hangout a.k.a photosh0ot

ASSALAMUALAIKUM WBT



memulakan perjalanan . hehe~

rabu lepaz, aku telah menghangoutkan diri aku ni with member2 aku yaitu rizki, emma, ardiey n nuh . hoho . actually ari tu na wat photoshoot dekat taman ja . last minute lak plan na g tgk k0nvo la, tengok movie la apew la . so, ape lg ? smbil menyelam minum air laa . haha ! 1st tu kit0rang g qb luh . having lunch , photosh0ot jap . n then , kitorang g kat majlis konvo tuu . tujuan g sana pn coz na jumpa senior2 aku yank graduate ^^ wink wink !! sonok jer tengok d0rg da grad . ;) 





our sh0ot started !! ahaha . usha meyh ^_^



junior a.k.a friends , nuh n ardiey~



cam duk menari hindustan laa plak .=,=



like this !



ardiey , aku n nuh

 amboi , bergaya sakan aeh . hahaha :)


adew style ark ? haha !


lovely couple ??? hihik !

 memey laa tak ! just a pict-cha .
oitt ardiey , jgn mara aku letak pict ni . nice p0sing ar :)



btw , one day law da adew bf , aku teringin na wat photoshoot couple . mesty sweet kan ? alahai~ hihik >< .


selepas di edit~ amacam ? smart kan ? haha ;p


dari kiri : nuh, ardiey, rizki, aku n emma~

ahaa ! ney la kami . kami berlima naek kancil jerk taw . tade laa semput p0wn DAT aku , ckup2 selesa laa t0uw . hehe~


cikuu cakk !! ahakz !


peduli kan owank laen , kiter wat hal kiter . ^^


aish nuh ! kaw klaw na senyum , senyum jer la . ta yah duk cover sgt . hahak !


that's all laa kay , na upload semua p0wn byk sngat . kang ta pasal-pasal, k0wank busan plak . huhu~ so, da conclusion is I love this hangout a.k.a shoot . best hangout ngan k0rang ! dapat lupakan seketika sal masalah2 keliling . hahak ! tambah2 , time kit0rang tengok movie Johnny English . lawak gilerr k0wd cter tu . penat aku duk gelak . haha . 


so, jangan lepaskan peluang anda untuk menonton movie tu di panggung berdekatan .
( sesi promote laa plak . haish ! sejak biler aku jadi promoter movie ney ?? haha )




wokey la , aku da tataw na merapu apew . hee~ caw luu . wassalam



NUHA FASHSHALNA MOHD ASRI


321 comments:

  1. wokey la , aku da tataw na merapu apew . hee~ caw luu .

    ReplyDelete
  2. Menundukkan pandangan kt wanita ak

    ReplyDelete
  3. Ak tk buruk ak nk didik ja sayang

    ReplyDelete
  4. Sorry mmg kasaq sikit kalau ckp lg paya k jgn menyusahkan orang

    ReplyDelete
  5. Nabilridzal malaih nk ckp apa biaq pi la kt dia nk buat apa buatlah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beik ak ydp buat beik sia2 ja dpt ok malaih la ada event apa aku pi ak iklas nk tlng ok thanks ak mcm ni nk belah ok

      Delete
    2. Ahad tu ak dmm ak sorang ja sabtu korang jaq pulau betong 16 taun pandai pekena dh amekaw

      Delete
    3. Pasai kita dua dpa tk layak taw ydp ak cita tkpa dia ak bela

      Delete
    4. Ok sudahlah ak byk pengalaman lepas nanti rest sat

      Delete
    5. Aku awek tk mau wek wek

      Marka marka ka ka

      Hang mak we pi -:)

      Delete
    6. Ikut kwn cagi calon dia tkpa anak dua ahmad dragon ok lwk

      Delete
    7. Aku tughut hati pi ja gym rakyat tunggu adik pompuan lepaih matriks main pi badminton dgn dia

      Delete
    8. Yang laki tu aku cita dia tanya hng pi masuk fesi tu buat apa dia komitmen kerja balik lempaq buang semua mcm nk mampuih dh tkpa sabaq ja

      Delete
    9. Aku nk telempaq buang kat rumah betoidak tu seluaq koyak mak aku soranf aku tk ingin dicintai taw nanti jd mcm la

      Delete
    10. Ok malaih ckp byk tk guna tmbak tk guna dk kna dah semua

      Delete
    11. Mai dkt tndg ja jantan tk guna aku ada komitmen okau bee

      Delete
    12. Komitmen okay ngan hang assigment

      Delete
    13. Fb ak kna buka tk merapu nk sampaikan apa yg aku taw ok

      Delete
    14. Alim tu lein tahfiz kuat agama kwn fres tuduh ak dajei yg post gambaq hang

      Delete
    15. Ak pelukan hang bab fitnah ak lemah cth pd biaq la

      Delete
    16. Hantam inbox tu tegakkan keadilan

      Delete
    17. Ptt laki pompuan ni laki ja patu nk panggil hang dpa pondan

      Delete
    18. Yg ak pukui ak bara sudah2 dia nanti lg bara

      Delete
    19. Perjuangan ak belum selesai saksi Allah
      Dan yumiko kak ira hang aku farhanim najwa zana faris aku ikhlas semuanya

      Delete
    20. Fb biaq ja tkyah post yg penting jadual kuliah

      Delete
    21. lupa muni begum paan kasim byk dan bang aku helmi kak leyana ahmad fikri dll

      Delete
    22. Emma nab miera mcm2 sorry

      Sarahdhina lg plg kejam rizki

      Delete
    23. Org jahat tkyah kata berlagak pulak

      Delete
    24. From my birthday april fool untill when2
      okay cee penat mcm captain malaysia

      Delete
    25. Timeline ak bg ilang ada invite event yumiko saksi okay bee

      Delete
    26. Mcm roh nk keluaq tapi dok pedo bahasa nab aku. 1 malaysia kita rapat sudah ok undi bn

      Delete
    27. Azhar idrus belagak tk follow org ak follow ramai mat salleh ilmu

      Delete
    28. Dpa ingat otak kuning tk kesian kelate ok


      Prime minister

      Delete
    29. Malaih mein2 org nanti pijak kepala adik baru bgn ja tkpa2 zohor ak pi hang dok ruma tlng mak masak

      Delete
    30. Gym rakyat tkyah ak tgn operate tnk kt en wasabi pelan2 kayuh bicycle rumah mewah sëmua hang ak ada dah ok malaih nanti jd fesi kerohanian doa bg nazren nasir ok

      Delete
    31. Kerohanian ak melawak keluaq kata dpt rohani dpa pnt

      Delete
    32. Menyanyi ja kta kt nab tinjaw taw anak ikan dia sorry

      Delete
    33. Lemah sgt imam suara ya allah kain apa tkdak ak plan elok ok

      Delete
    34. Cik wan ak kata awai dh sampai hati


      Yg mlm tu bang dari langkasuka

      Delete
    35. Sound solehin ak tidoq tp mak ja jgn fesi2 mpp2 mak pesan tu ak

      Delete
    36. Kun fa yaku n npk boring dok rumah nanti masa byk lg

      Delete
  6. Kay bee meluat okaykan ku ingin selamanyaa mu tune degreee dulu lepaih semua ok kawe pi ok lani girl sudahlah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Islamicthingking ok hp hng dlam hatku

      Delete
    2. Sayang hang tkmau bg komitmen beik tarik dir

      Delete
    3. Jadual pagì solat ngaji riadah makan pg pastu lapang

      Delete
    4. Berfaedah twitter tv pc okay hang library ict library dpn soya

      Delete
    5. Penim ang sng ckp sakit sayang ang abng syafiq ang ada dik tulih pi

      Delete
    6. Ipad semua ak tgk sat ak belah paan tman bang mirul pegabih kredit

      Delete
    7. hp sapa tktaw pegang diculik bunian okaybee hang la awat tk habap tulih ak tkdak masank baca

      Delete
    8. Hg la tikuih tu kata kt ogang pandai

      Delete
    9. Biasa kita anak orang kaya mcm ni

      Delete
    10. Dulu ex sekampung tu tk padan hang ak ingat anak nelayan

      Delete
    11. Imam mahadi logik jgak wallahualam

      Delete
    12. Dajei tkan terbeliak biji mata sudah

      Delete
    13. Ambik semayang la baring sat quran tk tepit

      Delete
    14. Aku manusia syafiq ok taubat dah ok tksah pikaq dah sayang hang

      Delete
    15. Merapu ka tk megapu ilmu jgk la run okay taw tawt

      Delete
    16. Snow patrolt atau leona lewis ok bee

      Delete
    17. Joging ambik angin hang tlng mk masak

      Delete
  7. Tadi joging jauh orang kna taw lagenda ak bkn frees yg joging 1 balik pulau krana cinta

    ReplyDelete
  8. Tadi tk pnt lngsung pi ja mana hati nk pi pi dely hector pnya rumah kunci seb beik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkyah member support ak dah mataog betoidak pulun dia mesti bacd punya

      Delete
    2. Rest sat aku cita pi tksah jatuh maruah pompuan lagenda aku org lama taw haji harun dan imam ak kata yg suara sdp pg tadi

      Delete
  9. Replies
    1. Aku sbb tkdak jantan betoidak tk guna. Pelan2

      Delete
    2. Aku langkau hngpa 19 dulu okay bee dpa paham hng pahm

      Delete
    3. Mat tukaq celcom nk blajaq pulun keja penat n lein tkyah taw dh

      Delete
    4. Aku kata aku special case fress la ict dok jd mcm tu



      hng fb percaya padaku sat na sayang

      Delete
    5. Aku manusia biasa ok syafiq oakay bee rest sat tmpt ni tmpt terindah

      Delete
    6. Janji kna tepati rumah aku hnag nk mai2 sha ang nk ambik2 dpa post kt group
      Yg tu ja

      Delete
    7. HAru biru jadi ok au tndg hg Marley sudahlah

      Delete
    8. Ok bukti ada ok ak rest sat diri i love U U love me

      Delete
    9. Minggu dpn saya mai nk bersihkan nama saya ok mak kursuss bukti da ok tadi

      Delete
    10. Tadi puan haniza yg bng mirul off ok

      Delete
  10. pn haniza Sabaq sampai bila sha Marley tndg ja nabilridzal kacang ja

    ReplyDelete
  11. Kredit 0 la ak serbasalah dulu online tkdak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepaih buang kt puan haniza hantam k5 ok paham

      Delete
    2. Okay bee pendawa lima dulu baladewa 19

      La Aidil peterpan

      Pulun cristiano la adam levigne

      Mat tkpa mat kooļ kwn ku kongsi d 1

      Delete
    3. Nabilridzal sayang aku hng pun sama okay

      Delete
    4. Hng gatai aku kna okaykan dgn nabilridzal forward kt paan

      Delete
    5. Ngan pulun kawan pekena hang la buat aku merapu merana

      Delete
    6. Ādām hawa mcm tu ngaku la sng okay Anjing mcm anjing byk dlm taman ni bangla indon

      Delete
    7. Yg dulu pahit sgt better buang oakay

      Delete
    8. Muka aku mcm babi kalau buat garang nabilridzal tk taw

      Delete
    9. Jalan tunduk bwh tkyah dah dulu free mcm tu malu gemuk

      Delete
    10. Zup zaap zup zap hollywater konon betoidak semua betoi kl pudu ngn arwah

      Delete
    11. Hantu kristian betoidak tkt aku cheesman semua sāna lg da zup zap zup zaap joging ngorat satu lik lau tumbuk public Okay

      Delete
    12. Akulah penyambung warisan ngarut ja byk okay bee

      Delete
    13. Yg ghaib tnaya ydp aku student hng student dia wakilkan

      Delete
    14. Ada komentar tkdop eminem sat dia ok bn kelate

      Delete
    15. Mu lari lah dgn ferrari ke paris kawe boleh kecaq dgn islamicthingking

      Delete
    16. Buka fb berani kerana benar tkt kerana salah





      Slander ak tauk kt hang

      Delete
    17. Blog ni taruk untuk aku hang taram aku

      Delete
  12. Otak maarop


    Nk mein twitter sat okay bee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kt nik aziz aku antaq gambaq hang baju merah nk goda ak lg

      Delete
    2. Takut luput pahala jumaat dok sembang dua tiga minggu kt danny nizam & budak lik lau ak corncerned

      Delete
    3. <3:-)>:)B-):$ okay bee solat jumaat



      Thanks 4 the memorieš


      Tinggai šat <3 cintakah

      Delete
    4. Cintalah ok Assalamualaikum Buku mushaf tajwid beli kt mana?harga?

      Delete
    5. Tu malaih mpp aku taw aku tk mampu betoidak mcm2

      Delete
    6. Student cari aku matlamat aku nk belajaq sbb dulu down cintalah hng paham 24 jam dgn aku

      Delete
    7. Takyah dok love hng pun kerohanian gak fb hg buang guna ayat lama

      Delete
    8. Mak call potong tanya dvd aku pandai

      Delete
    9. I love u sha time ādā bela taw laki solat

      Delete
    10. Member lama Tandai ok solat sayang

      Delete
    11. Ak dosa byk takmau dosa ngan mak

      Delete
    12. Mak ak beli jgkk kata nk tunggu ak

      Delete
  13. Rųmusan start cuti helmi mula okay

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diet ak kata sd2 galit sampai leeyarna khan maarop event alfarabi sblm tu kak ira cita boring mcm la

      Delete
    2. Ayin nižam škg ahmd dragon soh aku cari calon aku cita kt begum

      Delete
    3. Ak kata ak mahadi pastu kalut 1 april chat fb byk orang laki pompuan group kna tndang

      Delete
    4. Cinta kita org tk layak taw fesi tņkšeh okay bee pastu amekaw

      Delete
  14. Yg tu paling layak malaih ok sampai kiamat

    ReplyDelete
  15. Dulu kwn fress nma esmadi nur esmadi mak kalut aku tukaq fb nama imam mahadi

    ReplyDelete
  16. Tunang sha boledak aku mahadi dgn hang sudahlah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahadi geram la sangat soya tkmai bungkuih mahadi marah la

      Delete
    2. Aku mahadi taw lama rasa 19 taun menyusahkan hng ja jaga mahadi

      Delete
    3. Sumpah aku syafiq hari ibu concerne



      Mak hang jaga elok2

      Delete
    4. Hoi bangang budak almashoor pun kalah

      Delete
    5. Ak lyn mcm bini tu terharu aku rasa ak mahadi 19 dulu

      Delete
  17. Tweet ja pasai mahadi ok ak syafiq

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. Dulu ngorat sampai dkt tmpt jual ayam ok mahadi

      Delete
    2. http://mocha-sha.blogspot.com/2011/09/masalah-juga-begini-uihh.html?showComment=1336731758196&m=1#c8738034222183116586

      Sebarkan

      Delete
  19. Berani kerana benar takut kerana salah okay bee

    ReplyDelete
  20. Ambik gambaq dua geram tadi ak kata ak imam2

    ReplyDelete
  21. Kwn2 pekena buang semua kita dua ja tkpakan korban sat juta aku ngan hng ja okay bee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk dating pi dua ja ak 2 hng2 okaykan

      Delete
    2. Pikiaq ogang dpa tinggai hng ja aku tenang hng skrg

      Delete
    3. Fb aku buka aku tnggng dosa ok

      Delete
    4. Blog hang aku buang twitter aku kecian kt hng

      Delete
    5. http://mocha-sha.blogspot.com/2011/09/masalah-juga-begini-uihh.html?showComment=1336731758196&m=1#c8738034222183116586

      Tuhan taw aku la semua aku tanggung nk pi control dunia ok

      Delete
    6. Ak magrib sat ja isyak ak blk







      Tanya mahdi<3mu B-)

      Delete
    7. Aku tak taw nk kata imam masjid negeri lupa fatihah padahai dia makmum sebelah ak

      Delete
    8. Aku baca ja hati ak do ingat sampai sileper lupa sama kt qb

      Delete
  22. Jaga diri ok mintak tu ja hng mati sapa LG

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. Sms dia byk2 pasai rindu hng paan

      Delete
    2. Dia tk buat apa pun nabil ak kata dajei dia kata takpa

      Delete
    3. Mmg tktmau solat fb sini penat sayang

      Delete
    4. Hng pnakt fb
      Segang hng ok dua bergabung fb hg kia

      Midnigth ła lëna buang penat

      Delete
  24. Bb sudahlah aku cintalah tp tk pnah ckp tu ja

    ReplyDelete
  25. Tgh2 mlm tkmau plg lewat 12 sudahlah ok ja

    ReplyDelete
  26. Aku tidoq ła ok terjaga hg sat pastu fb ok

    ReplyDelete