last day of SEM 3



ASSALAMUALAIKUM W.B.T


1st of all , welcome October !! every year aku hanya menunggu bulan oct0ber jer aeh . hehe~ n I'm happy for this october coz dapat celebrate birthday kat umah disamping family tercinta ^^ 


syukur alhamdulillah kerana dengan limpah kurniaNYA, maka berakhirlah semester 3 aku pada 2 0ct.2011 , so that tamatlah jugak final exam aku for this sem . yeyy ! merdeka exam . but , result ?? erk ! result camane ntah nanti . aiyyark ! manyak risau jugak laa . huhuk ! but , my hope is everything gonna be fine . I've try the best that I can . ^_^ .



btw , after last paper tu , my classmates n aku da plan na hangout . alaa , hangout for last day in sem 3 jer pOwn . hehe . siapakah mereka yank joining me ? they're ekin , fizah , h n eyna . kami berlima naik DAT . haha ! memey padat giler k0wd . sib baek laa DAT dapat menampung kami berlima . however , bukan aku yank drive ari tu . ekin yank jadi driver kit0rang . hee~



seriously, aku ta larat na drive . faktor berat tu satu , satu lagi faktor aku yank masih belum sembuh dari sakit aku . huhu . ney haa pict-cha kitOwank berlima  =)



aku , fizah , eyna , ekin n h ;)

  that's all laa dulu kay . erm , actually skrunk da stat cuti sem . aku pown da balek ke kay bee . sonok nyer ^^ . hehee~ rindu kat umi , ayah n adik2 toksah kata laa . haha ! tapi bila da balik kay bee ni, rindu  laa plak kat member2 kolej terutamanya geng ephoenixcrew !! hehe . n ta lupa gak my classmates . =)



sekian , wassalam


NUHA FASHSHALNA MOHD ASRI


 

260 comments:

  1. Takdak keja lain nak buat



    jadi mcm aku

    anak yang solehin

    ReplyDelete
  2. Gemuk byk lemak kna bakar
    Ajak joging badminton ja ok tkpakan <3

    ReplyDelete
  3. Gemuk fiza n h kuruih

    Datin eksyen

    ReplyDelete
  4. Semngat nk belajaq aku tk smgt hgt ada

    ReplyDelete
  5. eriously, aku ta larat na drive . faktor berat tu satu , satu lagi faktor aku yank masih belum sembuh dari sakit aku . huhu . Tk ikhlas

    ReplyDelete
  6. Rindu abng badak crew2 nab n Mira ok

    ReplyDelete
  7. Sabah tu tkt kat aku aku tktaw marley zana paan sarahdina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emma trauma dulu cop eyna


      k5 sat

      Delete
    2. Aku world no1 tadi ak buktikan okay

      Delete
    3. Kancil lama tahan absober ak melayang bwk serek tayah yg terpilih ja

      Delete
    4. Aku keta second hnd pompuan puan clucth mak aku tk smpai cermin tukaq mau sat

      Delete
    5. Pegit aku hng kna paham dulu

      Delete
    6. eriously, aku ta larat na drive . faktor berat tu satu , satu lagi faktor aku yank masih belum sembuh dari sakit aku . huhu .

      Cinta mati tukaq mau tu sudahlah

      Delete
  8. Tandaih tkdop paip najis qb tkseh sgt tu gega

    ReplyDelete
  9. Lipeh semua mcm tu kace ja buke po punggah aneh semua oat tkdk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku 1 malaikat nanti org kata jgk Fb top buang dulu tkpa pun aku nk cari hng pk dulu sblm buang

      Delete
  10. Sha kecian kecik lg Mai bagu settle tkyah hg nabilridzal dlm pulau celah kangkang ja

    budak sabah bunga telinga

    ReplyDelete
  11. Aku matang dah hng ja tkpak pengalaman

    ReplyDelete
  12. Biaq pi dpa tanggung dosa ak dosa kçu dpa

    ReplyDelete
  13. Lemah smgt mai ckp face to face

    ReplyDelete
  14. Aku nk tidoq ak. tidoq ok hang paham aku ok

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Wahalhamdululllah wala illahaillahallahuakbaar

      Delete
  16. Doa sebelum Allahummabismikaahyawaammut
    Esok pg selamat malam sha
    Okay bee kirim slm mak ayah semua 3 kul kursis alfatihah mengucap tidoq<3ok slamat mlamt syafiq<3sha@-}--ok 19ok-:)

    ReplyDelete
  17. Kwn aku mcm nk mampuih tahan aku hargai cikit paan pun sama thanks

    ReplyDelete
  18. Aku tk ckp tidoq adik pompuan aku pukui ex jd mangsa keadan hgpa semua

    ReplyDelete
  19. Rumah kata pegi kubur kata mari

    ReplyDelete
  20. Semayang liat dengki pandai cemburu buta

    ReplyDelete
  21. Pulun kata jgn cari pasai ak ketegaq tkpa halai

    ReplyDelete
  22. Buka yg lama relationship ngn aku nk taw

    ReplyDelete
  23. Tuhan nk tarik nyawa bila2 ak mmg tk larat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dok saja usùng teloq member kata tkpa yg tu cabaran post2 caga kurang dia bara matlamat

      Delete
  24. Ak mmg mcm ni budak pit taw ok

    ReplyDelete
  25. Nampak sgt daniel minat hng aku trauma kesian hang kesunyian mak magah aku

    ReplyDelete
  26. Sarahdina knapa dgn paan
    Paan adik aku

    ReplyDelete
  27. Ak salah semua tkpa laknat aku

    ReplyDelete
  28. Dia mau hang satu ehem pun tkdak

    ReplyDelete
  29. Eyna ak pnah jumpa psr mlm ahd ngn mak aku yong taufu muka dia pelik reco

    ReplyDelete
  30. Hujan lbt sgt ak tk perasan yg taw gemuk hng ada tu jatuh hati

    ReplyDelete
  31. Ikin setia tk apprv laki aku kiki adele aku taw semua muka belubang

    ReplyDelete
  32. Maki tok ak la jumpa dpn gym rakyat dia rosyong dia taw bahasa tkpa2 kacang detu

    ReplyDelete
  33. Lim han liang bodo dpa tk pikiaq attack aku

    ReplyDelete
  34. Shah dh insaf tu sngp ok megata semenanjung worldwide aku2 mai penang

    ReplyDelete
  35. Ak kecik mimpi mlm bln ngan pompuan tu sheikh muzaffar anak murid mrsm muar

    ReplyDelete
  36. Kak ira ajak pi kenduri aku malaih gitaw dia

    ReplyDelete
  37. La makan ja keja kita org rindu tk lalu makan

    ReplyDelete
  38. Dowfy last dont tok2
    Nabilridzal dont dengki
    Marley dont kurang
    Aku dont kurafat pkir sendiri nabil kalu nk masuk firdausi

    ReplyDelete
  39. This may sounds crazy but slim sharizal majid post please tkmau tkpa aku solehin

    ReplyDelete
  40. Makan pun aku suap sendiri mak aku haji taun dpan adik matriks 28
    Pasar mlm makan dah

    ReplyDelete
  41. Maybe something Will happen I don't know this is god will magrib

    ReplyDelete
  42. Replies
    1. My moms nowadays busy
      Kja cigu biology ok solat aku skit pegut rindukan kamu



      makan sayuq byk mcm ni sifat aku tkpa ki berimam nanti insyAllah

      Delete
    2. Ngan mak esk solat masjid ok then tomorrow qb with or without tktawkan mati bila2

      Delete
  43. ok bye bkn buat gila ubati kesedihan. Kat abng helmi dia paham

    ReplyDelete
  44. Try keluar tadi sunyi jgk seb beik jmpa hang

    ReplyDelete
  45. Ak pnt sangat twitter pulak playboy

    ReplyDelete
  46. Aku rindu hang tlg lah penang ak jahat

    ReplyDelete
  47. Satu benda aku tipi budak surau aku mmg nk popular tkt mak tua

    ReplyDelete
  48. Hg Paris Hilton ok tkpa tu buat aku demam fesi koyak seluaq ła Goku super saya perangai

    ReplyDelete
  49. Jumaat fesi jumaat mahadi jumaat ni tgk dpn tabliq perkampungan

    ReplyDelete
  50. Aku ja dok semayang hgpa londeh tu payah

    ReplyDelete
  51. Ak jumpa beg duit aku bg blk kna magah

    ReplyDelete
  52. Lepaih asaq mai jumpa ak puan ramah

    ReplyDelete
  53. Aku puja sangat mahadi tk sangka aku

    ReplyDelete
  54. It was you oh men ropi cecupak ok fix you coldplay

    ReplyDelete
  55. Būt if ų never try you never knows just sudahlah melampau nabilridzal

    ReplyDelete
  56. http://artists.letssingit.com/eminem-lyrics-like-toy-soldiers-tbtw9gb
    Piss off budak it laki -:)

    ReplyDelete
  57. Asraf bin amir pinjam saksi siha dia tumpang bukankah aku <3-:)

    ReplyDelete
  58. Sally sendiri peterpan tk layan melayu

    ReplyDelete
  59. Kesaksian diri opick setiap mata hati tgn kaki akan jadi saki tiada dusta yg tak terhakimį

    ReplyDelete
  60. Dulu ex aku untukmu selamanya dia tinggai aku

    ReplyDelete
  61. Nampak daun korap apa tk taw hng layan jenih mcm ak

    ReplyDelete
  62. Mint the rock mak magah šampai darah2

    ReplyDelete
  63. Mai mana mahadi hang caya padaku

    ReplyDelete
  64. Ogang lain pun ada hati jgk zana tkpa pí gumah pk ngah peluk ja ak nk sabaq ak menyerah ok bee assalamualaikum cintalah rindu

    ReplyDelete
  65. 3 penjuru hang ak mak
    Nabil>:)kpala bpk hang

    ReplyDelete
  66. Tarik diri marley ckp sha tu ak blah

    ReplyDelete
  67. Ak mmg nk abaq kt mak ak hang ak pinang 29 kiamat2

    ReplyDelete
  68. Sanding skali dewan mutiara dgn nabilridzal ok

    ReplyDelete
  69. Hang tunan. Online tkpakan nk kena bpk hang ak rejam

    ReplyDelete
  70. Hng aku dah google plus jom joging

    ReplyDelete
  71. Biaq pi ak nk buat apa pun kan tadi bang shah

    ReplyDelete
  72. Dulu aku pendam kata tkmau femes sbnaqnya nak

    ReplyDelete
  73. Kita study dua it buat tk heran sudahlah semanis kurma

    ReplyDelete
  74. Dhuha my mahadi okaybee wajib dah yg ni tk taw

    ReplyDelete
  75. Main game sat biaq kt dpa fb aku tk sentuh

    ReplyDelete
  76. Semua sentap tkpakan awai bulan 7 kulim pi ngn nb

    ReplyDelete
  77. Mira mak dia elokdah doa ja Okaybee

    ReplyDelete
  78. Concern apa tu di kerinting nabilridzal

    ReplyDelete
  79. Work up dah tkpa semua aku buat dah mak kata tkpa shifak lg

    ReplyDelete
  80. Twitter bukak aku suka pikah tkpa dia beik ngn insuran

    ReplyDelete
  81. St tdi mcm fesi mngkiq buang mcm tu betoidak betina

    ReplyDelete
  82. Ak hutang seringgģt
    Tkpa poster ak nk bg kt dia zai koyak

    ReplyDelete
  83. Arwah hutang hotel pudu tkpa kan tgk ak rasa salah

    ReplyDelete
  84. Ckp kembali pada habitat asal kenyanp ok

    ReplyDelete
  85. Pi bj jom rindu pongsu seribu ni ak ngan adik

    ReplyDelete
  86. Dp tkpa ok tkyah post dah you tube tkyah sign in

    ReplyDelete
  87. Tahjud td skali


    La taubat


    Pastu hajad


    Witr ok

    ReplyDelete