STUDY ??


ASSALAMUALAIKUM W.B.T 


ape sebenarnya yank na dikaitkan ngan study eh ?  korang taw ape itu study ? haha ! giler kaw tataw ! mesti r taw kan . ^^ . ape ke bodoh punya soalan . huhu . owkey , study study~ next week aku da balik penang , al-maklum la aku t daftar masuk sem 4 ari isnin depan (21 november 2011). sem 4 punya citer pun bakal bermula jugak laa . banyak kerisauan yank mengganggu fikiran aku bila dah na balik penang ni . huhuk ! 
erkk =.="



wajib pupuk diri untuk cinta belajar ! :)
haa , ari ney budak darjah 6 dapat result uPsR . salah sorang nyer is my sister . hee . syukur alhamdulillah dye dapat capai ape yank dye nak . berbanding ngan result upsr aku dulu ,. aku kecewa sebab ta dapat 5A . kwang kwang -___- . hmm , bila berusaha bersungguh-sungguh memang boleh dapat straight's A . mungkin dulu aku ta betul-betul fokus . aku bangga ngan adik aku ! dye dah menaikkan semangat aku untuk berusaha n terus study . kegagalan tidak selalunya berlaku kalau kiter bijak mengubahnya .

 

 so now , aku kena yakin ngan diri aku ! aku pun boleh dapat straight's A lam exam aku . masih belum terlambat untuk aku terus study n berusaha dapatkan result cemerlang cam dye . maksud aku bukan lam upsr laa , aku dah tlebih umur ni na amek upsr ke mende nyer . hahaha . erm , walaupun 3 semester aku dah berlalu , tapi masih ade baki 3 semester kan ? lam 3 semester akhir ni aku na study betul-2 biar bleh dapat result yank boleh menghappykan parents aku n diri aku sendiri . hasilnya , ta sia-sia dorang antar aku study kat negeri orang . 



tade ape yank boleh menggembirakan aku selain menggembirakan umi n ayah aku . aku nak umi n ayah gembira melihat kejayaan anak-anak dorang nanti . I want to be the best among the best . 
Insya'ALLAH !! 

mood = ta sabar na start study !! wink ^^


that's all coretan aku ntok kali ney . wassalam~


NUHA FASHSHALNA BINTI MOHD ASRI


307 comments:

  1. Study ngan aku okay


















    pandai
    3.70

    ReplyDelete
  2. Tk saba dgn arwah ckp kl

    Okay bee


    Sampai syurga

    ReplyDelete
  3. Diorang tkyah peduli kite due je


    B-) tk elok jgn main mate

    Saya fb playboy kwn mu ngan. Tkpa dah deactivate

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Penat berpotensi pi sat puan ramah aku silap email

      Delete
    2. Hng pun kunci da

      Delete
  5. Menyanyi ja the scientist kat hang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita dua sudahlah tksah 1 dunia

      Delete
  6. Lagi cepat lagi baguih

    ReplyDelete
  7. Tak larat nak layan

    ReplyDelete
  8. Tkdapa sem 5 kita jumpa

    ReplyDelete
  9. Twitter buang st merapu

    ReplyDelete
  10. Dpa suguh aku beik

    ReplyDelete
  11. Kita dua sampai kiamat 1 dunia tkt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik aku kata tksah dok merapu cintalah

      Delete
    2. Dia lg beriman

      Delete
    3. Okay fiddunya wal akirah
      Aku mati adiku okay bee

      Delete
    4. Tadi dgn najib2

      Delete
  12. Jgn kata ak tikuih

    ReplyDelete
  13. Ak degree bg abeh

    ReplyDelete
  14. Lepaih pikiaq sakit hati kenangan tkpa ni trauma tkyah sbt

    ReplyDelete
  15. rabu gegar jumaat cinta Okay bee

    ReplyDelete
  16. Jangan lalai aku buka fb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta izin balik awal bolehdak

      Delete
  17. Ф

    Q
    Slalu mak ak mai time penim dulu dowfy

    ReplyDelete
  18. Time ni jgk nk burn cd ak kata mlm

    ReplyDelete
  19. Kita dua selamanya

    ReplyDelete
  20. Ak kata kelantan mai jugak biaq kita beli soya kt dia

    ReplyDelete
  21. Bab ni payah aku setia okaykan aku warak

    ReplyDelete
  22. Pikiaq masa dpn mintak maaaf


    3 malm tnpa bintang

    ReplyDelete
  23. Menyanyi kat hang taw


    Terhenti dsini


    Asfan

    ReplyDelete
  24. Masalahnya kita tak pernah cakap suara aurat

    ReplyDelete
  25. Esok kena rest mcm bos ja

    ReplyDelete
  26. Ada dulu ckp kt asraf pg leps tarik diri aku karoeke byk lagu
    aku pi rumah dia ja kata masalah budak luaq dia tnya pompuan dak aku kata

    aku kata abeh sem aku jd org lein

    ReplyDelete
  27. Aku mau jaga kambing partime ada kosong x

    Hartawan pknah sungai dua seberang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sarahdina x layak penim dah offline

      Delete
  28. Sayang aku penat sat beli nasi lemak pulak tkpakan masuk syurga tempat terindah. Ok hng bg aku semngt

    ternyata cinta padi

    ReplyDelete
  29. Ak rumah ngan pompuan ja bosan copy pastse



    Tu pi masjid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xsah dok pikiaq pikiaq aku sudahlah girlfriend ada dah

      Delete
  30. Bukan aku dato Bandar ok la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pikiaq mcm2 ok la mcm ni boring sat aku relax sat pastu merapu dgn kwn

      Delete
    2. Kecian kesunyian hng la menyusahkan aku aku pandang hng ja fb hng pun Sama sudahlah

      Delete
  31. Cintalah ok kan aku mmg dok dengaq Johan minat sayang hang kita mcm sebaya ja aku muda lg

    ReplyDelete
  32. Aku buang jngt misau tk elok la kacak kan dpa jeles hng hot ok comel

    ReplyDelete
  33. Tu la aku hng pun lebih kurang tkpa don't worry be happy aku biasa ja ang kening tebal hidung aku tksuka mcm kancil

    ReplyDelete
  34. Ak cool ja la ok tkpa sayang taw hng aku suka lama yg lein tk daj hati dgn hng saka kurang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gngu mcm ap kadang2 goyang kot ats dh paham dah nk Lena dia mi

      Delete
    2. nk lindung anak cucu belah sana semayang ilang

      Delete
    3. Percaya kepada Allah
      percaya kpd malaikat
      Percaya kpd kitab
      percya kpd rasul
      percya kpd hari kiamat
      percya kpad qada' dan qadar

      Delete
    4. Dah tepi rumah ja dengaq tkkan buat tk taw ok la aku bkn bela jin

      Delete
    5. Maksiat Atas pa salah agama skt


      okay bee

      Delete
    6. Org salah pahm byk bab ni aku nk smpaikan ja pa aku taw

      Delete
    7. Fb kngan dgn hng byk tkpan Sino aku terkawal sikit

      Delete
  35. Aku sayang hng sha ang layan ja kerenah aku terima kasih

    ReplyDelete
  36. Fb xsah sgt on sudah ak org santau stgi

    ReplyDelete
  37. Kata taw boyfriend saye nakal

    ReplyDelete
  38. Ak mmg dari dulu mcm ni dpn orng malu kt rumah ja nakal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang tlng ak apa yg ptt oke magrib dah solat

      Delete
  39. Replies
    1. Okay sette mlm nanti

      Delete
  40. Setan facebook muka hg tua aku terbalik

    ReplyDelete
  41. Aku syafiq bukan mahadi tawkan cintalah sha ok masjid

    ReplyDelete
  42. Didik tkguna buat apa Budak junior

    ReplyDelete
  43. Aku tkpakan budak menyusahkan menusuk qalbu Aku tkpakan budak menyusahkan menusuk qalbu
    Imam mak tingakt ex hg sapa?

    ReplyDelete
  44. Leluarga dah ikat sepadan sempadan gua musei lipeh karak bentong kuantan jauh genting šempah nilai megata ak pi

    ReplyDelete
  45. Sakit camerön highway sungkai mcm tu arwah bodo ja tkpa pengalaman nabi yatim piatu hang mengada ja allahuakbar

    ReplyDelete
  46. Penat gaduh ja tkpaka ła rehat pvr byond hg mcm hmba dak

    ReplyDelete
  47. Nk soh ogang study

    ReplyDelete
  48. Sini tinggi sgt ada ak hide ak nk dpa paham iman mcm tu

    ReplyDelete
  49. Kecian hang

    Hang rindu sat nk pikiaq ak joging ang malu payah

    ReplyDelete
  50. Ak ditakdirkan mengajaq ja tkpakan havard

    ReplyDelete
  51. Dajal tk taw malu nabil mata kiri ikut

    ReplyDelete
  52. Makhluk manusia bwh tnh nanti last ngaku tuhan dia la

    ReplyDelete
  53. Dia geng ak jgn snth dia

    ReplyDelete
  54. Kacak2 pnt ak offline lg best nk pi shifak

    ReplyDelete
  55. Nanti kpala dia tulis kafir paksa solat maarop tlg

    ReplyDelete
  56. Taman pekaka ict tanya pìt spider hentak ngan helmet

    ReplyDelete
  57. Boleh dk sms mcm melayu

    Ak hng ckp tk mcm melayu gambaq batu nisan dua taw tkt

    Taubat

    ReplyDelete
  58. Mungkin yg tu maarop ok tm unifi dia la okaybee. Fb top buang abng hang gila x sah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak ak magah dia

      Delete
    2. Dia sengkek kesunyian mai la gaya nanti

      Delete
  59. Gila x leh type words

    ReplyDelete
  60. ak tegasa suha tadi

    ReplyDelete
  61. Dia bg kunci buang prinsip ak tegaskan kt adik ak

    ReplyDelete
  62. Tu nak haram layan jgk hamzi sama ipoh bngsat tu dok korek nabilridzal

    ReplyDelete
  63. Anak malaikat dowfy

    ReplyDelete
  64. Ak cinta hang ja mcm tu
    Tumpang hutang budi

    ReplyDelete
  65. Masscom ingat pandai sgt kot english gagap belajaq tk abeh ict spm

    ReplyDelete
  66. Marley zana siha suha


    Belakng nabilridzal

    ReplyDelete
  67. Paan tampaq takpa

    ReplyDelete
  68. Ak tegajang suha esok

    ReplyDelete
  69. Dia jeles ak tk mesej dia dia tk lawa

    ReplyDelete
  70. Aku bukan buat teghuk ubat dah shifak dah

    ReplyDelete
  71. Kita kna komed pastu tunjuk bukti mahadi

    ReplyDelete
  72. Hg kata tgk aku pun tk mau aku bisik sarahdina pelikkan

    ReplyDelete
  73. Hgpa mcm kna pukaw

    ReplyDelete
  74. Jaln tebaik kita dua pi ckp sudahlah

    ReplyDelete
  75. Kecian aku kan hg happy sana

    ReplyDelete
  76. Ada apa dgn cinta dpa layan jgk

    ReplyDelete
  77. Aku x mcm budak2 hg paham

    ReplyDelete
  78. Tu aku pilih hg jadi temanku

    ReplyDelete
  79. Ak tk suka romantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak mai kt hang ak suka kt hang awai dh ok tkpa wayang2

      Delete
  80. Cuti sem dpa layan wayang ni

    ReplyDelete
  81. Sumpah demi Allah ak pandang hang ja ict suha siha x hang pun samakan

    ReplyDelete
  82. Yang lein ak like ja ayin mcm adik

    ReplyDelete
  83. Ak buat beik dpat cela mcm mana ak tk :'(

    ReplyDelete
  84. Ak tk cita kebaikan ak

    ReplyDelete
  85. Welcome to DiGi! Your SonyEricsson XPERIA Mini Pro supports WAP, Internet & MMS. You'll receive the settings in a moment. Please save upon receipt.TQ!
    Xpa

    ReplyDelete
  86. Kredit masabual anda kurang daripada RM2. Sila isi semula. Terima kasih. Yr talktime credit is below RM2. Pls reload. Thank you.
    Ak puas hang jaga ak ak tk lagat

    ReplyDelete
  87. Budak apanya mak ak garang

    ReplyDelete
  88. Baru seminggu dah kata dah suha tu dpa

    ReplyDelete
  89. Cemburu buta ak chat ngan ema ak tk smbng mcm marley gatai teloq

    ReplyDelete
  90. Mau yg hot dia ponen ungkit ak tarik dia ak tkmau dia čari pasai ngan buddk bgu yg korang

    ReplyDelete
  91. Ak besa kena kaw2 punya

    ReplyDelete
  92. Arwah koma 3 bulan mcm tu

    ReplyDelete
  93. Sdaq mcm budak2 ak bdn berat dia tk leh pikiaq tanya fikri ok sudah mati dah

    ReplyDelete
  94. Ak geram ashraf azizi nilai pinjam 5 k

    ReplyDelete
  95. Nabilridzal ak nk cium

    ReplyDelete
  96. Hang sialan ok

    ReplyDelete
  97. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Jesus_in_Islamhttp://en.m.wikipedia.org/wiki/Jesus_in_Islam

    ReplyDelete
  98. Upload dh u8hk rindu miss nuha

    ReplyDelete
  99. Azan pi semayang iblis nabil

    ReplyDelete
  100. Bkn betoi pun you tube ogang jgk

    ReplyDelete
  101. Dajjal anticrist ak td

    ReplyDelete
  102. Pentadbiran jkp ak pi tksah

    ReplyDelete
  103. Tiba2 dpa take over mcm tu cik wan serba salah

    ReplyDelete
  104. Ak gitaw hng sogang ja ak iris

    ReplyDelete
  105. You know 1 thing when I was wrong I watching u hella lu ya masyaallah pa nk jd ngan ak

    ReplyDelete
  106. Islamicthingking my prince ok u know komed sinful muet2

    ReplyDelete
  107. My mom's always cari!!g alot english now jay z

    ReplyDelete
  108. Sarah muka tkmau belajaq

    ReplyDelete
  109. Ak anak cikgu megapu ank šasterawan ok

    I tido dulu i miss u

    ReplyDelete
  110. Dpa peli gitaw santau nanti

    ReplyDelete
  111. Muka hang mcm muka terima ja la

    ReplyDelete
  112. Mcm muka ak ok selamat mlm hang anak dara orang ok happy april jun

    ReplyDelete
  113. Bkn kira penakut x penakut

    ReplyDelete
  114. Ak pakai kepiah

    ReplyDelete
  115. Mlm ak tk dating siang ja mgu dpn

    ReplyDelete
  116. Status mcm2 fb

    ReplyDelete
  117. Sabar doa yg terbaik okay bee

    ReplyDelete
  118. Ak rindu hang ok

    ReplyDelete
  119. TOP BUANG


    BUANG MASA

    ReplyDelete
  120. aku mandi solat subuh twitter xyah post biaq pi buka

    ReplyDelete
  121. http://www.youtube.com/watch?v=oE0uoj6_VC8&feature=g-vrec


    peterpan kupu2 mlm dia yg gatai mcm aku

    ReplyDelete
  122. tu bang mirul bodo hantam bersih

    ReplyDelete
  123. Tksah ak loan mara

    ReplyDelete
  124. Nanti fb ak nk clean nama ak

    ReplyDelete
  125. Bìaq bukak ok chat ngan puan ramah

    ReplyDelete
  126. Muka ak mcm hang

    ReplyDelete
  127. Makan. Ubat lg ak lawan

    ReplyDelete
  128. Badan begat tu posa tua mìgrain mcm mak ak

    ReplyDelete
  129. Sedang apa dan dimana korang jaq lia betoidak

    ReplyDelete
  130. Dia x semayang ak ngan toriq ja dpa pi qb pasiaq panjang dulu tstunami kta kt ak mati kwn adik adik ak

    ReplyDelete
  131. Al mashoor apa mcm tu gitaw la belah mcm tu dpt no cina

    ReplyDelete
  132. Kwn dia wati tkpakan buat lupa gumah pulak
    Lapaq jantan dulu pulun 3 pnjam duit ak

    ReplyDelete
  133. Ak antaq mesej dua2 kiamat pi okay bee

    ReplyDelete
  134. call aku esok rumah aku AKU MAHADI

    ReplyDelete
  135. awat belah masa dajjal had arrived?



    PUNDEK

    ReplyDelete
  136. ckp byk buat tgk

    ReplyDelete
  137. http://www.youtube.com/watch?v=RvnkAtWcKYg&feature=related

    ReplyDelete
  138. Sampai hati dia maki ak:'(

    ReplyDelete
  139. fb buka yg ni buang semua tksah

    ReplyDelete
  140. aku control semua

    ReplyDelete
  141. belah lg orang kaqta aku kia

    ReplyDelete
  142. mak x izin pi kolej x sah pi ubat makan dah

    ReplyDelete
  143. jgn ulang benda sama tugun pi qb ok

    achik saxaw ak block unfriend

    ReplyDelete
  144. aku nk keluaq sat okay bee

    ReplyDelete
  145. yg ni dp muktamad blogger ja twitter cikit2

    ReplyDelete
  146. td downgrade pd google plus yg ni diri aku sebenaq

    ReplyDelete
  147. ni masa mesej paan

    ReplyDelete
  148. pulun bang mirul kacakkan

    ReplyDelete
  149. Yg ni ok multimedia

    ReplyDelete
  150. tkpaka aku guna blog http://qifays-goblog.blogspot.com/ twitter

    ada gmbaq hng

    ReplyDelete
  151. jumaat aku dqq kutbah tu terdetik nk dakwah ok

    ReplyDelete
  152. Ang tk kata ang study

    ReplyDelete
  153. Ak mimpi td mak pukui ak siang terbalik

    ReplyDelete
  154. U wrote u need Me


    I need u more

    ReplyDelete
  155. U promis me 1 think u study don't play around amekaw la apa la ok my lovę

    ReplyDelete
  156. Berdua dgn mu pasti lebih ak tk lagat cinta

    ReplyDelete
  157. Dulu muar taman fajar bakri itah b

    abah utusan
    bela mak keja mrsm muar

    ReplyDelete
  158. Ulang alik ulang alik penang muar penang muar raya tokman mai susah dulu

    ReplyDelete
  159. Neik pbk 872 nisan marcš dulu biskel arwah pi megata 1 malaysi. Penang 7 taun beganak nad ok tkpakan relationship<3

    ReplyDelete