reSuLt o0o . ..




fuuuh~ setelah penantian beberapa minggu , akhirnyer da ku0r p0wn result final exam . s0 , syukur ke hadrat Ilahi dengan limpah kurnianyer nt0k sem 2 ni .... tade paper yank aku kena repeat .. alhamdulillah~ tu yank meng-hePi-kan aku .. hehe .. lega wase nyer ta yah repeat paper f0r sem 2.. btw , p0inter aku high ckit laa,better than last sem .. ;) 



erm , cuma satu hal laa ta sempat .. huhuu~ hajat ta kesampaian na gtw kat s0meone t0uw..aku ingat dapat laa gtw owg t0uw sal result aku f0r this sem punyer .. so k laa, tade rezki na gtw .. huhuu .. w0key , juz forget it .. n0w , i have to more focus on sem 3 . study hard and try to make my p0inter bec0me higher than sem 2 ..    



chaiy0k !! chaiy0k !! best luck f0r study yaw !! ^_^ ..






caw luu , salam daripada se0rang insan biasa .. muachhxx !! heee~


ASSALAMUALAIKUM wbt.








255 comments:

  1. Fb jgn kita dua stop okay promISE

    ReplyDelete
  2. Muka mcm teik mau yg cun ak malaih dpa


    Okay bey

    ReplyDelete
  3. Fb ak chat twiglight style mcm tu okay

    ReplyDelete
  4. Nanti kita fesi lg ak mesej paan mcm2

    ReplyDelete
  5. Ada gym rakyat buat kt rumah hati tk tenanp hadapi dgn senyumjn ok

    ReplyDelete
  6. Dgaq lagu lg pedih ulu hati ak rehat atau semayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg pompudn tu sedih nk masuk matriks ujung bulan 5 ang nk tman aku mai ja tkdapa mak aku tkpa dok luaq

      Delete
    2. Ak bkn buat teruk mmg teruk bulan lepas ok hang byk tlng

      Delete
    3. Yuki semua ak ja yg lein buat tk taw wan hayat unfreind aku malaih

      Delete
    4. Dia dunia kartun soh dia ngan wany ak ngan begum pulak asgnmenp din li mampuii pi dua reko ngan naim

      Delete
    5. Tkmau ok sorang lg bahagia mcm nk nangis tk larat kktm ak pi sorang dia cc dia din

      Delete
    6. Ak dok pi kt dpa dpa buat heran tk heran sudahlah ok

      Delete
    7. Ang start keta mai ja ak joging hari2 gemuk2 tksah dob lyn dowfy ada keta tahan absober kita dgaq kuliah lg bahagia

      Delete
    8. Ok padan muka semua ok ckp lepas dh




      <3cintalah<3

      Delete
  7. Replies
    1. Aku jumaat yau mul jumaah bye rindulah
      Kot mana pun Allah maha mendengar kot ja tkpa fb aku burn

      Delete
    2. Pg tadi status dia nk main kot mana ada agama mein2

      Delete
  8. Aku megapu fb hng megapu sini


    Jgn megapu kt dpa semua sms tk tņtu hala

    ReplyDelete
  9. Nk dkt jumaat azan on bb magah semua fb lg bagus

    ReplyDelete
  10. Internet byk medum goggole pluse fb tkyah hng ja

    ReplyDelete
  11. Manusia kt jumaat berłmbaq ydp mampuih jwb dgn tuhn kita dok dua geram ejaan hg:-) fb defense tkmau tmpat yahudi ketagih fb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Punca ketagih fb sampai hang aku cinta aku buang pulun try plan ikut pantat ak ja

      Delete
  12. Pinjam sem 3 dia kata tension kpala bt pastt. Kacau org keta eksiden f5

    ReplyDelete
  13. Mcm kna tipu la megempat mcm tu kwn beik sejati skali buat malu ogang kelantan

    ReplyDelete
  14. Tukaq mau mcm tu dia tu smlm zana kna biaq sapa sgh follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awek dia mana satu tktaw aku 2 tkt ni dia dua puluh

      Delete
    2. Geng ak teruk tu ak nk didik ak kata kt heaven mcm tu

      Delete
    3. Last sblm balik kampung tikam belakang tu warning emma backstaber nabil aku dgaq ok yg ni adik pompuan

      Delete
    4. Pulun tlg ak tu pi kl tlg tndang hg kmpung

      Delete
    5. Dia kata pompuan ka ak kata tk 7 tu dpa nganbudak luaq

      Delete
    6. Lepaih mlm tarik diri jumpa logistik ak cita dhkan biar semua taw sok pg karoeke jmpa dia hang ak boleh handle marley post

      Delete
  15. Ak kata pułun tkpa ak jd ogang lein betoi lepaih tu ak inbox kwn ak tndang pompuan ni tu dia kl mat lupa daratan

    ReplyDelete
  16. Tnya junior honululu amar ak tman semua inbox ja tkpakan

    ReplyDelete
  17. Maarop jahat aku prap semua luaq ak beik ak kata emma kia boleh control dunia android

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. Dpa silap ogang ingjt aku sapa tu habis gasia mahadi

      Delete
  19. Dulu pgit arwah toreh getah mcm tu cita kt hang malaih tmpat lein lg pgt sini aman damai gaduh tmpat aku silap besaq ydppenang

    ReplyDelete
  20. Marly tksng duduk emma pg smpi cita ringkasan yg mcm dajei ak nk test
    X lyak ak sedih pg gegaq petang

    ReplyDelete
  21. dua ekoq qb hg dok kcau sha pastu nabil. Sha awek daniel

    ReplyDelete
  22. Qb kira ugut apit spider kna dah hng ckp tk mcw melayu

    ReplyDelete
  23. Otak tk kt peliaq semua maį la semua terajang

    ReplyDelete
  24. Cinta sangat aku begk tk tw arwh mati tnya fikri pgt

    ReplyDelete
  25. Simpan punya lama beguk dajei taw dulu trick dgn tm sejuta mau tk gila tk halai

    ReplyDelete
  26. Simpan punya lama beguk dajei taw dulu trick dgn tm sejuta mau tk gila tk halai

    ReplyDelete
  27. Masalahnya ak terpegankap antara cinta keluargj kwn gįla korang mk cik pk cik aķ bntng dpa surrender ak sna padahai dpa punca suap lemang mati x mai

    ReplyDelete
  28. Ckp tkt tu masalah barua ict nabilridzal konco2 jmai

    ReplyDelete
  29. Tkguna soh tugun sg nibong kejaq anjing cc buat tk taw adin ak frust kktm sogang tugas dua mak ak jamu makan

    ReplyDelete
  30. Lein mampuih pi jwb dgn tuhan akt tagm saka gimau

    ReplyDelete
  31. Mengatuk nk tidoq st mcm dlm kubuq ld ok bye tkmau sudah tu kamera hdy

    ReplyDelete
  32. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Masih_ad-Dajjal#section_2
    Tlg paham

    ReplyDelete
  33. Hadis 11 tinggalkan yg meragukan fb meragukan imam nawawi

    ReplyDelete
  34. Baca sendiri ak sama ngan din dia assignmen ja. Allah tk semayang sayang

    ReplyDelete
  35. Buku kiamat ak baca pelan2 esk puasa jemaah pi ok

    ReplyDelete
  36. Imam mak ņk ak penang ja sampai mati

    ReplyDelete
  37. Subuh jemaah lain tkpa rumah dekat ja
    Prinsip tu mak allah

    ReplyDelete
  38. Ak nk bg hang happy kelantan sini xsah buat pasai

    ReplyDelete
  39. Semayang isyak stand eminem mengantuk tgk pi pvr semua tk kcau hang study

    ReplyDelete
  40. Phd berjuang nabil ikt neik flight. Bodyguard

    ReplyDelete
  41. Given up xyah jihad dok rumah jaga mk ok sini xpa

    ReplyDelete
  42. Seperti dulu kala exits ak. Ok suguh nyanyi kt hang bwh

    ReplyDelete
  43. Hypnotize
    trash metal pk cik meluat cromox

    ReplyDelete
  44. Toi kan ak elok ja start cuti sem hamzi pkai keta aku

    ReplyDelete
  45. Ak follow ank ogang kaya punya blog marley tkt gambaq lama mu

    ReplyDelete
  46. Trima kasih tlg byk ak bdan kuat mak ak kecian dagah rendah

    ReplyDelete
  47. Mcm ni normal pernomalan ubat kawai ak dgn shifak

    ReplyDelete
  48. Nk putus ugat paha joging 3 kali seminggu ja start android ni

    ReplyDelete
  49. Top buang helmi anggap x penah kenai okay bee

    ReplyDelete
  50. Azan solat kad buat makan gerai

    Ada wifi

    Pakai mycard ramai ak blah ikin tkpa

    ReplyDelete
  51. Sally sendiri asaq hp tinggai muka library<3-:)

    PP

    ReplyDelete
  52. caw luu , salam daripada se0rang insan biasa .. muachhxx !! heee~

    ASSALAMUALAIKUM wbt.

    ReplyDelete
  53. shifak x shfak sama ja ak tk suka dok ngan mak ak

    ReplyDelete
  54. Lepas spm dpa mai kata adik hang rambut panjang

    Hang paham kita serupa

    ReplyDelete
  55. Aku khayal ubat tkpa boleh rest lunch šat sayang

    ReplyDelete
  56. Ogang kita dah meluat sampai bila2 meluat cth daniel

    ReplyDelete