2nd...,uhuk..uhuk..-_-

again..n..again...


2 hari lagi aku da nak balik ka kota bharu..hurmm, macam-macam jenis perasaan plak yang bermain lam hati aku ney... semue nyer bercampur-baur.. da kucar-kacir aku rase..emm, bila laa agaknyer hati aku na mulai tenang. bwat ini ta tenang, bwat itu un ta tenang,...ahhhh..!! hah ney satu lagi, !! perasaan rindu kat dye tetap jugak ader.. makin aku cuba lupakan dye, makin menjadi-jadi ader laa..bertambah rindu kat dye... camnew lagi aku nak bwat agar aku dapat lupakan dye n stop thingking about dye...??? stress aku dibwatnyer... da banyak cara aku try tuk lupakan dye, tapi setakat ney tade satu pown yang berjaya wat aku lupa kat dye...kelakar plak....ha ha ha ha.... :(
 Erm, bout final exam?? hurmm, 2 paper jew lagi tinggal, 3 nov aku ader exam bM kom.. paz exam tuu, aku mo balik ka kay bee luh...sebab nyer, paper yank last pade 14 nov.. so, back home a luh... release tension kat kelantan plak...hurmmm~~ hope it will help me... :)



When talk about back home, op kors laa aku hepi an..hepi n da ta saba na balik... mo jumpew umi, ayah, adik-adik n sdare-mare...da lamew ta balik kay bee, aku memang miss giler a kat udara di kelantan....hurmm..tapi, aku sure sangat, biler da balik ka kay bee, aku akan rindu kat geng ephoenixcrew aku kat balik pulau ney...iaitu nab, mira, rizki n emma...huhu~ n kat classmate aku terutama fyza...n yang laen-laen.. u all always in my heart n in my mind... 


NEVER FORGET YOU ALL..!!!




172 comments:

  1. Comenyj rindu kat dye tetap jugak ader.. makin aku cuba lupakan dye, makin menjadi-jadi ader laa..bertambah rindu kat dye... camnew lagi aku nak bwat agar aku dapat lupakan dye n stop thingking about dye...??? stress aku dibwatnyer... da banyak

    Islamic thingking akkan

    ReplyDelete
  2. Ak sbb tkdak bpk perlukan kwn pulun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak pandang hng ja tk cinta dp kucing2

      Delete
    2. Tu bagu tikuih kita single dulu

      Delete
  3. ak teko ja hg yg tuang aiq hangat Asraf bin Amir lik lau tk taw nk kata pa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fb mmg pressure byk aku tgk jgk gmbaq tk lah smpai cinta dulu

      Delete
    2. Sapa pun aku tk cinta tuhan tk buka LG hati dulu lepas trauma

      Delete
    3. Bukak ja aku hgpa nk ambik mana jgn menyusahkan aku kay. Ni baru kwn dulu pekana dah kna kacau time keja

      Delete
    4. Aku pun tkt hng panggil bpk hng sudahlah pele2 aku memey ckp kelate dulu kat lab bio ngn pulun

      Delete
    5. Tak Po mcm tu mak aku tua nk tolong dia kolej nanti aku chat sudahlah

      Delete
    6. Hang pnggil ayah ok ja jgn kcau org sudahlah

      Delete
    7. Tuhan nk tarik nyawa bila2 tksah juah sangat member kwn

      Delete
    8. Aku kata aku matang pemikiran mcm tu ja

      Delete
    9. Mak aku aku nk jaga tlg bab tu aku sayang dia asraf tadi

      Delete
    10. Dia utang aku 50 cuti sem lepaih aku hntaq siha kot tk silap aku cinta hang ja

      Delete
    11. Sblm tu yg sem 4 islamicthingking umuq 19 dulu ok

      Delete
    12. Sedih cita ak lebih pada bang mirul

      Delete
    13. Aku warning jgn okay bee sudah kita jumpa nanti ok

      Delete
    14. Aku pandang hang sorang ja tu dok belakang ok

      Delete
    15. Ak boring bpk hng sporting tkpa tk larat ak

      Delete
    16. Fb mcm wira pa tkpayahlah la

      Delete
  4. Replies
    1. Abang shah mascom hg ni come rehat penang

      Delete
  5. kt dia la ok theera alias dia dengki

    ReplyDelete
  6. Ak stop dh sayang hng lama kita ok dah ok

    ReplyDelete
  7. 24 7 mak ok adik jantan biaq ku rest

    ReplyDelete
  8. Buang semua dlm hp aku tkdak otak daniel marley

    ReplyDelete
  9. Settle biaq dpa tanggung dosa

    ReplyDelete
  10. Birthday wish mcm mcm tu lain mcm mintak buat gigi ok sudahlah bahagia

    ReplyDelete
  11. Aku tk suka belagak semua sama ja

    ReplyDelete
  12. Terukir dibintang selamanya okaya tailor dulu zzzzzz. Ok tgk mak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawn artis duit sengkak aku

      Delete
    2. Yg lama buang ok tidnq sat sayang

      Delete
  13. Mahadi mai gitaw jgk tk guna ak semayang adik tkguna ak korban šemua

    ReplyDelete
  14. Selama ni tk dak.tmpat luah seb beik awak ada

    ReplyDelete
  15. Syafiq kecian sha sorang ja syafiq ngn family

    ReplyDelete
  16. Geram jgk tu bntai buang adik aku tguna kt aku

    ReplyDelete
  17. Jgn mein2 ngan ak hng jgn cari pasai dgn nabil

    ReplyDelete
  18. Marley semua meluat dia tksah dia2 aku beik

    ReplyDelete
  19. Aku sorang tkpa beban hng ada mak bpk šudah jgn teriaķ

    ReplyDelete
  20. Tenang sana dulu baru mai aku mahadi confirm

    ReplyDelete
  21. Aku gila fb ok bye slamat mlm tapi ak cinta hang mcm ni ok

    ReplyDelete
  22. Ak sng neik dulu gemuk kata tandas pompuan siksa sogang gelak ramai 1 frees sntap

    ReplyDelete
  23. Azan sumpah la Demi Allah cinta mati

    ReplyDelete
  24. ok doa Allahumainianguzubika
    Minnalqubsiwalqabaiz Doa tkpa bkn mein2 tksah mcm pandai2 ak pandai ók

    ReplyDelete
  25. rukun iman ada 6 perkara Dah solat kerohanian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak tkdak masa nk buat gila kecian semua lingkup

      Delete
  26. Tw event luaq mai pun lmbt puan idayu cover dpa

    ReplyDelete
  27. Ičt library ok makluk tu nk šibuk gam dia kata aku paku

    ReplyDelete
  28. Makan nasi goreng ok ayam ja keja smlm ikan tkpa peti ais

    ReplyDelete
  29. Addicted aku to you enrique iglesias

    Kenangan lebah byk ok

    ReplyDelete
  30. Cinta keluarga ak mpp saka nabiļ semua

    ReplyDelete
  31. Mak ak tk paham perasaan ak ingat boleh beli ngn makanan

    ReplyDelete
  32. Hang happy ngan aku aku happy tkyah dpa;-)

    ReplyDelete
  33. Pulun please tomorrow depress morning

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha lepaih qemun aku cita kan Ak tension






      aku balik aku kata aku jadi oghang lein mangkit tidoq. Teghuis makan tu gigi kaghat jumpa Naga April food foffball halla Madrid

      Delete
    2. Federer aku Nadal hot x suka aku becoming who I am hng layan o.k.

      Delete
  34. Aku segbu kolej tk puaih hAtiku amacam cuti panjang best kacau pulak aku hina

    ReplyDelete
  35. GENG AKU ANAK OGANG SUSAH MCM NI JAHAT KAMI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musafir hina rokok ja marley kuat ja taw pi la mj ok

      Delete
  36. Ang komed din messi awek dia mandi kecik2 jiran gumah ngasuh


    Pulun apple ika

    ReplyDelete
  37. Umuq adik aku eka efa =sama ak lein ja

    ReplyDelete
  38. Penuh sawang bukan ratu fb pejuanp yj mj. Jaip

    ReplyDelete
  39. Yaq jut maq jut -:)

    Wallahualam
    Aku nk tolong dia
    X off
    Michael jackson tkw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelik sayang tapi benar



      Hadis soheh masjid sat I love u <3

      Delete
  40. Tkpi minta tolong jgn group ak pedih

    ReplyDelete
  41. Cinta st dari dajah 3. Dulu kongsi mat ayu afiq kna afiq kolej kita geng dia ok


    lupa skg aaku danny & abng shawal photosta dia gamai ada gambaq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulut aku maki tksah tulih ak penendang

      Delete
    2. Acab rahizan ak tk rapat mai pfs mat dulu knai cina gamai nanti hg kia

      Delete
  42. Bara warning risky ok taw happy chelsea ak tk taw menag

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hngpa gila ak nak yatim #islamicthingking

      Delete
  43. Budak luaq lik lau mak ak yg terhormat taw kan kata pedih

    ReplyDelete
  44. Ak jenih paham adik pompuan kangkang isi tempoloq tu ak tkmau tgk

    ReplyDelete
  45. Marley keta ak bg siha suha bwk mlm -:)

    ReplyDelete
  46. Ok yg tu sudah nidji ex lim han liang tok man mcm mak aku byk sgt tu penuh

    ReplyDelete
  47. Bang mirul awat tk gitaw dia celcom wasabi bg Taram tksah mcd or kfc makan suap

    ReplyDelete
    Replies
    1. K6yang tempoloq hng wc to world of dia k semayang qb ak n yuki lein hanyut

      Delete
  48. Komed selak2 tktaw mlm laksa nabil ak marley





    Dow3fy bkn geng

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jelutung barat han liang ak boleh kurung komen ungkit

      Delete
  49. Ict settle isyak doa abeh okaybee

    ReplyDelete
  50. Putera hang balik dah ngantuk cukup harini senja dh bye Assalamualaikum
    I love u okay bee
    Maaf ak byk dosa ok:-)

    ReplyDelete
  51. Kena hidup dgn hang jgk ak dok gaduh ngan mak pasai begat badan

    ReplyDelete
  52. Buat roadtax bb
    Lepas raya ok hang cute la

    ReplyDelete
  53. Cacing td dlm tandas
    yg akan makan kite kalau kite x semayang ok sayang semayang

    ReplyDelete
  54. Bg makanan tugun
    Makruh posa lepaih nisfu shaban kecuali ogang slalu posa aku nk posa

    ReplyDelete
  55. Ak suka lengah semayang sejak couple ngan hang
    Ak semayang ok

    ReplyDelete
  56. Sem 6 akaun dgn depa jgk malaih aku

    ReplyDelete
  57. Mmg penyegan nk mampuih masscom usm

    ReplyDelete
  58. Ceramah tepi kktm punya ustaz tgk mak sat

    ReplyDelete
  59. http://www.4shared.com/mp3/MY7dIZX0/17_Beautiful.html
    Download tadi android mcm pc jgk portable phone

    ReplyDelete
  60. http://www.4shared.com/mp3/hiXjjXfn/10_Space_Bound.html

    ReplyDelete
  61. Depa kata syafiq u so funny man u should be comedian
    depress time tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat qb ak happy jgk time dowfy siksa
      Mak suguh burn cd

      Delete
  62. Danny nizam lega ak belah bolh fuck2 kat fb

    ReplyDelete
  63. I was just story my whole life story
    what size u ware I ware 7

    ReplyDelete
  64. Azamuddin yg mak dia mati dia kata aku kagum dgn hng
    mak dia mati asma nk raya nanti aku jumpa depa

    ReplyDelete
  65. Kwn terngganu ckp betoi hng kna luah Kat ogng yg hng pcaya

    ReplyDelete
  66. Okay bee goodnite sweetdream aku nk joging malaih online 5 tahjud
    subuh masjid pahala wei
    Assalamualaikum maaf hng anak ogng

    ReplyDelete
  67. Selamat pagi dh solat dh ubat ni bg aku lemah

    ReplyDelete
  68. Ak nk dok kelantan cini dok gaduh ja

    ReplyDelete
  69. Aku nk keja mak aku tak bagi tu buat aku gila

    ReplyDelete
  70. Emma kata do I care
    aku jwb I don't care

    ReplyDelete