~bout Me..truly Sha..ehehe...~

HaaaLuuuuuu...
Assalamualaikum n salam 1 Malaysia...,
 

Full name sayer is Nuha Fashshalna binti Mohd Asri.....heee~

Sayer sebenarnyer berasal dari kB, Klatey. sayer dilahirkan n dibesarkan di Bunut Payong...



 Sayer punyer ayah diberi name Mohd Asri Mat Hasan.  Berumur 46 tahun suda...





 Umi sayer plak bername Zarani Ismail.  Umur umi saya ney is 44 tahun..


 
 Sayer sayang sangat-sangat kat ayah, umi n adik-adik sayer..hehe..;)
Lam famili, sayer ney anak sulong daripada 6 beradik, tapi dua orang adik sayer da kembali ke rahmatullah..
So, skunk ney kami hanya berempat. however, kami redha dengan ketentuan Ilahi....
Lokasi sayer berada skunk ney ialah...emm, ekceli sayer terpaksa membawa diri ka penang...
menjihadkan diri sayer ney tuk study..apew kan daya, demi future life yank diimpikan, sayer merelakan diri berangkat ka penang...heee~ so, jom follow kesah sayer di penang n kawasan-kawasan yank sewaktu dengannyer k.., ;) 


123 comments:

  1. ong daripada 6 beradik, tapi dua orang adik sayer da kembali ke rahmatullah..Aku sama ja

    ReplyDelete
  2. Sebulan kira berjaya sebulan setengah ok esok puasa ok hang2 aku penat kemaih lg baguih

    ReplyDelete
  3. ak smgt nk masjid mcm tu knai dh

    ReplyDelete
  4. Enjoy jgk la bkn zaman kuno tok guru silap nyanyuk

    ReplyDelete
  5. Bn makan suap jgk time ni pndai kemah ja

    ReplyDelete
  6. Muka tua umuq muda terbalik kita ok

    ReplyDelete
  7. Nk bwk keta orentasi dpt lesen group nabil aqela knai nad faris marley juah ak beik comel la bdk gemuk ni tiba2 ha kurus

    ReplyDelete
  8. Bwk pd mai aku nk sepak dpan masjid solat

    ReplyDelete
  9. Tak megapu dah 1897 smpai bwh tkdan capture

    ReplyDelete
  10. Makan roti canai lima keping pg dua tadi 3 gym nanti
    gravity taw semua cikgu english dulu vanità nama dia
    nak berjaya ek aku minat exixts which muet study ła ni
    mak masak tokua

    ReplyDelete
  11. Hang ła punca adik syafiq dah settle dahkan

    ReplyDelete
  12. Mak ak tk paham ak


    Pak ngah paham ak

    ReplyDelete
  13. Ak tk suka lyn betina ok dpa pun ak tk layan ok tidoq selamat pg ok bye ak maaf ak delete maki

    ReplyDelete
  14. Penat aku tadi khidir tk khinzir

    ReplyDelete
  15. Azamuddin ahmad tajul aidil din Danny nizam gitaw dh

    ReplyDelete
  16. Ni nkbkn zaman kuno pkngh pandai dpa perli tandai lipeh. Pulun semut gigit pecah semua kampung gelong saka gumah putih bwh duan LG gila semua gila

    ReplyDelete
  17. Jahanam dia dulu anak2 ła ok yg bang oli yatim mak mati aku femes sudahlah

    ReplyDelete
  18. Ydp aku cita dah insyAllah adik aku aku janji dgn dia

    ReplyDelete
  19. Dirniah tarbiah ak janji hamzi ok

    ReplyDelete
  20. Cujei dajei ang nk masuk blk ahmad fikri n azan

    ReplyDelete
  21. Ilmu sebarkan kalimah Allahuakbar sblh tunjuk muscle bwh teloq atau payu darra tngkt sebelah separuh sabaq separuh taqwa semua iman dan taqwa

    ReplyDelete
  22. Pulun kwn pekena mat kwn pekena 1 asrama geng ak

    ReplyDelete
  23. En wasabi sepupu mk saya bos awak pak corn

    ReplyDelete
  24. Conclusion jd anak yg soleh ok nabi anak yatim piatu

    ReplyDelete
  25. Muet english klate ka biaq maut jgn cagi Okay bye

    ReplyDelete
  26. Black market byk tkdak otak tk pahe

    ReplyDelete
  27. Beik2 sampai bila?


    Ada makan pi ja mak ak logat

    ReplyDelete
  28. All the lectures ak pi dah yg tok dia ict

    ReplyDelete
  29. Mpp bg chan yg tu pailang putaq :p alam ni

    ReplyDelete
  30. Bs skolah kuning ok f1 ok f2 bas awam din bnganp rapid

    ReplyDelete
  31. Mau enrique ambik enrique tkmau lepaih

    ReplyDelete
  32. Estranged yng pernah ok andianya aku tahu ertinya disuruh

    ReplyDelete
  33. Makan dah silap stop nk diet dulu

    ReplyDelete
  34. Rehat sat in my place coldplay ok rehat ak dok masjid sudahlah gumah

    ReplyDelete
  35. Ak nak merantau penang sudah obat hati ada 5 perkanya ak buat semua

    ReplyDelete
  36. Hujan bawa air mataku yg mengalir membasuh lukaku

    ReplyDelete
  37. Ak ada nuha fashalna nabilridzal ada puki mak dia

    ReplyDelete
  38. Sudah surah al kahfi hafal l isyak

    ReplyDelete
  39. Harta aku untuk bakai bini aku ja dpa sapa

    ReplyDelete
  40. Yg ni tk neik twitter sudah justin biebier

    ReplyDelete
  41. Ak tk tahan pc ok bye
    Twitter londeh2

    ReplyDelete
  42. Pg ni nk hujan ak nk jd dewasa release tension

    ReplyDelete
  43. Penat sha ok hang ada taik lalat pelan2 ok pc ak pi rest okay bee

    ReplyDelete
  44. Mulut longkang ak kongkang tkpa hang kangkang tkpa tolak longkang tkpa



    Tk insaf x semayang

    ReplyDelete
  45. Time kelas jgn dok bukak laptop's aku x paksa

    ReplyDelete
  46. Ak iklaih okay bee hang budak lg pilihanraya umno

    ReplyDelete
  47. Markah Kerja Kursus anda adalah spt berikut: tugasan 8.5/10, kuiz 5.9/10, projek 10.5/20, mid term 16/20. Jumlah 40.8/60. Multimedia 50% B+ 36
    Vb 60% 44.8 B+
    Pang data 60% B+ 45.9
    Os A-50 % 40.6

    ReplyDelete
  48. Hang kna ckp tulih buat apd !!mk ai garang

    ReplyDelete
  49. Awat yg cinta sgt
    Aku nk test hang ja

    ReplyDelete
  50. Ak menangis kat muni asigment ayat atas naim ucop mcm apa ja

    ReplyDelete
  51. Nk geng muni pulak asyik dia ngan wany ja

    ReplyDelete
  52. Kirim salam kat family hang jangan magah aku
    Aku budak mentah

    ReplyDelete
  53. Lirik 6ixth Sense - Sepi (OST Ayoub)

    Hapus air matamu dan jangan bersedih Aku di sini Menemanimu melukis hari Hapus air matamu dan jangan bersedih Aku di sini Menemanimu melukis hari

    Mentari pagi Bawakan embun sejukkan hati Aku di sini Menatap engkau menangis sepi

    Oh sepi sepiku Janganlah bersedih hati

    Hapus air matamu dan jangan bersedih Aku di sini Menemanimu melukis hari Hapus air matamu dan jangan bersedih Aku di sini Menemanimu melukis hari

    Oh sepi sepiku Janganlah bersedih hati

    Hapus air matamu dan jangan bersedih Aku di sini Menemanimu melukis hari Hapus air matamu dan jangan bersedih Aku di sini Menemanimu melukis hari

    ReplyDelete
  54. Hang malu ke nak jumpe aku tkpela online sudah

    ReplyDelete
  55. Hazwanie Azmi™ @ohitsH 17 Jun Suka kisah cinta mereka. Retweeted by Pd Script Kiddies
    Followers aku pun dah lebih pada pd

    ReplyDelete
  56. Suara geisha takkan pernah ADA yng aku upload Kat blog aku boleh tiru jgk

    ReplyDelete