LEMAH !!


ASSALAMUALAIKUM W.B.T


huhu~ aku benar-benar lemah ! aku lemah sebab ?? 


semakin jauh aku dengan dye , semakin ta dapat aku lupakan dye . kenapa aku ney lemah sangat eh ?? I'd try , n try , n try , n try . but I can't ! aku taw dye sayang aku n aku tertanya-tanya , dye ta nak ubah keputusan dye ker . kenapa aku ta dapat lupakan dye ? mungkinkah sebab aku masih cinta ?? errgghhhh !! 
 tahukah dye , aku sedang sedih , tertekan , kecewa ?? tahukah ??!!! hmm =.="



oke lah , tu jer . wassalam~


Nuha Fashshalna binti Mohd Asri


352 comments:

  1. Puasa sunat isnin khamis



    amalkan

    ReplyDelete
  2. Saya amalkan awal comel saye kacak sepadan

    ReplyDelete
  3. Kalau taw saya lamadah pikat awak tkpa skrg kita berdua bersatu

    ReplyDelete
  4. Sakit hati tadi library tkyah pi ok I dok rumah

    I tunggu u pulang

    ReplyDelete
  5. Ak tk sdp hati tadi rasa on please

    ReplyDelete
  6. Tadi library mintak nasihat sini fitnah

    ReplyDelete
  7. Aku janji mulai esok ak mesej hng ja fb ak tutup tadi sebelum ni balas dndm tk yah sbt abis kredit

    ReplyDelete
  8. Ok assalamualaikum

    Selamat malam okay bee

    ReplyDelete
  9. Bangang ak kna tadi la tkdak kredit esok ak citj

    ReplyDelete
  10. La couple kan personal sikit td ak tekejut on hp lebih baik

    ReplyDelete
    Replies
    1. On hp kalau tk tkmau couple solo senang

      Delete
  11. Ok aku tau love hang buang sms tkyaq ok on hp dah teruk aku ni

    ReplyDelete
  12. Sampai bab pukui adik padahai tidoq ja tadi

    ReplyDelete
  13. aku tanggung semua ok paham start esk on hp

    ReplyDelete
  14. La cinta dah quran mushaf tajwid kt dada ok ak penat on hp


    Lagu ungu tempat terindah

    ReplyDelete
  15. Senang aku bagitaw mak aku mau kat hang sudah ok on hp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak pnt harini tanya rizki apa aku buat ok

      Delete
    2. Ak tk sngaja tadi tidoq kt sofa gerak tiba2 gila jd ak

      Delete
    3. Ak tampaq ak tk sedaq apa sumpah sayang

      Delete
    4. Tkpa ak semayang ak tggu hang abeh cuti ok

      Delete
    5. Aku boleh khatam mlm kawan hang kata pedih kt aku beik bg ceramah kt masjid kwn tk sah harap sgt

      Delete
    6. Luah kat hang sblm ni ydp pidoih sms wayang berani punya budak

      Delete
    7. Tgk sekerat blk ak toya jgk smbung ngaji

      Delete
    8. Sakit hati satu surah sudah ok bee

      Delete
    9. Ak gitaw yg artis dia tanya nk pompuan mcm mana aku komen mcm uztazah pilihan

      Delete
    10. Semayang sudah hang bkn boleh buat apa aku tkmau pi kolej ok

      Delete
  16. Tkpakan aku comment sini biaq terbeliak biji mata nganga

    ReplyDelete
  17. Rupa tu dah la hitam hati hitam tu nampak hantu

    ReplyDelete
  18. Kwn hang kecian dowfy dia punya pasai ak punya pasai betoidak

    ReplyDelete
  19. Dia kata melawak tok hang deactivate

    ReplyDelete
  20. Ak tua respect marley nk nangis tkpa dia dgn zana paan sarahdina

    ReplyDelete
  21. Nab2 malaih dia kata sat makan besi ak minum zat besi milo cintakan

    ReplyDelete
  22. Sini ak taw pikiaq cikit ehem mmg untuk aku

    ReplyDelete
  23. Tak penah dibuat orang kita special

    ReplyDelete
  24. Twitter ak edit try android org dengki nanti

    ReplyDelete
  25. Saya bincang luahkan kt muni saya ni mai nk study tk sangka cinta saya tkt tkleh bahagi masa awak pahamkan

    ReplyDelete
  26. I love u so much I no you love me to pompuan laptop ja keja memanjang tu aku android tulih ikut dan ok pahamkan sayang

    ReplyDelete
  27. Aku khayal dgn hang hari apa pun tk ingat hang puteri bunian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu pi masjid. Nk bergaul hng kata terpeluap sama tkpakan aku ang okaykan aku calon sana baik

      Delete
    2. Dp aku menggoncng iman tkpakan

      Delete
  28. Kalau taw saya lamadah pikat awak tkpa skrg kita berdua bersatu

    Apa la aku ni jng marah

    ReplyDelete
  29. Tkyah pi blog org lein hang ada adik ak mcm la tkpa òkay bee

    ReplyDelete
  30. huhu~ aku benar-benar lemah ! aku lemah sebab ??
    Ak boring hng la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpuruk mcm ni ja start cuti malaih couple

      Delete
    2. Tapi aku dah cinta sama jgk ak dlm ni jgk

      Delete
    3. Geram gila tkpaka ingat aku suka dok rumah makan tidoq ja jga adik

      Delete
    4. Aku nk buat apa betoidak joging ka sama ja dulu ngan maarop mcm nì jgk

      Delete
    5. Dulu 2007 smpai 2009 rumah ak nk mengamuk kata mau hang

      Delete
    6. Keta ak korban tu meluat hang

      Delete
    7. Sem ni start adik keja tk suka

      Delete
    8. Aku geram ni ak nk buat apa tktaw sat

      Delete
    9. Hang happy ak merana cinta pa

      Delete
    10. Meluat ak la tk taw la tgk tenis

      Delete
    11. Yg lakì balik lempaq buang mcm tu keta aku dia pakai

      Delete
    12. Sabaq ada had yg mpp aku lupa buang adik aku.

      Delete
  31. Mmg mewah kosong la music hingaq

    ReplyDelete
  32. Awat ak cuti boleh joli keta aku

    ReplyDelete
  33. mìnggu dpn kusus tkpa ak tugun sorang jgk

    ReplyDelete
  34. Tkkan nk pi kt k5 tu lg sudahlah ok

    ReplyDelete
  35. Replies
    1. Dulu ex bnda sama jgk tension sama ada lwn nyanyi lari

      Delete
    2. Lari pi dlm gumah ok sambil nyanypi

      Delete
    3. Blog ni mmg untuk curah dh ckp mak begebut tu anak sulung payah

      Delete
  36. Meluat tapi dok tgk jgjt muka tk malu kwn ni menyusahkan akbyk

    ReplyDelete
  37. Kutuk blakang perangai buruk sapa mau

    ReplyDelete
  38. Kiamat pi aku sebijik tksah dok mai k. Aku hang ja

    ReplyDelete
  39. Tidoq sayang wifi xdak ak meset jumpa buang blk cepat meluat aku nk ajak solat

    ReplyDelete
  40. Aku simtan li muni lein menyusah

    ReplyDelete
  41. Mat toriq ak simpan botoi x yah

    ReplyDelete
  42. Kl gangster sebijik tu toriq kata semua hng

    ReplyDelete
  43. Kolej georgetown segi kot ngantuk hng mein jahat fb dp dpa bara

    ReplyDelete
  44. Kosmetik cancer uri xšah mac pakai žaiton

    ReplyDelete
  45. Poke dia saja antam pi dia mau sgt dia saja boh gila2 ok

    ReplyDelete
  46. Semayang malaih nangis tp ak tak tahan ak silap cikit ja beik byk

    ReplyDelete
  47. Dpa jeles nabil ada dah mampuih pi heavan

    ReplyDelete
  48. Nabil tadi ok tp tiket parking hilang

    ReplyDelete
  49. Ak tk lalu tgk qb kia pulak

    Tmpt maksiat

    ReplyDelete
  50. Kiamat pi la ak nk dok ngan sha nabil off

    ReplyDelete
  51. Birthday minta semua dpat kt tuhan

    ReplyDelete
  52. please revert to your program administrator for assistance. However the college does has a qualified councellor Dr. Zakaria to provide consultation services to student. Please feel free to schedule a meeting with Dr.

    ReplyDelete
  53. Outside college ok maybe 9 oclock breakfast dlm bp

    Sent from Yahoo! Mail on Android

    ReplyDelete
  54. Replies
    1. Muka kita sama ok sok rest ubat pg mlm tk jadi pa pun syifa' kt dpiaza nk mai2 muka ak masjid ok

      Delete
  55. Meluat kolej ckp pandai buat tgk ok mana pn tkpa ecpt kolej jumpa salam aku.

    ReplyDelete
  56. Tkyah tnjuk mmg ada korap mcm daun atas pinggang tgh pastu timbul shoulder blade kiri kanan kaki itam

    Potongan carrot

    ReplyDelete
  57. Senang cita rejoice pakai ok ak jaga mak

    ReplyDelete
  58. Beik blogger ok mak tkpa restu dah

    ReplyDelete
  59. Asrama kenanga ak carry semua beG

    ReplyDelete
  60. Sarah tk paham ak !ayak jd mak bpk x lyk jg keluaq pelik2 syafiq mintak maaf

    ReplyDelete
  61. Hang dok pi kelantan ak tanya siap faris 15 ok

    ReplyDelete
  62. Mai pun tk guna ak bkn hang rest 1 sem grade sama jgk ak or nabil ydp

    ReplyDelete
  63. Mak ak ajaq acab sudah ok opik istifar ok

    ReplyDelete
  64. Tlng buang sat yg puan ramah tkpa

    ReplyDelete
  65. Pemimpin ok dosa byk mana pun kiri byk catit ak taw semua

    ReplyDelete
  66. Rahim ibu ok taw kan dr rahim geng jgk

    ReplyDelete
  67. Bilik sing bwk adik hang tok2 skali

    ReplyDelete
  68. Yg ni adik hamzi ketegasanku nadhirah berseri seri skolah seri ja


    Pfs belagak tk kemana

    ReplyDelete
  69. Mak 1 dunia taw tinjaw taw ydp mpp dkt ja ok euro2

    ReplyDelete
  70. Mak sapu minyak panaih blakang negaka lg panaih nabilridzal

    ReplyDelete
  71. Pkngah ak pun setan dajei cujei afarabi adadkn pòngsu segibu dwn tu

    ReplyDelete
  72. sayang ak jaga daniel marley nabil semualah

    ReplyDelete
  73. Ada masalah ak pi kolej event ak support ok rest 1sem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Principle of islamic management muet first you last ok

      Delete
  74. Replies
    1. Tklagat tgk pompuan la tk kiamat lg laki 2 ok gelugoq tu jantan sogang x guna

      Delete
  75. Dia dgaq hantu jgk ak taw gym dulu time arwah tuhan ja taw

    ReplyDelete
  76. Semayang masjid ok ada wifi hp tgai

    ReplyDelete
  77. Sama dgn danny nizam dulu tk gokok sorang je pasai pompuan bodo

    ReplyDelete
  78. Glassmaking dulu bwh tlg aku pakai spek asai sama ku:'( byk ok ła bahaya fb twitter

    ReplyDelete
    Replies
    1. Llanguages plk mcm Mana aku nk tenang dgn hg yg hot LG aku tkpa LG hot tu gendah digi

      Delete
    2. Aku tidoq sat baca BISMIKAAHYA sambung ok nyusahkan hg ja xkan gambaq aku hg put your picture lagu tu dulu lyric im sorry Mama i never mean to hurt you i never mean to make U cry eventhough my heart is trial masalah ok spm agama ja ok pnh isp? Tkyah nabil dgaq

      Delete
  79. Ok pastu U know one thing when i was wrong i watching U makak ok ?
    Putus haid manopaus kot hg ok sihatkan aku isotonik semuaa telan tempe sudahlah ok bkn sbb ogang johor start diet ngn soya star are blind Paris Hilton

    ReplyDelete
  80. Ogang tkkan bgani npak ehem ak2 belah ok

    ReplyDelete
  81. Ak sayang hang ngan family ak ak tdòq ok bye sweathetheart

    ReplyDelete
  82. Rindu yg ak nk text danial ak langkh mcm tu ja

    ReplyDelete
  83. dulu su n ha

    Ambik dua2 kt dia 3 pun tkpa zana

    ReplyDelete
  84. -v-:) ak sembang minggu dpan boring kekasih ku seru

    ReplyDelete
  85. #enharis mcm biase belakang care ra 6k




    Solat benteng perpaduan umah

    ReplyDelete
  86. Na ak segang you tube google + mak semayang duduk


    stop ok tgk tv

    ReplyDelete