STUDY ??


ASSALAMUALAIKUM W.B.T 


ape sebenarnya yank na dikaitkan ngan study eh ?  korang taw ape itu study ? haha ! giler kaw tataw ! mesti r taw kan . ^^ . ape ke bodoh punya soalan . huhu . owkey , study study~ next week aku da balik penang , al-maklum la aku t daftar masuk sem 4 ari isnin depan (21 november 2011). sem 4 punya citer pun bakal bermula jugak laa . banyak kerisauan yank mengganggu fikiran aku bila dah na balik penang ni . huhuk ! 
erkk =.="



wajib pupuk diri untuk cinta belajar ! :)
haa , ari ney budak darjah 6 dapat result uPsR . salah sorang nyer is my sister . hee . syukur alhamdulillah dye dapat capai ape yank dye nak . berbanding ngan result upsr aku dulu ,. aku kecewa sebab ta dapat 5A . kwang kwang -___- . hmm , bila berusaha bersungguh-sungguh memang boleh dapat straight's A . mungkin dulu aku ta betul-betul fokus . aku bangga ngan adik aku ! dye dah menaikkan semangat aku untuk berusaha n terus study . kegagalan tidak selalunya berlaku kalau kiter bijak mengubahnya .

 

 so now , aku kena yakin ngan diri aku ! aku pun boleh dapat straight's A lam exam aku . masih belum terlambat untuk aku terus study n berusaha dapatkan result cemerlang cam dye . maksud aku bukan lam upsr laa , aku dah tlebih umur ni na amek upsr ke mende nyer . hahaha . erm , walaupun 3 semester aku dah berlalu , tapi masih ade baki 3 semester kan ? lam 3 semester akhir ni aku na study betul-2 biar bleh dapat result yank boleh menghappykan parents aku n diri aku sendiri . hasilnya , ta sia-sia dorang antar aku study kat negeri orang . 



tade ape yank boleh menggembirakan aku selain menggembirakan umi n ayah aku . aku nak umi n ayah gembira melihat kejayaan anak-anak dorang nanti . I want to be the best among the best . 
Insya'ALLAH !! 

mood = ta sabar na start study !! wink ^^


that's all coretan aku ntok kali ney . wassalam~


NUHA FASHSHALNA BINTI MOHD ASRI


307 comments:

  1. Tk saba dgn arwah ckp kl

    Okay bee


    Sampai syurga

    ReplyDelete
  2. Diorang tkyah peduli kite due je


    B-) tk elok jgn main mate

    Saya fb playboy kwn mu ngan. Tkpa dah deactivate

    ReplyDelete
  3. Menyanyi ja the scientist kat hang

    ReplyDelete
  4. Kita dua sampai kiamat 1 dunia tkt

    ReplyDelete
  5. Lepaih pikiaq sakit hati kenangan tkpa ni trauma tkyah sbt

    ReplyDelete
  6. rabu gegar jumaat cinta Okay bee

    ReplyDelete
  7. Ф

    Q
    Slalu mak ak mai time penim dulu dowfy

    ReplyDelete
  8. Time ni jgk nk burn cd ak kata mlm

    ReplyDelete
  9. Ak kata kelantan mai jugak biaq kita beli soya kt dia

    ReplyDelete
  10. Bab ni payah aku setia okaykan aku warak

    ReplyDelete
  11. Pikiaq masa dpn mintak maaaf


    3 malm tnpa bintang

    ReplyDelete
  12. Menyanyi kat hang taw


    Terhenti dsini


    Asfan

    ReplyDelete
  13. Masalahnya kita tak pernah cakap suara aurat

    ReplyDelete
  14. Ada dulu ckp kt asraf pg leps tarik diri aku karoeke byk lagu
    aku pi rumah dia ja kata masalah budak luaq dia tnya pompuan dak aku kata

    aku kata abeh sem aku jd org lein

    ReplyDelete
  15. Aku mau jaga kambing partime ada kosong x

    Hartawan pknah sungai dua seberang

    ReplyDelete
  16. Sayang aku penat sat beli nasi lemak pulak tkpakan masuk syurga tempat terindah. Ok hng bg aku semngt

    ternyata cinta padi

    ReplyDelete
  17. Ak rumah ngan pompuan ja bosan copy pastse



    Tu pi masjid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xsah dok pikiaq pikiaq aku sudahlah girlfriend ada dah

      Delete
  18. Replies
    1. Pikiaq mcm2 ok la mcm ni boring sat aku relax sat pastu merapu dgn kwn

      Delete
    2. Kecian kesunyian hng la menyusahkan aku aku pandang hng ja fb hng pun Sama sudahlah

      Delete
  19. Cintalah ok kan aku mmg dok dengaq Johan minat sayang hang kita mcm sebaya ja aku muda lg

    ReplyDelete
  20. Aku buang jngt misau tk elok la kacak kan dpa jeles hng hot ok comel

    ReplyDelete
  21. Tu la aku hng pun lebih kurang tkpa don't worry be happy aku biasa ja ang kening tebal hidung aku tksuka mcm kancil

    ReplyDelete
  22. Ak cool ja la ok tkpa sayang taw hng aku suka lama yg lein tk daj hati dgn hng saka kurang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gngu mcm ap kadang2 goyang kot ats dh paham dah nk Lena dia mi

      Delete
    2. nk lindung anak cucu belah sana semayang ilang

      Delete
    3. Percaya kepada Allah
      percaya kpd malaikat
      Percaya kpd kitab
      percya kpd rasul
      percya kpd hari kiamat
      percya kpad qada' dan qadar

      Delete
    4. Dah tepi rumah ja dengaq tkkan buat tk taw ok la aku bkn bela jin

      Delete
    5. Maksiat Atas pa salah agama skt


      okay bee

      Delete
    6. Org salah pahm byk bab ni aku nk smpaikan ja pa aku taw

      Delete
    7. Fb kngan dgn hng byk tkpan Sino aku terkawal sikit

      Delete
  23. Aku sayang hng sha ang layan ja kerenah aku terima kasih

    ReplyDelete
  24. Fb xsah sgt on sudah ak org santau stgi

    ReplyDelete
  25. Ak mmg dari dulu mcm ni dpn orng malu kt rumah ja nakal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang tlng ak apa yg ptt oke magrib dah solat

      Delete
  26. Aku syafiq bukan mahadi tawkan cintalah sha ok masjid

    ReplyDelete
  27. Aku tkpakan budak menyusahkan menusuk qalbu Aku tkpakan budak menyusahkan menusuk qalbu
    Imam mak tingakt ex hg sapa?

    ReplyDelete
  28. Leluarga dah ikat sepadan sempadan gua musei lipeh karak bentong kuantan jauh genting šempah nilai megata ak pi

    ReplyDelete
  29. Sakit camerön highway sungkai mcm tu arwah bodo ja tkpa pengalaman nabi yatim piatu hang mengada ja allahuakbar

    ReplyDelete
  30. Penat gaduh ja tkpaka ła rehat pvr byond hg mcm hmba dak

    ReplyDelete
  31. Sini tinggi sgt ada ak hide ak nk dpa paham iman mcm tu

    ReplyDelete
  32. Kecian hang

    Hang rindu sat nk pikiaq ak joging ang malu payah

    ReplyDelete
  33. Ak ditakdirkan mengajaq ja tkpakan havard

    ReplyDelete
  34. Dajal tk taw malu nabil mata kiri ikut

    ReplyDelete
  35. Makhluk manusia bwh tnh nanti last ngaku tuhan dia la

    ReplyDelete
  36. Kacak2 pnt ak offline lg best nk pi shifak

    ReplyDelete
  37. Nanti kpala dia tulis kafir paksa solat maarop tlg

    ReplyDelete
  38. Taman pekaka ict tanya pìt spider hentak ngan helmet

    ReplyDelete
  39. Boleh dk sms mcm melayu

    Ak hng ckp tk mcm melayu gambaq batu nisan dua taw tkt

    Taubat

    ReplyDelete
  40. Mungkin yg tu maarop ok tm unifi dia la okaybee. Fb top buang abng hang gila x sah

    ReplyDelete
  41. Dia bg kunci buang prinsip ak tegaskan kt adik ak

    ReplyDelete
  42. Tu nak haram layan jgk hamzi sama ipoh bngsat tu dok korek nabilridzal

    ReplyDelete
  43. Ak cinta hang ja mcm tu
    Tumpang hutang budi

    ReplyDelete
  44. Masscom ingat pandai sgt kot english gagap belajaq tk abeh ict spm

    ReplyDelete
  45. Marley zana siha suha


    Belakng nabilridzal

    ReplyDelete
  46. Dia jeles ak tk mesej dia dia tk lawa

    ReplyDelete
  47. Aku bukan buat teghuk ubat dah shifak dah

    ReplyDelete
  48. Kita kna komed pastu tunjuk bukti mahadi

    ReplyDelete
  49. Hg kata tgk aku pun tk mau aku bisik sarahdina pelikkan

    ReplyDelete
  50. Jaln tebaik kita dua pi ckp sudahlah

    ReplyDelete
  51. Replies
    1. Ak mai kt hang ak suka kt hang awai dh ok tkpa wayang2

      Delete
  52. Sumpah demi Allah ak pandang hang ja ict suha siha x hang pun samakan

    ReplyDelete
  53. Yang lein ak like ja ayin mcm adik

    ReplyDelete
  54. Ak buat beik dpat cela mcm mana ak tk :'(

    ReplyDelete
  55. Welcome to DiGi! Your SonyEricsson XPERIA Mini Pro supports WAP, Internet & MMS. You'll receive the settings in a moment. Please save upon receipt.TQ!
    Xpa

    ReplyDelete
  56. Kredit masabual anda kurang daripada RM2. Sila isi semula. Terima kasih. Yr talktime credit is below RM2. Pls reload. Thank you.
    Ak puas hang jaga ak ak tk lagat

    ReplyDelete
  57. Baru seminggu dah kata dah suha tu dpa

    ReplyDelete
  58. Cemburu buta ak chat ngan ema ak tk smbng mcm marley gatai teloq

    ReplyDelete
  59. Mau yg hot dia ponen ungkit ak tarik dia ak tkmau dia čari pasai ngan buddk bgu yg korang

    ReplyDelete
  60. Sdaq mcm budak2 ak bdn berat dia tk leh pikiaq tanya fikri ok sudah mati dah

    ReplyDelete
  61. Ak geram ashraf azizi nilai pinjam 5 k

    ReplyDelete
  62. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Jesus_in_Islamhttp://en.m.wikipedia.org/wiki/Jesus_in_Islam

    ReplyDelete
  63. Tiba2 dpa take over mcm tu cik wan serba salah

    ReplyDelete
  64. You know 1 thing when I was wrong I watching u hella lu ya masyaallah pa nk jd ngan ak

    ReplyDelete
  65. Islamicthingking my prince ok u know komed sinful muet2

    ReplyDelete
  66. My mom's always cari!!g alot english now jay z

    ReplyDelete
  67. Ak anak cikgu megapu ank šasterawan ok

    I tido dulu i miss u

    ReplyDelete
  68. Mcm muka ak ok selamat mlm hang anak dara orang ok happy april jun

    ReplyDelete
  69. aku mandi solat subuh twitter xyah post biaq pi buka

    ReplyDelete
  70. http://www.youtube.com/watch?v=oE0uoj6_VC8&feature=g-vrec


    peterpan kupu2 mlm dia yg gatai mcm aku

    ReplyDelete
  71. Badan begat tu posa tua mìgrain mcm mak ak

    ReplyDelete
  72. Sedang apa dan dimana korang jaq lia betoidak

    ReplyDelete
  73. Dia x semayang ak ngan toriq ja dpa pi qb pasiaq panjang dulu tstunami kta kt ak mati kwn adik adik ak

    ReplyDelete
  74. Al mashoor apa mcm tu gitaw la belah mcm tu dpt no cina

    ReplyDelete
  75. Kwn dia wati tkpakan buat lupa gumah pulak
    Lapaq jantan dulu pulun 3 pnjam duit ak

    ReplyDelete
  76. http://www.youtube.com/watch?v=RvnkAtWcKYg&feature=related

    ReplyDelete
  77. mak x izin pi kolej x sah pi ubat makan dah

    ReplyDelete
  78. jgn ulang benda sama tugun pi qb ok

    achik saxaw ak block unfriend

    ReplyDelete
  79. yg ni dp muktamad blogger ja twitter cikit2

    ReplyDelete
  80. td downgrade pd google plus yg ni diri aku sebenaq

    ReplyDelete
  81. tkpaka aku guna blog http://qifays-goblog.blogspot.com/ twitter

    ada gmbaq hng

    ReplyDelete
  82. jumaat aku dqq kutbah tu terdetik nk dakwah ok

    ReplyDelete
  83. U promis me 1 think u study don't play around amekaw la apa la ok my lovę

    ReplyDelete
  84. Dulu muar taman fajar bakri itah b

    abah utusan
    bela mak keja mrsm muar

    ReplyDelete
  85. Ulang alik ulang alik penang muar penang muar raya tokman mai susah dulu

    ReplyDelete
  86. Neik pbk 872 nisan marcš dulu biskel arwah pi megata 1 malaysi. Penang 7 taun beganak nad ok tkpakan relationship<3

    ReplyDelete