onLy gurLz bebeh~




HOLIDAY KALI INI ??



hehe..memang happening laa h0liday kali nim.. al-maklum laa kan, h0liday paz final exam, memang sesuai laa nak release tensi0n..heee~ emm, aku tam0 citer panjang lebar p0wn nim, j0m usha pict-cha kit0wang sepanjang di genting helen..hehex.. ;)




buz bawu ja bt0lak time nim . excited cket laa .. hehex ;)



kami suda sampai genting !!


beratur luu na naek cabel car .. si0k giler !! hehe~ erk, laki mane t0uw sesat ?? ta malu . haha !!


beratur ja panjang2, demi na merasa naek cabel car... 1st time an na naek..hahax.. eerkk, tapi laki mane ntah sesat kat belakang t0uw, wat semak ja masuk lam pict kit0wank..huhuk..






setelah beratur punyer lame yank ta berapa nak lame p0wn , akhirnyer ni laa dye hasilnyer ... kami dah berada lam cabel car .. hehehee ... really l0ve this m0ment .. <3








aku suke naek cabel car ney taw,..memang laa ketinggian yank agak tinggi arr kan, tapi aku suke teng0k keindahan pemandangan sekitar at bawah t0uw ... dipenuhi ngan tumbuhan hijau jerr..sejuk ja mata ni memandang ... hehe ... kit0rang naek cabel car ni ari 1st sampai at sane ... lam petang camtu laa ...
bezz yaw !! hehee~



SO, seterus nyer ???




jum mamam..haha!!


bergamb0r lu b4 balek h0tel..hee~


peace!keadaan yank cej0k menyej0kkan lagi diri kami .. haha !!


COME ON,  SEE MORE PICT-CHA FR0M US ~

 
ZASSSS~~~



saje suke-suke jew..h0ho~


i l0ikee !! hahax


ade gaya takk?? hahaa !!


cej0k giler duu ... fuuuuh~ hehe ..

r u ready gurlz ??!! yeahh !! wuh00o !!



drive laa kunun .. hahaha !!



well . dats all ja pict yank aku dapat upl0ad.. bukan ape, malas laa na upl0ad mua, banyak ngat..haha.. ni p0wn da memadai , sh0w us happy there t0gether .. 



LOVE Y0U ALL !! KOWANK TERBAEK LARH !! ^_^ ..




237 comments:

  1. Replies
    1. Lectures tkguna tkpandai didik

      Delete
    2. Esok aku pi library mlm taw 4

      Delete
    3. Bagu dunia akhirat?

      Taubat byk dahkan

      Delete
    4. Muet ok. Sim card tukaq digi ent sakit telinga

      Delete
  2. Tu dpa bara hang plng cun hitam manis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku besa jd tksah buta dpa mata hati aku matang dah

      Delete
    2. Mak kusus haji buat2 gila

      Delete
    3. Ubat x ubat sama ja ok daniel marley nabilridzal

      Delete
    4. Puan ramah call semalam concern aku kn tnjk examples

      Delete
  3. ehe..memang happening laa h0liday kali nim.. al-maklum laa kan, h0liday paz final exam, memang sesuai laa nak release tensi0n..heee~ emm, aku tam0 citer panjang lebar p0wn nim, j0m usha pict-cha kit0wang sepanjang di genting helen..hehex.. ;)

    Berulang cameron sejuk ngan jip cc tu

    Bkn sëmua org jahat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time sakit mcm2 sayang byk pahit dulu pegit

      Delete
    2. Tahap dewa 19 cinta gila ak tk larat sgt ok bye

      Delete
    3. Yg dulu hang ak taw beik ok ak tktsggp hang belah mcm dulu bodo

      Delete
  4. Taw adik dia baran minta maaf pun dak raya mai buat bodo ja rumah buat tk ingat

    ReplyDelete
  5. Dpa mcm tgk wayang ok la ngan gelugor gemuk makan tidoq ja dok ada
    Tk buat apa perabih beraih ммдимшмдамфа.

    ФTOK AKU KESIAN OLA FË

    fikri tanya di ja

    ReplyDelete
  6. Ak tk leh ak fb berjuang lklas

    ReplyDelete
  7. Aku tk lagaht esk pg joging hope tk ujan pi ja gym LG beban hatiku hng mak adik laki taw tkguna

    ReplyDelete
  8. Fb hg megajuk library sarahdina melampau lein ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://mocha-sha.blogspot.com/2010/11/tup-tup.html?showComment=1337248032799&m=1#c5246929614464186754
      Ckp lah ahmad dhani aku sudahlah eminem hg riadah

      Delete
  9. The rock kamu kamulah surgaku

    ReplyDelete
  10. Sampai kiamat tk aman study dak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penah isap kami dak topui shafik jgk

      Delete
  11. Aku mimpi bnda sama nk cita ak tk tkt

    ReplyDelete
  12. Ngeri mcm miera siang ea tunggu tggu tgu

    ReplyDelete
  13. Aku.lupa mcm2 sbb mlm jumaat nanti taw

    ReplyDelete
  14. Balik tk laghat boh pi mahadi padan muka mimpi gerilja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reply semiggu dahkan semua bodo kna ngan aku ngaga la

      Delete
    2. Hang pandai taram aku taw saja

      Delete
  15. Taram semua kiamat kiamat wma

    ReplyDelete
  16. Bara la barathan cekip dah kata sntap mak la


























































    down







    down






    Dowfy



    sensors 2006 daniel marley daniel marley daniel marley

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heavennnnnnnnn din davinci
      Daniel. Maestro ahmad dhani semua tkamau semayang

      daniel marley

      Nab da bellaliicus

      I love daniel marley nur sarahdina daniel marley danny nizam

      Delete
    2. Gilaaaa baaabiiiiii malaih haniza kecian sudahlah maaher zainol

      Delete
    3. Kwn aku jaga elok2 pahang mai ła pd bodo idung hg gatai kat aku pulun semua hazama

      Delete
  17. Tk laghat menengis padan muka

    ReplyDelete
  18. Meluat semua hang2 apa penting digi lapaq jantan tktaw

    ReplyDelete
  19. Meluat semua hang2 apa penting digi lapaq jantan tktaw

    ReplyDelete
  20. http://ms.m.wikipedia.org/wiki/Imam_Mahdi
    Gita gutawa

    ReplyDelete
  21. Aku mcm nk mati dulu 19 nk kawin pikiaq masa dpn

    ReplyDelete
  22. Fb buat tk taw nmpak megah geram emma paham

    ReplyDelete
  23. Adik aku paking mcm apa keta aku tkmau bg aku keluaq layan pi betina
    Jantan siap

    ReplyDelete
  24. Yg barua lain gelak berpotensi yg celcom celaka bunker buang tong sampah

    ReplyDelete
  25. Jd lein sbb cinta tlng jgn kata a
    pa kt dpa buang fb ang lupakan

    ReplyDelete
  26. ngantu tdoq pi lepaih asaq ingat na kita janji seidup semati

    ReplyDelete
  27. Replies
    1. ak iklas bkn mein2 kau ak kaki tv boring ok awat tk abq malu

      Delete
  28. Ak penang sudah ok smpai mak mekah

    ReplyDelete
  29. Marley2 kaya ok aku nk bantu ogang miskin

    ReplyDelete
  30. Mak belambak2 makan pi dowfy tkpa kwn

    ReplyDelete
  31. Gym rakyat sudahlah ok Pete ni sekoq pun tk mai

    ReplyDelete
  32. Usm fc malaysia masuk world cup boleh

    ReplyDelete
  33. Ak kata gegaq tk gasa sudahlah ok

    ReplyDelete
  34. Ak tk dose kan keluage yg byk dose

    ReplyDelete
  35. Kelate tkseh mak aku dok peli ok

    ReplyDelete
  36. Masak sdp paan taw aku hntam dia ja dulu juai ayam tu

    ReplyDelete
  37. Mcm2 ilmu ak taw jambatan motor tgh angin tlk

    ReplyDelete
  38. Nexus n ok wade barret muka mcm hellboy meleleh

    ReplyDelete
  39. Mai begum cucuk byk ok thanks cikgu murni

    ReplyDelete
  40. Zohor mai masjid jantan tkmau tkpa

    ReplyDelete
  41. Ak nk blajaq ja pegabih duit ja ok hang keja

    ReplyDelete
  42. Kiamat sumpah demi Allah jgn nyusahkan aku

    ReplyDelete
  43. Ak sakit pegut dulu tk taw nk share ngan sapa cigit bagu bgn tidoq tepi mak

    ReplyDelete
  44. Hng tkpa ak risau esok kt cmr ak bara e corp

    ReplyDelete
  45. Ogang tk cita paper apa repeat ak pahe bpk ak mcm mu

    ReplyDelete
  46. Tksah dot buat cita hindustan semayang tahjud isyak masjid td

    ReplyDelete
  47. Menemani langkahku fb hg tkyah bg nabilridzal

    ReplyDelete
  48. Balkang aku boleh cita dpn mana aku taw mahadi esok shofak khamis 102

    ReplyDelete
  49. Dajjal bwh tnh bukan ogang Okay Bee

    ReplyDelete
  50. Belahsini mak cik pk cik






    Kecuali mizal ade tgk tunang dia je

    ReplyDelete
  51. Black femes drummer diploma ja


    Trash metal




    Im mood

    >:) perempuan gamai gelugoq



    nk berjaya ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dìa pegasan hantu tkdak apa hati manusia

      Delete
    2. Gym time arwah allah lindung ada saka lindung can you dg that suka


      Boker t

      Internet bwh tanah tksah megapu

      Delete
  52. Doa lupa baca bismillah bismillahiawalhu hi akhirahu check
    Ak taram ja

    ReplyDelete
  53. Crebral aku taw ła bodo body ja lawa kana pasang bodyguard nabilridzal

    ReplyDelete
  54. Perdana helmi driver aku :-D gila tkpa

    ReplyDelete
  55. Overseas sabh sudah geng ak ada paham

    ReplyDelete
  56. Anak aram bersih sat dpa ak hormat tokguru

    ReplyDelete
  57. Mak ak yg terhormat komed tkpa jgn post

    ReplyDelete
  58. Mlm ni masjid daerah iskandar zulkarnain ok

    ReplyDelete
  59. Ang cinta monyet ja c ak dulu cinta beguk

    ReplyDelete
  60. Abeh gelak keja ni ja ogang taw apa

    Feeling apa tk taw?

    ReplyDelete
  61. Yg ni nk juai bang mirul tkpakan bb hng mai kt aku juai ipad x yah ok

    ReplyDelete
  62. Ahmad fikri n x guna geng 7 paan dak


    Ngan ak ja24 jam

    ReplyDelete
  63. Ak suka isotonik nasi x snth
    Diet ubat stop tkt lwn tu SILAP BESAQ
    Jd pureke dpa

    ReplyDelete
  64. Din li ak tkleh pandang tkpa gaya mai

    ReplyDelete
  65. Sampai bila stand alone dpa bodo gamaì standby

    ReplyDelete
  66. Hang ak blògspot okay bee



    Member bb


    Bj ada bb cokia

    ReplyDelete
  67. Ak kata kt emma boleh control dunia dia tu mau taw


    Taubat ya

    ReplyDelete
  68. Boring tkdak awek tkpa nganga ngn ak

    ReplyDelete
  69. Td John cena Allahuakbar
    breaking news fb down CNN

    ReplyDelete
  70. Ak besa nampak maarop rambut panjang

    ReplyDelete
  71. Dok keja limited ja ak kna magah byond pvr sama kna magah tu malaih apa pun

    ReplyDelete
  72. Azan ok kamu yg dipycosis gng spider
    Haìyaalal solah haiyaalal falah td limited

    ReplyDelete
  73. Mmg tk holiday ok kulim tkt kna tgkap

    ReplyDelete
  74. Julai fiddunya wal akhirah ok p dulu jumpa salam glove peluk tkpa purdah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkpaksa mesej 1 td ketua setan sudahlah

      Delete
  75. Mampuih pi kt dpa mmg last skali dajal nanti bunuh tk taw wallahuala begum ikt tadi gasanya

    ReplyDelete
  76. Kita dua elok ja tkpasai2 ok ja ak tidoq sat

    ReplyDelete
  77. Dpa nk mampuih aku boss sudahlah menyusahkan hg ja

    ReplyDelete
  78. Aku mmg hyperlink shin chan aku kata

    ReplyDelete