h a t i N p e r a s a a n ? ? ?



bismillahirrahmanirrahim . . .

sedikit luahan hati aku..,yang sedang menggangu fikiran aku
, uhhh...

arghhhh!!! semue nyer kucar kacir...aku ta tenteram...hati n perasaan aku merana...merana dek lelaki.... aku buntu...buntu mencari kepastian sebenar... mengapa ini semua perlu aku lalui...tolong laa..!! aku perlukan dye...tapi dye da kecewakan aku...aku dapat rasekan...dye just anggap aku ney as kawan jer...aku da suka dye...aku dah sayang dye..aku sebak..!!aku na menangis...tapi aku ta pandai na curahkan air mata ney lagi..da banyak kali air mata aku gugur disebabkan oleh insan bergelar lelaki..adakah masih perlu untuk aku menangis lagi?? menangis pada sesuatu yang dye ta rase...menangis pada sesuatu yang dye ta taw..?? bodoh sangatkah diri aku ney menyukai dan menyayangi nyer... emm namun, aku masih bersyukur kerana suka dan sayang aku pada dye ta membawa perasaan cinta pada nyer... skunk ney, dup kalut ngan final exam lagi... cane aku na fokus!! aku ta taw...aku na study,..tapi biler aku na stat study, mula laa na mai perasaan yang ntah pape tuu... suka sangat menghantui diri aku ney...tolonglah!! pergilah jauh-jauh wahai perasaan yang ta kan memberi apew-apew makna pown kat aku...pergilah dari dalam hidup aku...aku benci perasaan itu...jangan datang lagi... jauhilah diriku.. aku merayu sangat-sangat....plezzzzzzzz...........................................,





wahai hati n perasaanku, izinkanlah aku membawa mu pergi dari golongan yang tidak menghargai diri aku ini........,


125 comments:

  1. Replies
    1. Ak tkdak masa nk cinta baca blog sem ni ang jd pondan ckp jgn lalai

      Delete
    2. Fb lalai music lalai ok penat kuthbah

      Delete
  2. Mcm yuki muka ataih exam ok 3.57 ok

    ReplyDelete
  3. Tkdapa nk nangis sat ja mlm td tegingat arwah k. Helmi mak marah ak ja dpa ok

    ReplyDelete
  4. Arwah sajak sasterawan yakin boleh berjaya

    ReplyDelete
  5. Almashoor masjid tmpat ibadat aku malaih dgn hang

    ReplyDelete
  6. Cik lydia payah mentor tu kata yuki

    ReplyDelete
  7. X leh buang kita caya Allah ak telinga mmp problem robot tu belah duit ambik

    ReplyDelete
  8. Musuh atas bwh dpn kiri kanan atas tksah kcau ok mana2 Allah tkpa ydp aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blakang tksah dah hang ak2 fb malaih

      Delete
    2. Amekaw ak nk pi ahad dmam sabtu tanggungjawab

      Delete
  9. Okay take care aku pnat manusia @-}---:)

    ReplyDelete
  10. Crew hng ketua tu payah ok bos ipad semua

    ReplyDelete
  11. Berdua lebih baik trjang tkpa tk guna

    ReplyDelete
  12. The characters you entered didn't match the Sekampung asraf saya šingle bagu 23 ugat tepi up pulun

    ReplyDelete
  13. Nk tlg aku add dia love the way you lie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chat dgn dia okay bee dia jaga budak ponteng kecian

      Delete
  14. Marley antaq mak Keta ak ak bg dia bwk

    ReplyDelete
  15. Salam. Weyh, nk tnya ckt.. Kolej bkak brapa aribln..?
    Peminat the rock

    ReplyDelete
  16. RM1. TQ. Your subscription to Twitter SMS has been renewed. To follow fav Twitter account, send ON to 28933 e.g. ON KLUE. To stop, send STOP TWEET2ME''

    ReplyDelete
  17. Hidup x aman kot sayang adik laki tk mangkit lg peluk pi manusia jgk

    ReplyDelete
  18. Ydp mpp mmpuih pi it @-}-- mascom uitm

    ReplyDelete
  19. Marley makan supa sama dowfy geng dua

    ReplyDelete
  20. RM1. TQ. Your subscription to Twitter SMS has been renewed. To follow fav Twitter account, send ON to 28933 e.g. ON KLUE. To stop, send STOP TWEET2ME

    ReplyDelete
  21. Daniel marley dowfy san













    Nabilridzal








    hellmexxx






























    help2 pants on fire






    daniel marley






























    hellmexxx

    ReplyDelete
  22. Tadi masyitah geng kak ira jgn korek test aku yumiko pn sama adik curut

    ReplyDelete
  23. Punca hng betoidak aku tkmau kecoh

    ReplyDelete
  24. Nabilridzal cikwan and all the lectures aku pi td

    ReplyDelete
  25. Sha boh pi sharizal majid





    Nabilridzal settle hgpa

    ReplyDelete
  26. Accounting semua hg handle aku geng surau cun settle aku beik

    ReplyDelete
  27. It pun aku tkmau assingment ngn dark Fazli





    zohor Okay bee
    <3cintalah@syafiqbadaqs

    ReplyDelete
  28. Hp aku sentiasa silent hg balik dh pa

    ReplyDelete
  29. Yg tu kesian pulun sudahlah solat megesap kerohanian angpa dpt rohani
    Fb xsah sayang jaga

    ReplyDelete
  30. Ceramah tepi takut dosa okay ja kita matang dah

    ReplyDelete
  31. Pulun jg tigu lingkup anak daga ogang budak ict x sah


    Hang kelang pun. K trauma

    ReplyDelete
  32. Sat ak bukan pelakon jgn senth mak aku ak nk bunh2 ak tkpa

    ReplyDelete
  33. Kiamat apa ka shah kata ayat dia jgn cagi ak dulu pnat fb jgn lalai buat tktaw ja

    ReplyDelete
  34. Ak mengajar erti kehidupan dpa tkpaham prinsip

    ReplyDelete
  35. Hg wish birthday tk pnah ok ang jenih dok gumah ambik gambaq aku

    ReplyDelete
  36. Aku sedaq aku tkmampu jihad2 mcm tu

    ReplyDelete
  37. Ang miss mee old tulih gua miss U old

    ReplyDelete
  38. Sat aku beganak2 mcm ni sayang tnya puan ramah

    ReplyDelete
  39. Igt aku khidir as mcm tu karut ja

    ReplyDelete
  40. Dok pikiq quran ja tu kna tinggai

    ReplyDelete
  41. Aku tk mampu dakwah dgn hg teruih mehdi

    ReplyDelete
  42. Simpan nanti kita baca dua nabilridzal tmn

    ReplyDelete
  43. Love quran baca aku pikiaq yg tkdak2

    ReplyDelete
  44. Tabliq betoidak aku tagam ja tksah ok bye sayang masak tk jenih kangkang jgk adik laki ok jgn maghah

    ReplyDelete
  45. Eh rama2 Kau cantik seperti ram2
    Ayat bodo

    ReplyDelete
  46. Esok tengok pak ngah pulak operate kaki
    Aku melawak ja yg nak kawin tu

    ReplyDelete
  47. Aku fisabilillah tkpakan okay bee asaq

    ReplyDelete
  48. I LOVE U EVERY SECOND cintalah

    ReplyDelete
  49. Sumpah demi Allah aku cinta hang ja ict
    Siha adik ja ayin pun sama

    ReplyDelete
  50. Peterpan - Masa Lalu Tertinggal Aku adalah jari jari Memegang Roda putar bumi Tenang disisi panikku Mengetuk rasa membawaku

    Disini tersenyum Disatu diri kumelamun Terangi sisi gelapku Merenung... Arah menuntunku

    Sadari langkahku Dicelah bumi Ku terpaku Mencari arti hidupku Yang baru Relakan nafasku

    Kumenunggu datang terang Biarkan gelap menghilang Bantu aku tuk menunggu Roda membawaku

    Dan kini kubiarkan Masa lalu menghilang Dan tanpa beban Aku meninggalkan belakang

    Lalu kubiarkan Masa lalu menghilang Tanpa beban Aku meninggalkan belakang

    ReplyDelete
  51. Dgaq lagu yg aku post tu aku mmg indn ja tkpalah slamat berbuka posa ok lepaih magrib pulak okay bee Assalamualaikum I love u TO much

    ReplyDelete
  52. Alhamdulillah buka posa magrib dh pi tarawikh masjid harini penat aku
    mcm bpk

    ReplyDelete
  53. Serius ni aku mmg nk cari calon
    Hng nk tkpa

    ReplyDelete
  54. La abng nk study diploma dulu dulu mcm aizat 70 lebih la 90 tension tkpa2 pelan2

    ReplyDelete
  55. Peterpan Langit Tak Mendengar lyrics

    Send "Langit Tak Mendengar" Ringtone to your Cell

    Langit Tak mendengar

    Jadi hidup telah memilih

    Menurunkan aku ke bumi

    Hari berganti dan berganti

    Aku diam tak memahami

    Oh? oh? oh? oh

    Oh? oh? oh? oh

    Mengapa hidup begitu sepi [ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/p/peterpan/langit_tak_mendengar.html ] Apakah hidup seperti ini

    Mengapa kuslalu sendiri

    Apakah hidupku tak berarti

    Reff:

    Coba bertanya pada manusia

    Tak ada jawabnya

    Aku bertanya pada langit tua

    Langit tak mendengar

    Back To Reef

    ReplyDelete
  56. ALLAH MAHA MENDENGAR
    Aku nk pi library depan sat ok
    Miss u

    ReplyDelete
  57. Nak tunggu zohor tadi penat lari dlm rumah

    ReplyDelete
  58. Tukaq plan pi kamdar cari baju raya buang minyak ja pagi tadi aku pi Tesco
    tkpa mak tak bagi aku peluang aku bawak sebab aku bawak laju

    ReplyDelete
  59. Hang kalau free check fb aku aku ADA screenshoot retweet dpd uztaz azhar idrus

    ReplyDelete
  60. Aku pi dulu sha bye pi kamdar baju raya

    ReplyDelete
  61. La gelugoq dapat dh baju raya color kuning emas gelap cikit raja penang janaton

    ReplyDelete
  62. Kenangan cinta la gelugor dpd bulan 4
    3 bulan dah

    ReplyDelete
  63. Tgk dah fb aku
    Azhar idrus kata cinta tkpa couple tk boleh
    Mampuih pi la kira couple

    ReplyDelete
  64. LIRIK LAGU Dewa 19 - Kosong Kamu seperti hantu Terus menghantuiku Kemana pun tubuhku pergi Kau terus membayangi aku

    Salahku biarkan kamu Bermain dengan hatiku aku tak bisa memusnahkan Kau dari pikiranku.. ini..

    Reff Didalam keramaian aku masih merasa sepi Sendiri memikirkan kamu Kau genggam hatiku Dan kau tuliskan namamu Kau tulis namamu...

    Tubuhku ada di sini Tetapi tidak jiwaku Kosong yang hanya kurasakan Kau telah tinggal di hatiku

    Daftar Lagu Dewa 19

    ReplyDelete
  65. LIRIK LAGU Dewa 19 - Kosong Kamu seperti hantu Terus menghantuiku Kemana pun tubuhku pergi Kau terus membayangi aku

    Salahku biarkan kamu Bermain dengan hatiku aku tak bisa memusnahkan Kau dari pikiranku.. ini..

    Reff Didalam keramaian aku masih merasa sepi Sendiri memikirkan kamu Kau genggam hatiku Dan kau tuliskan namamu Kau tulis namamu...

    Tubuhku ada di sini Tetapi tidak jiwaku Kosong yang hanya kurasakan Kau telah tinggal di hatiku

    Daftar Lagu Dewa 19

    ReplyDelete
  66. Android payah terpaste dua kali
    Nanti I beli bb bbm dua ekey

    ReplyDelete
  67. Ok segan rumah ogang selamat berbuka puasa
    Syafiq love sha

    ReplyDelete
  68. Capital a tu bpk hang kan
    Badak tu aku ok miss nuha nanti pulakla

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukak posa dah beli bazar ramadan kompleks bj
      Aku makan pasembor
      Okay bee selamat malam cini wifi pkcik aku dok tutup ok maaf sgala kesilapan zzz <3

      Delete
  69. Sha aku takmau komen dah kat hang
    Aku seganlah kat family hang tkpakan hang tk kisahkan yang ni last komen ok bye
    I LOVE U SO MUCH
    Sya<3sha:-)

    ReplyDelete
  70. Mintak maaf aku stress tk dapat jumpa hang tapi aku ada berita baik aku check 6 bulan skali
    Ubat ambik balik pulau
    aku dah sembuh

    ReplyDelete
  71. Kiranya check lg skali taun depan pulak januari
    Teringat dulu kami mai ngan teksi tkdak lesen keta no brapa puluh
    Td no 9
    Pastu pi smart komputer menara umno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wifi rosak pekerja di ex student mak aku muka lawa

      Delete
  72. Matlamat kuruihkan badan
    Hantaq pi byk2
    Okay bee

    ReplyDelete
  73. Baru bgn tidoq ok zohor siang tidoq lama mlm boleh terawikh
    Buka posa makan sikit ja

    ReplyDelete
  74. Awat gambaq boh bendera
    Hang ni gediklah

    ReplyDelete