hi ;)


hye , im sha . im new here . so just follow my blog to get more information about me . daa . 

137 comments:

  1. Aku byk komitmen tu blog ak kosong
    Hang jiwa kosong tpa

    ReplyDelete
  2. Salam hye , im sya . im new here . so just follow my blog to get more information about me . daa .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Last kalau ak mcm buku tu shahid tkpakan

      Delete
    2. Mkan ubat syifak dah esk kata tk leh tidoq megapu

      Delete
    3. Kampung mana taw tu bg nabil dajal al masih

      Delete
    4. yg dp muktamad yg ni blogger tkpa

      Delete
  3. Baru msk ict time ni mcm tk iklas msk ni lps trauma dulu mak paksa jgk orentasi ak baru dpt lesen tu la ak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Group nabilridzal fatin intan sharmila fatin. Member hang aqila

      Delete
    2. Dia serabut tapi fatin pnh inbox dia ak biasa semua ak pandang

      Delete
    3. Seiring sejalan skali member hang byk nabilridzal danny marlëy nad sama nama dgn adik aku

      Oqg jeles la tkpana

      Delete
    4. Frust yuki solat lein parpu ak frust tkyah lama gemuk ada pompuan genp kandid

      Delete
  4. Tkpa ak ijazah dulu ak pinang sudah tidoq esk pulak bye sha<3

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Sat pidoih tanya hang mau pompuan mcm mana ak tk tahan mulut longkang

      Delete
  6. Tu aku 19 pikiaq kawin dh arwah kata aku tension tu sudahlah

    ReplyDelete
  7. Nk kata aku megapu2 ni islamicthingking

    ReplyDelete
  8. Cinta dlm hati ok paham nk Lena sat ok i lov U sha

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Ambik game penang muka aku ja mahadi biaq hang caya

      Delete
  10. Ak penumbuk ja bkn mcm mak ak ckp ja

    ReplyDelete
  11. Kura2 hng rupanya
    Ada rahsia sbngaqnya aku gay

    ReplyDelete
  12. Dpa bg jahanam teringat dia kata muka hang senang up macm la


    Wira kedamaian


    Taniah

    ReplyDelete
  13. Ayin kot komen maarop nampak happy hng tpk pastu wany chipmunk

    ReplyDelete
  14. Add kwn ak. Bagu 23 dia pelingkup ok hot lg

    ReplyDelete
  15. Hang pandai ak bos dulu la tktaw pelajar try jd. Pejuanp ok u tube

    ReplyDelete
  16. Ok tkmau kwn ngan puan ramah ak siksa hng ja taw

    ReplyDelete
  17. Mahadi tu gatai tgn you jaga diri I ada u ja ok

    ReplyDelete
  18. Muka mcm kancil pelepaih diri mlm hng buas sudah melawak zohor

    ReplyDelete
  19. Hang mmg ingat ak tk kenai hng tkpa aku suka melawak hang nì cekiq dagah antaq pailang dajei dp maki aku syapiq

    ReplyDelete
  20. Ak para shuhada kak ira yumiko tk yumiko begum cucuk kwn hng



    Sarah ak saja ngan zana kwn

    ReplyDelete
  21. kna maki yg crew2 dany nizam pastu faris pfs latest silap paan lein aditya

    ReplyDelete
  22. Slh ydp & mpp ecorp ok settle ptt buang dp

    ReplyDelete
  23. Aku laskar cinta ok paham come ak hng dak tua kagat

    ReplyDelete
  24. Nabil if dajjal jgn caya hipokrit gila dia gapat ngn aku

    ReplyDelete
  25. Sorry kt nabil ok ak. La interact ngan hng tu kan

    ReplyDelete
  26. Mahdi x mahdi ak jaga mak ak adik ak hang tnggu ak dia

    Dia punya pasai nabil

    ReplyDelete
  27. Dia nabil tkdak tkpakan poke2 ogang

    ReplyDelete
  28. Tkdak keja pompuan kaya suka dia encik haris

    ReplyDelete
  29. Pompuan islam kampung pendalaman suka ak

    ReplyDelete
  30. We will se what he's next game tkpa pc I LOVE YOU SHA P OKAY BEE

    Syafiq vs nabilridzal -:)

    ReplyDelete
  31. Dia nanti fb ja ak tk leh nk buat apa yg operate pi atas ak nk kaji ak rehat sat apa2 ak gitaw



    Taw taaubat

    ReplyDelete
    Replies
    1. syahid agung cuaca la lik lau blk elok2

      Delete
  32. Easy come easy go

    Dealòva hng paham pc

    ReplyDelete
  33. Ak subaidah aku sms ak kalau boleh tuka muke aku tuka dgn nabil ict

    ReplyDelete
  34. Speaking LG bocor maklumat biar satu malaysia

    ReplyDelete
  35. Prudential tlg sha ni iklas kwn syafiqbadaruddin aidil shamsuddin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia minat kt pikah nizam boleh bca dah aku ok

      Delete
  36. Syafiqbadaruddin ni time ni tksah ok aku tk suka aku nk berubah ok

    ReplyDelete
  37. Lepas subuh ak nk beribadat euro tkpa tlng okay bee nak malu apa ok Assalamualaikum

    ak tk pi dah blog pompuan lein ok

    Obat hati mintak maaf

    Muet ok



    Syafiq<3shal
    Qumah kata pergi

    Kubur kata mari


    Shal <3 syafiq òbjjektif muet-:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esok tk puasa geram ku yus ok tidoq helmi didik mcm ni <3 ZZZzz@-}---:)


      :-$:-$B-) >:)tkyah:-(:-) cun:-!:Omak

      Delete
  38. Tkdak saka penipu roslan bin osman

    ReplyDelete
  39. Ak belanja nabil makan semua bwk dia jumpa uztaz tu

    ReplyDelete
  40. Hanyut tkpa dulu ak balas dndam berdua bersatu

    ReplyDelete
  41. Terima kasih cinta ak bkn jenih mcm ni ak jenih mcd mcm abng helmi

    ReplyDelete
  42. Mcm hang tapi buat malu ogang ja

    ReplyDelete
  43. Keluaq sat ok klinik tok pun sakit hang pegabih cuit cuti

    ReplyDelete
  44. Replies
    1. You have reloaded with RM 10.00. Your new balance is RM 10.06, with expiry date 26/06/2012

      Delete
  45. Aku gitaw abng wasabi ak operate tgn malaih gym

    ReplyDelete
  46. Detu kata jangan lalai betoikan ak lalai fb

    ReplyDelete
  47. Ogang penang dpt tenet awai ema julai ak jun blogger

    ReplyDelete
  48. Pakai dial up ak hidup lama pngalaman ak pun. Byk pada helmi

    ReplyDelete
  49. Sudahlah tksah dok buat drama melayu

    ReplyDelete
  50. Internet pakai dial up ja dulu dpa kktm mat aidil dpa ada ngan ak kami membesaq skali

    ReplyDelete
  51. aku baca balik blog hang lupa

    ReplyDelete
  52. Awat hang tak stop aku
    Hang sayang aku kan

    ReplyDelete
  53. Mana-mana bahagian aurat tubuh yang terdedah, bahagian itulah yang akan disambar oleh api neraka.

    Ust Azhar Idrus @ustazharidrus 3d Jangan hanya melihat keburukan orang kerana seburuk-buruknya dia ada seribu satu kebaikan yang tidak pernah kamu lihat.

    ReplyDelete
  54. Mak aku teguq joging tiap2 hari

    ReplyDelete
  55. Mcm mana nk berjuang tadi bazar ramadan byjtj pompuan dedah aurat

    ReplyDelete
  56. Followers aku 50 dah boh gambaq yng dp awak sama dgn dp saya

    ReplyDelete
  57. Beban aku byk hamzi adik laki bulan depan tkdak dah
    Allah kurniakan hang dalam hidupku

    ReplyDelete
  58. okay bee slemat berbuka puasa

    ReplyDelete
  59. Ok la takat pukui 8 slamat malam maaf salah c lap Assalamualaikum sya<3sha

    ReplyDelete