-wif l0vely-

na kater hepi tuu...emm op kors la..aku hepi cangat-cangat taw..^_^.. at least, terubat gak windu aku ney..hehex.. aku bersyukur kepada Allah swt c0z mua berjalan ngan lancar.. hepi sangat dapat luang an masa bersama even kejap jer.. so, maw teng0k ark sdikit drpd pict yank sempat aku amek pada ari2 tersebut...hehe... jum2, usha meh.. ;)


  
haha..aku jerk !

aeh, pict aku ja? mane pict laen ? 0.o isk ! jap yaw ! hahax !!


muachx!! sayank kam0 !!

adek b0ngsu kesayangan ku..;)

sempat ag adik p0sing uwh..hahax!!

sajew sy0k posing ngn speck..;p

suke pict umi yank ney, ehem..m0tifnyer, pandai aku snap pict ney..hahaha!!

testing cket...ader bakat ark?? heee~
kal0 da nampak menan, abeh r...tu laa pemangsa menan..haha..

umi nampak r0ck ka penat uwh?? hehe~ ;)

aeh ! seksi ckwt ayah aku..tibai ja..hahax !

jum. jalan-jalan jap...heee~s0nok aeh adek aku ney..

cam ngah rempit lak..hahaha..!!

at taman jerk...amik angin diwaktu petang..hehe..~

tu dye...maw taw dapat kaw.luas, lari dik jgn ta lari...jum berkejaran..haha..

urm...s0, how?? tu laa antara pict-aku wif my lovely family time family aku mai penang last weekend.. ekceli, aku hepi sangat2 dapat luang an masa wif my lovely family..maklumlah, da 2bulan aku ta balek kelantan... btw, windu gak na balk kelantan...windu na hirup udara di negri kelahiran aku uwh...

insya'Allah law sempat, aku ingat na try gak r balek lam bulan april ney bef0re final exam..hehe... erm, w0key laa, aku rase cuk0p laa untuk kali ney.,,,.maw tit0w suda, mant0p yank amat dah ney...hee~

salam daripada nuha fashshalna mohd asri

225 comments:

  1. Pulun bd dp mcm tų



    bpak aku didik aku mcm askar

    ReplyDelete
  2. muachx!! sayank kam0 !!

    Yg gambaq tkyah:'( ok

    ReplyDelete
  3. Eminem mockingbird dpa nganga kita bahagia dua okay bee

    ReplyDelete
  4. Sofa sama lebih kurang koyak dah time arwah kecing :'( buang tepi hutang
    Mcm budak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terharu bab ni tkpa kelak bahagia ak usik šarahdina

      Delete
    2. Ang tanya sapa pun couple laki ja tkpa sayang hang sha

      Delete
  5. Asraf ada dp dia muachx!! sayank kam0 ! Ada gaya budak tu adik

    ReplyDelete
  6. Ni mcm nenek moyang jodohkan nanti gitaw susur galur aku lipeh

    ReplyDelete
  7. Mirul tk penah couple kata sedap ak gastrik tkpa hang lama sunyi :-)

    ReplyDelete
  8. Biaq pi aku kacau sha nk share ak kata ak trauma bab cinta

    ReplyDelete
  9. La helmi mula helmi tamat sudah ak ydp ok tk larat cinta ngantuk. Bye xsh fb okay bee

    ReplyDelete
  10. Bgn dah puas tiidoq sakit pegt puan ramah beik ok ja helmi tlg settle n

    ReplyDelete
  11. Minta maaf syafiq lena style syaf4q tpksa ok sat tkt sikit adik hamzi kali ni telinga kanan nabil ada

    ReplyDelete
  12. Nabil mcm soh manusia taubat mcm tu ak panik adik laki mai. Ketuk pintu tkmau ambik ubat ak tawbat ok mak jgn bg risau

    ReplyDelete
  13. Hang shahul hamid u tube fb log out mmg menakutkan ok

    ReplyDelete
  14. Nabik cangkung paksa ogang taubat sorry siap2 adik laki mai ketuk pintu ak tejaga

    ReplyDelete
  15. Berat mata mmbaca
    Ak ringan nnti timbang ok
    ALLUHUMMA BISMIKAAHYA WAAMUT
    Sorry k silap bacaan k bee<3a

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta maaf sblm tidoq r

      Kim slm mak ayah awak adik2.

      Delete
  16. Azan dah mak ak ok dia pnt semua dia

    ReplyDelete
  17. Salam syafiq ni nk jumpa st kat kolej ok Tksah adik masak sampai kna minyak

    ReplyDelete
  18. Mana ak pandang siha hang ja aku tatap

    ReplyDelete
  19. Muka sama kat keta jomlah tunang l telinga kuali

    ReplyDelete
  20. Fitnah nanti kira tunang sudahlah aku antaq mak bsn kasaq penang kia pakwe mkn oat kwn kata-with vitamin aku rindu

    ReplyDelete
  21. Peluk pi aku #islamicthingking cc buang

    ReplyDelete
  22. Aku sie jgk bwk keta mcm kongsi tanya pompuan

    ReplyDelete
  23. Kepit pi dpan expo 24 Jam aku masjid

    ReplyDelete
  24. Tkkan ada ła politica semua semayang pegang

    ReplyDelete
  25. Kepit dpn pin breakfast skali dua ja tiap2 pagi dpa nk aku ja high-tech

    ReplyDelete
  26. Assingment sepakat ngn li multimedia dgn hg dpa lepaih dah flash

    ReplyDelete
  27. Mintak maaf aku mcm manis tapi genting tksah camerön besa okaykan

    ReplyDelete
  28. Hang beik playboy ak buanp ak tadi pakai headset drive geram dpa

    ReplyDelete
  29. Replies
    1. Hg pi uitm ak penang usm sem 2 puan ramah tkmau pandang

      Delete
  30. Pi kl hospital bomoh siam kalah tidoq hotel pudu dgn arwah gelugoq hati busuk 2 ak tram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kampung pecah byk ak sebut lain taw taubat


      Pnah pi lipeh?
      Xsah saka

      Delete
  31. Hollywater ak minum aiq india kristian mmg byk gereja ok best cun 5k

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunuh hantu pfs teguk digi mak digi pkngah digi yg pakai tye tk paling bgus nilai stgh juta

      Delete
  32. Pegit la nk happy dpa dajei mata kiri mata kanan pija

    ReplyDelete
  33. Siam melambung shahulhamid teloq kumbaq

    ReplyDelete
  34. Aku tkt kerusi lama ak pun megah arwah kencing hg la call nabil

    ReplyDelete
  35. Helmi tgk goyang kpala goyang ak jgn lalai teman

    ReplyDelete
  36. ku hagap kiamat cept tapì hngpa lalai fb

    ReplyDelete
  37. Ak warning bkn nikah fisabillilah tksah jiran tk masuk pn islam kami melayu pak itam grad bila ada diploma?
    29

    ReplyDelete
  38. Jgn lalai tlg hang jd pondan ckp ak sumpah time magrib tu tkmai

    ReplyDelete
  39. Mlm fesi ak sndaq pintu dm tkeluaq shah kejam

    ReplyDelete
  40. Ak twitter dgn abg shah direct messaging

    ReplyDelete
  41. Euro jgn kata ak tilik nasib plk

    ReplyDelete
  42. Sampai mati england malaysia ak kna captain solat

    ReplyDelete
  43. Beik keja mlm i am mental ini dowfy bwh tulih

    ReplyDelete
  44. Hang nk tlg tapi hng cinta ak cinta hng tp ak malu ngan hng

    ReplyDelete
  45. Tu dpa ok daniel magah ak sedìh

    ReplyDelete
  46. Kalau boleh ak belah ja sayang mak

    ReplyDelete
  47. Ang lebih suka mcm ni dpd ngadap beguk2

    ReplyDelete
  48. Tu la ak tk tw berdikari ckp pandai

    ReplyDelete
  49. Jaga ak taw ok tidoq sat<3cintalah

    ReplyDelete
  50. Mimpi tkt sgt ada lebah ak ngan adik tkt nk buang

    ReplyDelete
  51. Hang rasa bole belajaq boleh kita top couple ict

    ReplyDelete
  52. Ak gila babi ad ambik gambaq sama style

    ReplyDelete
  53. Dulu hng mcm pulun sebijik saya single kita jumpa dia

    ReplyDelete
  54. Ak malas tk gitaw status ak gitaw muni tman mak dla sakit nk cari calon aku tua dh dgaq ckp ahmad anak dua

    ReplyDelete
  55. Ada teman pompuan byk nadia hanim pompuan beik laki penumbuk

    ReplyDelete
  56. Ada nab magah ak ambik crayon mcm2 cuti smbang ngan arif adnan guna keyboard byk

    ReplyDelete
  57. Ang dok tgk aku dok gaduh ngan wany blur lepaih maarop gila2 chipmunk

    Hg menawan ak semayang ak tua tkdak apa

    ReplyDelete
  58. Bkn hng menawan hati hng kata dok kcau pompuan saja

    ReplyDelete
  59. Mak semua ada semua ak kacau fb ema mira soya kata ak muda pulun leik kna katok ngan awek ak playboy.

    ReplyDelete
  60. Minta maaf sarahdina hng off hp

    Zana kwn

    ReplyDelete
  61. Fb lma tu ak buang mcm bpk ayam member fress ikt ckp dpa

    ReplyDelete
  62. Ak kebai dah ni geng nabilridzal


    Dia tkdak geng

    ReplyDelete
  63. Pandai cover mcm budak bendoi tikus hang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak nk semayang sat Doa tkyah bkn ak baca pun

      Delete
  64. It rapat aconunting pompuan jeles la dpa

    ReplyDelete
  65. Buka fb ak tk tahan nk fb

    Fb setan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Twitter shah ja


      Jom semayang dia magah

      Delete
  66. Ak tk taw dia ydp sayang aku tk ambik tau nampak plg cun hg siha

    siha mcm adik

    ReplyDelete
  67. Aku tk suka awek2 mau duit marka marka ka ka



    aku nk cagi calon tk laghat

    ada begebut jatuh kpala dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam muda moto sipi begebut nk tgk hazama aku pena

      Delete
  68. Dpa jantan tk guna tu hg pggil bpk hg hng ketegaq

    ReplyDelete
  69. Puan ramah ak ampun tu pkcik bongsu ngan mak lang nab nama dia taman kenari

    ReplyDelete
  70. Biaq salmah maruku taman kenari adik ipaq cikgu sabariah bp titi teghaih cikgu ak

    ReplyDelete
  71. Fress mangkuk ayun mak ak dndam gila x dndam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mat tukaq celcom ngan bng dia ak cita gaya 2006 tk malu bertuala kilang stor

      Delete
  72. Ak tersepit diantara cinta & keadilan



    Gila bercakap

    ReplyDelete
  73. Twitter protected naim hng magah x sah it semua beik

    ReplyDelete
  74. Dp ak cun la okay bee goodnite assalamualaikum maaf = semua umat adam

    ReplyDelete
  75. Sama kerusi meja arwah kencing mcm budak budak mana pun tk maì jenguk

    ReplyDelete
  76. Bodo kampung tgn lembik elok ja pi suap lemanp tu wad tkpa òk time aniversarì 20 12 2006 kmì jgk elok ja

    ReplyDelete
  77. Sarahdina dgaq ak matlamat nk ngorat hng hanp gedik ok

    ReplyDelete
  78. Replies
    1. Aku pi aku sepak yg buli aku. Hgpa saksi

      Delete
  79. Aku cita kt hg punya pasai nbil tkpa dia off aku kata ak nk dok ngan sha ja selasal aku mai hp aku bg kt mak tkpakan aku mai ngn mak

    ReplyDelete
  80. Sim card aku bunag x guna nabilridzal

    ReplyDelete
  81. Blog best nk teruskan blog gambaq pc ok solat

    ReplyDelete
  82. Dh,la... mak sihat



    Dagah rendah mak ak hujan lbt penang

    ReplyDelete
  83. Salib masjid daerah kristian pfs presure
    Skg pondok upeh kale ungu kt citu presure ex buli gemuk ---> cina nama bpk bdak han liang jahat gereja gumah masuk pencuri cd cujei mizal ada kulim jarum

    ReplyDelete
  84. Tok bomoh mau duit tnjuk sejuta mcm tu saka taik ok

    ReplyDelete
  85. Pulun paham awek2 mau duit hng. Nk jaga ak duit jga

    ReplyDelete
  86. Dia kata kt ak bodo sudah mat kata nk berjaya ek awek2 mau duit tukaq mau pinjam 50

    Jth moto eksiden usng teloq mat kata

    ReplyDelete
  87. Mmg knangan lama ak sms kata mcm babi ak tnduk saka lg kuat terangkat tgn2

    ReplyDelete
  88. Zaman remaja dpa x remaja la bdk ok omen gong duit mak ak

    Tuang kl drif kantoi mk lng paksa tuisyen mcm tu pnh isap merdeka ak tidoq

    ReplyDelete
  89. Ak prudendiat takaful x sah ok ak tk magah mak jgn ak ludah paham

    ReplyDelete
  90. Twitter mat salleh melayu ak blocked dlm 27

    Pfs background

    ReplyDelete
  91. Dah ok ak syafiq (mahadì cuma panggilan)

    ReplyDelete
  92. You tube dia sbt almahdi bangsa dia sendiri kemudian dunia

    ReplyDelete
  93. Bangsa pun mcm bangsat lupakan dpa ak nk joging

    ReplyDelete
  94. Ak baru sembuh lepas jmpa puan ramah

    ReplyDelete
  95. Nab pun peli akuu maafkan kamu ingat laguka

    ReplyDelete
  96. Sudah la dah hang cinta kt ak tkpj ak lelaki bkn pengecut mcm depa tadi jumpa bpk toriq ok ja

    ReplyDelete
  97. Raub tau bentong ak benci tk tepon pun

    ReplyDelete
  98. Yg jaga yg rumah tkdak saka mesej la jgk mak ak padahai bpk ak beik ngan bentong raub

    ReplyDelete
  99. Replies
    1. Tkmai mai jgk pun toriq ka adik toriq ka masa strok

      Delete
  100. Ak tk paksa cinta ak ang whats app love

    ReplyDelete
  101. Ak ngan hang lama dah tkmau ungkit ok

    ReplyDelete
  102. Wall to wall dinding yahudi nk runtuh umat islam

    ReplyDelete
  103. Ak pi masjid kecian mak ak dagah rendah

    ReplyDelete
  104. Ak online byk sgt muni puan ramah kata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak cinta cinta mati 19 pikiaq nk kawin dh

      Delete
  105. Ok ja mimpi biasa nk kiamat dah dunia dah tua dh

    ReplyDelete