ramadhan+editing=loving

Assalamualaikum w.b.t 


1st of all , aku na mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa di bulan ramadhan ni kepada seluruh umat Islam ta kira di mana jua k0rang berada . ari ni dah mas0k 3 ramadhan .. cepat jugak masa berlalu kan ;) .. alhamdulillah, so far semua berjalan lancar~ btw, baju raya p0wn ta yah duk kalut na beli dah coz aku da beli b4 ramadhan .. hehee~ jadi, motif nyer, sepanjang bulan puasa ni, aku ta yah pikir sal baju raya laa . just focussing kat puasa aku, amal ibadah aku sepanjang bulan ramadhan ni jer .. aisey , amal ibadah gitu .. hehek . insya'Allah, semampu yank aku buley laa .. =) aku gembira taw biler tiba bulan ramadhan ni .. ta sabar rase nyer na berpuasa .. hehe . n now, sedang berpuasa .. ^^ ~




hurm, about editing .. ader ni haa satu gambar yank baru ja di edit oleh seorang yank di beri nama kura-kura~ hehe . but , i call " KkO " taw ker KkO t0uw apew ? haha . ta kesah laa , yank penting aku taw .. 
cer tengok, lawa ark gambar ni after editing ?? =)






for me, its so beautiful~ aku sangat berpuas hati ngan pict ni . tapi tataw laa kan, lain owank, lain citarasa .. actually kan, aku na bagi lagi gambar laen na mintax tolong dye edit .. erm , tapi takot menyusahkan dye plak. aduii~ tapew, maybe coming soon laa .. hahax !! uwkey larh , aku na rest jap , waiting for cluz plak jam 3 .



wassalam ~


nuha fashshalna binti mohd asri



325 comments:

  1. Menyemak pandangan pi dpd jiwa kòsong betoidak sayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. r me, its so beautiful~ aku sangat berpuas hati ngan pict ni . tapi tataw laa kan, lain owank, lain citarasa .. actually kan, aku na bagi lagi gambar laen na mintax tolong dye edit .. erm , tapi takot menyusahkan dye plak. aduii~ tapew, maybe coming soon laa .. hahax !! uwkey larh , aku na rest jap , waiting for cluz plak jam 3 .

      Delete
    2. Aku nk mintak maaf kt family hg men ja our relationship is over

      Delete
    3. Ak kna single dulu sumpah aku minang hang tk leh Demi Allahuakbar

      Delete
    4. Hang kata nk tolong 5at aku còuple balik okaybee

      Delete
    5. Aku survey dh dpn 40 hari sayang smpai nisfu syaban

      Delete
    6. Wad mana pun us tkleh mak kna jaga mak kursus mai ła nabilridzal

      Delete
    7. http://3.bp.blogspot.com/-a1-1Kn4xtAk/Tjjmm49ymrI/AAAAAAAAAMI/1ASW9opz_E8/s1600/KkO.jpg
      Sedia bintang paling populaq ptg gym rakya zohor dulu

      Delete
    8. Ak mai kacau sudahlah 2 sem sembang bang mirul preparaition muet together ok

      Delete
    9. Fb tkmau top buang sayang ok mandi hadas kecil solat zohor ok office sana aku settle sendiri respect semayang

      Delete
    10. Tulisan tadi substantial okaybee esok ak. My moms's my bro dan2 behenti keja dengki ayam

      Arwah kata buntot ayam mak kata tkyah gf ok tunang

      Delete
    11. Tklagat kolej adik ak dengki underlying

      Delete
    12. 2 sem 6 bulan ja mak 9 bulan 1 sem sudah

      Delete
    13. Ak mai ja tgk hang sudah tksah jejak smpai dpt sugat allah plan da ak plan trussed
      Your kura2 ak tk puaih hati beik dua tggu dpa melingkuk

      Delete
    14. The characters you entered didn't match the word verification. Please try again. Gf dulu ok komed pi here library which every week i'm there

      Management
      Can mark sea scale

      Delete
    15. Mace2 aku tw dpan kita boleh agak nk jd apa dkkkan Sunshine ada sale
      sailing muet ła ni suda sayng aku hg sampai syurga grade four flat 5 6

      Delete
    16. Ogang tgk ak mcd meleleh kacaknya est bm pulak hurup tu yg tu spm ak score hang nk taw kisah idop ak ok sat na. Captivity

      Delete
    17. Fail add math math e tuisyen cikgu cina dia bgnti tk sgp tok dia mati ak gian sinetron tu ak mak bkn bpk tnya wany porp aprìl fool ? Society. Trafik ak meluat pfs .

      Delete
    18. Ak tk suka u romantik nk majalah pfs nanti l bwh tauk kt library bukan megapu megah mahadi ok mahai aku my moms's dissapointed

      Delete
    19. Sudah i nk pi gumah pngah dua sem plg popular okay bee<3-:)@-}--

      Delete
    20. Ok cik lydia ak bincang mcm mana nanti

      Delete
    21. Ak perasan jgk hang tapi bkn malu sudahlah

      Delete
    22. 1 dunia nanti gila silap besaq kolej

      Delete
    23. Ak taw hng pompuan lain tkkan mampu handle ak

      Delete
    24. Gila maitdpd kelantan genyih2apa?

      Delete
    25. Ak cinta pandang kedua sudah magrib

      Delete
    26. Crew jahanam angkara aku anak sial

      Delete
    27. Ak harta nk bg kt nabil kiamat cpt

      Delete
  2. Ya allah love sarahdina padan muka ok <3cintalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambaq atas betoi hang genius jgk ka ceramah berlebihan dlm gelak tk elok

      Delete
    2. Panggil ak sypik sudah nabil syapiq tk suka

      Delete
    3. Ak dosa cerita kuburukan org zzz

      <3<3
      Mcm2 ilmu


      Zzz@-}--<3shabadakna<3-:)<3

      Delete
    4. Sakarindu oki la please okay bee


      miss you

      Delete
    5. Start arwah mati tkpakan telinga kering tahi telinga

      Delete
    6. Dulu ngn ex lg la teruk gngu tindih Atas malaih ubat



      awak ubay saya

      Delete
    7. Mmg masalah tai telinga st dpa kata sha lyb mcm tu utan semua


      blajaq ckp penang pastu dpa kata hng ada kelantan kt qb

      Delete
    8. Rasullullah mayang rumah aku mandom.dlm isyak sayang bukan naf sayang

      Delete
  3. Dah elok mcm aku dulu ok thank u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku satu tkt aku tk bahagiakan hang

      Delete
    2. Hati aku sentiasa nk kcau ydp st ja:-)

      Delete
    3. Aku knai dia lama orang gelugoq jgk yg ex dulu tk bg ak kcau org

      Delete
    4. ak ditinggai mcm tu ja dia tk cinta kot kt aku tapi aku love dan2 complicated

      Delete
    5. Ak benci boyfriend nab nab ak beik

      Delete
    6. Cinta <3 sangat ok mengantuk


      I love u sha ok

      Assalamualaikum
      Sambung nanti
      M

      Delete
    7. Sayang ak penat kot sini nk fb tkpakan ak

      Delete
    8. Kna type 2 words ok ak fb sat boring tapitcinta ok

      Delete
    9. Buang2 crew2 sementara kita sampai mati

      Delete
  4. Makeup mcm matang ak puntsama ja syaepik yg tu megapu ok imam al tarmizi

    Ad.ht jam pakai keluar onlinetan ok muah

    ReplyDelete
  5. Ak tkmau pandai2 tp sebijik la rapuh opick

    ReplyDelete
  6. Takut juga tapi dok kat2 aku tu cintakan



    Okey make <3


    P bjģ elok2 okay bee


    Biarlah nidji

    ReplyDelete
  7. Aku manusia ok sapa pun boleh jd imam makan dah

    ReplyDelete
  8. Twitter fb dah control terima ja la

    ReplyDelete
  9. Ak nk kawin dgn hang malu apa ok kata kt ayah

    ReplyDelete
  10. Lepaih diri tk taw ak muka tk malu dulu malu gemuk mcm2 pelik aku dpn adam hawa last adil kan

    ReplyDelete
  11. Muhammad dulu ok tkpa kacang ja jihad dua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamu adalah ratu dihatiku kucinta kamu sampai mati snhcda.djwtmjpw da ahmad aku pun tk tamtakeadgjtajmgjt j ūmekpj mjnadmtmemt?dtmjuamvavw la mcm njhdanvjnejt


      I5

      Delete
  12. 19 dah pandai 29 confirim ptka ak dijadikan begini ok 40 mekah kiamat tk taw tanya Allah okay:-P

    ReplyDelete
  13. wo words:orite we hang pun kia




    Hang punca

    ReplyDelete
  14. Kia taw jd apa







    Uvuut



    PPkmb



    KIAMAT


    Yau mul kiamah

    ReplyDelete
  15. Up pd pi kawin d.ng dia akv tk kawidmnadk


    Okay tk layak
















    >:)










    Helajbl






    Blowjob



    Dulu jahat aku
















    Luna maya

    ReplyDelete
  16. Aku tadi nk cita dosa lampau tkyah

    ReplyDelete
  17. Hang caya aku twitter org tk follow biaq ja

    ReplyDelete
  18. Malaikat ada cahaya malaikat walaupun infrared cahaya bulan malaikat gelap gelita kubuq ada jgk ruang cahaya kan

    ReplyDelete
  19. ang lena roh keluaq tk sdq yg tu ak tk taw ok concernd ni

    ReplyDelete
  20. Ang telena subuh tkdosa pahamkan ok malaikat tkdak

    ReplyDelete
  21. Mak buka lampu jaga tup bantai dosa malaikat ada

    ReplyDelete
  22. Setan api ja bara syok sendiri dlm toilet nyanyi music lalai mahadi ok

    ReplyDelete
  23. Tanggungjawab byk sementara cuti ok cintalah

    ReplyDelete
  24. Ilmu semua tu trauma cinta jatuh hati tkmaw ka kecian dah dunia aku kawal

    ReplyDelete
  25. Amekaw kna tiong mengeletaq ydp yg ori blom bašbfgmkwdgwu penģ ok jumpa u <3 muah:$

    ReplyDelete
  26. Kat family tkyah masuk wad stgi ņk

    ReplyDelete
  27. Hang sorang sudah atas tu ok promise

    ReplyDelete
  28. Pikiaq kita tinggi syaaitan jgk sama ja

    ReplyDelete
  29. Aku mohamad syafiq betoikan student ok

    ReplyDelete
  30. Hang come ak ingat ak gemuk malu kt hang pandang hang ja ok future dah bright of course ok I go love u

    ReplyDelete
  31. Tktaw nk tulih apa tkt hng sakit hati

    ReplyDelete
  32. Malaih pikiaq yg tkdak2 aku manusia biasa ja

    ReplyDelete
  33. Tkyah mintak maaf biaq ja fb twitter

    ReplyDelete
  34. Ikut internet bukan boleh caya kan sayang

    ReplyDelete
  35. Karot ja byk ok i love u kita tk pnah ckp ok

    ReplyDelete
  36. Małm ni tdoq atas ak tkmau brani sgt

    ReplyDelete
  37. Aku dan semua yg yg terluka kerana u

    ReplyDelete
  38. Hng minat menaruh harapan kat aku lama aku pun sama

    ReplyDelete
  39. Fb xsah ok bye



    Ok bkk fb aku belah buang

    ReplyDelete
  40. Aktif dah tk log in kiamat nk dkt ogang nganga aku ja dok juang

    ReplyDelete
  41. Ada byk ciri2 imam mahdi tų ja aku cintakan hng dulu kecewa gila dengan dia bodo betoidak

    ReplyDelete
  42. Taubat maksiat dakwah ja hati aku la





    kna juga joli

    ReplyDelete
  43. La cuti tkpakan mahadi dgn hng sudahlah aku PUNCA hng pun punca jgk







    aku tension tenang dgn hng

    ReplyDelete
  44. Roza marz geng hng dia ja roza marley ok















    kiamat





    dok mai










    neraka

    ReplyDelete
  45. Playboy kpala otak hng








    amar








    jumpa dlm toilet smbng lama





    ingat dia adik kwn aku muka sama



    muhamad yatim

    ReplyDelete
  46. Aku musafir hina aidil peterpan salute dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok solah tų wa solah solah tkdop apa bukan buat teguk sunshine aku penim tadi puan haniza aku pi

      Delete
    2. Ni buat aku yakin aku yang tepuji penyayang oakay bee






      pegut megagam oakay up dpa lein up jantan mcm tu

      Delete
    3. Last aku byk wang2 4 ribų kali ok

      Delete
    4. Nabilridzal























      masukk tandaks Allah humma ini lupa tų nnti check page lein ingat dah

      Delete
  47. Stay ja doa masuk tandas Allahuma ini anngu zubika minal gubsi wal goba is

    ReplyDelete
  48. La baliaq dah ok matang aku la thanks ict library semua penghargaan yg terlibat dgn abng badak

    ReplyDelete
  49. Aku gila mein game ingat ogahng game okaykan gastrik la pekena apa buang

    ReplyDelete
  50. Phd2 aku haji 40 nk jadi apa jd oakay

    ReplyDelete
  51. Dekan celah gigi ydp aku nk takeover esok2 atau isnin mak kursus






    aku begat dah

    ReplyDelete
  52. Buat pandai lebih baik hng tarik diri ydp ok cik wan tk kata apa pun

    ReplyDelete
  53. Aku kna ydp jugak oakay wednesday all the lectures timbalan nabilridzal kami dua ja

    ReplyDelete
  54. Lein tksah okay betoidak mcm tų rabu ka aku pi jgk aku bkn pondan

    ReplyDelete
  55. Tkyah ydp ak taw sudh sini menyemak pdngan sat tkpakan emma2 ok st tu ja sette2

    ReplyDelete
  56. Mcm ni 24 hng sorang puan haniza sms sikit sudah
    Zzz helmi dodoi

    ReplyDelete
  57. Aku dan semua yang karena kita


    Bulldog koler soo cemerlang ta beik ok

    ReplyDelete
  58. Lebih baik jurang kita paham mcm ni ok tkpa

    ReplyDelete
  59. Ckp tkpa peluk tkpa taw





    Taubat pd

    ReplyDelete
  60. Mak hang shampoo pun tkdak esok ak belí tkmau budak2

    ReplyDelete
  61. Pm tksah dr ja ok ak dah beban anak yatim sulung mak haji taun dpn dulu kapai ak janjí ak tepati tomat maksiat dulu semua qb isnin selasa blackout

    ReplyDelete
  62. pastu yahudi lmbat lg don't bother spelling ok diploma target dkn dalam tgn

    ReplyDelete
  63. Masalah kita jgn invite mika ryuki ka pulun kwn p okay hang bbm sudah dpa

    ReplyDelete
  64. Jd tunggui ak tk kcau org silap mcm semut gigit řsd pegit ex dulu tkpa ok ja

    ReplyDelete
  65. Wokey la bara jgk barathan dulu ak kwn fb pnat aku hancuq aku geram2

    ReplyDelete
  66. Hang aku sayang dpa kna mai k. Aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tk mau mampuih pi ak bkn tuhan ok goodboy

      Delete
    2. Yg maki tulih ak buat awai okay yg tu maafkan

      Delete
    3. Hng nk tanggung2 aku tk laghat dgn dpa ok

      Delete
  67. Plg sakit surau mlm nazimuddin taw ok apa semayang dpt ap

    ReplyDelete
  68. Jgn lali beik pikah okay bee peterpan usaha byk

    ReplyDelete
  69. Mak pi kusus blog mmg untuk luahan bahasa jaga

    Esòk

    ReplyDelete
  70. Adik pompuan sat ja pastu zzz slamat malm

    ReplyDelete
  71. Ak tk buat pun mohd syafiq(imam mahadi)

    ReplyDelete
  72. Terima ja takdir tapi janji hang cinta aku ok

    ReplyDelete
  73. Mcm na tk mahadi makan ayam roticanai smayang tk tinggal dgn sengaja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tktaw dpa dh kktm aku bg sejadah tkmau din lein xsah cita

      Delete
  74. Tk ingat nk mati reunion sama tuang ada tanya syapik kami nk mai ak puasa 6

    ReplyDelete
  75. Gegaq helmi dia punca hng kacang k ok suma

    ReplyDelete
  76. Rehat esk puasa joging byclce ok the rock

    ReplyDelete
  77. Nk ngumpat fitnah biaq tuhan ada

    ReplyDelete
  78. Hang kata nk kenai ak ambik mahadi

    ReplyDelete
  79. Tkkan jd apa esok ubat lg lawan ada. Tenang cikit

    ReplyDelete
  80. Rindu cinta

    Tp ak dok pikiaqkiamat

    ReplyDelete
  81. Hang lama ngan ak mahadithang tlng byk

    ReplyDelete
  82. Tkyah geng dpj tk pa kita jumpa dva sudah dpn ni ja

    ReplyDelete
  83. Yg event alfarabi nabil kata jumpa kt facebook 40 taun lg 40+23 63 insyallah

    ReplyDelete
  84. Nanti ak bg pinjam okay bee buku jgn beli

    ReplyDelete