LEMAH !!


ASSALAMUALAIKUM W.B.T


huhu~ aku benar-benar lemah ! aku lemah sebab ?? 


semakin jauh aku dengan dye , semakin ta dapat aku lupakan dye . kenapa aku ney lemah sangat eh ?? I'd try , n try , n try , n try . but I can't ! aku taw dye sayang aku n aku tertanya-tanya , dye ta nak ubah keputusan dye ker . kenapa aku ta dapat lupakan dye ? mungkinkah sebab aku masih cinta ?? errgghhhh !! 
 tahukah dye , aku sedang sedih , tertekan , kecewa ?? tahukah ??!!! hmm =.="



oke lah , tu jer . wassalam~


Nuha Fashshalna binti Mohd Asri


352 comments:

  1. Puasa sunat isnin khamis



    amalkan

    ReplyDelete
  2. Saya amalkan awal comel saye kacak sepadan

    ReplyDelete
  3. Kalau taw saya lamadah pikat awak tkpa skrg kita berdua bersatu

    ReplyDelete
  4. Cinta online okay bee

    ReplyDelete
  5. Sakit hati tadi library tkyah pi ok I dok rumah

    I tunggu u pulang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayat ni tadi aku tidoq tpi mak

      Delete
  6. Ak tk sdp hati tadi rasa on please

    ReplyDelete
  7. Tadi library mintak nasihat sini fitnah

    ReplyDelete
  8. Aku janji mulai esok ak mesej hng ja fb ak tutup tadi sebelum ni balas dndm tk yah sbt abis kredit

    ReplyDelete
  9. Ok assalamualaikum

    Selamat malam okay bee

    ReplyDelete
  10. Bangang ak kna tadi la tkdak kredit esok ak citj

    ReplyDelete
  11. La couple kan personal sikit td ak tekejut on hp lebih baik

    ReplyDelete
    Replies
    1. On hp kalau tk tkmau couple solo senang

      Delete
  12. Ok aku tau love hang buang sms tkyaq ok on hp dah teruk aku ni

    ReplyDelete
  13. Sampai bab pukui adik padahai tidoq ja tadi

    ReplyDelete
  14. aku tanggung semua ok paham start esk on hp

    ReplyDelete
  15. La cinta dah quran mushaf tajwid kt dada ok ak penat on hp


    Lagu ungu tempat terindah

    ReplyDelete
  16. Senang aku bagitaw mak aku mau kat hang sudah ok on hp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak pnt harini tanya rizki apa aku buat ok

      Delete
    2. Ak tk sngaja tadi tidoq kt sofa gerak tiba2 gila jd ak

      Delete
    3. Ak tampaq ak tk sedaq apa sumpah sayang

      Delete
    4. Tkpa ak semayang ak tggu hang abeh cuti ok

      Delete
    5. Aku boleh khatam mlm kawan hang kata pedih kt aku beik bg ceramah kt masjid kwn tk sah harap sgt

      Delete
    6. Luah kat hang sblm ni ydp pidoih sms wayang berani punya budak

      Delete
    7. Tgk sekerat blk ak toya jgk smbung ngaji

      Delete
    8. Sakit hati satu surah sudah ok bee

      Delete
    9. Ak gitaw yg artis dia tanya nk pompuan mcm mana aku komen mcm uztazah pilihan

      Delete
    10. Semayang sudah hang bkn boleh buat apa aku tkmau pi kolej ok

      Delete
  17. Tkpakan aku comment sini biaq terbeliak biji mata nganga

    ReplyDelete
  18. Rupa tu dah la hitam hati hitam tu nampak hantu

    ReplyDelete
  19. Kwn hang kecian dowfy dia punya pasai ak punya pasai betoidak

    ReplyDelete
  20. Dia kata melawak tok hang deactivate

    ReplyDelete
  21. Ak tua respect marley nk nangis tkpa dia dgn zana paan sarahdina

    ReplyDelete
  22. Nab2 malaih dia kata sat makan besi ak minum zat besi milo cintakan

    ReplyDelete
  23. Tegingat 24 jam betoikan

    ReplyDelete
  24. Sini ak taw pikiaq cikit ehem mmg untuk aku

    ReplyDelete
  25. Cinta online okaykan i love u

    ReplyDelete
  26. Tak penah dibuat orang kita special

    ReplyDelete
  27. Twitter ak edit try android org dengki nanti

    ReplyDelete
  28. Tukaq boh gambaq hang biaq ja

    ReplyDelete
  29. Ok nk asaq dah ok bye

    ReplyDelete
  30. Kalau kcau dpa lg sakit hati

    ReplyDelete
  31. Saya bincang luahkan kt muni saya ni mai nk study tk sangka cinta saya tkt tkleh bahagi masa awak pahamkan

    ReplyDelete
  32. I love u so much I no you love me to pompuan laptop ja keja memanjang tu aku android tulih ikut dan ok pahamkan sayang

    ReplyDelete
  33. Aku khayal dgn hang hari apa pun tk ingat hang puteri bunian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu pi masjid. Nk bergaul hng kata terpeluap sama tkpakan aku ang okaykan aku calon sana baik

      Delete
    2. Dp aku menggoncng iman tkpakan

      Delete
  34. Kalau taw saya lamadah pikat awak tkpa skrg kita berdua bersatu

    Apa la aku ni jng marah

    ReplyDelete
  35. Tkyah pi blog org lein hang ada adik ak mcm la tkpa òkay bee

    ReplyDelete
  36. huhu~ aku benar-benar lemah ! aku lemah sebab ??
    Ak boring hng la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpuruk mcm ni ja start cuti malaih couple

      Delete
    2. Tapi aku dah cinta sama jgk ak dlm ni jgk

      Delete
    3. Geram gila tkpaka ingat aku suka dok rumah makan tidoq ja jga adik

      Delete
    4. Aku nk buat apa betoidak joging ka sama ja dulu ngan maarop mcm nì jgk

      Delete
    5. Dulu 2007 smpai 2009 rumah ak nk mengamuk kata mau hang

      Delete
    6. Keta ak korban tu meluat hang

      Delete
    7. Sem ni start adik keja tk suka

      Delete
    8. Aku geram ni ak nk buat apa tktaw sat

      Delete
    9. Hang happy ak merana cinta pa

      Delete
    10. Meluat ak la tk taw la tgk tenis

      Delete
    11. Yg lakì balik lempaq buang mcm tu keta aku dia pakai

      Delete
    12. Sabaq ada had yg mpp aku lupa buang adik aku.

      Delete
  37. Mmg mewah kosong la music hingaq

    ReplyDelete
  38. Awat ak cuti boleh joli keta aku

    ReplyDelete
  39. mìnggu dpn kusus tkpa ak tugun sorang jgk

    ReplyDelete
  40. Tkkan nk pi kt k5 tu lg sudahlah ok

    ReplyDelete
  41. Aku tidoq dulu sayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu ex bnda sama jgk tension sama ada lwn nyanyi lari

      Delete
    2. Lari pi dlm gumah ok sambil nyanypi

      Delete
    3. Blog ni mmg untuk curah dh ckp mak begebut tu anak sulung payah

      Delete
    4. Ngan kak ira ak nangis cita

      Delete
  42. Meluat tapi dok tgk jgjt muka tk malu kwn ni menyusahkan akbyk

    ReplyDelete
  43. Kutuk blakang perangai buruk sapa mau

    ReplyDelete
  44. Kiamat pi aku sebijik tksah dok mai k. Aku hang ja

    ReplyDelete
  45. Tidoq sayang wifi xdak ak meset jumpa buang blk cepat meluat aku nk ajak solat

    ReplyDelete
  46. Pompuan2 xsah tumpang ok

    ReplyDelete
  47. Aku simtan li muni lein menyusah

    ReplyDelete
  48. Mat toriq ak simpan botoi x yah

    ReplyDelete
  49. 24 jam jgn lalai biaq. Pi

    ReplyDelete
  50. Crew kna buang aku buang geng

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kwn aku tendang maut ak cari

      Delete
    2. Mak aku jaga hang aku tinggai buat tk kenai

      Delete
    3. Tkyah dokmai jumpa byk kali

      Delete
  51. Smallvile sebijik hg lois lane

    ReplyDelete
  52. Kl gangster sebijik tu toriq kata semua hng

    ReplyDelete
  53. Tu dulu sakit aku okaykan sayang hg

    ReplyDelete
  54. Kna crew tkt kena culik

    ReplyDelete
  55. Setang byk tkpj abng mahadi da

    ReplyDelete
  56. Tgk danny nizam dia dulu beik sorang je

    ReplyDelete
  57. Kolej georgetown segi kot ngantuk hng mein jahat fb dp dpa bara

    ReplyDelete
  58. Kosmetik cancer uri xšah mac pakai žaiton

    ReplyDelete
  59. Bkn cinta tahap meluat

    ReplyDelete
  60. Aku mint jogging okaz bef

    ReplyDelete
  61. Poke dia saja antam pi dia mau sgt dia saja boh gila2 ok

    ReplyDelete
  62. Semayang malaih nangis tp ak tak tahan ak silap cikit ja beik byk

    ReplyDelete
  63. Tu maarop lg beik paham

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua sem ni tiba2 kpala ak semud

      Delete
  64. Hang come mcm aku ok asaq -:)<3

    ReplyDelete
  65. Dpa jeles nabil ada dah mampuih pi heavan

    ReplyDelete
  66. Email dpa gitaw semua kt mak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pemikiran dpa lain lecturer dpa teka

      Delete
  67. Ak beik ka tu payah hang lg ok

    ReplyDelete
  68. Nabil tadi ok tp tiket parking hilang

    ReplyDelete
  69. Ak tk lalu tgk qb kia pulak

    Tmpt maksiat

    ReplyDelete
  70. Kiamat pi la ak nk dok ngan sha nabil off

    ReplyDelete
  71. Ak tk taw aku bkn tuhan

    ReplyDelete
  72. Birthday minta semua dpat kt tuhan

    ReplyDelete
  73. Mesej dgn gf ja buat apa

    ReplyDelete
  74. Ict temalu sapa suguh aku ego

    ReplyDelete
  75. Yg mangkaq lepaìh

    ReplyDelete
  76. Ak tweet td ok hng ok

    ReplyDelete
  77. Bkn blog dpa ok

    ReplyDelete
  78. Hang tpa kita tgng dua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini bagu cinta sejati

      Delete
  79. Jumpa pi sir faizal

    ReplyDelete
  80. Jumpa pi dia teman

    ReplyDelete
  81. please revert to your program administrator for assistance. However the college does has a qualified councellor Dr. Zakaria to provide consultation services to student. Please feel free to schedule a meeting with Dr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ckp pi mahadi semua

      Delete
  82. Outside college ok maybe 9 oclock breakfast dlm bp

    Sent from Yahoo! Mail on Android

    ReplyDelete
  83. Sudah ak hang dpt ok

    ReplyDelete
  84. Ak benci ogang gila tkpa

    ReplyDelete
  85. Megajuk gambaq gumah tok

    ReplyDelete
  86. Dah sepaguh pada hang 3k ak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka kita sama ok sok rest ubat pg mlm tk jadi pa pun syifa' kt dpiaza nk mai2 muka ak masjid ok

      Delete
  87. Meluat kolej ckp pandai buat tgk ok mana pn tkpa ecpt kolej jumpa salam aku.

    ReplyDelete
  88. Tkyah tnjuk mmg ada korap mcm daun atas pinggang tgh pastu timbul shoulder blade kiri kanan kaki itam

    Potongan carrot

    ReplyDelete
  89. Senang cita rejoice pakai ok ak jaga mak

    ReplyDelete
  90. Beik blogger ok mak tkpa restu dah

    ReplyDelete
  91. Mangkuk tu tlng ok

    ReplyDelete
  92. Ak upload gila handsome youtb

    ReplyDelete
  93. Bkn gatai ak nk tenang

    ReplyDelete
  94. Asrama kenanga ak carry semua beG

    ReplyDelete
  95. Mak yg kcak sudahlah rest

    ReplyDelete
  96. Sarah tk paham ak !ayak jd mak bpk x lyk jg keluaq pelik2 syafiq mintak maaf

    ReplyDelete
  97. Hang dok pi kelantan ak tanya siap faris 15 ok

    ReplyDelete
  98. Budak sini mai bkn nk blajaq

    ReplyDelete
  99. Yg laki pompuan dak

    ReplyDelete
  100. Mai pun tk guna ak bkn hang rest 1 sem grade sama jgk ak or nabil ydp

    ReplyDelete
  101. Ak tk leh pndang budak it

    ReplyDelete
  102. Mak ak ajaq acab sudah ok opik istifar ok

    ReplyDelete
  103. Tlng buang sat yg puan ramah tkpa

    ReplyDelete
  104. Ak tk lagat mahadi tkmau

    ReplyDelete
  105. Laki imam kan

    Kanan 18 kiri 81

    ReplyDelete
  106. Pemimpin ok dosa byk mana pun kiri byk catit ak taw semua

    ReplyDelete
  107. Rahim ibu ok taw kan dr rahim geng jgk

    ReplyDelete
  108. Pfs 4 the brave n 4 jom pagis

    ReplyDelete
  109. Bilik sing bwk adik hang tok2 skali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bagu jantan dpa pondan

      Delete
  110. Yg ni adik hamzi ketegasanku nadhirah berseri seri skolah seri ja


    Pfs belagak tk kemana

    ReplyDelete
  111. Mak 1 dunia taw tinjaw taw ydp mpp dkt ja ok euro2

    ReplyDelete
  112. Mak sapu minyak panaih blakang negaka lg panaih nabilridzal

    ReplyDelete
  113. Pkngah ak pun setan dajei cujei afarabi adadkn pòngsu segibu dwn tu

    ReplyDelete
  114. sayang ak jaga daniel marley nabil semualah

    ReplyDelete
  115. Ada masalah ak pi kolej event ak support ok rest 1sem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Principle of islamic management muet first you last ok

      Delete
  116. Malu pulak ngn dia yg nk komd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tklagat tgk pompuan la tk kiamat lg laki 2 ok gelugoq tu jantan sogang x guna

      Delete
  117. Dia dgaq hantu jgk ak taw gym dulu time arwah tuhan ja taw

    ReplyDelete
  118. Ak syak nabil-:)

    ReplyDelete
  119. Segi tiga bermuda

    ReplyDelete
  120. Semayang masjid ok ada wifi hp tgai

    ReplyDelete
  121. Tlng ak asraf (pak pacak) òk

    ReplyDelete
  122. Sama dgn danny nizam dulu tk gokok sorang je pasai pompuan bodo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu ak cinta sgt ex hapus aku òkay

      Delete
  123. Glassmaking dulu bwh tlg aku pakai spek asai sama ku:'( byk ok ła bahaya fb twitter

    ReplyDelete
    Replies
    1. Llanguages plk mcm Mana aku nk tenang dgn hg yg hot LG aku tkpa LG hot tu gendah digi

      Delete
    2. Aku tidoq sat baca BISMIKAAHYA sambung ok nyusahkan hg ja xkan gambaq aku hg put your picture lagu tu dulu lyric im sorry Mama i never mean to hurt you i never mean to make U cry eventhough my heart is trial masalah ok spm agama ja ok pnh isp? Tkyah nabil dgaq

      Delete
  124. Ok pastu U know one thing when i was wrong i watching U makak ok ?
    Putus haid manopaus kot hg ok sihatkan aku isotonik semuaa telan tempe sudahlah ok bkn sbb ogang johor start diet ngn soya star are blind Paris Hilton

    ReplyDelete
  125. Ogang tkkan bgani npak ehem ak2 belah ok

    ReplyDelete
  126. Ak sayang hang ngan family ak ak tdòq ok bye sweathetheart

    ReplyDelete
  127. Tidoq ak tidoq

    ReplyDelete
  128. Rindu yg ak nk text danial ak langkh mcm tu ja

    ReplyDelete
  129. Аншрдафмд c aku raihan

    ReplyDelete
  130. Kawan artis dpa kwn ak

    ReplyDelete
  131. Pegang mascom ok cun

    ReplyDelete
  132. Bia
    Dia single wordless

    ReplyDelete
  133. Isnin ak posa esok sama ak sbq dulu

    ReplyDelete
  134. Palang -v


    Kirim salam mr marley

    ReplyDelete
  135. dulu su n ha

    Ambik dua2 kt dia 3 pun tkpa zana

    ReplyDelete
  136. -v-:) ak sembang minggu dpan boring kekasih ku seru

    ReplyDelete
  137. #enharis mcm biase belakang care ra 6k




    Solat benteng perpaduan umah

    ReplyDelete
  138. Hellboy fikr n hellmexx dpa jahat

    ReplyDelete
  139. Na ak segang you tube google + mak semayang duduk


    stop ok tgk tv

    ReplyDelete
  140. Angry birds space

    ReplyDelete
  141. Jalan kaki ak tgu chik bah

    ReplyDelete