem bgu ak mai

    ReplyDelete
  32. Kongsi fb xya kfc ak tipu hng jgk tgk2 dpn hostel

    ReplyDelete
  33. Ak lelap sat ja teringat hang2 yg hamzi nabil ak mimpi kan

    ReplyDelete
  34. Ogang kta jgn tidoq lepas subuh ak ict ak rajin pfs down start f2 tanah runtuh exam tk ambik 2 paper bpk ak tndang ak kalau x pi skolah

    ReplyDelete
  35. Mcm2 uztaz tu bg ak mcm bpk ak sebelum fesi

    ReplyDelete
  36. Solehin kna hormat ak mcm paan yg terhormat

    ReplyDelete
  37. Lein mampuih pi ok hang ja kata love


    Kata hati

    ReplyDelete
  38. Teringat hang thanx makin gemuk hang ak tkpa fit syafit bradfit


    Dk perli mmg realiti oo

    Joging2

    ReplyDelete
  39. Zohor library tukaq kad expired jumpa citu ja

    ReplyDelete
  40. Ak malaih ckp byk adik laki tk paham ak
    Mak ak paham ak


    Hang paham akkan

    ReplyDelete
  41. Sini ada anak dra penyegan dok komputer ja

    ReplyDelete
  42. Adik laki pun penyegan tarik diri pi


    Extend pi

    Mampuih pi crew

    ReplyDelete
  43. Malaih berjuang mak hang gemuk mak ak tok ak

    ReplyDelete
  44. Ak ngan muni pun tkpa couple


    Ak meluat couple

    ReplyDelete
  45. Mcd sudah ak penat gila makan ubat cinta punya pasai

    ReplyDelete
  46. Sama ja mcm ni jugak ubat bg tidoq ja hati dah sakit bukan hang


    Yg ak sebut tu la

    ReplyDelete
  47. Syafiq mengantuk slamat mlm sha hang pun mimpi ak pa okaybee<3 cintalah = rinduk

    Assalamualaikum


    Maaf salah silapB-) <3@-}--:-*-:)

    ReplyDelete
  48. Ak lah pelita menerangi kegelapanmu atas cinta cinta

    ReplyDelete
  49. Ang taw sakit blakang ok kita plan masa dpn ok hang blajaq elok2.

    ReplyDelete
  50. Hng sem 5. Aku bulan 7 muet daftar pi kulim aku bgu taw tgk planner

    ReplyDelete
  51. Ų know Į never feel happy before my ex very traumati į don't like talk trash ok speaking now

    ReplyDelete
  52. Nk kata kata sebut nama yg ni he or she ckp byk lapaq jantan

    ReplyDelete
  53. Dia post vierra kesepian hg ngn aku tk tahan sorry aku kata mak aku mmg garang

    ReplyDelete
  54. Kwn aku mmg bangsa bangst aku tkkan kwn ngn sapa pun

    ReplyDelete
  55. Result hng drop jgn salahkan aku
    otak tų bodoh

    ReplyDelete
  56. Bpk hng bg duit sogh ngnga komed blajaq ja komed ngn aku

    ReplyDelete
  57. Ak janji betina lein ak tk pi twitter ak nk dakwah

    ReplyDelete
  58. fb pun aku nk dakwah ngan mat salleh mahdi mampuih pi kat dia

    ReplyDelete
  59. aku tk lagat tgk hng ok ambik la badak dulu f5

    ReplyDelete
  60. tension kpala bth pulun ang x makan ubat jagn kacau aku keja la bngkrap

    ReplyDelete
  61. ok ckp la mai la bpk hng pun aku2 ok pejuang online

    ReplyDelete
  62. Mampuih pi kt hang ak pun tk lagat layan hang

    ReplyDelete
  63. Bb tkdak Skype app kurang pada android tkpa bbm ngn hng

    ReplyDelete
  64. Aku jenih paan gelak2 tkpakan ambik gmbaq skali nanti bukak sem la nk beribadat start MLM ni

    ReplyDelete
  65. Solehin rumah dia Kat qb tu pi qb mlm2 aku rumah Kat masjid tu pi masjid msjid simpang empat buat semayang jumaat start mggu dpan belah smpang empat kmpung genting depa devide
    Kami sini Ngn tmn Seri indah
    ajak la faris semayang sini meriah sikit

    ReplyDelete
  66. Aku tkpaksa pompuan tk dituntut digalakkan dok rumah ja adakan kartun family guys
    ok la nk joging bye miss nuha
    sat ja okay bee<3@-}---:)
    ilmu pelita hidup

    ReplyDelete
  67. Ok selamat berpuasa esok niat siap2 sebulan aku lepaih terawikh baru makn ubat ok bye I love u maaf salah silap baru balik joging okay beee Assalamualaikum

    ReplyDelete
  68. Setan nk belah dh kena kurung dlm laut aku la setan ok peaceful ict Roger n out<3@-}---:)

    ReplyDelete
  69. Buat malu kat ogang ja tkpakan
    I LOVE U
    Abang nk rehat sat sha

    ReplyDelete
  70. Bgn solat asar
    Mcm laki bini

    ReplyDelete
  71. Joging sikit ja MLM nk terawikh
    kwn pfs mudin post slmat berpuasa like sudahlah tksah komen kan

    ReplyDelete
  72. Mak I masak Soto dpd johor rempah die kwn die bwk Mari

    ReplyDelete
  73. Asyik bercinte Di blogger je
    bile u nk jumpe I

    ReplyDelete
  74. Hidung hang besaq tu posing belah tepi
    Siha dak.
    Paras rupa pinjaman ja

    ReplyDelete
  75. meluat lagu korea untuk dia untuk dia

    ReplyDelete
  76. Aku dok mein besi zg ada kt taman baru
    Faris kata aku tough sikit
    Paha tarawikh insyaAllah

    ReplyDelete
  77. Ni sepupu alu tkpakan nanti bbm dua oksepupu yg anak aku kata Dubai tu

    ReplyDelete
  78. Posing mcm fb therock wall dia

    ReplyDelete
  79. Aku segan Kat family hang ok slmat berbuka puasa
    MLM ni tarawikh jd imam adik LG eskla masjid
    aku budak beikkan ok cun out dululu <3

    ReplyDelete
  80. Hai comel sama kan aku lah the rock

    ReplyDelete
  81. Sahur minum aiq je
    Tadi ratah ayam ja protin

    ReplyDelete
  82. Hang tak garang nab garang aku takut
    Kalau jumpa dia

    ReplyDelete
  83. Dia magah aku ambik krayon

    Aku crayon shin chan

    ReplyDelete
  84. lirik lagu maafkanku sixth sense

    Hadirnya dirimu, didalam hidupku, Telah merubah segalanya Dan telah aku lewati, saat gelap hidupku, Namun aku masih tak menyakini, Diriku yang cuba menghapuskan, Mimpi-mimpi buruk yang lalu

    Inginku berlari, dan menggapai hasratku Apakah kau kan berlalu pergi, Terkapai-kapai aku, inginku membuktikan, kejujuranku kepadamu, Dan kini kusedari diriku, Masih liar untuk dimiliki

    Maafkanku, Kerna mengingkari janji yang terpatri dahulu padamu, Maafkanku, Atas kekurangan yang ada pada diriku ini.

    pejal82 at 3:26 PM

    ReplyDelete
  85. Rabu rumah tok
    Khamis check hospital
    Hang kena jaga aku ok

    ReplyDelete
  86. Mak aku masak ikan ja kot ikan pari asam pedas

    ReplyDelete
  87. Muet taun dpan baru boleh ambik awal taun depan

    ReplyDelete
  88. ok asaq cinta bila nk jumpa cinta

    ReplyDelete
  89. Kat dataran tuah maybank ada juai jugakkan

    ReplyDelete