wink wink ! ^^


ASSALAMUALAIKUM W.B.T


arap-arap belum telambat la deh na ucap Selamat Menyambut Idul adha . hee~ busy cket skrunk ni , so that ta sempat na update blog . busy + poblem , makin tader mood laa jadik nyer . tapi , syukur alhamdulillah sepanjang meraikan hari raya haji bermula 6.11- 8.11 , semua nya berjalan ngan lancar . end with bbq kat umah mak sdara aku tadi malam . hihi . 

aku memey selalu happy law sambut raya .. hehe . n yank paling special musim perayaan samada aidilfitri or aidil adha .. of kors laa takbir raya ! tenang sangat hati ni haa bila dengar alunan merdu takbir raya . SUBHANALLAH !! ;)



ntah na karang ape lagi ea ni =.=" tade story sangat laa , al-maklum arr kan , ngah cuti sem . duk kat umah jer memanjang . makan , tidur , tengok tv , layan pasaan . oppppss ! haha . tu laa tugasan harian aku sepanjang cuti sem ni . ta kesah la , yank penting terubat jua rindu aku kat family tercinta kat kelantan . wink wink !! ^^ but , da ta lame na stat sem 4 , 20 nov nanti aku balik penang laa . aduhaii~ cepat plak masa ni berlalu . erm , tape laa . semangat na study pun duk semakin membara jugak ni . na baiki result yank agak kurang menyenangkan .. 



whatever happen , aku taleh menyerah . aku kena terus berusaha . baru laa dapat capai cita-cita . ;) insya'Allah !! 



wOkey laa , sampai di cni dulu coretan aku , wassalam ~


Nuha Fashshalna binti Mohd Asri



323 comments:

  1. Couple dunia akhirat


    Bahagianya<3@-}--

    ReplyDelete
  2. Aku sayang hang sorang tadi sorry ak playboy cikit ja

    Ak taw hang sayang ak
    Lain jgn jeles

    ReplyDelete
  3. Ok puas gelak semua yg lama mcm ni lebih kurang ok

    ReplyDelete
  4. Call ja tanya PDT ok. Aku payah aku pikiaq semua

    ReplyDelete
  5. Mcm dl syurga blk ja ok kata boyfriend ok

    ReplyDelete
  6. Aku pnh ADA girlfriend tkpa hng muda LG tapi pnadi bawa diri

    ReplyDelete
  7. Hng cinta monyet aku dulu cinta mati ok kita cinta mati

    ReplyDelete
  8. Urus diri pun tak pandai tkpa jaga diri aku mcm aku happy go luckily ok femes dah kolej tadi bkn semua follow

    ReplyDelete
  9. Study dulu tkpa dok library sudah ok aku femes sgt ok

    ReplyDelete
  10. Hng kna pandai2 aku yg lawak bodo tksah dah

    ReplyDelete
  11. 28 aku sibuk hujung minggu ni sibuk minggu dpn free kusus ok ikut hng

    ReplyDelete
  12. Aku tak puaih hati satu ja hang kata aku tk pandang kpala otak hng aku pandang hang sorang ja

    ReplyDelete
  13. Sudahlah aku mana pandang siha suha man aku pandang ok

    ReplyDelete
  14. Shuhada zana kak eira mana aku pandang Menundukkan pandangn

    ReplyDelete
  15. P= la aku. Meluat nak pandang jgn menyusahkan orang okay bee

    ReplyDelete
  16. Jgn ckp byk betoi try jadi ok yg lein

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. Bt saving amik insuran utk masa dpan family kawn aku respect

      Delete
    2. Prudential bsn.takaful
      Crew2 tinggai hang :-)

      Delete
    3. x sah benci orang laskar cinta

      Delete
  18. Replies
    1. Aku sayang hang ja beli nasi dah dekna sat msj biaq dpa malu

      Delete
    2. Tkpasana ok. Dia ok boring kot

      Delete
    3. Tkyah lompat tu perangai lama ok ja

      Delete
  19. Aku xmau tau smua 2..tlg stop antr msg aku ada keje..Sudah

    ReplyDelete
  20. Jumpa cita mlm aku buka Jumpa cita mlm aku buka okkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dok rumah ja lg beik hang blķ tipu ak kata ak tk rindu

      Delete
    2. Hang skt hati tadi baru insuran hati

      Delete
    3. La cinta aku makin kuat kt hang

      Delete
    4. Ak kata kelantan dia mai lg mcm tu manusia

      Delete
  21. Tkyah sgt kwn baru kenai caya dah

    ReplyDelete
  22. Tu ak kata beik solo hang pun nk takpa

    ReplyDelete
  23. Okay kan saya ni beik ka jahat


    beik

    ReplyDelete
    Replies
    1. La kwn hang pun ang meļuat sayang ak ja

      Delete
    2. Sat :'( nanti happy ak semayang sat:-)

      Delete
    3. Kat rumah kt masjid la tkpa kt Tuhan

      Delete
    4. Sayang hang sorang ja okay bee

      Delete
    5. Ok cun.msej aku tkpaka kwn sayang

      Delete
    6. Sugest fb kt aku happy skolah laki

      Delete
    7. Kecian kt aku ingaj aku ni apa di pomp
      Kiki adele

      Delete
    8. Dp cm na
      Kktm bp hang ok ak taw

      Delete
    9. Aku dipisahkan kerana lelaki2 keji. hang ok

      Delete
    10. Awat sayang sgt kt aku ak beik handsome tggungjawab

      Delete
    11. Kelantan mai demi aku
      Boh gila2

      Delete
  24. Come mu kawe LG come pada mu okaykan

    ReplyDelete
  25. bawah kata lama@ dies bkn aku mak atau tok

    ReplyDelete
  26. http://www.youtube.com/watch?v=6pt71MiP5Fk&feature=related
    aku mcm video klip

    ReplyDelete
  27. Ła aku hg dn fb kna buang satu buang hang

    ReplyDelete
  28. Nanti jumpa hng ambik gambaq boh dp muka dua ak sini ja

    ReplyDelete
  29. Cekiq dah tkpakan kasaq kenyang tempoloq

    ReplyDelete
  30. keta pompuan ni byk kali ak potong nk race tkpa hng kia Ngan mak tksah rumah dah Pi kolej mampuih pi jiran hindU tk jihad pun
    copy paste

    ReplyDelete
  31. Fress semua pedajei aku LG bangsat lahanat celaka

    ReplyDelete
  32. Ict ni abng mirul sudahlah dia nk lagi mana

    ReplyDelete
  33. Amekaw dia sudahlah dari sem1 ngan dia wasabi geng it dowfy kuman ja

    ReplyDelete
  34. Mcm oghang ataih tk buat keja suka maki aku yg edar cc semua

    ReplyDelete
  35. Aku mcm helmi hng mcm aku jgk tapi tk gelak boring

    ReplyDelete
  36. Fb mampuih pi paan pegang amanah-:-:)pejuangan aku offline red tone pi ok

    ReplyDelete
  37. tukaq paswoord confirm nabil dajjal

    ReplyDelete
  38. Ang takat amekaw punya crew ak korek hidung batai posa

    ReplyDelete
  39. Jumpa ak nk bg hp ja malaih ckp byk

    ReplyDelete
  40. pc ok aku mengaku kat blog



    SUMPAH DEMI ALLAH SYAFIQ IMAM MAHDI

    ReplyDelete
  41. android tu laju sgt PUNCA MOHAMAD SYAFIQ BIN BADARUDDIN
    BERSUMPAH KERANA ALLAH TAALA dia adalah imam mahdi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku besumpah kerana ALLAH TAALA AKU IMAM MAHADI

      ANWAR IBRAHIM BEIK

      Delete
  42. http://www.youtube.com/watch?v=sXdGJw_nAdA&list=LLX9L5B6Pst-wHAhdoyUGJMA&feature=mh_lolz


    eminem sudah

    ReplyDelete
  43. myspace down aku nk bgg up bukak pi profile

    ReplyDelete
  44. http://profile.yahoo.com/AOSUSPUE2O7VB5YOJ5YJLDJXBE/
    BARISAN NASIONAL



    PAS X LAYAK

    ReplyDelete
  45. https://twitter.com/#!/MohamadBadak


    pelan2 comey

    ReplyDelete
  46. http://qifays-goblog.blogspot.com/

    SAT LA Update blog ni

    ReplyDelete
  47. Emma kata ak stupido tkpakan bpk hang tk magah pun

    ReplyDelete
  48. dah segang emma tadi biq kat dia http://qifays-goblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  49. http://www.ringsidenews.com/mobile/news/

    Ak lyan wasabi ja

    ReplyDelete
  50. Dah yasin dah online byk sgt yg ni tkpa

    You tube

    ReplyDelete
  51. Dah yasin dah online byk sgt yg ni tkpa

    You tube

    ReplyDelete
  52. Sayang wall to wall sbb sayang happy abng tegasa abng posa ok tidoq bye sayang

    ReplyDelete
  53. Ak kwn artis hang crew tv3 ja dah mandi dah pi busuk

    ReplyDelete
  54. Sampai bila kakak dia nk single tu ngan hang ak brani

    ReplyDelete
  55. Joging dlm pagaq tkpa yg tu dia tukaq no dpt no cina

    ReplyDelete
  56. Mau tk mau gagahkan up spm tuisyen cikgu cina mai rumah 2009

    ReplyDelete
  57. Strok lg pegit ak mati tk gitaw pun sekoq pfš ak 120 ubat penang łipeh

    ReplyDelete
  58. Keja kencing makan mcm fik ali yg tu tkpa lg ni beguk kolej kwn hang mata 1

    ReplyDelete
  59. Tu ak kata ak klau boleh tukaq muka ak tukaq ngan dia

    ReplyDelete
  60. Norislia shafina tanya ak layan mahadi ja you tube dulu

    ReplyDelete
  61. Cinta 2 ja pulun kena kikis ngan pisau cukuq

    ReplyDelete
  62. Kot fb pun ak.
    Kna tendang group skolah rendah

    ReplyDelete
  63. Prison gates won't open up for me On these hands and knees I'm crawlin' Oh, I reach for you Well I'm terrified of these four walls These iron bars can't hold my soul in All I need is you Come please I'm callin' And oh I scream for you Hurry I'm fallin', I'm fallin'

    [Chorus:] Show me what it's like To be the last one standing And teach me wrong from right And I'll show you what I can be Say it for me Say it to me And I'll leave this life behind me Say it if it's worth saving me

    Heaven's gates won't open up for me With these broken wings I'm fallin' And all I see is you These city walls ain't got no love for me I'm on the ledge of the eighteenth story And oh I scream for you Come please I'm callin' And all I need from you Hurry I'm fallin', I'm fallin'

    [Chorus]

    Hurry I'm fallin'

    All I need is you Come please I'm callin' And oh, I scream for you Hurry I'm fallin', I'm fallin', I'm fallin'

    [Chorus]

    Hurry I'm fallin'

    ReplyDelete
  64. ni akaun lg satu

    aku tgk fb hng menggoda

    ReplyDelete
  65. http://mohamadbadaruddin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  66. 2 dislike ialah orang gila yg dulunya gay


    lagu ni
    http://www.youtube.com/watch?v=nXoHBb-NsvY&feature=g-vrec

    ReplyDelete
  67. ok masjid dpn ade jualan aku biase ckp kl ngan arwah ka jgn risau

    ReplyDelete
  68. Mohamad Syafiq Bin Badaruddin June 16, 2012 4:44 PM

    Pi tanya puan

    pandai2

    Reply

    Mohamad Syafiq Bin Badaruddin June 16, 2012 4:45 PM

    Ak jumpa ak penampaq hang mcm shah penampaq ak qb marley maki ak 7 mpp

    Reply

    Add comment
    Ema td dh ckp

    ReplyDelete
  69. Ak nk mintak maaf kt family hang

    Family hang tk bising pun

    ReplyDelete
  70. Ok ckp esok pulak na I love u okay bee <3 cintalah ok bye tk manis ok

    ReplyDelete
  71. Assalamuałailaikum harap maap ok jgn kata ak penakut dpn ada gerai mai ja kita ckp

    Expo

    ReplyDelete
  72. Kt bentong hbk kata pompuan besa londeh k. Dia buat tk taw ja muhamad khairul nama

    ReplyDelete
  73. whatever happen , aku taleh menyerah . aku kena terus berusaha . baru laa dapat capai cita-cita . ;) insya'Allah

    ReplyDelete
  74. buang dah account du;lu tkyah tanya mahdi aku elok dah

    ReplyDelete
  75. semua dp ni fb bagu malaih tukaq dah kwn mat sallleh

    ReplyDelete
  76. http://www.facebook.com/profile.php?id=100003995328513

    nk add2 tkmau sudah

    ReplyDelete
  77. lebuh beik jumpa kita dah hanyut dah

    ReplyDelete
  78. esok israk mikraj tu posa aku malaih antaq kot android i5 beli isnin aku keja aku tunang dgan hng

    ReplyDelete
  79. mai la kat aku hng tkmau tkpa aku beik byk mmg nk cari calon

    ReplyDelete
  80. ok esk aku tk antaq malaih mak aku semua tk boleh ok dating pi

    ReplyDelete