teater muzikaL ~_~


praktis n praktis ja lam minggu ney...penat taw...ahakz ! pape p0wn, aku ta kesah c0z aku memang suka law melibatkan samtim like lak0nan..tambahan, ader muzikal lak...lagi kaww ! ehe~ cuma yank agak mengejutkan aku n geng, kit0rang na kena wat this friday..fuuuh ! sempat ka weyh na praktis ? not easy d0e ! ! ahakz !! 

g0od news nyerr, ta jadik p0wn this friday ! i like da g0od news...hee~ s0, teater muzikal tuu akan dipersembahkan oleh kami warga-warga uitm di iCt pada 25 mac 2011 . . . ^_^ . . . 

waduh ! kenyang betul ney..tadi an g mam ikan bak0r nan geng eph0enixcrew! alhamdulillah~ bezz ja mamam nasi tadi..da lame ta merase ikan bak0r ney..ader jugak selera aku.. ;) bukan ape, lunch tadi mkn nasi ta abezz separuh p0wn..hehe..

hermm .. aku windu teramat sangat neyh ~ windu at sapew ya ??? huhuhuuu .. ma0 taw ka ta ma0 taw ka aku tetap ma0 gtw jugak ! ! hehe ~ saya sebenaq nya...bla bla bla bla....hahaha !! ekceli, aku windu at sesapew ja yank windu aku...bak kate pepatah, bile orang rindu kiter, kiter pown sedang merindui orang tuu jugak...huhuhu ~ 

wokey laa, takat ney untuk kali ney ya . . salam daripada nuha fashshalna . .


208 comments:

  1. Teater arwah dulu pro



    Cintalah<3okaybee


    Selamat malam


    Assalamualaikum

    ReplyDelete
  2. U ni I malu nk ckp dgn u kenangan terindah ok la <3 sgt ok

    ReplyDelete
  3. Ak mmg tk ada laki spt ak hang taw okay bee

    ReplyDelete
  4. Prinsì!p keutamaan jom mekah 40

    ReplyDelete
  5. Anti virus 3 user nah seribu ps3

    ReplyDelete
  6. Dulu dia sìr faizal ingat ak ngorat nab togiang kepala bela kutu adik pompuan ak sakit lebih kurang sis

    Tukaq mau

    ReplyDelete
  7. Tukaq pi bkn nk jadi apa pun:-) perempuan

    ReplyDelete
  8. Fesi nyawa ak ak bg komitmen kna bahagi dua

    ReplyDelete
  9. Ang mau ak mau ushar hang soganj tk leh tu kurung komen

    ReplyDelete
  10. Ak kata kt dpa ak nk didik sudah fb ak buang sat

    ReplyDelete
  11. Arwah teater jgk. Tkt hang lagi tkt bini run ja

    ReplyDelete
  12. Buat malu ogang kelantan pulun :-)

    ReplyDelete
  13. Tidoq dulu sayang fitnah ak tampaq mak hang ok

    ReplyDelete
  14. Ak bn melampau kelantan bkn ada line ternet

    ReplyDelete
  15. Hantam bersih twitter pelan2 sembang library dpn dkt ja

    ReplyDelete
  16. Ak meluat dowfy marley
    Bwk nabil

    Hang la sha

    ReplyDelete
  17. Mcm mana ydp tk ok contoh mcm apa ja

    ReplyDelete
  18. Mampuih pi mahadi tk mahadi aku nk semayang sayang puasa sayang

    ReplyDelete
  19. Aku blk dah meluat aku uztaz amir belajaq tk abis

    ReplyDelete
  20. Adik au 14 mak 16 beli sat apa kah budu x mau

    ReplyDelete
  21. Pailang dia ak gengster apa kah agama ak check st mastika gensttrer terguris

    ReplyDelete
  22. Dah tweet folowers ak kapiaq org putih

    ReplyDelete
  23. If mahadi is me whose dajjal almasih ?

    ReplyDelete
  24. Baca hadis mastika pesongkan akidah

    ReplyDelete
  25. I'm mood disorder don't blow my mood's bën moody dulu ada

    ReplyDelete
  26. Dok ngn betina betoidak petanda kiamat signs off yau mul kiamah

    ReplyDelete
  27. Hadis 40 imam nawawi 32 x boleh menimpa bahaya pd ogang x salah

    Hng. K

    ReplyDelete
  28. Hadis 40 imam nawawi 32 x boleh menimpa bahaya pd ogang x salah

    Hng. K

    ReplyDelete
  29. Pidoih tnya hng mau pompuan mcm mana?
    Mcm hng

    ReplyDelete
  30. Bintang plng popular fb yahudi tingai bg nabilridzal-:)>:)

    ReplyDelete
  31. I'm not sure im gonna trust relationship after wht she have been through
    aku boh hg dp

    ReplyDelete
  32. Yg tu aku mintak maaf halkum pun bagu neik

    ReplyDelete
  33. Biaq aku tkdk geng tkpakan kata kt paan aku right back tkmau sudah aku wakil penang

    ReplyDelete
  34. Mak aku bkn suka tkt jd mcm dulu tu malaih ok joging stgi

    ReplyDelete
  35. Tkdal masa blog2 ni ok joging indoor mandom

    ReplyDelete
  36. Replies
    1. Ok cun tempat terindah joging dulu jgn lalai<3-:)

      Delete
  37. Ckp trs sng neik bas td kongsi beli star jomla kawin lagi dulu thn bas guna kaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silap besaq helmi hg aku ngorat kacang ja

      Delete
  38. Hady sedaq awai tu dia belah detu sogoq bwh meja melampau amekaw nabilridzal dajjal

    ReplyDelete
  39. Timr solat dia call aku sond awai aku bunuh kt helmi

    ReplyDelete
  40. Ak sayang nabil sama dia sayang ak

    ReplyDelete
  41. Fb ak bg kt dia suguh dia ngaku dia mahdi ak dajei tkpa

    ReplyDelete
  42. Nk smam2 aku mmg gila ok mak aku babi

    ReplyDelete
  43. Blog tutup ikt ckp mirul butuh buat pa di jels

    ReplyDelete
  44. Tkpa ak peluk ambiktgambaq run snowpatrol

    ReplyDelete
  45. Ak tk jahat aknakal gigi putih dpn

    ReplyDelete
  46. Blog tksah ubah dah sum41 pieces tksh ckp aku ckp islamicthingking

    ReplyDelete
  47. Latest dealova ptg men in black rahsia

    ReplyDelete
  48. Ni 6gang bara betoidak pi blah buang dpa

    ReplyDelete
  49. Ak ikt pegangai detu poke2 ogang

    ReplyDelete
  50. Replies
    1. Ak google+ twitter janji tkdak @ dak dah # tag ja

      Delete
  51. Paramore the only exçetion hng ak tak taw

    ReplyDelete
  52. Replies
    1. Kna jumpa ak siksa soganng nk buka puasa

      Delete
  53. Manusia roh

    Kami dapat rohani ok

    ReplyDelete
  54. Sayang tuhan tnjk sampai hati maki dk danial nizam

    ReplyDelete
  55. Muni pun pggl ak sayang lapaq jantan

    ReplyDelete
  56. Hang tnggu 23 ingat aisha bini nabi

    ReplyDelete
  57. Yg aku plg kecewa sedih subuh 6 ogang ja td

    ReplyDelete
  58. Aku sbb bpk aku mati dia gajin semayang

    ReplyDelete
  59. Mcm tkt aku Allahuakbar tk takut

    ReplyDelete
  60. Aku kata aku nk berjuang detu akata berlagak kolej kata berpotensi mak :'(aku tkpa mahadi

    ReplyDelete
  61. Aku pnt sha ok rehat sat penat layan hg

    ReplyDelete
  62. Ak nk kurus mcm la besaq tkpa ka

    ReplyDelete
  63. Pompuan2 pun pompuan blog tk kacau sapa hang hidup matiku hanya untukmu

    ReplyDelete
  64. Tksah dah ok buat pëgangai tk dmgaq ckp

    ReplyDelete
  65. Aku ni sikse bebenor bodo hgpa trpengaruh pujuk rayu iblis

    ReplyDelete
  66. Dpa ang jd pondan ckp pfs pukun paham dah aidil tu

    ReplyDelete
  67. Ak pi ok bye i love u ingat pringsip keimanan oakay bf

    ReplyDelete
  68. Go6gle account twit fb x yh cpt tegasa ak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak suka komed tp it gila2 tman taw flash malu cik shira ok

      Delete
  69. Asignment tauk kt hng ak duit byk

    ReplyDelete
  70. Muet bln 11 aku kelas bulan 10 hg jaga aku

    ReplyDelete
  71. Semayang sat dlm keta tidoq bye miss nuha

    ReplyDelete
  72. Melayu kita belajaq tkmau nk marka tkpakan semua dh taw dh

    ReplyDelete
  73. Ak tk dak resj kna pi kulim hang janji setia ok

    ReplyDelete
  74. Ak ngaku kalah dakwah ogang tk dak kesedaran

    ReplyDelete
  75. Ak zohor ak pi ok jgn lalai lama kita harap kekal ak harap ak tk mahadi

    ReplyDelete
  76. Anak jantan mai mintak maaf kt aku

    ReplyDelete
  77. Sampai hati dia taw nk bg ak beik tp kata pedih k. Aku

    ReplyDelete
  78. Dia pun tkt ak kata mahadi biaq ja

    ReplyDelete
  79. Ubat ak lg siksa hang kna mai kt aku

    ReplyDelete
  80. Ak kata ak tawaq hati ngan ict kecian mak ja

    ReplyDelete
  81. Dia ak mesej dpd pg td ak mesej ptg td

    ReplyDelete
  82. Dia kaja kt mak ak ak mesj dpd pg tadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas zohor ak pi pastu dia sah dpa jahat

      Delete
  83. Pasai dani nizam call mak ak

    Helmi kata beik dok dlm kubuq

    ReplyDelete
  84. Yg hng call detu buat apa kita dua hagu

    ReplyDelete
  85. Ak dok gumah lyn hng ja tkyah wayang2

    ReplyDelete
  86. Hng pun extend sng hati tgk beguk meluat

    ReplyDelete
  87. Hang pun tk ngaku ict ak tk suka kolej nk temuntah beik pentadbiran disiplin

    ReplyDelete
  88. Kelas englih ak sogang tk kata apa pun nk duit

    ReplyDelete
  89. Ëikri n x masuk kelas exam ambik nk duit

    ReplyDelete
  90. Ak biasa ja campuq dpa mcm budak2 kan

    ReplyDelete
  91. Ak kawin ngan hang sng ok tng asaq ak bkn mcm dpa tk semayani tunang

    ReplyDelete
  92. Balik ahad ni ak rindu isnin tk buka library dpa tkyah menyemak pandangan ja

    ReplyDelete
  93. Ak imam mahdi ok biaq ak jwb dgn Allah kalau ak syirik

    ReplyDelete
  94. ong chun yip kata aku suka pikiaq yng bukan2

    ReplyDelete
  95. hermm .. aku windu teramat sangat neyh ~ windu at sapew ya ??? huhuhuuu .. ma0 taw ka ta ma0 taw ka aku tetap ma0 gtw jugak ! ! hehe ~ saya sebenaq nya...bla bla bla bla....hahaha !! ekceli, aku windu at sesapew ja yank windu aku...bak kate pepatah, bile orang rindu kiter, kiter pown sedang merindui orang tuu jugak...huhuhu ~

    ReplyDelete
  96. Aku dok pikiaq sangat geng 2 alam tksah

    ReplyDelete
  97. Twitter pakai pc @ laptop foursquare pakai android

    ReplyDelete
  98. Selamat pagi tuan puteri
    Aku sahurg dh

    ReplyDelete