apakah punca mudah mengantuk ? ?


cam tade t0pik ja aku ney, hahak !! em, ekceli aku p0wn ta taw ney.. skunk aku asyik ngant0k ja.. awal-awal lagi dah ngant0k..adezz ! aku na wat assignment p0wn asyik ta jadik ja ney..ehe~ apew laa nuha fashshalna ney.. da ta lamew na kene submit...ad0yai~~

mak aeh, teringat laa plak this week adew presentation writing f0r media...uuu my gucci !! penim-penim!!!! pa jadik ntah ngan diri aku ney...c0me on laaa!! bangkit laa sha!! huhuk..ntah laa...sajew suka-suka update bl0g yank ntah pape ny...huhu~n0 c0mment !!aku ma0 tid0w dulu ya~
nytez all . . . . . . . . .



219 comments:

  1. Replies
    1. Ada pegangai jeles 7 1 mpp island kolej of technology jkg

      Delete
    2. All the lectures belagak nabil bin ridzal belagak dia la

      Delete
    3. saman pun ak menang buat pa dah kaya dh

      Delete
    4. Puan ramah jgn dok ckp byk ngan mak aku sepak hangpa semva

      Delete
    5. Ak wahabi lg tk logik wali mati bgu taw ak syafiq bkn piq hang la sha

      Delete
    6. Dkt ja puan ramah kt ak tk mintak maaf

      Delete
    7. Naqiudin fb dia ok kampung tm juta nk ambik2 last kita jumpa kt mekah buat umrah

      Delete
    8. Dia buat dajal ak dah bg peringatan semua
      Dia kata nanti pi cc kwn dia

      Dia tkt masjid

      Delete
    9. Kija pi gamai pulun kaya ak cuti jem cc

      Delete
    10. Jem amekaw mirul tk layak pgil abg ok

      Delete
    11. Tkguna ict semua

      Faizal abdul rahman kepala syaitan

      Delete
    12. Ak kecian kt mak ak nk pi buat report ak nk kata apa biaq k okay bee

      Delete
    13. Jgn respect ak respect mak bpk

      Delete
  2. Hang muda lg kite rancang diploma aku nk plg high okay

    Hang sama <3

    ReplyDelete
  3. Dari kecik mau semua dan2 mak kata esok mau bini dan2 tu jugak kna sumpah

    ReplyDelete
  4. Hg taw aku main taram ja ydp aku'






    teratak jamil kata aku tiong




    aku biyol



    fb likes

    ReplyDelete
  5. Dea gea sayang man city dulu mu boleh buat bisnes euro

    ReplyDelete
  6. Cc tmpat melayu budak tuang aku nk bg balik pulau mcm Gotham ciTy

    hang serius aku cintalah tapi mein2 Okaykan

    ReplyDelete
  7. Makan ja nasi kurang sdp adik masak hang tkyah taw bb mlm td tkt td pg tanya dia mmg extend sempoi 1.bgapa ak keja situ

    ReplyDelete
  8. Hang hantaq dia kt aku ak boh kt paan

    ReplyDelete
  9. Panjang penaga maki faris pfs maki jeles emma cun

    ReplyDelete
  10. Buku amali solat ak tinggai hostel nk koyak poster zai boh alfarabi utang nabil seginggit :-)

    ReplyDelete
  11. Dia ungkit sampai kt qb marley sama cemburu buta dowfy ak buat tk taw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaga mak sudah


      LAST BUDAK IT JANGAN KACAU

      Delete
  12. Ak kata penat2 asap dpa peli tkpa kelak bahagia
    Bahaya fb

    ReplyDelete
  13. Penampaq skali mula blakng gate moto maki skali sha ada kelantan

    ReplyDelete
  14. Qb paksa kusus haji siang hujan2 apit bekaih student hntak helmet

    Ak sms ja dia kata boleh mesej mcm melayu ak reply hng ckp tk mcm melayu mms batu nisan

    ReplyDelete
  15. Fb ogang yg sama paan tkdak ok sorry bro

    ReplyDelete
  16. Ungkit pasai kurung komen pnt basuh kusyen kotoq taw dah pastu kna kejaq anjing ok blk kerumun gamai
    Ak yg nk trk diri -:)

    ReplyDelete
  17. Paan kna tinjaw bola abehdahkan tk tinjw pi la jgn geng aku ak geng surau it ak tk geng tk guna laki

    ReplyDelete
  18. Lecturer tk paham keadaan




    Ak tkkan pandang

    ReplyDelete
  19. Aku mintak mcm2 kt fb semua dpat hang senang ja okay bee puan ramah jaga-:)

    ReplyDelete
  20. Walasalam ckp la petang ni nanti riadah kirimsalam mereka yg tidak besalah bpk ang nk rehat

    ReplyDelete
  21. Aku try masjid sg rusa tk ilang pegangai test power pakai beli tali pinggang burung buang dlm hp

    ReplyDelete
  22. Helang bdak helang tauke cd blue

    ReplyDelete
  23. Tak nak rokok asap tk sedut gasa manis. 5k

    ReplyDelete
  24. Bet mng saja kalah 200ò kemuncak pnh isap adik pompuan ak tidoq merdeka

    ReplyDelete
  25. Ambik duit gaduh pasai aku cc langaq keta puasa buka puasa kfc nk jamu budak hostel yg tk puasa puasa sunat ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hampir cegai pecah sini dk koyak quran pecah teloq :'( byk

      Delete
  26. Hng la pi call nabil aku sayang nabil

    ReplyDelete
  27. Ak tauk kt paan 400 mesej paan nabìl tkpd

    ReplyDelete
  28. Koyak boleh ketas fesi okay bee
    Dowfy ngn marley ak plan

    ReplyDelete
  29. Ak tegasa la paan melampau geng 7

    ReplyDelete
  30. Ak sumpah mpp semua okay tk iklaih ok lain settle

    ReplyDelete
  31. Aku kata aku trauma hg sanggup ok

    ReplyDelete
  32. Muhamad amar selama ni ak dok ckp sogang2 dia mcm mana

    ReplyDelete
  33. Ak handSome helmi kata minat sapa ambik time angkat bngku ak awai dah

    ReplyDelete
  34. Ang tawkan ak risau apa xyah dah ak berani mati

    ReplyDelete
  35. Ak dkt ja tgk mcm mana ak ada masjid sungai rusa siang ok concern

    ReplyDelete
  36. Pi la mana nk pi jgn bg mak bimbang

    ReplyDelete
  37. Dpa. Taw benih2 ja helmi tgk muka dia

    ReplyDelete
  38. Hang pun tkt hang asai kelantan lahir sana

    ReplyDelete
  39. Okay ak asai penang kia laki muar johor pompuan penang

    ReplyDelete
  40. Ipoh penang sama ja ak semenanjung ja laki sama



    Tok2 hatyai cian mai dubai pagis pkngah

    ReplyDelete
  41. Pecah bagang bkn pecah ogang keta dpa kampung sentap tk tepon pun tu tk pi

    ReplyDelete
  42. Sini dak teloq ja ngaji gema 1 masjid gelugoq pfs kolah surau


    Sini koyak quran teriak



    Rumah mak magah trauma na lg byk

    ReplyDelete
  43. Tkt tu hang ingt 1000 years kiamat ak rasa makin dk. Mcm tu

    ReplyDelete
  44. Ak masuk dulu yg tepi jalan okay bee lorong dpa kata ak muka lorong mat kata sdp

    ReplyDelete
  45. Kita dua elok ja mai korek helmi buat pandai

    ReplyDelete
  46. Tkr topic asyik hang nk temuntah ok tk sah ikt pgangai x semayang

    ReplyDelete
  47. Ak mahadi nk buat apa buat jgn ganggv mak ak

    ReplyDelete
  48. Bini ak ok science ok bkn budak2 jeles <3@-}---:)
    Cintala,

    ReplyDelete
  49. Punca ngantk makan byk dulu x mkn x leh tidoq dpa nangis

    ReplyDelete
  50. Hang tlg byk tk guna tu menyusahkan tima kasih cinta

    ReplyDelete
  51. Hp ak antaq kedai melayu malaih ak melayu campoq semua bngsat kaya2 mcm ni aman damai

    ReplyDelete
  52. Tkyah tugun qb ak tmpang pi hang tkpakan hang bwk

    ReplyDelete
  53. Syafiq tdoq dulu nanti kita jumpa mcm kna pukaw dgn sha ok ubat mkn dah esk shifak

    ReplyDelete
  54. Joging mcm goku masuk masjid bca lg children of israel

    ReplyDelete
  55. Tmn segi genting ak sunyi tepi hutan kwn ngan anjing ja

    ReplyDelete
  56. Cornfirm sayang library isnin MUKTAMAD-:)


    DEPA

    ReplyDelete
  57. Ak pi ja mana nk pi betoidak mintak izin dulu

    ReplyDelete
  58. La rejab buat amalan dapat pahala qb kurangkan

    ReplyDelete
  59. Bttat apa mengejar dunia ak =p kt hang ok


    Tkpa jgn lalai dgn dunia

    ReplyDelete
  60. Prinsip keutamaan ak 1 mak 2 allah hang segalanya tksah mein agama penat megapu ak nk bg hang happy

    ReplyDelete
  61. Dowfy status itam2

    Ak latest


    Faris pfs ict kata kt ak

    ReplyDelete
  62. Yg tu pļg terbaik kita couple dua ak dekan

    ReplyDelete
  63. Replies
    1. Dpa nk semayang x mau semayang kubuq
      Depa depa jwb

      Delete
  64. Tadi tebaca freemason tmpat ak lama cth muar ipoh penang

    ReplyDelete
  65. Potong botak lg mcm shin chan pg tadi ok muah
    Tbpakan

    ReplyDelete
  66. Tadi balik dpd jumpa puan ramah ada muni ngan farah

    ReplyDelete
  67. Ak minat pompuan mcm hang dah la cun

    ReplyDelete
  68. Nuha FashshaLna <3 Mohamad Syafiq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak pompuan fasha sanda

      Anak lelaki mohamad mahadi

      Delete
    2. Ok cun tegingat dulu ngan arwah muar batu pahat bakri megata semenanjung


      Form 5 akulah penyambung warisan kaunseling

      Delete
    3. Raya 2006 siapakah yg sudi kt tescò mcm2 la sayang

      Delete
  69. Ok ja cuma tegingat arwah tu biasa ak

    ReplyDelete
  70. Ngan tòkman mcm mak ak tegas blajaq ja

    ReplyDelete
  71. Ak rasa berdua dgn mu pasti lebih baik

    ReplyDelete
  72. puan ramah tanya syafiq pun ada blog ak kata bng mirul suguh

    ReplyDelete
  73. Dah taw sudah


    Ak gemuk posa hari ni. N kamis ok online love

    ReplyDelete
  74. ePhoenixcrew sha GENG BADAK

    Nuha FashshaLna

    ReplyDelete
  75. GENG GAYA din messi mudin bob

    Adli skg kekasih lama syawal


    Kwn beik toriq tp ak selesa ngan pulun

    ReplyDelete
  76. Mak tk izin kolej tk sah


    Nanti mara nampak buang n elaun

    Buat mcm nabil

    ReplyDelete
  77. Tebuan. Ok siap solat subuh niat posa rejab

    ReplyDelete