tup tup...

 WELCOME BACK TO KAY BEE...!!


PERASAAN sayer? huhu~op kors laa sayer gumbira sangat-sangat taw coz dapat balik ka rumah...berjumpa umi, ayah n adek-adek...also sedare-mare laa...memang sayer rindu giler a kat diorang. maklum laa,sayer an anak sulong..hehe..law dulu, penah dup hostel pown, every week balik...heee~ erm, semalam sayer sampai ka umah lam lingkungan pukul 10 malam.. bertolak dari penang pown da lewat..singgah plak ctu cni..so k laa, sayer just ta sabar na sampai ka umah jer...then, now i'm in bunut payong, kb, kelate..hehe...syukur, alhamdulillah..coz sayer n ayah sayer selamat sampai semalam ka rumah... ;)




           Xtvt sayer ari ney tade laa best sangat un.. just, balik kampung n p jalan-jalan kat umah mak sedare jew.. pew pown, sayer shuke..ehehe...(^_^)... sebabnyer?? sayer dapat menghirup udara di kelantan laa...da lamew rase nyer ta ronda-ronda kawasan sekitar kota bharu...fuuuh..!! rindu nyer...heee~  well, ekceli sayer  akui..sayer tenang sangat berada di cni.. :) biler dekat ngan famili ney sayer jadi senang hati sangat,,.. sapew laa yank ta shuke berada disamping orang tersayang, an?? huhuhu~ owkey laa, sampai d cni luh sayer berceloteh tyme ney...ujan-ujan ney, syok layan tidow laa plak..haha...wassalam...(^_~)



291 comments:

  1. Ak semayang sat bara gila ni korang jaq dpa okaybee

    ReplyDelete
  2. Syafiq love sha ok sampai mjti<3

    ReplyDelete
  3. Fb :*) merapu jd Padahai nk berjuang ok hng ada adik aku ngn kwn ja sorang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azan pnt demi awak la ok saka tkdop ok tenang aman damai

      Delete
    2. Umuq 50 mak kelas pukui 9 mlm

      Delete
    3. adik tkpaham tkpa sbaq
      Penat jd aku

      Delete
    4. Mudin mak dia mati tu kita semua taw dulu. Kwn dulu

      Delete
    5. Aku tk sngka dia uitm tu mai sem 2 kacak tiba2 tkpa ja ok

      Delete
    6. Taw alamat kirim la apa ka papaa k utang settle pi la ok kan kl boleh pi
      Ang dok elok2 ok aku sat tunggu mak pi

      Delete
    7. Mcm kena balik kat hng aku lain asal mana ja boleh hidp

      Delete
    8. Hati confirm dpt rasa dsh la okay ja susah abeh ingat member
      Ok

      Delete
    9. Hng ni sapa tk pnh ckp ok sat pele2

      Delete
    10. Hng rokok teinsion aku tkkan semayang ja kwn siasat

      Delete
  4. Arwah mati adik pompuan f1 ak punca

    ReplyDelete
  5. F2 strok mcm budak2 kampung suap lmg gila dh lembik tgn blh ckp lg anivesery lipis koma teruih ambik indon ok tk ak tulih cita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pedih tu jgn buat ak dah mak aku 50

      Delete
    2. Tkyah sbt adik hamzi ada ak post nadirah aku derita tk sudah kna katok bkn kna buli yg tu skolah gendah ok jgn korang kt ak tkpa adik pompuan

      Delete
  6. Sudah magrib sudah mmg kaya keluarga kami sdang2 ja ok suka kt hang tu hng beik aku. Tkpa

    ReplyDelete
  7. Ogang tk update blog sat pfs sblm tokman ninggal ayam belanda terbakaq cina kwn ok tu speaking f3 mati tu jd juah cikit ok melayu rapat ngan gemuk ok

    ReplyDelete
  8. Gìkgit semut pengsan naik van ja ulng alik tnh guntuh masuk kelaih bodo ak malu tikui exm trpaksa arwah hantaq kdgj2 ambik f1 umah tok

    ReplyDelete
  9. F4 nanti magrib dulu sblm muar nanti ok <3

    ReplyDelete
  10. Sòlat dulu f4 ngeri > skt ak arwah mak tng k

    ReplyDelete
  11. Jgn kata ak penakut solat dah mana hgpa taw f4 kelaih bodo malu tuisyen mak tk nk gi malu angkasawan sheikh muzpr muar dulu ok yg tu skg ok cinta bodo ja mcm tu ngan toriq nizam

    ReplyDelete
  12. Cita sampi punca ak skt ok tkpakan 4a upsr pmr 4a 3b 1 c math dlm kelaih teguk pulun mat aidil semua bet bola roti sardin malu tusyèn adamath kosong mcm.tu f4 arwah hantaq ambik van sapu kdg bas


    F5

    Lanjut mcm tu cc langgaq keta sat pnt

    ReplyDelete
  13. Mcm stress mak tegas mrsm hampa arwah pnt keja cari rezeki metro muka dpn crime
    Kwn kna pilih elok2 belah tidoq asrama ikut ogang terjun asrama baju koya tejun pgq kaki kiri batu lnding

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uztatz kta aku budk being sudah kwn pekena

      Delete
  14. Skolah la cd blue skolah laki tp aku semayang pnt ulang dok asrama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai tahap kurang pi sudahlah cita kt sayang dah sms

      Delete
  15. Aku lwn ngantuk ok bye tktaw apa punya cinta>:)

    ReplyDelete
  16. Mak balik dah cita melayu penipu malalh cita tipu tas bas

    Buat malu agama ja

    ReplyDelete
  17. http://m.youtube.com/watch?v=BJWgI-Q_2jo

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. Bukan pandangan pertama menyemak pandangan

      Delete
    2. Eminem when im gone arwah eminem
      Ak ank dia mcm tu dulu

      Delete
    3. Vegetoz kehadiranmu

      Mak pi ak buat gįla

      Delete
    4. Hp gambaq come hg punya pasai

      Delete
    5. Langit ke 7<3 almashoor tkpaham english

      Delete
  19. Replies
    1. Hasad buang dah tugut hati gmbaq lama bkn ak ambik hady

      Delete
    2. X ingin hang mai jgk bataniah paham tkpa cintakot

      Delete
    3. Semua muda lg aku tua ngn hady kna hormat mcm kuli batak<3

      Delete
    4. Aku mahadi tkpakan

      Kasih tak sampai padi dok joging petang2

      Delete
    5. Subhanallah taqwa opick


      Mimpi yg sempurna f5 tanya mat rumah lama dia mpp :O@-}--<3

      Delete
  20. Now in my place coldplay
    Mcm tu okay bee x yah rindu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Subhanallah mocha hang caiq romantik hujan

      Delete
    2. Teruskanlah Subhanallah
      Agnes monica badak dak ada ka tk ngaku dia bising topui

      Delete
  21. Bgn tk larat muse undisclose desire


    Lyrics

    Dulu video cliP pekak badak

    ReplyDelete
  22. Bateri kong lama satu lik lav public tumbuk ok p
    What the td?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan pernah berubah hang la




      Tendang hang tackle

      Delete
  23. Subhanallah

    Opick kesaksian diri
    Takut tuhan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paham tlg mak hang masak okay bye adab terhadap ibu bapa













      Pedīh lg pada kna cili






      Ņlaejdjgdkmw




      Mdkat:@0:)<3

      Delete
  24. Tgh stroke dgaq liontion sekoq pun tkmai

    ReplyDelete
  25. Dilema besar peterpan tktaw <3
    Bņšan dok rumah

    ReplyDelete
  26. Keta ada ak ajak hang dating tkdak pakai

    ReplyDelete
  27. Fb ak jahanam twitter ņkay bee<3

    Šangpņhibur padi post ja tkyah twit

    ReplyDelete
  28. Replies
    1. Trauma bkn drama ok




      Arwah drama makan suap

      Delete
  29. Pulun bd raya taun ni jumpa ak tk lagat

    ReplyDelete
  30. Saka gimau xtaw mau ? Dpajhat

    ReplyDelete
  31. Xpa aku tidoq sudah biaq ja haiwan nk mašuk pasai ttj ukaq tedung

    ReplyDelete
  32. Ckp byk mulut insyuran kecian ja dok buat teguk aidil bungkuq bešaq lg tkpa dpn semua gila pasaia! Kamakakajmwtmtmujapdbtdj

    ReplyDelete
  33. Malaih dunia celaka
    Yau mul kiamah

    ReplyDelete
  34. Ak out station kelantan bkn hg

    ReplyDelete
  35. Ak kata mau tung hp punya hp ogang pegang belah buang

    ReplyDelete
  36. Tinjaw taw mai cpt belanja ak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mw taw mimpi yg sempurna padan muka

      Delete
  37. http://tripwow.tripadvisor.com/slideshow-photo/malaysia-malaysia.html?sid=16443102&fid=fb-100001682013731_193847

    ReplyDelete
  38. Mira ok lein tk guna nab ok buang crew

    ReplyDelete
  39. Ngaji kuat gma 1masjid puasa la

    ReplyDelete
  40. Terharu ak ok šayang hang jg hang sayang aku

    ReplyDelete
  41. Pejam mata tadi off hp ak megapu ok

    ReplyDelete
  42. Angkat pi bird sudah hang ja ok fb bgu biaq

    ReplyDelete
  43. Hg setia tkpa aku tk hyt sgt ok ja rindu ada

    ReplyDelete
  44. http://www.bodyweight.net/fts_bmi.html
    Aku tkt hg merana jg bahagia tkpa

    ReplyDelete
  45. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Balik_Pulau

    aku oghang gelugoq sini tk keluaq masjid ja makan tidoq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cc bodo dgn ict jumpa hg ja no tauk buang

      Delete
  46. Ada event kita support aku warning pn haniza jgn ungkit

    ReplyDelete
  47. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Mahdi
    Hang sudah xyah social sgt

    ReplyDelete
  48. Markah Kerja Kursus anda adalah spt berikut: tugasan 8.5/10, kuiz 5.9/10, projek 10.5/20, mid term 16/20. Jumlah 40.8/60. Multimedia 50% B+ 36
    Vb 60% 44.8 B+
    Pang data 60% B+ 45.9
    Os A-50 % 40.6
    Ostkpamuni ja ptg

    ReplyDelete
  49. Markah Kerja Kursus anda adalah spt berikut: tugasan 8.5/10, kuiz 5.9/10, projek 10.5/20, mid term 16/20. Jumlah 40.8/60. Multimedia 50% B+ 36
    Vb 60% 44.8 B+
    Pang data 60% B+ 45.9
    Os A-50 % 40.6
    Kacak dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajaq multimedia xpandai aku multivitamin

      Delete
  50. projek 10.5/20, mid term 16/20. J baran

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sogang sudahlah semua subject nkmai2 aku selamanya rehat gumah masjid

      Delete
    2. mak masak kadang aku belį baca buku tkkan terpedaya dgn perempuan

      Delete
  51. Amekaw savang hg mak kusus hajį :-P

    ReplyDelete
  52. wa dirinya adalah Imam Mahdi melainkan setelah Allah s.w.t. meng islahkannya dalam suatu malam, seperti yang dikatakan dalam sebuah hadi
    Binti islia binti islah
    islamicthingking

    ReplyDelete
  53. http://m.jobsmalaysia.gov.my/jobsm/index.faces;jsessionid=6771BE7A48FB269179D29A2D432A75DD.app2_i2
    Gemuk umah tok bela saja pompuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oghang x update blog hg blogspot

      Delete
    2. direct ngn bang hg shah pastu tweet ahmad dhani mint

      Delete
    3. Minat gila ahmad dhani lebih pada eminem

      Delete
    4. Followers mat saleh tų tkdir luah kt dhani mcm tų megan fox tkya

      Delete
    5. Relationship hg lma derita aku sabaq byk sblm zohor tw sayang

      Delete
    6. Tidoq azan aku pi taw sha nama lebih kurang nuha fashalna bukan mein hg poke jgn okaykan rindu bgai nk gįla<3X(ok :$:-)

      Delete
    7. Mai tok jaya ajak pejan aidil okaykan

      Delete
    8. Fb publisiti ok tkmau twitter ckp

      Delete
    9. Insyaallah jalan lurus aku lemah smgt kuat iman

      Delete
    10. Kunci tala penakut fb hng join ak

      Delete
  54. Fb gaduh hg taw aku ikhlas mak blk dah

    ReplyDelete
  55. Hang taw aku lemah apa hng cun sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kia yg tų geram sarahdina tgk buat apa buat dosa ngumpat fb marley mula padan dpa

      Delete
    2. Ang aku bekenan lama sembang masa 3d ok sembelit

      Delete
    3. Tų aku mai tk susprise caall2 mcm tų aku belah orentasi marley sbt hg apa masalahnya

      Delete
    4. Budak korangjaq kia aku mcm tų sudahlah

      Delete
  56. Aku area gelugoqn sini nk buata gila pdrm sng

    ReplyDelete
  57. Marlę aku jumpa kt luaq aku cekiq betoi2 fahaman lein

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aizaf koreq aku ang gambaq ni ok ats pc

      Delete
  58. Replies
    1. Mmg penang ydp suk pejabat ketua menteri

      Delete
    2. Aku kalau boleh lepaih aku lepai biaq akv siksa sogang mulut mcm marley

      Delete
  59. Ak jaga mak ja bkn buat dosa fb ku jahat

    ReplyDelete
  60. Mak aku keja penat tension tgk astro bella

    ReplyDelete
  61. Dengki ang cuci gmbaq aku mampuih aku tndg 7

    ReplyDelete
    Replies
    1. Settle kfc kalau ada keta xda atau pdg ict semua mai aku tnndg

      Delete
    2. http://mocha-sha.blogspot.com/2010/11/tup-tup.html?showComment=1337248032799&m=1#c5246929614464186754 jkp

      Delete
  62. Replies
    1. Aku misscall hg lama okay bee

      Delete
    2. Tk padan kecik mmg sealing okay penim

      Delete
  63. Knai pulun kawan pekena rapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka tkyah fb Asraf bin AMir dun pulau betong mat kongsi

      aku genting

      Delete
    2. Mat tukaq kia tkmau balik tulaq no ngan abng dia kacak berimam bergabung ła nk didik dia dia taw theera alias bunga okay Budak sabariah mk lng adik kulim nab cc pklanng zul taman kenari barathan sembang hafiz it sorry sayang magrib buka puasa;-)

      Delete
    3. Mcm babies aku dulu kisah 2006 slowly okaykan

      Delete
    4. Tkkan teghbang McMahon tkpa jgn LG okaykan sayang

      Delete
    5. Balik pulau isyak stgi. Okaykan aku baru sedaq barathan

      Delete
  64. Oghang fitnah xkan fb lama lupus

    ReplyDelete
  65. comment buka puasa
    dosa lmbat berbuka

    Doakan aku beez<3

    ReplyDelete
  66. Dodoi taw sha ja copy dmm tekejut

    ReplyDelete
  67. Dodoi taw sha ja copy mai puke mcm tu Okay bee gossip xsh fb member u

    ReplyDelete
  68. Hantu tkdak kita yg hntu o.k.

    ReplyDelete
  69. Tgh mlm tkt ak tk takut yaasin sengkak


    kwn hang rizki-:)

    ReplyDelete
  70. X dak hantu x dop cya


    Aku waris jari hantu

    Kiki adele

    ReplyDelete
  71. Ombak qindu adira okay mai penang

    ReplyDelete
  72. 19 keatas aku penang ja la 28 siksa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dodoi taw sha


      Bg la apa. Aku ngantuk

      Delete
  73. Nak aku jgn nyusahkan aku mcm tu ok

    ReplyDelete
  74. Dah femes sudahlah kot sini tkapa aku mau hang jgk menyusahkan sorry siaap suka ła kat ok2

    ReplyDelete
  75. Aku siksa semua ogang tgk malu aku

    ReplyDelete
  76. Pakai topeng ok aku bara kt marley-:) kogang jaq cagi mak bpk dia. Penampaq

    ReplyDelete
    Replies
    1. naim belah sana pkcik aku pun ada tk mai muka bg penampaq

      Delete
    2. Malaih berlembut ogang pijak ok tkpakan memang dia tkpa sabaq dulu doa sudah

      Delete
    3. Mak bpk bguih ank mcm haram daniel bin marley kot taufik hidayat tk mai pun

      Delete
    4. Bg logistik link aku tanjai sng taram2 abei

      Delete
    5. Betina mana lg tk puaih hati mai jantan kia

      Delete
  77. Hidup mak bpk support mcm tu tk taw terima kasih aku geram betoidak sha malu ngan aku saja tk mau mai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daniel marley yg lein mampuih pi respect apa idp tkdk pegangan agama geng dowfy tkpa

      Delete
  78. Pailang shah tk geti hormat ogang kat pk gut tu sharizal bin majid tk gupa beraddab sikit

    ReplyDelete
  79. Tkpakan twitter dah ak nk tidoq

    ReplyDelete
  80. Disiplin tkdak hang taw mcm apa sek6q tk tahan tarik diri pi bet6idak

    ReplyDelete
  81. Replies
    1. Cun la hang marley jeans hapak tu ak nk tegelak

      Delete
  82. Ydp kna tanggugjawb tkmau bg ak taw nabil kami buat keja

    ReplyDelete
  83. Helmi tanggung family ak dok saja nanti buka sem

    ReplyDelete