daging uwh..!!

aiDiLadHa 2010??!!
                                                           
 
hahaha....penim tul aku ngan daging ney...adush...kesian kat pale aku ney....maklum laa, musim rayer aidiladha ney kan...oooppppssss...!! sebelum terlambat, aku na ucapkan selamat hari raya aidiladha...hehe...;) cam biase la an, musim rayer haji ney, boley dikatakan mabuk daging laa...hahaha...apew pown, aku ta join sangat menikmati daging lembu..heee~ t xpasal-pasal penim kepala aku ney.. walau pown memang ngah penim pale skunk ney,,,,adoi...hehe...tapi, hepi gak a raye haji taun ney... cbuk ngan p braye jer n makan...hahaha... yank aku paling suka, beraye umah sedare-mare aku laa... apew tak nyer, dah memang lamew sangat ta bersua muka an...even, raye haji ta dapat uwet rayer...ngeee~ raye pertama just dup kat umah jer..raye kedua lak, pagi tuu p braye umah tuk aku sebelah umi...n then, balik kampung lak...umah tuk sebelah ayah aku...hehe....makan lagi...makan lagi...haha...kenyang aku dbwatnyer...hekhek...semalam lak, open house kat umah mak sedare aku...wow!! makan lagi...alahai..~hahaha....camne laa badan aku ney...adush!! da bertambah berat badan ney gamaknyer...isau laa plak...isk..huhuhu~

 owh, yer..!!esok ader uwat makan-makan kat umah aku,,,bukan pew, sajew ja bwat solat hajat untuk adek aku yang bakal menduduki sPm beberapa ari ja lagi... insya'Allah ngan bwat solat hajat ney, dapat tenang kan ati pkran dye menghadapi sPm taun ney...AMIN...(^_^)

coretan aku sekadar information di hari raya haji...heeeee~

191 comments:

  1. Replies
    1. Sumpah demi Allahuakbar hng cintalah time gemuk

      Delete
    2. Sumpah demi Allahuakbar aku imam mahdi.
      Dajjal aku x pasti

      Delete
    3. Sumpah demi mak ak syurga ak nabilridzal dajjal

      Delete
    4. Tkpa ak gila ok sumpah demi Allah nabilridzal dajjal

      Delete
    5. Puasa itu benteng dpd dukan cuti skolah mampui ak jumaat

      Delete
    6. Ak obes ak tk peduli ogang tu la belagak

      Delete
  2. Gibut lbt rndu aku baca sudah nanti

    ReplyDelete
  3. Gindu hang jgn kata ak penakut hebat

    ReplyDelete
  4. Dgn li kata awek ang nafsu besaq

    ReplyDelete
  5. Ilmu malaikat buka lampu jgn gelaP phm jimat letrik

    ReplyDelete
  6. Aku rindu sgt ckp senyum ang yg buat muka hidung

    ReplyDelete
  7. Ak jīhad ngan hng kot sini 3 bulan

    ReplyDelete
  8. Nabilridzal jahat yg amat muka hitam sikit mcm ak mata operate adik begadik gamai ayah beik dia jahanam

    ReplyDelete
  9. Tak abeh lg maher zain kecil la mahadi besaq

    ReplyDelete
  10. Hang datang penang cuti puas dah

    ReplyDelete
  11. Pikiaq knai dagi kecik ja sudahlah solat isyak pelepaih

    ReplyDelete
  12. Mcm maną nk tenang ok tksah fb dah sumpah demi Allahuakbar

    ReplyDelete
  13. Aku bukan nk berlagak just sampaikan apa yg aku pelajari

    ReplyDelete
  14. Aku rendah diri betoidak mak mungkin tkdak masa

    ReplyDelete
  15. Yg hg ni pun awat cinta sangat ni

    ReplyDelete
  16. Mat kata dulu taun 19 muka hnp sng up bulan posa ok matpulunbadakdinmudintopui 1 pfs kwn ak pengetua semuaa

    ReplyDelete
  17. Bn ak ok pas omong kosong laskar cinta

    ReplyDelete
  18. Ang tk gitaw ok tkmau mcm tu beban ak penting diri junior

    ReplyDelete
  19. Cita dah ka yg tempat terindah pndok upeh ngan helmi dok megapu

    ReplyDelete
  20. Tu ak kata muka awak mcm muka saya

    Tak saya yg perasan

    ReplyDelete
  21. Arwah wartawan stringer ja usm sijil janji jgn tingai ak

    ReplyDelete
  22. Minggu dpn ak pi bj nk pi2 kelas jgn tuang mcm naim din

    ReplyDelete
  23. Badakman gogle songkok nanti ak pakai laptop hang ak tnjuk

    ReplyDelete
  24. Okay bee ak magrib uztaz hanif sapa kcau tnjuk gambaq ni ok

    ReplyDelete
  25. Yg ni bagu ketua samseng kwn tkkan nk buang

    ReplyDelete
  26. https://plus.google.com/app/plus/mp/199/?source=mog&gl=my#~loop:a=g%3A118359993521240267055&view=profile

    ReplyDelete
  27. Boleh check in ak bos

    Ephoenixcrew sha

    ReplyDelete
  28. Fb twitter ada kwn hang ak tk suka shah majid

    ReplyDelete
  29. Mohamad Syafiq Bada June 11, 2012 9:19 PM

    Pidoih gatai dp the rock kartun ok

    ReplyDelete
  30. Ok ngantuk I assalamualaikum mintak maaf tidoq siang pulak ok I LOVE U

    ReplyDelete
  31. Aku ingat LG aku trauma suaga daniel marley mati2 ak ingt dia boyfriend hng

    ReplyDelete
  32. Quran ada we deliver son of israel tu ak risau

    ReplyDelete
  33. Tadi mesej helmi buku kiamat ilang tksh tu ok mushaf tajwid tkpa mcm baca buku agama ok tidoq tima kasih sha

    ReplyDelete
  34. Ceh manis gitu
    Hang sulung tnjuk contoh kat adik mcm aku ok jd imam adik

    ReplyDelete
  35. Yang ataih tu betoi aku imam mahdi

    ReplyDelete
  36. Tanda taik lalat kat badan semua aku

    ReplyDelete
  37. Dajjal bukan nabil ridzal
    Dajjal cacat dirantai kat laut atau pulau dia mcm nabi isa penah hidup zaman dulu

    ReplyDelete
  38. Kami ni jd mcm keluarga Tarzan semalm cicak dlm peti ais
    lebah punya byk dlm bilik pi Kat lampu bahaya

    ReplyDelete
  39. Tu pnggil the green one membesaq tepi hutan ja
    deste nuha pun samalah

    ReplyDelete
  40. Kat depa aku tunjuk dh tanda kemahadian tu

    ReplyDelete
  41. Ok nk joging belajaq elok2 taw mcm aku ok A semua kalau bolehla

    ReplyDelete
  42. Habis joging dh dpt push kardio tkpa Kami keturunan kencing manis tu aku trauma

    ReplyDelete
  43. Aku la kna jaga mak aku 50 dh

    ReplyDelete
  44. Sekali maafkanlah kerna aku cinta kau dan dia mak aku

    ReplyDelete
  45. "New Born"

    Link it to the world
    Link it to yourself
    Stretch it like a birth squeeze
    The love for what you hide
    The bitterness inside
    Is growing like the new born
    When you've seen, seen
    Too much, too young, young
    Soulless is everywhere

    Hopeless time to roam
    The distance to your home
    Fades away to nowhere
    How much are you worth
    You can't come down to earth
    You're swelling up, you're unstoppable

    'cause you've seen, seen
    Too much, too young, young
    Soulless is everywhere

    Destroy the spineless
    Show me it's real
    Wasting our last chance
    To come away
    Just break the silence
    'cause I'm drifting away
    Away from you

    Link it to the world
    Link it to yourself
    Stretch it like it's a birth squeeze
    And the love for what you hide
    And the bitterness inside
    Is growing like the new born

    When you've seen, seen
    Too much, too young, young
    Soulless is everywhere

    Destroy the spineless
    Show me it's real
    Wasting their last chance
    To come away
    Just break the silence
    'cause I'm drifting away
    Away from you

    ReplyDelete
  46. tarik penyidai tutup pc main game

    ReplyDelete
  47. Semalam petang nk dekat bukak posa bagu mein game ps3 wwe 12 tk abeh mein lg

    ReplyDelete
  48. Tk ambik adik pompuan dia exam Penat aih rehat dulu la sapu daun kering tadi

    ReplyDelete
  49. Rahsia kurus
    Aku lari dalam rumah
    Abeh tikaq koyak

    ReplyDelete
  50. Kaji tadi mahadi wide stoamach
    large thigh paha besa
    bahu besa
    sat hitam sat cerah Wallahualam
    okay bee jumaat

    ReplyDelete
  51. Nama pualak compatible seperti nma ayah bpk aku badaruddin bulan agama tu aku kata umat Muhammad bin Abdullah

    ReplyDelete
  52. Slanted. Kiri mata mcm juling kiri parut nk dekat mata campak tahi lalat sama semua

    ReplyDelete
  53. Form 5 cukuq kpala mcm the rock la kononya pastu korap blakang bwh left shoulder blade

    ReplyDelete
  54. Ada pagut bekaih cukuh kepala
    taik lalat sama kat pipi

    ReplyDelete
  55. Yng tk sama hidung mancung mata hijau
    Ok mandi
    Lepaih jumaat pulak bye mak aku balik dah deste nuha lepas ni next page

    ReplyDelete
  56. Rambut hitam janggut sama yng imam mahdi awet muda

    ReplyDelete
  57. Al qaim bpk aku ada tanda kat kepala adik laki aku pun ada tanda kat kepala bekas jatuh
    tu mcm penjaga mahdi
    Aku rasa hamzi ada pagut kepala ni kajian aku tak kata aku

    ReplyDelete
  58. Aku mohamad syafiq bin badaruddin bin mat bin zakaria datok linggi

    Mak datok janaton

    ReplyDelete
  59. Mcm emma kata sama sicantik manis sama dahi yang luas kening rapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gigi putih setaun skali scaling slalunya birthday present april fool sama ngan zana gongak sikit dpan

      Delete
  60. makan lagi...alahai..~hahaha....camne laa badan aku ney...adush!! da bertambah berat badan ney gamaknyer...isau laa plak...isk..huhuhu~
    Hang ni mcm akulah
    Sorry aku lupa semalam aku kata last imam mahdi

    ReplyDelete
  61. Anggap aku syafiq aku nak belajaq ok paham

    ReplyDelete
  62. You tube bukan betoi pun hanya Allah yang tahu kita manusia biasa ja

    ReplyDelete
  63. Baca ni I love abang syaf ok asaq

    ReplyDelete
  64. Aku beli kebab dua mak masak beriani aku ratah ayam ja dok rumah mana boleh makan nasi lepaih raya aku nk push joging gila2

    ReplyDelete
  65. Lirik Lagu Chrisye feat. Peter Pan – Menunggumu

    Didalam sebuah cinta…terdapat bahasa Yang mengalun indah…mengisi jiwa merindukan kisah…kita berdua Yang tak pernah bisa…akan terlupa

    Bila Rindu ini..masih milikmu Kuhadirkan sebuah..tanya untukmu Harus brapa lama..aku menunggumu.. aku menunggumu…

    Didalam masa indah…saat bersamamu Yang tak pernah bisa…akan terlupa Kenangan masa yang…menghancurkan jiwa Dengan segenap cinta…aku bertanya

    Bila Rindu ini..masih milikmu Kuhadirkan sebuah..tanya untukmu Harus brapa lama..aku menunggumu.. aku menunggumu..aku menunggumu…

    Dalam hati kumenunggu.. Dalam hati kumenunggu..aku… Dalam benak kumenunggu.. Dalam hati kumenunggu..aku… masih menunggu….

    Bila Rindu ini..masih milikmu… Kuhadirkan sebuah.. harus berapa lama…Harus brapa lama… aku menunggumu..aku menunggumu.. aku menunggu..aku menunggumu….

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu sampai sebelum indopack dok layan sinetron

      Delete
  66. La ada tv3 puteri yang ditukar malaih mak aku dok astro bella dah ada wifi awal taun ni tu fb ja keja

    ReplyDelete
  67. Hang tanya emma boleh dak aku nk jadi abang angkat emma

    ReplyDelete
  68. La lagu diatas normal sedap jugak

    ReplyDelete
  69. Esok pagi la joging la idola azlan n typewritter

    ReplyDelete
  70. afiqbada: Tweets

    MohamadSyafiqbadAss @sy… 2m Pikiaq2 balik aku yang menjuai rupa

    MohamadSyafiqbadAss @sya… 2d lets by gone be by gone

    MohamadSyafiqbadAss @… 2d Peterpan-Di belakangku: youtu.be/EGXniVSfSZE via @YouTube

    MohamadSyafiqbadAss @… 3d Christian sees Prophet Muhammad (p.b.u.h.) in Dream & Converts! Amazing ...: youtu.be/0wuFFX3M0oY via @YouTube

    MohamadSyafiqbadAss @… 3d Goo Goo Dolls-Iris Lyrics: youtu.be/B8UeeIAJ0a0 via @YouTube

    MohamadSyafiqbadAss @… 4d I liked a @YouTube video youtu.be/bUhQmx4SRZw?a WWE Summerslam 2012 Music Video

    MohamadSyafiqbadAss @… 4d I liked a @YouTube video youtu.be/vXP24Ig_xIA?a WWE RAW 1000th The Rock Returns Segment Featuring CM Punk { WWE

    MohamadSyafiqbadAss @sya… 4d @muniejamal tkyah appoved lepas raya aku beli bb

    Islamic Thoughts @IslamicThi… 3h True friendship comes when silence between two people is comfortable. #islam #wisdom #friendship Retweeted by MohamadSyafiqbadAss

    Mohd Najib Tun Razak @… 1d @Muhammad_Alias .. Allah laknat siapa yang membuat fitnah. Retweeted by MohamadSyaf

    ReplyDelete
  71. Aku malaih bukak facebook main twitter

    ReplyDelete
  72. MohamadSyafiqbadAss @sy… 2m Pikiaq2 balik aku yang menjuai rupa
    Yang ni aku mesej puan haniza kata mpp juai rupa

    ReplyDelete
  73. gu Peterpan – Tak Ada Yang Abadi

    Lagu Tak ada yang abadi ini di ambil dari Album: Sebuah Nama Sebuah Cerita

    Takkan selamanya tanganku mendekapmu Takkan selamanya raga ini menjagamu

    Seperti alunan detak jantungku Tak bertahan melawan waktu Semua keindahan yang memudar Atau cinta yang telah memudar

    Reff: Tak ada yang abadi Tak ada yang abadi Tak ada yang abadi Tak ada yang abadi

    Biarkan aku bernafas sejenak Sebelum hilang

    Tak kan selamanya tanganku mendekapmu Tak kan selamanya raga ini menjagamu Jiwa yang lama segera pergi Bersiaplah para pengganti

    Back to Reff

    download lagunya

    ReplyDelete
  74. Aku shuffle playlist la ku katakan dgn indah kau hancurkan hatiku hancurkan lg untuk melihatmu

    ReplyDelete
  75. Tetapi hatiku slalu meninggikanmu
    Hang punya fb ada link blog hang ni

    ReplyDelete
  76. La separus nafas dewa separuh nafasku terbang bersama dirimu saat kau tinggalkanku
    Aku angaula

    ReplyDelete
  77. Ingat satu benda ja kita tk kcau orng orang tk kcau kita

    ReplyDelete
  78. Tapi hang tak magahkan aku kcau hang

    ReplyDelete
  79. Separuh hang teman aku lg separuh aku tk mau kacau hang dah dpa midterm dh

    ReplyDelete
  80. Aku nk hang fokus dgn final exam hang

    ReplyDelete
  81. Kena repeat naya hang target nk tegus masuk uitm

    ReplyDelete
  82. a: Tweets

    MohamadSyafiqbadAss @… 10s @frhnkhasim ok tk mau kacau dah sorry ganggu Assalamualaikum esok jumpa

    MohamadSyafiqbadAss … 21m @frhnkhasim aku ada tertinggal buku amali solat dulu kat rumah sewa hangpa nak ambik balik ada doa

    MohamadSyafiqbadAss … 27m @frhnkhasim nak jumpa hangpa aku boring dok rumah

    MohamadSyafiqbadAss @
    Aku mmg lemah masscom

    ReplyDelete
  83. Solehin bukan kata kat aku yang ataih
    Yang bwh kata

    ReplyDelete
  84. Solehin bukan kata kat aku yang ataih
    Yang bwh kata

    ReplyDelete
  85. solehin malek @solehinma… 8 Jul @FaisalBahurdin @mihbz_3 @AfiqqAli the rock is cooking la.. pesal is FUCKING

    solehin malek @solehinmalek 8 Jul shave jgn x shave..

    solehin malek @solehinma… 8 Jul @AfiqqAli @FaisalBahurdin dia mampoih la balik penang ni... puteri sayang!!

    solehin malek @solehinma

    ReplyDelete
  86. 5m MohamadSyafiqbadAss ‏@syafiqbada
    Tak leh tdoq dok cari pasai ngan orang
    from Mukim 6 (Pondok Upeh), Barat Daya
    Reply Delete Favorite
    9m MohamadSyafiqbadAss ‏@syafiqbada
    @solehinmalek esok pagi 10.50 library kolej aku nak jumpa hang
    View conversation
    Reply D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Twitter pun patut tutup mpp jugk suruh buka

      Delete
    2. Dia kata solehin tk aktif dah

      Delete
  87. Public
    I'm single but not available status google plus

    ReplyDelete
  88. http://mohamadsyafiqbadak.blogspot.com/
    yang ni lg megapu

    ReplyDelete
  89. Selamat malam maaf salah silap Esok aku mai kolej tnya cakap dengan hang
    hang mai taw goodnite sweet dream Assalamualaikum

    ReplyDelete
  90. Jumpa bulan 11 aku dah ambik keputusan aku tkmau hantaq komen aku takmau pi kolej okay bee I love u

    ReplyDelete
  91. PA AKU ubah fikiran aku nk mai harini

    ReplyDelete
  92. Aku tkkkan ganggu hidop hang lagi terima kasih atas segalanya bye semoga berbahagia Assalamualaikum maaf salah silap

    ReplyDelete
  93. jemu hang tkdak hantaq ja la tadi hang patah balik nmpak aku kat library

    ReplyDelete
  94. Tadi sembang ngan depa kata takut hang stress

    ReplyDelete
  95. Hang tak kata pun hang stress

    ReplyDelete
  96. Abang fik ali kata muka hang mcm nak terbakaq

    ReplyDelete
  97. Aku tk patut buat hang mcm ni aku berdosa besaq kat hang

    ReplyDelete
  98. Aku nak jumpa hang harini aku nak mintak maaf bolehkan pukui 4 lebih kat masjid barat daya tadi tak jumpa hang

    ReplyDelete
  99. aku takmau ganggu hang dah la ok bye

    ReplyDelete
  100. Orang nak kata katalah aku sunyi jwb midterm elok2

    ReplyDelete
  101. Tutup dah fb lma tadi ngan abng yus inbox rizki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takyah malam2 esok siang selamat berbuka posa

      Delete
  102. Sat na depa kat library tadi suguh tutup blogspot mak kata tk sah pi kat depa beik aku dgar cakap mak

    ReplyDelete
  103. Mak aku keja pun tak bg tadi pi tesco petang bosan dok rumah beik aku online ngan hang

    ReplyDelete
  104. Kan aku kata awai aku nak hang ada 3000 followers ni baru 27

    ReplyDelete
  105. Mana boleh hang ramai kawan aku takdak kawan

    ReplyDelete
  106. Ok buka posa maaf salah silap pg esok pulak bee Assalamualaikum

    ReplyDelete
  107. Takyah hantaq hang ada boyfriend dah aku cari orang lein ok bye buat selamanya

    ReplyDelete