bout final exam..uhhh....


exam owh exam..!!!


bila tengok muka sayer yank ney...nampak cam ulat buku tak?? hahaha..
study laa sangat an..adui, cam mana ntah final exam da dekat giler..study un ta dapat cover semua lagi..ish..!!
 secara jujur laa, memang sayer ta ready lagi lorh na hadapi maut final exam neyh...uhuk..uhuk..heee~
apew-apew pown, 27.10.10 da stat exam..ready ta ready, exam tetap diteruskan..ahakz..!!





panas pown apew boley bwat...JIHAD for study...hakhak... ;)
tiap-tiap ari camney lar sayer...jalan kaki ka kuliah..ehehe...sib ta ujan jer aeh, law laa ujan.. tade laa semangat sayer na belajar..haha... ;p


law ta silap, ney claz yank last aku hadiri tuk subjek BEL120..yew kowt..hehe... rindu plak asenyer na study..biler exam mo dekat, hati makin gelisah lorh..study without lecturer da..sendiri mo ingat laa sha..!! huhuhu...~ berjuanglah tuk final exam...heee...


owam da kalut study, sayer dup kalut stat bwat blog..hekhek... apew boleyh bwat, ney laa sayer..ahakz..!!


<3 STUDY..!! ahakz!! ;p


126 comments:

  1. Replies
    1. Tkpaham ak lg pfs taw jenih johan lwak

      Dm nk ubati luka dihati
      Kwn kata jgn pndam. Trengganu tu muni ok

      Delete
  2. Nanti ak sakit hati nanti sambung

    ReplyDelete
  3. Mampuih pi sat biaq la sem 1 masuk budak it ramai exam teruk event sir faizal cintakan ok sat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beria2 call 6 pg ydp mai lmbat ak terbongok2 sorang2 cari ais budk it malaih pastu keta rosak kropok leko nk maki tkpa esk ak pi pg2 ngan zana intan sat ak nk kotrek semualangjagp ayam kecik ok nab ak dok ushar

      Delete
    2. Kilat hang tkt aku kna tembak tkpala<3<3

      Cintakan

      Delete
    3. Hang budak kecik ak tekejut ak matang dah fikiran

      Delete
    4. Ak lg tinggi pada hng sesuai ok dowfy ak tkmau ckp ok

      Delete
    5. Tksah bincang ngan muni sng ok

      Delete
    6. Nk gaduh sng Brock lesnar okaykan aku

      Delete
    7. Hujan rinduka sabar tanya pendapa. Mak hang ak frees tkpa be=ok

      Delete
    8. Kilat kuat xsah mpp ak buang tkmau dpa tk guna

      Delete
    9. Ak dok sgp sat tkmau kolej bg cool fb pun sama

      Delete
    10. Time ni nafsu sudah esok pulak selamat malam ok syafiq love sha<3

      Delete
  4. Baca ja dpa kacau time study bising it tk ramai tp penyegan

    ReplyDelete
  5. Anggap aku mcm bahan guraan bgu dpa taw

    ReplyDelete
  6. Manusia merancang tuhan menentukan aku mcm ni time gelak org gamai tgh mlm nanti aku ngn Allahuakbar

    ReplyDelete
  7. Ahad amekaw aku boleh agak jd apa palate semua munafiq

    ReplyDelete
  8. Aku tk lagat layan hang apa guna hg ydp salam apa tk bg paper aku angkat tok nabilridzal punya kolej

    ReplyDelete
  9. Hng pun meluat tksah dok kelantan sng pegangai mcm apa

    ReplyDelete
  10. Kak ira ayin semua kecian kt aku kia jantan celcom

    ReplyDelete
  11. Kosong control sng ja dgn doa ang aku tkamau aku kecian ja

    ReplyDelete
  12. Chat ja saya single bagu 23 jom joging kwn aku tguk din aku tk gapat

    ReplyDelete
  13. Pandai2 gila dpa aku dpa buli aku boss's

    ReplyDelete
  14. Aku main syle celaka tp mcm saidina umar

    ReplyDelete
  15. Prinsip aku mak family hg okay bee kwn matpulunbadakdinmessitoriqnizamazzamuddintopuiaidilazriomarpanjangpenagabudak hostel
    bobshahalam dlll ongchunyip

    ReplyDelete
    Replies
    1. Icthellmexxmunibegumpaannabilridzaldarkfazliaddin
      pompuankakirashuhadayumiko DLL












      marleydowfy mampuih pi

      Delete
  16. Settle aku semayang dahkan dpa mai kat hg baagitaw aku anak mailakat bg kuthbah kt mekah talam dua muka

    ReplyDelete
  17. Aku pi magrib kot2 jumpa logikstik

    ReplyDelete
  18. Shalbadakna last WArning daniel marley sarahdina tok hang dowfy

    ReplyDelete
  19. Crew2 danny nizam screw aku stand alone backstabber yg panic

    ReplyDelete
  20. geghm aku tgh up dpa bg down Hati senang

    ReplyDelete
  21. Aku nabilridzal hg tu sakit aku saka aku sogang gasa

    ReplyDelete
  22. Fb xsah ghaya aku mai rumah dpa pulun open table snooker aku karoaeke pi sampai snaq

    ReplyDelete
  23. Geng surau esok cc pulau betong biaq2 mpp celcom

    ReplyDelete
  24. Abang dewa 19 dukung Ahmadinejad oakay aku bkn ckp dgn tkpakan

    ReplyDelete
  25. Maarop tk bghani azan aku cintalah cinema bj qb tksah

    ReplyDelete
  26. Bye sayang I sayang u aku pikiq bra bahaya Bahamas

    ReplyDelete
  27. Doa sikit2 oghang tkt aku gosok gigi imam mak sudahlah sana gossip girls girlfriend tjpa tkpanah panaih ła hang hot aku biasa melebeh

    ReplyDelete
  28. X sah megapu hantu xdak solat dah imam mak aku buat teghuk silap patah ja dpa

    ReplyDelete
  29. Ka hg pakat mahdi tk sah bunga bukan sekumtum

    ReplyDelete
  30. Dulu kampung ada sepupu nama dua mcm beguk pegangai aku jd mcm tu kampung tpi dia hafal Quran dpa tanah pusaka nk kawai tkt bini jgk mz alias hg layan sajak tu aku kia kat hang katoq pi dpa

    ReplyDelete
  31. Yg soya rahsia kita ja sudahlah bangku sudahlah

    ReplyDelete
  32. Budak motor ilang xpaham dpa Amir harisz it member mempertahankan marley

    ReplyDelete
  33. Binatang mcm2 dalam gumah aku tu jd pi gohan hg lindung Lindsay Lohan okaykan tu pk ngah anak gemuk dulu kuruih kata lag kat aku mimpi mlm smallville sana

    ReplyDelete
  34. Aku twitter u tube hg fb sini kita dating ok insuran hati insyAllah promote ok kelantan aman damai aku malaih bukan malaikat masjid nanti nanoten p

    ReplyDelete
  35. Sat ła cuci gambaq ni hg santau kankangkang tksah

    ReplyDelete
  36. Malaih blog orang pandang muka ak ja

    ReplyDelete
  37. You tube boh mekah google pļus boh naruto bulan yg tu pun pubłic

    ReplyDelete
  38. Wifi hangat mmg serve us 120tgh mlm kita 12 tgh hari tk jd tunang

    ReplyDelete
  39. hello peeps . berjumpa lagi kita di entry yang sangat panas ni . YES , SANGAT PANAS ! aku masih blur-blur lagi dengan apa yang terjadi dengan aku dan kawan baik aku . oke , lets we start the story . this stupido ( guy or girl , yang mana tahu , tahu laa ) , i dont know apa tak kena dengan dia , always cari masalah dengan orang . maybe dia ni batak sangat nak partner or she/he memang suka memburukkan diri dia sendiri . memang aku meluat gila . mulut macam kambing , mbekk sana mbekk sini .


    Buang semua no

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pkngah bela kambing mak ak ak nk jaga 18 leseń mati dah

      Delete
  40. Byk lg kosong tkpa ke kawe kecek mampuih pi oge lein

    ReplyDelete
  41. Kt fb kawe pi kome jgk kt ayin yumiko la tkpe kan
    Kawe beik

    ReplyDelete
  42. Mu tanye siha kawe beik ke jahat
    Mu ni muke mcm kawe

    ReplyDelete
  43. Kejap hita kejap putih kawe khamis baru blk penang

    Kawe tk suke blog
    Kawe suke social network tu google plus

    ReplyDelete
  44. Android x dga music pun kalau web version bagu dnga ok je dok hotel sini

    Tenang ckit

    ReplyDelete
  45. Ada hngpa mai campuq jgk kelaih madam nirmala ok biaq ja popular

    ReplyDelete
  46. Hang mcm ak sat hitam sat putih

    Pantai timur punya benih

    ReplyDelete
  47. panas pown apew boley bwat...JIHAD for study...hakhak... ;) tiap-tiap ari camney lar sayer...jalan kaki ka kuliah..ehehe...sib ta ujan jer aeh, law laa ujan.. tade laa semangat sayer na belajar..haha... ;p
    Ni ak suka

    ReplyDelete
  48. PUAS baru lepaih fight ngan adik

    ReplyDelete
  49. Beli dh ayam lepaih joging jauh jalan ja
    ngn makan roti canai ais kosong depa bg free
    Thanks ayin yumiko

    ReplyDelete
  50. Fb lama tutup sat depa exam nk raya bukak balik

    ReplyDelete
  51. Aku kan playboy hang yang kata

    ReplyDelete
  52. Esok pi hospital kot tgk pakngah aku

    ReplyDelete
  53. MMG sblm fesi LG aku on off fb pressure betoidak

    ReplyDelete
  54. Ok la aku nk rest sayang penat

    ReplyDelete
  55. Top buang fb lama
    Ok
    Hang mmg meletop

    ReplyDelete
  56. Hang jodoh ngan aku muka mcm aku

    ReplyDelete
  57. o ingat laa sha..!! huhuhu...~ berjuanglah tuk final exam...heee...
    Samalah

    ReplyDelete
  58. Lirik Lagu Terhenti Di Sini Asfan

    Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu

    Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini

    Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini

    Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini

    Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta

    Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini

    Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta

    ReplyDelete
  59. Siang aku kesunyiaan
    Mlm tk yah angau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siap dh jumaat tkyah sembang ngng Danny dia mcm tu jugk

      Delete
  60. I love u sgt2 ok aku pi ignt nk bg lirik estranged baru tkyahla
    pi ambik adik petng
    esok best shopping :-)oKay bee jumaat
    malu jumpa aku ka bazar Ramadan tkpalah cik adik
    cik abng nk pi jumaat dulu peng pulaklah cik abng komen
    SYa <3 sha

    ReplyDelete
  61. Aku dok rumah jaga penyidai mai la library rindu serindu rindunya mak aku tk dak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang malu kat aku
      Aku muka dah cengkung dah

      Delete
  62. Lirik Lagu Baru - Estranged

    Kamulah impian aku Bernyala sering terpaku Apabila musnah dibuatku Ku salin mengikut sifatmu

    Sempurna kita membinanya Sejati cantik biasa Tak terhenti detak hatimu Yg terbaru dari hajatmu

    * Tak perlu ku cari beribu Ku akui kamu yang satu Kau buat ku rasa baru Hasratku hanyalah untukmu percaya kepada Aku sama kamu

    Pantas kau senyum dengan perlahan Lambat kau lihat sambil berjalan Fikiran menembusi aku Menolak ku arah kamu

    *

    Sengaja ku lepas tangan Sebab ku tau kau akan sambutkan Senang ku hidupkan lampu itu Susah kita padamkan cinta ini

    ReplyDelete
  63. Sebelah rumah pkngah asainya rumah mak aku
    Juai kt mak tu beli rumah ni blakang umah pkngah ada bendang
    Lipeh dah juai semua dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duit tu pi mekah yg pak ngah silap2

      Yg lipeh beli rumah ni loan mara jugak

      Delete
    2. Yang rumah ni beli kat cina kawin ngan banggali
      Bunuh diri kat bali lepaih tu
      Bpk banggali keja cap dulu la retired dh

      Delete
  64. Replies
    1. Tanah tepi hutan setiga sikit
      Lein tauke petronas punya
      Rumah dpan skali dua tu

      Delete
  65. NI nk didik hng jd reporter sebelum bpk aku mati bpk aku ajaq
    It byk cabng

    ReplyDelete
  66. Pencuri besa masuk dulu masa tuan rumah lama time mak Indonesia ngn bngla byk paham tksah kata indon depa sensitive
    indon aku nama cicih

    ReplyDelete
  67. Kontrak 3 taun dia dn setaun lebih kot jaga sudahlah yg tu
    mak aku soh dia balik awai dia nangis nk balikmak aku garang dia ikan tkmau Mau ayam ja

    ReplyDelete
  68. Time tuisyen best cikgu cina aku ambik 10 subjek sma ngn pfs sudahlah bab tu aku pi sorang ngn bas ambik result
    hng suka aku aku ngorat ok couple smpai mati

    ReplyDelete
  69. Hidup aku lepaih arwah tkdak rumah rumah tok masjid bj qb sunshine dll
    Gurney ak tk pi tk penah jauh
    Tk best
    yg tu zaman pfs bj prangin lama
    Aku mcm emma

    ReplyDelete
  70. Okay bee tkyahla fb lama mein twitter sudah
    Ada masalah cakap jumpa ja lecturer

    ReplyDelete
  71. My space tagged mcm hang sudah

    ReplyDelete
  72. Esok tesco ja pg beli barang minggu dpan badan kecik semayang 20 rakaat baru baju raya

    ReplyDelete
  73. Awek awek wek wek
    Marka marka ka ka

    Hang mak we

    ReplyDelete
  74. Metro muka 7 ngaku
    Allah nabi akhir zaman kena dakwa
    Seb beik aku wad

    ReplyDelete
  75. Tension pasai pompuan sebenaqnya

    ReplyDelete
  76. Aku bukan ulat buku
    Aku ulaq buku

    ReplyDelete
  77. Adik aku hamzi nasihat aku byk dia dugaan byk nk masuk ipta tk dpt degree
    Dia masuk swasta kot mahsa

    ReplyDelete
  78. Dia lagi ipoh bandaq besaq hang balik pulau ja aman damai

    ReplyDelete
  79. Yg nilai mak mentua dia ogang ipoh

    ReplyDelete
  80. Aku nk sembang dgn hang la dgq lagu roman picisan dewa

    ReplyDelete