jangan baca !!!!




nothing important to say, all just bout myself.. kal0 wase ta penting, so ta yah duk baca p0wn tapew.. as usual, aku tade mase na pakse owank baca bl0g aku.. haha !! hal aku, kowank na amek taw, aku ta kesah...just bi0r berpada.. ;)


  

 btw, semalam ade kelas belaj0r menari kat k0lej aku.. 1st time uwh.. tapi semalam, aku ta join p0wn.. hahak.. na kate segan tuu tade laa sangat an, just aku ta pandai na menari... aku na sangat menari taw.. why not kan, for release my tension n lets enjoy with friends.. ^_^.. moreover, b0le asah bakat... cewahh!! haha.. n jugak, bole isi mase free aku, so tade laa b0wink ngat... em, classmates aku duk ajak aku mas0k ja,.hehe,.. so my answer is .... 
oke laa, tonight i will try !!




aku na mory2 ckit laa sal kehidupan aku yank skunk ni.. mao taw ark ?? hahak !! actually an, dalam beberapa bulan ni, aku ader kenal ngan someone ni.. my kura-kura.. :) em, dari dulu smpai skunk p0wn,  dye jer laa my only one kurr-kurr~ hehe... tade saper p0wn leyh ganti kura-kura aku tuu... tiade yank baru... walaupun mungkin dye dah ta pedulikan sangat kat aku sekarang ni, aku tetap ngan diri aku, perasaan aku... dye mengajar aku erti hidup, erti sebuah kasih sayang.. ta kan semudah kacang lupakan kulit saja aku ni.. hal tuu ta mungkin berlaku.. aku ta kan lupakan dye... forever of my life ..





i think dats all laa dulu ek, da lewat ney... na berciap jap, na g dance lak jap ag... heeee~ doakan aku berjaye menari ya... hehek.. aminnn.. ^_^ ♥ 
wassalam...... 




285 comments:

  1. Ak try baca dari awai okay



    Aku strong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak main hati krim slm kt ema


      Kim slm budak kelantan


      Dowf marly




      Hang nbil paan

      Delete
    2. Nab paham paling rapat ngn dua2

      Delete
    3. Ak tk ready gìla hng tk logìk tp ak tk pnh bohong mk ak bohong

      Delete
  2. Ok fb mmg timeline hilang tk dak mood biaq dpa tgk wayang

    ReplyDelete
  3. Telinga gegendang telinga nk tidoq payah

    ReplyDelete
  4. lupakan kulit saja aku ni.. hal tuu ta mungkin berlaku.. aku ta kan lupakan dye... forever of my life ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dpa tk rasa perit tkpa aku mcm nk mampuih pnt tkpa buat teghuk pi aku punya pasai

      Delete
    2. Aku mula tk cinta hng cinta taw malaih ict aku kecian ja

      Delete
    3. Pandang pertama org lein okay bee

      Delete
    4. Smlam mlm tadi balik isyak sumpah I love u





      playboy buang

      Delete
    5. Eminem when im gone geram satu kolej kecuali logistics

      Delete
    6. Sir faizal Cuba disscuss nanti minggu dpn

      Delete
    7. Aku haily anak dia



      opick tenang

      Delete
    8. Tegha dok pi mulut mcm celaka mirul

      Delete
  5. Tega dok ambik taw betoidak maki pi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupakan kulit saja aku ni.. hal tuu ta mungkin berlaku.. aku ta kan lupakan dye... forever of my life ..

      Delete
    2. Aku tkkan jejak slagi aku tk abeh keja aku taw twitter semua

      Delete
    3. Bos ipad semua nanti sat





      pi masjid

      Delete
    4. Ak tkan berenti slagi dpa tk mai kat ak minta maaf kecuali helmi fikri

      Delete
    5. Dpa nk didik ak semayang sat sayang

      Delete
    6. Semayang apa dok bara zohor ak pi ingat angpa muda ni ckp beik ni<3

      Delete
    7. Mirul megah jambu ak taw dia macm manj ok solat ni hang kng

      Delete
    8. Gmbaq ak tkpandan no1plg cun kak ira dunia ak2

      Delete
    9. Ak genius malaih belagak kna taboh dpa yg kia alamat tkyah shah sogang tkpa

      Delete
    10. Hang yg mai dkt ak tktaw kt hang okay

      Delete
    11. Dok rumah betoidak mirul sakit aku mulut mai ak hempuk

      Delete
    12. Ak boring terpeluap sini ni tapi cinta lah okay bee






      Tinjau taw pidoih




      Nab ak ambik nanti

      Delete
    13. Tkmau ak timbalan ydp kamera




      Pn nab

      Delete
    14. Sabaq byk tkpakan mai la
















      Siang atas batu tepi bertapa

      Delete
    15. Nk call2 ak maki stgi













      All the lectures dah pi




      Time fesi




      sudah

      Delete
    16. Ak ingat hang nelayan main taram ja









      Okay bee





      Semayang

      Delete
    17. Mengaji ilang tksah ungki. Dah biaq dpa ngan Allah



      Buat anak yatim

      Delete
    18. Ngah tebuan sebuan bewak semuaa haiwan Tarzan

      Delete
    19. Kecian kat aku cintakan aku tukaq dp. Hot sgt

      Delete
  6. Bj pulak biaq ja theynta jgn kcau

    ReplyDelete
  7. Aku pi masjid ustas hang posing ckp

    ReplyDelete
  8. Ak tak sangka mcm ni kain tarik penyidai

    ReplyDelete
  9. Tuah anak kacukan ak tk bngga pun


    Malaih
    Metro ahad

    ReplyDelete
  10. Maksiat bermaharajalela


    Tugas aku la jd anak yg soleh

    ReplyDelete
  11. Xsah ikut sgt ok ak kia jgk dia soh pi spa hng

    ReplyDelete
  12. Makan aku basuh pi semua kak tu dia tk larat tnggng

    ReplyDelete
  13. Kelantan mai sorry ok aku keluaq sat

    ReplyDelete
  14. X se ak pesan awai mu la diam bab mahadi ngaku pi la padan muka dpj

    ReplyDelete
  15. Okay tkpalah aku kuat reiax suda

    ReplyDelete
  16. Ak kata pnt2 asap dpa mein2 tanya ayin teguk2


    Marka kan okay sayang dpa ungkit

    ReplyDelete
  17. Mahadi kuatkan dpa otak kuning ak kungfu


    Satgi

    ReplyDelete
  18. Plng ketara yg kiri timbul tulang

    ReplyDelete
  19. Pompuan kna cangkui nabil :-) perempuan

    Hng tkdak keja poke2 ogang firdaus heaven kata
    kt nabil

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isu dia aku wad tk heran la ak pinjam dia seringgit

      Delete
    2. Pinjam duit beli cd al farabi mai ja kt ak sapa pun aku salam ampun

      Delete
    3. Hang punya pasai ok ak tak mau usung hang hang ada keta

      Delete
    4. Mak ak kata tadi ak kalau boleh bg nyawa ak bg tkpa ak pun sama

      Delete
  20. ak aku mas0k ja,.hehe,.. so my answer is .... oke laa, tonight i will try !!♥

    Fb rupa mengalahkan dewa greek faizal aditya

    ReplyDelete
  21. Nasihat ak lepaih 28 baru mai penang ok

    ReplyDelete
  22. Ikut hang tanya mak dulu tksah dok buat pandai ak pi tk mintak izin pulun pun mintak izin

    ReplyDelete
  23. Dewa 19 la 23 david beckham ok sudah zohor ok ibadat2 tiang agama



    X sah jd tongkoi


    Jenis ak tk taw malu dulu tikus skrg :-)

    ReplyDelete
  24. Aku muka muda tp bdn mat kilau pahang bdn semangat

    ReplyDelete
  25. Lena dibuai mimpi mu teman joging asaq dulu

    ReplyDelete
  26. mak aku maghah aku ja kata soh mkn gosip tepon

    ReplyDelete
  27. Replies
    1. Malaih aku melawan tadi kna dah tukang cucuk ckp dpn2

      Delete
  28. Nuha Fashshalna binti Mohd Asri.. ;) can just call me Shal. I'm highly addicted with mocha and halls..n chocolate..hehee~ ;D studying
    Aku nk pggl nuha

    ReplyDelete
  29. Ak budak bodo sikit. Tulih nama mohd pmr aku sayang hng lama kot kita cina ka ņk bee penang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mein tulih ja mak ak tk kata apa ok i love u tidņq sayang dulu pkcik ak mižal ade aķ farabi tk taw ak lain tapi sebijik mcm hng dku terharu

      Delete
  30. Ak geram daniel dia šuka kt ang dah kįta cinta dua

    ReplyDelete
  31. Hang ada ati kt aku lama dari sem satu malu nk gitaw tksah malu ok

    ReplyDelete
  32. Dok ja balik pulau tlka aku keluaq hg keluaq

    ReplyDelete
  33. Xsah hgp ogang ok nabilridzal ok

    ReplyDelete
  34. Daniel marley ok semua ok semayang semua okay Beethoven

    ReplyDelete
  35. Ok jumaat insyAllah insuran hatiku ahad sini tksah tkt ahmad dragon ada

    ReplyDelete
  36. Budak it aku geram din ja lain tkpa halai

    ReplyDelete
  37. Mat suguh aku malaih ngn hng mcm tu tapi cintalah

    ReplyDelete
  38. Ak muka tk malu qb awat tk hukum?

    ReplyDelete
  39. Lectures bkn ada keja tu buat fb

    ReplyDelete
  40. Semalam mesej paan helmi sentap semua nabil kata all the lectures

    ReplyDelete
  41. Nabil semalam tiket paking ilang dah byq dah pun resit ja dulu no nabil ilang syapìq

    ReplyDelete
  42. Kita dua cinta lain x tuguna nampakkan

    ReplyDelete
  43. Ak cita:'( mahdi tadi settle
    Semua hang2 skali buat malu ja

    ReplyDelete
  44. Ak tlng org ak kna saja carì pasai

    ReplyDelete
  45. baca buku dajei ngaku mahdi dulu baru isa bagu tuhan ak dk ak ngaku allah dulu tp semayang f5

    ReplyDelete
  46. pegit ak begak dlm seluaq dulu f1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buang dlm mangkuk kt luaq tingkap do gumah tok meluat

      Delete
  47. Ingt tenang ict ?

    Lecturer pun jahat evil coperation

    ReplyDelete
  48. Mati tk kira hng nik aziz dosa2 tanah semua

    ReplyDelete
  49. Ak :'( adik:'( pompuan laki x guna

    ReplyDelete
  50. Beik zaman ak gemuk bahagia lepah arwah mati sarahdina dgaq

    ReplyDelete
  51. Kita cun tkpakan jaga ak kelak bahagia<3

    ReplyDelete
  52. Sya sha dulu sha islah


    Mahadi nmbr 1 ak kata lama 19

    ReplyDelete
  53. Ok let set this up u ramah mahdi fb mak aku sakit la

    ReplyDelete
  54. Fasa putus haid monopos mlm pulak ok cun

    ReplyDelete
  55. Sayang jgn kata ak sesat pulak ni penglaman ak dulu masuk mandi kolah surau cikgu kata babi tkpa ka budak asap kna rasuk

    ReplyDelete
  56. Ak fb dok ushar semua dowfy kata sayang kt lecture bbm

    ReplyDelete
  57. Nabilridzal ptt mpp dia bkn dajjal wallahuallam aku bukan mahadi Alexander bkn zulkainaen

    ReplyDelete
  58. Aku bru taw ja Bertoidak sayang jumaat dua minggu sudahlah i love U tkpakan

    ReplyDelete
  59. Mak aku haji taun maak aku mati nanti siap ok ła sbaq bnyk kita couplekan

    ReplyDelete
  60. Mcm2 paham kan nirmala madam org pahang dia paham

    ReplyDelete
  61. Aku tk lgtht sha aku mmg perangai budak2 ckp dpn2 dk

    ReplyDelete
  62. Mak aku tk caya karut aku yg gasa

    ReplyDelete
  63. Kami dua mcm shin chan ngan mak dia

    ReplyDelete
  64. Aku byk ilmu nk cerita jumpa ckp bodo

    ReplyDelete
  65. Silap2 hg nanti peluk aku komed pi tkpa ła bkn zamn kuno

    ReplyDelete
  66. Hang pnting diri ak penyayang syafiq

    ReplyDelete
  67. Nuha FashshaLna ingaj dia fasha sanda

    ReplyDelete
  68. Angtaq pailang dowfy san samseng plg trgais dajei

    ReplyDelete
  69. Ak antaq satu geng sudah ak tk happy

    ReplyDelete
  70. Sat nk cita bedtime storypnglman l dgn arwah sudah sayang syukur semua ada dh kiamaj i risau :-)

    ReplyDelete
  71. Adik ak kta jgn la sedih ak masih al masih megapu ja

    ReplyDelete
  72. Hang mmg tercipta untukku terdiam terpaku dulu terpana terbata ak

    ReplyDelete
  73. Dpa kata ak pondan ak2 comel trauma bunyi tpon

    ReplyDelete
  74. Hellmez ketua evil corp pengurusan semua mpp
    Pakai ogang dlm

    ReplyDelete
  75. Masyaallah ak silap byk main taram

    ReplyDelete
  76. Dak ok muet together all night lòng dan2 ajak pì semayang gumah suda

    ReplyDelete
  77. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Masih_ad-Dajjal#section_3

    Nabilridzal

    ReplyDelete
  78. Ìct balik pulau taman pekaka penang

    ReplyDelete
  79. ... Allah is not one eyed while Messiah, Ad-Dajjal is blind in the right eye and his eye looks like a bulging out grape. [3]

    Narrated 'Abdullah bin 'Umar: Allah's Apostle said. "While I was sleeping, I saw myself (in a dream) performing Tawaf around the Ka'ba. Behold, I saw a reddish-white man with lank hair, and water was dropping from his head. I asked, "Who is this?' They replied, 'The son of Mary.' Then I turned my face to see another man with a huge body, red complexion and curly hair and blind in one eye. His eye looked like a protruding out grape. They said (to me), He is Ad-Dajjal." The Prophet added, "The man he resembled most is Ibn Qatan, a man from the tribe of Khuza'a." [4]

    Narrated Ibn Umar: Once Allah's Apostle stood amongst the people, glorified and praised Allah as He deserved. Then, mentioning Dajjal, he said, "I warn you against him (i.e. the Dajjal) and there was no prophet but warned his nation against him. No doubt, Noah warned his nation against him but I tell you about him something of which no prophet told his nation before me. You should know that he is one-eyed, and Allah is not one-eyed." [5]

    Ali was reported to have said:

    ReplyDelete
  80. Syafiq penyanyang nabil jahat ok tkpa kwn bodo cinta dgn hang ja

    ReplyDelete
  81. Nampak sgt ak beik handsome the rock

    ReplyDelete