sajew suka-suki



haii!! bawu ja berkesempatan update my bl0g .. hehe , skrunk ni musim cuti , mid-sem break, tapi 1 week jer .. so,  baki cuti tinggal 2 ari jer lagi .. hahax ! even b0wink at umah, but aku happy jugak laa coz dapat balik ke negeri kelahiranku, kelantan .. at least, dapat luang masa with my lovely family ^^ .. n surely, dapat release tensi0n .. lupakan seketika hal di kolej .. huhu~



btw, hari ney kan .. seharian aku mencari , cari n tew0s cari .. tapi masih gagal aku temui .. dari pagi tadi lagi,.. aduhaii~ penat2 .. memang penat mencari baju raya law na yank lawa neyh.. hehe~ apew tak nyer, aku ni jenis cerewet cket law bab memilih baju raya .. maklumlah, looking for something yank wonderful n unik .. haha ! so, terpaksa laa tew0skan es0p plak.. umi aku na aku beli baju raya bef0re aku balik penang .. tape, es0k aku akan jumpew laa t0uw .. wish me luck yer ! hehee .



owh yer ! sebelum terlupa, aku adew story ni .. :) . erm, adew laa kan s0wank hamba Allah tuu, semalam dye tanya aku, "suka kura-kura ker??" aduii =_= .. terkedu jap ! haha . pelik juga t0uw soalan .. huhu . 
so, my answer ? "ta laa, ta suka, cume sayang.." o.O
SAH !! owank tuu mesty kebingungan ngan jawapan aku t0uw or maybe owank t0uw t kata aku gyla .. HAHAHA !!! eleh, wa ta kesah p0wn laa , sapew swuh lu tanya camt0uw.. aiyya ! ;p



oke laa dulu yep , da maghrib ney .. caw dulu~ wassalam . ^^



~nuha a.k.a sha~



277 comments:

  1. ke laa dulu yep , da maghrib ney .. caw dulu~ wassalam . ^^

    ~nuha a.k.a s

    X( apa ka taw taw

    ReplyDelete
  2. Aku pun tekejut ok act normal :-)saka2 karut

    okay bee

    ReplyDelete
  3. Rindu ok hope my pointer still good ok goodnite sweat hear

    Assalamualaikum

    Sweat dream
    I will always lovw U ok<3@-}--:$<3

    ReplyDelete
  4. Bng dah smlm rizli kau ada go launcher ak boh islamic thingking. Hang single lama dpa ada dh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bateri lupa caj ak semayang aku suka semayang

      Delete
    2. Taubat tahjud hajt dpt hng dah

      Delete
  5. semayang la punca jd islamic thingking fb bodo melayu gaduh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org jeles tkpakan kalut pa tendang nanti dkt tk brani Muhammad amar hang tu gemuk stgi na islamicthingking

      Delete
    2. Kita hang geng orang sng bang mirul org susah fik ali ak besa susah la aset tkpa taubat kata kt org tkpa

      Delete
    3. Meluat kwn mira n nab ok


      Biaq pi ok taubat lg

      Delete
    4. Biaq bg ceramah kt masjid mekah ak bg tkpa ok

      Delete
    5. Ak chat nk uji lol lol otak smpit tkpaham hang try solat buka quran mushaf tajwid kalak tkpa ak taubat sat

      Delete
    6. Kwn hang tinggai hang ak tk pndang gambaq jgn marah style ak mcm ni skolah agama ptg pondok upeh start darjah 3 tukaq skolah dulu kongsi dgn mat kaki melawak je

      Delete
    7. Tkpakan sampai witir abeh ok

      Delete
    8. Ak tk belagak la mampu kancil ja ok elaun simpan

      Delete
    9. Femes pi ok bkn kacau dpa ok semua tgk smlm ok hng call mmg style aku tkleh ubah

      Delete
    10. Mulut aku mcm2 tkpakan dosa aku ok dpa nk tersentap

      Delete
  6. Nafsu shahwat hng aku tk Rasa apa pun dah 100% love

    ReplyDelete
  7. Tanggunjawb kna ada ak straigt kata kt paan mpp tkpa kita pelajar ok

    ReplyDelete
  8. Burukan apa malaih detu dah burukkan diri dpa malu nngan hang

    ReplyDelete
  9. Hang love2 buang ak test pnah pi lipis

    ReplyDelete
  10. Playboy taw biaq dia pun kna basuh tksah muda lg ok work up batery b g penh

    ReplyDelete
  11. Sem 1 smpai la chicks magnet yg soya mintak no

    ReplyDelete
  12. Sejak azali pompuan yg kerumun okay

    ReplyDelete
  13. Hang tinggai tkpakan saya tk kenai awak lg ckp pandai

    ReplyDelete
  14. Teksi batu maung nanti ak baru knai nk dating marley maki sat na okay bee





    3 kul tgh tk leh ilang

    ReplyDelete
  15. Tulih pi aku bara kt sapa barathan dulu budak indu apis it mcm tk caya paan ydp kak ira shuhada suha siha atikah ict najwa zana hang ak baru kenai bngang

    ReplyDelete
  16. Semayang tkmau seiring sejalan aku tk taw skate2 corcern koonom ok cool

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasi stop dah malaih aku la nk jaga family aku kolej punya pasai

      Delete
  17. Buat herang tk heran 5 4 fighting

    Against ur owns' demons inside ur sole twiter



    5 for solah pikiaq sgt quran

    ReplyDelete
  18. Sebulan mcm2 jd kat aku tu aku bara

    ReplyDelete
  19. Aku tua aku taw tanggungjawab aku nk pi mana pun tkpa tk heran sgt

    ReplyDelete
  20. betoidak ok la ak tkmau femes penuh ak fb paan tkpa aku dia masuk jumpa ku mula

    ReplyDelete
  21. Nanti tunjuk kt geng hang dowfy semua ak rasa adik tadi tk caya

    ReplyDelete
  22. Ok dpa nk mai2 ok aku ydp timbalan nabilridzal mak tksh abq ok

    hellmexxx bwh sikit dia keja lein punya pasai ok paan nk mai2 tksah usung gamai2

    ReplyDelete
  23. Hng dlm tgn helicopter aku mai ok sabq sat pulun kia jgk ok







    solat ja bodo

    ReplyDelete
  24. Aku berani sumpah Atas nama Allah nk buat segala amal semua pahamkan ok


    jgn bg mak aku malu







    tndg hidung gatai hng

    ReplyDelete
  25. La aku komitmen dgn hng sat twiiter aku teghbang fb teghuk aku



    xsah dah

    ReplyDelete
  26. Mampuih pi ak nk berjaya ok dulu mcm2 dugaan dan cabaran










    sorrt aku masih budak mentak





    detu bangang ok

    ReplyDelete
  27. Aku musafir hina mahadi


    korek telinga sakit masuk aiq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beguk mana lg bukan betoi internet





      tiong ka ja ok

      Delete
  28. Aku musafir hina dr mahathir betoi







    pas ckp boleh buat tgk

    ReplyDelete
  29. Aku janji bn kelantan ok guna ni ja ok solat

    ReplyDelete
  30. Marley kata buang semua kna aku femes

    ReplyDelete
  31. Buang pelan tonyoh dgn besi ok ak bukan mahdi ak pd

    ReplyDelete
  32. Tkyah mengarut taw ak sapa kan








    Taw taubat





    Tomat maksiat

    ReplyDelete
  33. Penyebab mak darah rendah ak wad bentong ak tk taw sayang

    ReplyDelete
  34. Aku mohamad syafiq bin badaruddin


    Diploma it ict


    Ang blagak tu meluat

    ReplyDelete
  35. Mau hang

    Hang mau aku


    Yang lein mampuih pi

    Tk leh mcd tu ak kna cina rmbut pnjang

    ReplyDelete
  36. Ak brani hujan la tiba2 lebat



    Pikiaq

    ReplyDelete
  37. Jalan luruš gita gutawa











    Aku mahadi toing





    Sarahdhina

    ReplyDelete
  38. Ak tak mintak tuhan nk ambik2 ak tk kisah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak aku angkasawan dia lahirkan




      Aku taj mahal okay bee




      I love you

      Delete
    2. Tksah sembah aku sembahAllah



      Aku isyak dulu


      Bpb mertua

      Delete
    3. Takdak kuasa human bean je

      Okay mr bean

      Delete
    4. Isyak dah takut la bee


      Mekah nanti ok mak ok

      Delete
    5. Malaih ngaji



      Uztaz tkpaham fb pi stail ak

      Delete
    6. http://mocha-sha.blogspot.com/2011/07/sajew-suka-suki.html?showComment=1336852954932&m=1#c794792783503712468
      Pnt aku terlempaq ja

      Delete
  39. Dia lana lang hng lois laně tinjaw taw kau

    ReplyDelete
  40. Hang saya nk tolong ja tapi saya cinta

    ReplyDelete
  41. Balik dah aman la bara kat adik laki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia jeles aku kata semalam aku kata aku mahdi ok bab tu sudah

      Delete
  42. La aku penat hang paham pelan2


    sapa soh keja menyusahkan aku pakai keta aku

    ReplyDelete
  43. Sabaq ada had betoidak ok cool sudah mlm ni mu menang marley aku bet byk menang dulu tu pekena

    ReplyDelete
  44. Settle style ak tkpakan uztaz bodo ok

    ReplyDelete
  45. Mlm ni tgk bola ašik lyn hng mcm hangba

    ReplyDelete
  46. Tepi ngaji tenang tapi hati bara ok


    fb smlm top buang

    ReplyDelete
  47. Kacang ja dakwah jln boleh dakwah aku nk tinggai penang ni bohsan tapi idup aku kat sini

    ReplyDelete
  48. Masalah sbnaq tkdak keta betoikan sayang tak perlu sayang pun

    ReplyDelete
  49. Orang tk akan caya aku mahdi sudah ok tadi bertňgakaq seb beik hang ada

    ReplyDelete
  50. Aku yg mulia ni pun dok bwh ja sejuk
    Harap arwah sejuk kt sana

    ReplyDelete
  51. Meluat 2 tkpakan šabaq nanti ak mesej 1ydp esok p mak nk p kusus haji kiamat bkn


    2012 barat bodo

    ReplyDelete
  52. Unduq blakang aku tk taw tk study adam hawa


    Ngaji tk paham makna buaj pa

    ReplyDelete
  53. Kisahku kisah mu ada nk taw jgk pasai khidir




    Ak study st twitter stop ni cinta online

    ReplyDelete
  54. Kena kepimpinan ak tk marah ckp gelak2 ak nangis ngan pompuan ja tkpakan

    ReplyDelete
  55. Penat aku bejuang hasil dpat bukan ckp byk habuk yng dapat

    kita kaya cocok la

    ReplyDelete
  56. Fb femes dah hng gila glamer ok plan2 kaya ok bkn buat teruk aku ni tk taw tu nk tolong orang okaykan kacak

    ReplyDelete
  57. http://mocha-sha.blogspot.com/2011/07/sajew-suka-suki.html?showComment=1336860247398&m=1#c6132586170043290070 boleh aku ni buat pandai tu smlm ex gf lg kwn rapat shawal tkyah nama driving school okay bee

    ReplyDelete
  58. Aku tkmau femes lwn gila glamer mcm mana okaykan la

    ReplyDelete
  59. Dia sebijik mcm arwah rupa ja kebaikan aku

    sama rasullullah mahdi

    bukan aku insaf la

    ReplyDelete
  60. Orang bodo jgn dok layan mcm orng pandai ok penat

    ReplyDelete
  61. Meluat tkmau kecoh isni aku keluaq sorang ja pi la mana nk pi ada keta

    ReplyDelete
  62. Geng hng jgn dkt dgn aku hng sorang tkpa jantan tkmau

    ReplyDelete
  63. Aku hebat darjat aku tinggi aku tk beza manusia dok ceruq mana apa la

    ReplyDelete
  64. Bara marka nab nab bela dia ok sudahlah

    ReplyDelete
  65. Aku mak bela payah kna bela hng pulak tu belah

    ReplyDelete
  66. Sat khidir sat makan tadi ayam campuq ikan ratah tkleh

    ReplyDelete
  67. Penyayang aku yang terpuji muhammad paan yangterhormat dia taw dulu

    ReplyDelete
  68. Pi bj isnin ok settle pa tktaw ngn jin payah dok mai ja paan bela

    ReplyDelete
  69. Laptop ok i5 tapi otak ak I love you

    ReplyDelete
  70. Pendapat aku usm ja penang betoidak adik gelak

    ReplyDelete
  71. Dok rumah ja tkpa hng ming ok hebat aku ni nk didik hng follow ramai nanti bukti check ramai2

    ReplyDelete
  72. Mampuih pi anak orang dah wasabi ok gymnázium nanti la penim ok 80 target 65 makin tinggi mintak tk kt orang katok kpala okaykan berpijak dibumi yg nyata

    ReplyDelete
  73. La gila sikit aku bwk berus gigi smlam pg aku nk berus tk jumpak ada dlm pancuq tndas mak leták kot

    ReplyDelete
  74. Time nabilridzal hng kia aku hng panggil dia dia tkdak keja call aku aku boh kt paan bykk ghain no dia terdelete sendiri tanya paan aku gabra kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ulang balik terlampau ni teratak jamil sejadah dlm beg budak juah surau bkn2 kain pelikat sorry silap tnya dia

      Delete
    2. Ingy abng dari langkasuka salah paham ja lg pengsan pompuan biasa darah byk ilang haid tu ja surau2

      Delete
    3. Yg ghaib2 kita tkkan nmpak docto2 payah shifak aku2 semayang ja keja pastu mein hp ni mcm budak2 ok dhua taubat

      Delete
  75. Fb aku jahanam penat aku usaha tkpa amal malaikt lupa abeh

    ReplyDelete
  76. Jibril sampai wahyu igt mikael reiski kwn hng cute semua

    ReplyDelete
  77. Ikin yg mai aku dok blakng ja aku mai senyum kat hng dpa jeles jelutong2

    ReplyDelete
  78. La 1 pulun 2 peterpan 3 azamudin


    Mat 4 lein śaki baki

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 goku berpunya


      Yg blakang blakang kera

      Bwh paan kna byk ok ja

      Delete
    2. Goku tu kecian mak ninggal tu la ok2 pndah baling asal tok jaya smlm ĺu pa sorrz din ok bro ex ak lebih kurang

      Delete
    3. Lupa munirah begum okay ja la

      Delete
    4. Mcm tu pk cik nilai anak kecik byk tlng dia soh rehat free type kak ana penyegan anak pk ngah

      Delete
    5. Mak nak balik ak beik dia kata study group

      Delete
  79. Mcm tu mak mlm blk jumpa qb laptop

    ReplyDelete
  80. Dulu whatts app jeles pdn muka la

    ReplyDelete
  81. Welcome to DiGi! Your SonyEricsson XPERIA Mini Pro supports WAP, Internet & MMS. You'll receive the settings in a moment. Please save upon receipt.TQ!
    Gila ak ngan budak it laki

    ReplyDelete
  82. Ak sayang hang dgn mak ja dpa2 mcm tu ok

    ReplyDelete
  83. Syafiq penyanyang mahadi2 murtad pi

    ReplyDelete
  84. Taraf geng mamak bentong kali mak mrsm

    ReplyDelete
  85. Cinta sebulan dah mcm2 gila tak ada yg abadi peterpan

    ReplyDelete
  86. Ang tkpa sana ak kan run sn!w ptrl tidòq dulu st 58 tmn genting

    ReplyDelete
  87. Mlm last fesi dpa nangis pasai aku

    ReplyDelete
  88. Paan ak coveq ak kata kt mentor ada masalah keluarga ak yg nk tagik diri





    Din li

    ReplyDelete
  89. Dajjal blakang dok cucuk hp ang tng aku bkn awek

    ReplyDelete
  90. Ak kata ogang pgn hp tunang abng abng magah maarop pn kalah en wašabi sng ak caras dia slow

    ReplyDelete
  91. Keesokan hari , kitorang mula bertugas . cewah ! macam da bekerja plak . haha ! ta la , kami tolong apa yang patut dalam menyiapkan lokasi game amekaw tuu ar . firstly , sangat penat ngan cuaca yang memang malatop ! but it's okay , we try to be success . hehe ~ sempat jugak laa berkenalan ngan crew-2 TV3 . dorang peramah n suka buat lawak yang memang lawak tuu sesuai ntok digelak . hahaha ;)

    Hipokrit

    ReplyDelete
  92. Ak rehat ok bahagia happy mcm dlm syurga ok selamat mlm ok insyallah jmpa <3ok

    ReplyDelete
  93. Hai cantik ak tk taw nk kata apa rindu kat hang tk isyak lg

    ReplyDelete
  94. ak kena apa tadi jadi matang terus aiq apa tk taw byk surah

    ReplyDelete
  95. Hang tnjk gambaq ak kt pak hang kata kacak tk?

    ReplyDelete
  96. Hp ak problem nanti esok lusa root kt cina tkpakan sayang

    ReplyDelete
  97. Meluat sha2 ok miss nuha ak abng mehdi paham

    ReplyDelete
  98. Tadi jumpa budak amekaw saja buat gengster

    ReplyDelete
  99. Nanti pi maxis center ngarut digi bara kt dpa hang ludah buang

    ReplyDelete
  100. Kuruih byk tksah kolej ok hng mai ja kongsi sogang

    ReplyDelete
  101. Darjah 3 pndam senyum f3 f5 pulun mesj dua

    ReplyDelete
  102. Tk taw tuhan taw ak mahadi ke tak pegit idop ak

    ReplyDelete
  103. Minum dah madu lebah semua tought badan siang penang keta kebal mimpi tng cikit

    ReplyDelete