wink wink ! ^^


ASSALAMUALAIKUM W.B.T


arap-arap belum telambat la deh na ucap Selamat Menyambut Idul adha . hee~ busy cket skrunk ni , so that ta sempat na update blog . busy + poblem , makin tader mood laa jadik nyer . tapi , syukur alhamdulillah sepanjang meraikan hari raya haji bermula 6.11- 8.11 , semua nya berjalan ngan lancar . end with bbq kat umah mak sdara aku tadi malam . hihi . 

aku memey selalu happy law sambut raya .. hehe . n yank paling special musim perayaan samada aidilfitri or aidil adha .. of kors laa takbir raya ! tenang sangat hati ni haa bila dengar alunan merdu takbir raya . SUBHANALLAH !! ;)



ntah na karang ape lagi ea ni =.=" tade story sangat laa , al-maklum arr kan , ngah cuti sem . duk kat umah jer memanjang . makan , tidur , tengok tv , layan pasaan . oppppss ! haha . tu laa tugasan harian aku sepanjang cuti sem ni . ta kesah la , yank penting terubat jua rindu aku kat family tercinta kat kelantan . wink wink !! ^^ but , da ta lame na stat sem 4 , 20 nov nanti aku balik penang laa . aduhaii~ cepat plak masa ni berlalu . erm , tape laa . semangat na study pun duk semakin membara jugak ni . na baiki result yank agak kurang menyenangkan .. 



whatever happen , aku taleh menyerah . aku kena terus berusaha . baru laa dapat capai cita-cita . ;) insya'Allah !! 



wOkey laa , sampai di cni dulu coretan aku , wassalam ~


Nuha Fashshalna binti Mohd Asri



323 comments:

  1. Couple dunia akhirat


    Bahagianya<3@-}--

    ReplyDelete
  2. Aku sayang hang sorang tadi sorry ak playboy cikit ja

    Ak taw hang sayang ak
    Lain jgn jeles

    ReplyDelete
  3. Fb taubat x sah

    ReplyDelete
  4. Rindu kot kata nk blk juga

    ReplyDelete
  5. Ikhlas tadi bkn ugut

    ReplyDelete
  6. Gita gutawa atas

    ReplyDelete
  7. Press mai nanti biaq ja

    ReplyDelete
  8. I love you you love me

    ReplyDelete
  9. Upload gambaq hang tksah

    ReplyDelete
  10. Ok puas gelak semua yg lama mcm ni lebih kurang ok

    ReplyDelete
  11. Call ja tanya PDT ok. Aku payah aku pikiaq semua

    ReplyDelete
  12. Mcm dl syurga blk ja ok kata boyfriend ok

    ReplyDelete
  13. Aku pnh ADA girlfriend tkpa hng muda LG tapi pnadi bawa diri

    ReplyDelete
  14. Hng cinta monyet aku dulu cinta mati ok kita cinta mati

    ReplyDelete
  15. Urus diri pun tak pandai tkpa jaga diri aku mcm aku happy go luckily ok femes dah kolej tadi bkn semua follow

    ReplyDelete
  16. Study dulu tkpa dok library sudah ok aku femes sgt ok

    ReplyDelete
  17. Hng kna pandai2 aku yg lawak bodo tksah dah

    ReplyDelete
  18. 28 aku sibuk hujung minggu ni sibuk minggu dpn free kusus ok ikut hng

    ReplyDelete
  19. Pak we pi ak penim adik matrik%

    ReplyDelete
  20. Aku tak puaih hati satu ja hang kata aku tk pandang kpala otak hng aku pandang hang sorang ja

    ReplyDelete
  21. Sudahlah aku mana pandang siha suha man aku pandang ok

    ReplyDelete
  22. Shuhada zana kak eira mana aku pandang Menundukkan pandangn

    ReplyDelete
  23. P= la aku. Meluat nak pandang jgn menyusahkan orang okay bee

    ReplyDelete
  24. Jgn ckp byk betoi try jadi ok yg lein

    ReplyDelete
  25. Aku jual insurans hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ang mau x?insuran hati?

      Delete
    2. Bt saving amik insuran utk masa dpan family kawn aku respect

      Delete
    3. Prudential bsn.takaful
      Crew2 tinggai hang :-)

      Delete
    4. x sah benci orang laskar cinta

      Delete
  26. Ni no sy yg jual soya 2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekna..Namanya putih

      Delete
    2. Aku sayang hang ja beli nasi dah dekna sat msj biaq dpa malu

      Delete
    3. Tkpasana ok. Dia ok boring kot

      Delete
    4. Tkyah lompat tu perangai lama ok ja

      Delete
  27. Aku xmau tau smua 2..tlg stop antr msg aku ada keje..Sudah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Delete dah

      Delete
    2. Fb xyah kwn mintak

      Delete
  28. Jumpa cita mlm aku buka Jumpa cita mlm aku buka okkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku kata lein tk layak

      Delete
    2. Mcm tu pompuan ok

      Delete
    3. Dok rumah ja lg beik hang blķ tipu ak kata ak tk rindu

      Delete
    4. Hang skt hati tadi baru insuran hati

      Delete
    5. La cinta aku makin kuat kt hang

      Delete
    6. Ak kata kelantan dia mai lg mcm tu manusia

      Delete
    7. Kawin lg cpt lg bagus

      Delete
    8. Sakit hati sabaq pi

      Delete
    9. Nk peluk ak peluk ok ja

      Delete
  29. Tkyah sgt kwn baru kenai caya dah

    ReplyDelete
  30. I love u tu aku brani sumpah

    ReplyDelete
  31. Tu ak kata beik solo hang pun nk takpa

    ReplyDelete
  32. Okay kan saya ni beik ka jahat


    beik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lembik dah ak la okay bee

      Delete
    2. La kwn hang pun ang meļuat sayang ak ja

      Delete
    3. Jaga ak sampai bila2

      Delete
    4. Sat :'( nanti happy ak semayang sat:-)

      Delete
    5. Kat rumah kt masjid la tkpa kt Tuhan

      Delete
    6. Aku kata tak layk

      Delete
    7. Sayang hang sorang ja okay bee

      Delete
    8. Ok cun.msej aku tkpaka kwn sayang

      Delete
    9. nanti la. Tkyah jangan lalai

      Delete
    10. Sugest fb kt aku happy skolah laki

      Delete
    11. Kecian kt aku ingaj aku ni apa di pomp
      Kiki adele

      Delete
    12. Dp cm na
      Kktm bp hang ok ak taw

      Delete
    13. Aku dipisahkan kerana lelaki2 keji. hang ok

      Delete
    14. Awat sayang sgt kt aku ak beik handsome tggungjawab

      Delete
    15. Kelantan mai demi aku
      Boh gila2

      Delete
    16. Sampai bila nk sedih :-)

      Delete
  33. Come mu kawe LG come pada mu okaykan

    ReplyDelete
  34. main tok2 tinggai sorang tu ja pompuan

    ReplyDelete
  35. bawah kata lama@ dies bkn aku mak atau tok

    ReplyDelete
  36. http://www.youtube.com/watch?v=6pt71MiP5Fk&feature=related
    aku mcm video klip

    ReplyDelete
  37. fb meluat try tweet

    ReplyDelete
  38. samapai syurga dp tksah tukaq

    ReplyDelete
  39. it tk blajq aku main taram ja

    ReplyDelete
  40. Ła aku hg dn fb kna buang satu buang hang

    ReplyDelete
  41. Nanti jumpa hng ambik gambaq boh dp muka dua ak sini ja

    ReplyDelete
  42. Cekiq dah tkpakan kasaq kenyang tempoloq

    ReplyDelete
  43. Alu bwk laju sgt xsh dah

    ReplyDelete
  44. keta pompuan ni byk kali ak potong nk race tkpa hng kia Ngan mak tksah rumah dah Pi kolej mampuih pi jiran hindU tk jihad pun
    copy paste

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dpa kna mai eventi ada kui 10 mlm

      Delete
  45. It semua pedajei aku sudahlah

    ReplyDelete
  46. Fress semua pedajei aku LG bangsat lahanat celaka

    ReplyDelete
  47. Ict ni abng mirul sudahlah dia nk lagi mana

    ReplyDelete
  48. Amekaw dia sudahlah dari sem1 ngan dia wasabi geng it dowfy kuman ja

    ReplyDelete
  49. Mcm oghang ataih tk buat keja suka maki aku yg edar cc semua

    ReplyDelete
  50. Aku mcm helmi hng mcm aku jgk tapi tk gelak boring

    ReplyDelete
  51. Fb mampuih pi paan pegang amanah-:-:)pejuangan aku offline red tone pi ok

    ReplyDelete
  52. tukaq paswoord confirm nabil dajjal

    ReplyDelete
  53. Ang takat amekaw punya crew ak korek hidung batai posa

    ReplyDelete
  54. Jumpa ak nk bg hp ja malaih ckp byk

    ReplyDelete
  55. pc ok aku mengaku kat blog



    SUMPAH DEMI ALLAH SYAFIQ IMAM MAHDI

    ReplyDelete
  56. android tu laju sgt PUNCA MOHAMAD SYAFIQ BIN BADARUDDIN
    BERSUMPAH KERANA ALLAH TAALA dia adalah imam mahdi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku besumpah kerana ALLAH TAALA AKU IMAM MAHADI

      ANWAR IBRAHIM BEIK

      Delete
  57. jom tengok euro aku boh ja ok solat dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu parti aku islamicthingking


      PAAN pm

      Delete
  58. pfws take care of you aidil

    ReplyDelete
  59. http://www.youtube.com/watch?v=sXdGJw_nAdA&list=LLX9L5B6Pst-wHAhdoyUGJMA&feature=mh_lolz


    eminem sudah

    ReplyDelete
  60. ok aku penat puasa

    ReplyDelete
  61. myspace down aku nk bgg up bukak pi profile

    ReplyDelete
  62. http://profile.yahoo.com/AOSUSPUE2O7VB5YOJ5YJLDJXBE/
    BARISAN NASIONAL



    PAS X LAYAK

    ReplyDelete
  63. https://twitter.com/#!/MohamadBadak


    pelan2 comey

    ReplyDelete
  64. bk budak kelantan hng tkmau buanmg crew

    ReplyDelete
  65. http://qifays-goblog.blogspot.com/

    SAT LA Update blog ni

    ReplyDelete
  66. Ak mmg keja online je tkpakan ak beik

    ReplyDelete
  67. Emma kata ak stupido tkpakan bpk hang tk magah pun

    ReplyDelete
  68. dah segang emma tadi biq kat dia http://qifays-goblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  69. http://www.ringsidenews.com/mobile/news/

    Ak lyan wasabi ja

    ReplyDelete
  70. Sayang ak tk sembuh lg

    ReplyDelete
  71. Dah yasin dah online byk sgt yg ni tkpa

    You tube

    ReplyDelete
  72. Dah yasin dah online byk sgt yg ni tkpa

    You tube

    ReplyDelete
  73. Sayang awat tak gitaw sayang kelas

    ReplyDelete
  74. Tadi blogger crack crash yg plg tepat

    ReplyDelete
  75. Bk budak kelanta bada bpk ak

    ReplyDelete
  76. Sayang wall to wall sbb sayang happy abng tegasa abng posa ok tidoq bye sayang

    ReplyDelete
  77. Birthday taun ni yg abng ngorat sayang ok

    ReplyDelete
  78. Kita sulung nk berjaya ekey mat pandai

    ReplyDelete
  79. Ak kwn artis hang crew tv3 ja dah mandi dah pi busuk

    ReplyDelete
  80. Puteri siti nur punya ayat

    ReplyDelete
  81. Ak setia dgn hang okay bee

    ReplyDelete
  82. Ak nk pi dh bye <3 u

    ReplyDelete
  83. Ak break kt umah tok raya jun sampai 11 08

    ReplyDelete
  84. Dia asyik off ja hp

    ReplyDelete
  85. Adik laki dia baran pulun taw

    ReplyDelete
  86. Sampai bila kakak dia nk single tu ngan hang ak brani

    ReplyDelete
  87. Zaman tu streamyz ak 114 kg mcm tu

    ReplyDelete
  88. Joging dlm pagaq tkpa yg tu dia tukaq no dpt no cina

    ReplyDelete
  89. Sedit2 dok abih


    Repły

    Mana?

    ReplyDelete
  90. Mau tk mau gagahkan up spm tuisyen cikgu cina mai rumah 2009

    ReplyDelete
  91. Ak sabaq byk fb yg ak tkpa mak ak dh tua

    ReplyDelete
  92. Strok lg pegit ak mati tk gitaw pun sekoq pfš ak 120 ubat penang łipeh

    ReplyDelete
  93. Inbox ak penuh hai nak aram

    ReplyDelete
  94. Keja kencing makan mcm fik ali yg tu tkpa lg ni beguk kolej kwn hang mata 1

    ReplyDelete
  95. Tu ak kata ak klau boleh tukaq muka ak tukaq ngan dia

    ReplyDelete
  96. Norislia shafina tanya ak layan mahadi ja you tube dulu

    ReplyDelete
  97. Ak silap mesej byk2 ok dulu pn sama

    ReplyDelete
  98. Gamai pompuan dkt ngan ak

    ReplyDelete
  99. Cinta 2 ja pulun kena kikis ngan pisau cukuq

    ReplyDelete
  100. Yg ema dok maki dia nganga jgk tgk

    ReplyDelete
  101. Kot fb pun ak.
    Kna tendang group skolah rendah

    ReplyDelete
  102. Taubat betoidak kita cinta dua ok

    ReplyDelete
  103. Ak bukan mahadi sesat online byk

    ReplyDelete
  104. La bercinta kot ni ok

    ReplyDelete
  105. Hang jodoh ak tgk hidung taw

    ReplyDelete
  106. Prison gates won't open up for me On these hands and knees I'm crawlin' Oh, I reach for you Well I'm terrified of these four walls These iron bars can't hold my soul in All I need is you Come please I'm callin' And oh I scream for you Hurry I'm fallin', I'm fallin'

    [Chorus:] Show me what it's like To be the last one standing And teach me wrong from right And I'll show you what I can be Say it for me Say it to me And I'll leave this life behind me Say it if it's worth saving me

    Heaven's gates won't open up for me With these broken wings I'm fallin' And all I see is you These city walls ain't got no love for me I'm on the ledge of the eighteenth story And oh I scream for you Come please I'm callin' And all I need from you Hurry I'm fallin', I'm fallin'

    [Chorus]

    Hurry I'm fallin'

    All I need is you Come please I'm callin' And oh, I scream for you Hurry I'm fallin', I'm fallin', I'm fallin'

    [Chorus]

    Hurry I'm fallin'

    ReplyDelete
  107. Savin' me ok penat2 puasa

    ReplyDelete
  108. ni akaun lg satu

    aku tgk fb hng menggoda

    ReplyDelete
  109. xyah crew aku boleh takluk dunia ni

    ReplyDelete
  110. http://mohamadbadaruddin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  111. 2 dislike ialah orang gila yg dulunya gay


    lagu ni
    http://www.youtube.com/watch?v=nXoHBb-NsvY&feature=g-vrec

    ReplyDelete
  112. Fisabilillah kna protect ok

    ReplyDelete
  113. ok masjid dpn ade jualan aku biase ckp kl ngan arwah ka jgn risau

    ReplyDelete
  114. stress mak tk bg keja tadi pi kat ema

    ReplyDelete
  115. twitter katop aku jaga mak

    ReplyDelete
  116. ok tidoq sat asaq aku jag pi masjid

    ReplyDelete
  117. Jaga ak taw bulan 10

    ReplyDelete
  118. Percaya pada hang ok jaga aku

    ReplyDelete
  119. Mohamad Syafiq Bin Badaruddin June 16, 2012 4:44 PM

    Pi tanya puan

    pandai2

    Reply

    Mohamad Syafiq Bin Badaruddin June 16, 2012 4:45 PM

    Ak jumpa ak penampaq hang mcm shah penampaq ak qb marley maki ak 7 mpp

    Reply

    Add comment
    Ema td dh ckp

    ReplyDelete
  120. Mak ak blk dah takmau tutp laptop

    ReplyDelete
  121. Ak beik byk ak mintak maaf tiap2 mlm

    ReplyDelete
  122. Ak silap jgk ok kun fa ya kun

    ReplyDelete
  123. Ak nk mintak maaf kt family hang

    Family hang tk bising pun

    ReplyDelete
  124. Emma muni x expłain tkpala

    ReplyDelete
  125. Hang
    Cita ła kt dia okay bee

    ReplyDelete
  126. Ak kan hero dah cita dah 7 ptg

    ReplyDelete
  127. Ak ada duit ak pinang hang k

    ReplyDelete
  128. Ok ckp esok pulak na I love u okay bee <3 cintalah ok bye tk manis ok

    ReplyDelete
  129. Assalamuałailaikum harap maap ok jgn kata ak penakut dpn ada gerai mai ja kita ckp

    Expo

    ReplyDelete
  130. Ak stress adik ak tk bg boh gambaq dia

    ReplyDelete
  131. Kt bentong hbk kata pompuan besa londeh k. Dia buat tk taw ja muhamad khairul nama

    ReplyDelete
  132. whatever happen , aku taleh menyerah . aku kena terus berusaha . baru laa dapat capai cita-cita . ;) insya'Allah

    ReplyDelete
  133. Sama yg pkcik ak off wifi

    ReplyDelete
  134. Hang dok cium gambaq ak

    ReplyDelete
  135. Slamat mlm sayang okay ephonixcrew

    ReplyDelete
  136. Pang bg terangsang la tu

    ReplyDelete
  137. buang dah account du;lu tkyah tanya mahdi aku elok dah

    ReplyDelete
  138. semua dp ni fb bagu malaih tukaq dah kwn mat sallleh

    ReplyDelete
  139. http://www.facebook.com/profile.php?id=100003995328513

    nk add2 tkmau sudah

    ReplyDelete
  140. lebuh beik jumpa kita dah hanyut dah

    ReplyDelete
  141. esok israk mikraj tu posa aku malaih antaq kot android i5 beli isnin aku keja aku tunang dgan hng

    ReplyDelete
  142. mai la kat aku hng tkmau tkpa aku beik byk mmg nk cari calon

    ReplyDelete
  143. tk kenai aku lg jgn pandai2 ok

    ReplyDelete
  144. ok esk aku tk antaq malaih mak aku semua tk boleh ok dating pi

    ReplyDelete
  145. Ak nk single hang yg nk covple

    ReplyDelete