cuti oWh cuti . . . ,



uhuu~korang rase, xtvt apew yank aku bwat sepanjang cuti sem aku kat umah?? ahakz!! cam laa banyak ngat xtvt yank aku bwat...;p ekceli, aku borink giler uwh kat umah neyh...apew tak nyer, na kua ngan kengkawan, bukan bley un... mue cbuk an, na ajak kua un susah... :( stress gak aku idup lam kadaan camney..haha..terperap kat umah jer.. keje ari-ari aku apew la sangat..on9 fB, on9 tagged..makan...titow..nonton..hahaha...tu jewla xtvt harian aku...ehe...~nonton un citer law best tape gak,. ney...ntah pape laa...makin borink kowt...huhu.., law maen game lak...ehe..aku ta minat a...ta taw la, aku heran gak ngan diri aku ney..apew da aku ney.. orang laen maen game ley gak ilang kan borink uwh...tapi aku??hahaha...aku lebiy sanggup layan lagu..ehehe~  bezz apew...^_^..,


apew yank slalu aku layan...ahakz!! apew lagi...aku suke super junior uwh...aku layan mue lagu-lagu diorang..hehe...ehem,,da la diorang uwh cute-cute n encem..heeee~lagu un bezz...pendek kater, aku shuke ngat lagu-lagu daripada super junior... ^_^.. tapi na kate sepanjang masa layan lagu diorang tuu ta laa... kekadang, aku layan lagu jiwang..hehe...mula laa na terkenang kesah lalu...huhu`~tade pew tuu, sekadar terkenangkan mende yank takan  kembali lagi...=) biase laa an, kenangan ta mudah tuk dilupakan...suka sangat bermaen lam pkran ney...apew boleyh bwat...hurm,..huhu~ juz, aku ta amek serius a mende tuu mue...kan da jadi kenangan...so, bia laa kekal camu jerk... ^_^ well, kesah baru tade lagi... on da way ka not on way ka..aku ta taw..hakhak...biarlah waktu tentukan evritim bout tuu..aku terime selagi mampu..huhuhu....


242 comments:

  1. Perempuan:'(tkamau:$okay esok qb crew2 mai tkpa nk ckp -:)

    ReplyDelete
  2. Joging sikit mcm aku ok hyper active dulu mandom gemuk trauma

    ReplyDelete
  3. Tk pnah minta izin dkt ja. Mak risau wei t

    ReplyDelete
  4. Dua taun hng pndam aku umuq 9 taun smpai 17

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dewa 19 people start gather around mehdi 2009 spm

      Delete
  5. Untill business soya khamis jumaat aku rasa

    ReplyDelete
  6. Takut juga aku nk hang teman ada g he realise those whose beside him are better than. Those walking with him lupikir la sendiri seiring sejalan

    ReplyDelete
  7. Hang tepi ja tksah dpa block semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mat saleh soganp follow

      JIHAD bpk hang tgk bola uropa legue.

      Delete
  8. Ok gosok gigi sayang rindu semua. Okay. Pnt <3
    Kuat ak

    ReplyDelete
  9. Doa 3 kul kursi fatihah tidoq ngucap Assalamualaikum cinta sweat dream <3@-}--:-*

    ReplyDelete
  10. Call aku okay bee:-*<3 tk lalu tgk qb pi lg ps3

    ReplyDelete
  11. >:)perempuan <3 slamat mlm kirim slm sama semua teman mu ok kwnku single

    ReplyDelete
  12. Ak nk tgk tn tg kau ok slamat malam sha syaf

    ReplyDelete
  13. Lain kali kata saya suka awak ni whats app

    ReplyDelete
  14. Ogang tua ak beletiaq pasai dpa dpa yg beguk

    ReplyDelete
  15. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Allah
    Knai dulu

    ReplyDelete
  16. Rumah dok elok2 ni ak okay bee fb twit stop

    ReplyDelete
  17. Mcm biasa top buang top up tksah

    ReplyDelete
  18. http://www.era.fm/Interaktif/Podcast.aspx
    Mak kata semua hang

    ReplyDelete
  19. Hang hawa mcm tu sat la paham minum aiq st

    ReplyDelete
  20. Last post happy yuhu blk kelantan mmg muram

    ReplyDelete
  21. Tidoq sat nk asaq okaybee:-)
    Ak tnggu hang ok cinta sangat td lepaih jumaat <3@-}---:)

    ReplyDelete
  22. Last bang wasabi bg no bng mirul


    Bng mirul dan2 love whats app

    ReplyDelete
  23. Ak kata apa kcau ak aidi mai no awek jgn lalai

    ReplyDelete
  24. Adik ak keja ok sudahlah buang yg keruh ambik yg jenih sat ja matang

    ReplyDelete
  25. Silap bergaul ok tidoq I love u so much

    Happy

    ReplyDelete
  26. Lelap sat ja tension megata skolah byk tempat siang terbalik

    ReplyDelete
  27. Nk keluaq tk leh ak stress


    Keluaq pd mimpi tu

    ReplyDelete
  28. Settle family mak adik aku ja taw pk ngh mmg aku mcm ni

    ReplyDelete
  29. Fb kalut ja syafiq pi mana aku check in yg koperat padan muka

    ReplyDelete
  30. Aku pun tkmau hg mulanya taw akan jd mcm ni

    ReplyDelete
  31. Kirim salam budak kelantan



    kat hg kirim salam kat emma

    ReplyDelete
  32. Mahadi buat ak tambah stress ok dah td budak kelantan %90

    ReplyDelete
  33. Tunang Emma tiba2 aku nk ngorat hg aku tkejut aku delete

    pastu aku inbox LG kata aku kacau kawan hg

    ReplyDelete
  34. Tadi ema 95 per cen. Tksah mah


    Fb imam mahdi syafiq

    ReplyDelete
  35. Cha ku sayang sampai bila nk mcm ni
    Sampai bila2 tkpakan

    ReplyDelete
  36. Adik sha abng sya besaq 90 kg tk tkt

    ReplyDelete
  37. jumaat ni nk gaduh apa ok
    Petang pongsu seribu

    ReplyDelete
  38. Minggu dpn beli bb
    Buka sem kita bbm

    ReplyDelete
  39. rumah ni dulu mati bunuh diri india bngali kwin cina mak ak beli kt dia ok muah

    ReplyDelete
  40. Khyra tunang bkn kawin
    Hang ak tunang bkn kawin

    ReplyDelete
  41. Awek2 wek wek marka marka ka ka tkpa mak we

    ReplyDelete
  42. Pok cik kawe lik ganu sene hati Mahdi one personality many names baru dpt tau dua hari sudah

    ReplyDelete
  43. ogang setiu
    Kelate tkdop lg dok madinah ok

    ReplyDelete
  44. Kawe diploma abeh taun dpe mu gerak dulu

    Kawe matain 3.5
    Sem2 teguih usm

    ReplyDelete
  45. Sakit hdung kna ngan adik
    Nyanyi dpn dia

    ReplyDelete
  46. Korek cikit tkpa buang taik hidong kalau sampai dlm batal
    Korek pusat x batal bkn rongga terbuka
    Lwk f5

    ReplyDelete
  47. .. orang laen maen game ley gak ilang kan borink uwh...tapi aku??hahaha...aku lebiy sanggup layan lagu..ehehe~ bezz apew...^_^..,
    Sama sayang

    ReplyDelete
  48. Awat byk yang sama
    Hang adik lagi tapi lebih 18
    aku ajak kawin

    ReplyDelete
  49. Lirik Lagu Peter Pan –Cobalah Mengerti

    Aku tak kan Pernah berhenti Akan terus memahami Masih terus berfikir Bila harus memaksa Atau berdarah untukmu Apapun itu asalkan Mencoba menerima

    Dan kamu hanya Perlu terima Dan tak harus memahami Dan tak harus berfikir Hanya perlu mengerti Aku bernafas untukmu Jadi tetaplah di sini Dan mulai menerimaku

    Chorus: Cobalah mengerti Semua ini mencari arti Selamanya takkan berhenti Inginkan rasakan Rindu ini menjadi satu Biar waktu memisahkan

    ReplyDelete
  50. k Tak Ada Yang Abadi -Peterpan

    Tak kan selamanya Tanganku mendekapmu Tak kan selamanya Raga ini menjagamu

    Seperti alunan detak jantung ku Tetap bertahan melawan waktu Dan semua keindahan Yang memudar Atau cinta yang telah hilang

    Tak ada yang abadi Tak ada yang abadi Tak ada yang abadi Tak ada yang abadi

    Oh biarkan aku bernafas Segera sebelum hilang Tak kan selamanya Tanganku kan mendekapmu Tak kan selamanya Raga ini menjagamu Jiwa yang lama segera pergi Bersiaplah para pengganti

    Tak ada yang abadi Tak ada yang abadi Tak ada yang abadi Tak ada yang abadi

    ReplyDelete
  51. Peterpan Walau Habis Terang lyrics

    Send "Walau Habis Terang" Ringtone to your Cell

    Ku terbiasa tersenyum tenang Walau aaaa... Hatiku menangis

    Kaulah cerita Tertulis dengan pasti Selamanya... dalam pikiranku...

    Uu... selamanya

    Peluk tubuhku Untuk sejenak Dan biarkan kita memudar dengan kasih

    Biarkan semua Seperti seharusnya Takkan pernah menjadi milikku

    Lupakan semua, tinggalkan ini Ku kan tenang, dan kau kan pergi [ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/p/peterpan/walau_habis_terang.html ] Berjalanlah walau habis terang Ambil cahaya cinta... ku terangi jalanmu Diantara beribu lainnya Kau tetap... Kau tetap... Kau tetap... Benderang

    Aaa...

    Lupakan semua, tinggalkan ini Ku kan tenang, dan kau kan pergi

    Berjalanlah walau habis terang Ambil cahaya cinta... ku terangi jalanmu Diantara beribu lainnya Kau tetap... Kau tetap... Kau tetap... Benderang

    Send "Walau Habis Terang" R

    ReplyDelete
  52. Lebih pada 10000 langkah lari kat bendang
    Esok pg lari lg taget 80

    ReplyDelete
  53. Tinggi aku 162cm
    Bulan 11 masuk balik 75

    ReplyDelete
  54. Jumpa dah buku kiamat aku
    ADA balik katil

    ReplyDelete
  55. Sapa dajjal? nabil bukan dia pi mekah

    ReplyDelete
  56. Tgq tv tv9 dr danial ok la selamat berbuka puasa

    ReplyDelete
  57. Cukup la takat pukui 8 aku nak pi terawikh ok
    Assalamualaikum maaf salah silap goodnite capital A
    Sya<3sha

    ReplyDelete
  58. Bangun dah sahur
    Android app ada blogger
    Bb tk byk app
    Tapi tkpa aku beli jugak

    ReplyDelete
  59. Aku pun telinga tk rasa dah benda tindih ubat tu bgus la ok semayang sunat sat
    Selamat pg &slamat sahur mocha

    ReplyDelete
  60. Muet awal taun depan bagu ambik daftar bulan 10 ok happy fasting my dear

    ReplyDelete
  61. Every breath of my nafas APA breath jugak I'm always hantam ja mengingati mu

    ReplyDelete
  62. MLM smlm jumpa Danny nizam dia pun kata dia hantam ja
    aku kena bukak fb lama speaking dgn budak cina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu la masa cuti sem chat dgn dia byk

      Delete
  63. TI love u sha ok
    U love me to
    Today after subuh solah I sleep for a while then I jogging
    my goals is 80 kg before eidul fitri

    ReplyDelete
  64. Balik joging dah
    Petang dalam taman cukp jogging
    best la cinta ni

    ReplyDelete
  65. I rest sat
    U pi kelas okay zzz<3@-}---:)-:)

    ReplyDelete
  66. 7 dah nanti sambung selamat berbuka posa mochayang Assalamualaikum

    ReplyDelete
  67. Weiii tgk chong wei kat aku. T bgtau sapa mng hahaha
    Adik pompuan aku
    Harini tkpi masjid la 1 1

    ReplyDelete
  68. 1 game sama game 3 8 sama sapa menang aku gitaw

    ReplyDelete
  69. Lindan menang chong wei kalah

    ReplyDelete
  70. Ngantuk dah makan ubat tidoq Assalamualaikum bgn aku isyak I love u so much thanks 4 the blog thats all 4 2nite zzZ<3@-}---:)

    ReplyDelete
  71. Selamat bersahur dan selamat menunaikan ibadah puasa
    Hujan pagi ni kacau aku joging

    ReplyDelete
  72. Lagi satu selamat menyambut nuzul quran

    ReplyDelete
  73. Sha I love u so much makin hari makin kuat cintaku kepadamu

    ReplyDelete
  74. Aku bertanggungjawab bgn2 tolong mak hantar email mak aku taw type ja

    ReplyDelete
  75. Tu hang suka kat akukan aku beikkan tlng antaq budak fesi kusyen kotor

    ReplyDelete
  76. Aku taget lepaih raya aku tak raya sebulan raya kedua posa enam dah nk stop komen ni nk kuruskan badan masuk bulan 11 nk kasi suprises Kat hang

    ReplyDelete
  77. Aku sayang hang sha aku sanggup buat APA saja demi hang

    ReplyDelete
  78. Tkyah komen hang ada jantan dah fb hang segan aku ok stop la yang tu aku tunggu aku playing mind games ok maaf salah silap jumpa lagi Assalamualaikum:-)
    Terima kasih blog hang

    ReplyDelete
  79. Check fb tadi tu gambaq budak sabah kusyen tu la dok ada bekaih lg taw

    ReplyDelete
  80. Top buang fb lama aku tutup sat pening kepala aku

    ReplyDelete
  81. Nak bg aku jeles ambik gambaq ngan junior

    ReplyDelete
  82. Muka mcm apaa aku lagi handsome bayaq balik duit kusyen duit teksi

    ReplyDelete
  83. Pastu mai hp hang aku nk delete semua mesej

    ReplyDelete
  84. Dia relationship dgn hang tkpa bye aku cari pompuan lain ok peace aku masuk bulan 11 jgn dok jeling aku ok Ni last tk mai dah aku tkmau pompuan gedik menyusahkan aku ja badan aku jadi berat ok putus

    ReplyDelete
  85. Bosan blog google plus dah sampai hang mati aku komen tadi kwn hang budak sabah jugak

    ReplyDelete
  86. syafiq August 5, 2012 10:20 PM

    aku tkmau sha dah dia ada jantan lein ok jgn cari aku dah buang tenaga ja selama ni

    Reply

    syafiq August 5, 2012 10:24 PM

    hang teman aku pulak kwn ok zohor dia ngn budak sabah tu aku ngn budak sabah jugak

    Reply

    syafiq August 5, 2012 10:54 PM

    Mcm aku kata kat danial marley sha nak ambik2 tu bukan matlamat aku couple2 aku nak belajaq la aku boring dok rumah

    Reply

    syafiq August 5, 2012 10:55 PM

    Dosa couple aku tkmau masuk neraka

    Reply

    syafiq August 5, 2012 10:56 PM

    Aku dok komen kat dia kira fitnah aku malu taw

    Reply

    syafiq August 5, 2012 10:57 PM

    Budak sabah tu it it kena fokus kalau tidak out atau repeat mcm geng2 muni

    Reply

    syafiq August 5, 2012 10:58 PM

    Sha tu gatai dah menjahanamkan budak sabah tu

    Reply

    syafiq August 5, 2012 11:00 PM

    Aku baru balik masjid hang dapat mara belajaq elok2 pointer tinggi bayaq sikit

    Reply

    syafiq August 5, 2012 11:02 PM

    Ok cukupla next post aku mai Assalamualaikum maaf salah silap kirim salam kat emma

    ReplyDelete
  87. MohamadSyafiqbadAss @s… 23m @frhnkhasim nak belajaq hack pulak tuan ydp bosan blog

    MohamadSyafiqbadAss @s… 26m @frhnkhasim aku single dah nk cari awek baru

    MohamadSyafiqbadAss @… 20h Selamat berbuka puasa lagi stengah jam lagi umat Islam sejagat

    ReplyDelete
  88. Yasira tu kak danny pnggil dia kak dia kata aku penipu aku cepat terasa mcm emma

    ReplyDelete
  89. Hang pa aku bukan awek aku calon bini

    ReplyDelete
  90. Tadi check fb dia budak sabah beik ngan miss deeba hangpa pakat

    ReplyDelete
  91. Siksa nak tunggu bulan 11 betoi nak belajaq hack pulak fb dah orang tak suka

    ReplyDelete
  92. Untuk menguji iman kita sama ada kita kuat ata8 lemah

    ReplyDelete
  93. Check sejuta dpn mata aku masa aku umuq 17 taun tu aku tk tentu hala masuk wad

    ReplyDelete
  94. Petang joging hang rindu aku mai la kat aku takkan aku nak mai kat hang
    Aku anak yang soleh

    ReplyDelete
  95. Suara hang pun aku tk taw mcm mana suguh budak sabah tu belajaq it susah tambah2 programming

    ReplyDelete
  96. Miss deba tu junior hang roomate hang aku tk kacau dah

    ReplyDelete
  97. Google plus sudah ngan twitter link ngan fb baru lama tu menyampah aku sarah pun unfriend ak

    ReplyDelete
  98. Mcm la aku jahat sangat hangpa tu mcm apa gelak2 ja pandai aku diam ja

    ReplyDelete
  99. Aku meluat taw pompuan gedik mcm hang

    ReplyDelete
  100. Blog hang ni top patut aku buang aku kecian kat hang

    ReplyDelete
  101. Cari la jantan yang lebih handsome sikit hang pun main stail aku jgk

    ReplyDelete
  102. Aku dah meluat ngan mpp cover foto hang hang keluaq ngan mpp

    ReplyDelete
  103. Aku kata aku tk suka firdaus heaven hang keluaq ngan dia lagi

    ReplyDelete
  104. Ngan danial marley yang pi post kat group kwn tk guna

    ReplyDelete
  105. Paan pasai orang gelugoq tu ja dia ydp dia kena ambik taw hai masalah aku

    ReplyDelete
  106. Helmi la tk guna buat tk taw ja tkpa Allah ada

    ReplyDelete
  107. Ngan budak it laki sampai hati depa

    ReplyDelete
  108. Masa aku basuh kusyen ong chun yip kata kwn mcm tu memang tkdak guna la badak

    ReplyDelete
  109. T.R.I.A.D –Dunia Lelaki Feb 8th, 2010 @ 05:50 pm › admin ↓ Skip to comments

    Hey juwita hati Buanglah sedih Jangan masukan hati Nanti sakit Tetaplah mulia selamanya

    Karena aku lelaki bukan banci Mainan ku bukan boneka yang diam saja Hanya bisa diajak berpetualang Mencari tantangan-tantangan

    Dunia lelaki begitu adanya Susah dipahami bukan untuk dimengerti Memang begitu

    Bila rasio bicara revolusi Perlu segera revolusi Bila bosan dengan segala Yang ada yang slalu Status quo paling membosankan Tak ada kemajuan lagi

    ReplyDelete
  110. La peterpan yang terdalam
    maafkan jika kau kusayangi
    Yang miss deeba semua tentang kita tk sdp

    ReplyDelete
  111. Berbuka posa kolej mak aku tk bg pi mak aku magah dok buat anak dia

    ReplyDelete
  112. Aku pun tk leh nk kata apa mak aku memang tegas

    ReplyDelete
  113. Aku fb lama dok ngarut pasai mahadi kat budak cina byk malu aku

    ReplyDelete
  114. Siha aku ada mesej jgk aku kata mcm aku ni pak sanggup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku kata hang pun dok tgk aku jugak tkpa no dua
      Korang jaq punya al mashoor
      Aku malu nk jumpa depa kat kolej tolongla aku bee

      Delete
    2. Tu sebab utama aku tk pi kolej ngan mak aku tk bg

      Delete
  115. Cik wan junior semua mcm mana aku sedih

    ReplyDelete
  116. Azan aku tak kisah aku single sampai mati
    Aku berani ngan hang ja

    ReplyDelete
  117. Tk patut depa post mpp tk guna dua alam

    ReplyDelete
  118. Ngan soya depan pun aku malu SEMUA PASAI HANG

    ReplyDelete
  119. Ataaih nampak lengan dosa kulit kna bakaq

    ReplyDelete