BoSaN ='(

ASSALAMUALAIKUM W.B.T 


Hurm , topik ari ni memey membosankan , sebab aku pown ngah bosan ni . errrggghhh ~!! dari pagi lagi da kena tinggal sowank diri kat umah . na nanges pown ade gak . huhu . camni laa idup aku kat negeri orang ni . bila yank lain semua balik umah masing-masing , aku ditinggal sowank diri jewla . ade sowank member ta balik , tp time free camni mesti laa dye na spend time ngan pakwe dye . so , aku ?? kena redha jer laa . 
I'm nothing laa . haha ! =.="



kan best law umah aku pun kat area cni ja . or tempat study aku dekat jer ngan umah . memang every week aku balik laa . kan senang camtu . erm , ntah laa . lambat lagi na abis study kat cni . cepat-cepat abis laa senang . huhuu ..



btw , aku coretkan luahan aku ni bukan na suh sesapew simpati or care pun . aku cuma na hati aku ni rasa lega ckit . lagipun ngah bowrink ni , tu pasal update blog . hoho~ erk , nak luahkan kat orang pun tataw na luah kat sapew .



haa , next week cluz baru na stat . so , this week cam terlampau banyak masa free . masa free yank aku taleh na isi with any xtvt pown . aku ta larat laa . sakit doe . bila na sembuh ntah sakit ni . dah laa semalam tambah ubat laen plak . besar gedabaq plop tuwh . aku tengok pun letih , na makan lagi laa -____- . tapi , terpaksa jugak telan ubat tuu sebab ta tahan sakit . wakaka :)



wokey laa , tu jerr kowt coretan aku ntok kali nii .

sekian , wassalam


NUHA FASHSHALNA BINTI MOHD ASRI



327 comments:

  1. rrggghhh ~!! dari pagi lagi da kena tinggal sowank diri kat umah . na nanges pown ade gak . huhu . camni laa idup aku kat negeri orang ni . bila yank lain semua balik umah masing-masing , aku ditinggal sowank diri jewla . ade sowank member ta balik , tp time free camni mesti laa dye na spend time ngan pakwe dye . so , aku ?? kena redha jer laa . I'm no

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak sblm ni tk peduli hang ada komitmen ok

      Delete
  2. Meyemak pandangan tkpakan jgn tkdak keja poke2 ogang mcm tu la sayang

    ReplyDelete
  3. Maarop petik jari



    Kamu yg dipsycosis dia kia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penakut apa gengstrer pun kalah okay bee

      Delete
  4. Aku mimpi siang patah balik kolej tksah dah dpa x paham ak ok

    ReplyDelete
  5. Ak style danny nizam ok skrg paham ok rest mungkin pi kongsi ok<3

    ReplyDelete
  6. Lg satu ak tkkan jejak kolej ok-:)


    Sebelum 28 okay bee

    ReplyDelete
  7. Mak aku awek2 tkpa ak tk sub sgt ak pencinta wanita

    ReplyDelete
  8. Segupa nate beguk





    Punya pasai badak helang

    ReplyDelete
  9. Brani sgt hang kata aku penakut tikus yumiko



    Twitter fly like a g6

    ReplyDelete
  10. Worldwide tkpakan sayang dok rumah

    ReplyDelete
  11. Hang kelantan boleh mai jihad ak misi besar x penh ckp

    ReplyDelete
  12. Cinta kna paham aku mcm ni nate beguk kampung lipeh ngan arwah badak bandaq masuk utae aku atas batu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Via twitter kacang bkn ckp besaq nk link tkpo kwe mu dah gegaq

      Delete
  13. Payah nk dakwah jihad nanti phd dulu


    :-)

    ReplyDelete
  14. Solo pue tkpa aih dpa mcm tu okay bee

    ReplyDelete
  15. Senyum ja aku lein kali jgn buat ak dah ok<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cek tk taw ok tkpa hang ni penim2

      Delete
    2. haa , next week cluz baru na stat . so , this week cam terlampau banyak masa free . masa free yank aku taleh na isi with any xtvt pown . aku ta larat laa . sakit doe . bila na sembuh ntah sakit ni . dah laa semalam tambah ubat laen plak . besar gedabaq plop tuwh . aku tengok pun letih , na makan lagi laa -____- . tapi , terpaksa jugak telan ubat tuu sebab ta tahan sakit . wakaka :)

      Delete
    3. Xyah ubat ak tk yah kecian hang

      Delete
  16. Sha dok blajaq cakap penang

    Sha layan ogang mcm tu



    Muhammad Amar



    Playboy first jumpa kt bamboo
    Sembang b kt toilet
    Pastu rpt

    ReplyDelete
  17. Hang tu penakut ak badak



    Dulu tikuih

    ReplyDelete
    Replies
    1. K tak snggp fb tanya kwn hng family matters nafsu

      Delete
    2. Sepupu kecik lg penuh ngan gewe

      Delete
    3. Blog ni top marley suruk dia baguih tp kia ungkit semua

      Delete
    4. Muka mata bwh luka



      Luka dihati Xzp

      Delete
    5. Ang mati satgi makan dah ak nak beli kt rose dpa penakut ang nk pi mana paris



      Ì love u

      Delete
    6. Ipad semua ok paris tnggu mak pi mekah dulu



      Faqìs

      Delete
    7. Yg laki ak nk tumbuk pemalaih kecian mak tu dah

      Delete
    8. Ckp boleh mai la yg dok bising

      Arwah 1 ringgit boleh idup ak taw

      Delete
    9. Mau yg kacak dpn2 penakut patut hang cium b lama ala lwak

      Delete
    10. X mau kcau ak penat letih2 keja ok

      Delete
  18. Replies
    1. Okay bee mengantuk lwn diri sendiri hang paham saya hang lama teman aku Ì love u okay bye Assalamualaikum slamat mlm sorry kalu aku ni menyusahkan ok <3@-}--

      Delete
    2. Budak2 corcern beik tkyah buat pandai ak boring ja

      Delete
    3. Ak ngan hang la sudahlah sabaq ja okay bee

      Delete
    4. Ngan nk try tidoq bengang telinga taw kan

      Delete
    5. Tadi tu belah kiri slalu nk lelap dia mai telinga

      Delete
    6. Mamai apa tkw ok sayang2 nk jumpa

      Delete
    7. Saka soh mesej hang hang kot saka tu aku tk caya

      Delete
    8. Tu aku boh fb bkn tk leh tidoq boring dok rumah hang nk soh ak ngadap hang ja

      Delete
    9. Tu ja masalah ok la sbaq ja la nk buat mkam mana

      Delete
    10. Handsomekan. Tkpa isnin mak kusus

      Delete
    11. huhu~ aku benar-benar lemah ! aku lemah sebab ??

      semakin jauh aku dengan hng la

      Delete
    12. Couple kt kolej yg plng popular ak tk kisah mak dòk tanya nanti2

      Boring sat hang ni malu kt aku

      Delete
  19. Nuha FashshaLna Assalamualaikum w.b.t ! I'm Nuha Fashshalna binti Mohd Asri.. ;) can just call me Shal. I'm highly addicted with mocha and halls..n chocolate..hehee~ ;D studying in ict

    ReplyDelete
    Replies
    1. La gewe okayka korek idung pun ogang mai mcm ada gmabq mu

      Delete
  20. Aku. Sikit pn tk salah kecuali kurang komen abeh luah daniel pi post

    ReplyDelete
  21. Hg pelepaih kelantan wall to wall geram tų pulun

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. http://s.ytimg.com/yt/img/pixel-vfl3z5WfW.gif

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. Blog bang mirul puan ramah rashdan

      Delete
    2. Dpa sayang aku pi jd stgi antaq mak
      Dulu nabil

      La aku:-D

      Delete
    3. Hang lein cita betoidak aku hurt cikit semua buat kata ak

      Delete
  25. Ok cun subuh tega dok layan bg tinggi dulu ak kacak

    ReplyDelete
  26. Satu kolej frust pasai hang

    Hang takat marley ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zana suka dia mekap tebai sesuai tinggi marley sesat akidah

      Delete
  27. Ak brad pitt sudah semayang sayang

    ReplyDelete
  28. Hang joli tk joli hang liang kwn f1 cina kamceng pinjam cd mampuih pi ak fb ang sapa?

    ReplyDelete
  29. Ang buat asingment multimedia kt aku malaih

    ReplyDelete
  30. Hang lein blog lein putih bkn gupa blog

    ReplyDelete
  31. Ayat ak megapu design flash msk ja kelas dok tepi naim ak muka surau

    ReplyDelete
  32. Ak cita kt daniel ak knai lama saya tk kenai awak lagi-:) pahala aku dosa aku j

    Hang buat apa kt aku zero?

    ReplyDelete
  33. Mengubati luka dihati penah pi lipeh?

    ReplyDelete
  34. tksah tkt permainan dunia hujan inspektor remos

    ReplyDelete
  35. Bab mahadi xpa ak ngan uztaž shifak xsah kata ak mahdi kt klinik rahsia ak hang fb blog

    ReplyDelete
  36. C ak beikkan ak isyak dulu kita jumpa kt mana2 ok tkpa ak bkn penakut

    ReplyDelete
  37. Aku 23 dah dp ni matang mcm hg yg dpn cermin

    ReplyDelete
  38. http://en.wikipedia.org/wiki/Nuha_(deity)


    HANG LA MENYEMAK PANDANGAN

    ReplyDelete
  39. Mohamad Syafiq Bada 0 minutes ago · Mobile · Public Mak apit cinta sha sangat2 Jalan Sri Genting 1, Kampung Paya Simpang Empat Genting, Balik P

    ReplyDelete
  40. C bang mirul pnya status pahang



    Dia kata mmg pi kusus kt pahang

    ReplyDelete
  41. https://docs.google.com/?tab=wo&authuser=0#home

    ReplyDelete
  42. https://docs.google.com/presentation/d/1T5H_szn-UJLzSHASNMUW4ZqPp-wnf8OurrlFtbMNjVo/edit#slide=id.p14

    ReplyDelete
  43. https://docs.google.com/document/d/1F5mbzSoIUxsDeV9rjL9tC8MLXFRTVdUCEo2n6vXfyl0/edit

    ReplyDelete
  44. http://qifays-goblog.blogspot.com/


    badak x badak mampui pi kt hgpa kiamat

    ReplyDelete
  45. http://qifays-goblog.blogspot.com/





    ISYAK AKU POSA LG ESOK SHA

    ReplyDelete
  46. Tksah pikiaq dpa sha belajaq ckp ok syafiq tkpa dah besaq taw td imam mahdi biaq

    ReplyDelete
  47. Syafiq nk tidoq ńk lps jumaat plk okay bee

    ReplyDelete
  48. Ak mcm nk pi kt emma xsah fb ak mmg ak post lagu wwe

    ReplyDelete
  49. Tnggu surat tngguh tk leh pi kolej sbb ak loan mara

    ReplyDelete
  50. aku perlukan hang ja couple no1 kalah taj mahal

    ReplyDelete
  51. percaya pada merah jambu i5 pakai ni badak android

    ReplyDelete
  52. https://twitter.com/#!/MohamadBadarudd

    ReplyDelete
  53. http://mohamadbadaruddin.blogspot.com/




    mak aku tkdak pi kursus eq

    ReplyDelete
  54. http://www.youtube.com/watch?v=ZQEBwYsQGLY&feature=context-vrec

    aaku taik lalat kann jari hantu

    ReplyDelete
  55. http://www.youtube.com/watch?v=O2A6hBALd-8

    part 1 tlglah syang

    ReplyDelete
  56. aku nk download gambaq aku pastu aku belah

    ReplyDelete
  57. Mmg ašignment tk guna ong kata kwn mcm tu cina

    ReplyDelete
  58. Dia budak sukan ok kami kktm pandai din sama topui


    Mudin mak dia mati dia plg beik

    Yg parking qb respect ak

    ReplyDelete
  59. Mcm mamak dia 24 tk sdaq ke? Kiamat sudah dkt amal ibadat ckp

    ReplyDelete
  60. Kau terłalu terburu buru ak masih muda untk bercouple

    ReplyDelete