kesabaran ??


ASSALAMUALAIKUM W.B.T


ari ni aku masih di kB . huhu~ malam ni aku bertolak balek penang .. yerla, es0p an da adew cluz . huhu~ aku balek kB pada khamis malam ngan bus jerp . aku balek ney p0wn sebenarnyer coz na uruskan agreement ptptn . di samping t0uw, buley la bersahur n berbuka puasa bersama family aku .. hmm, ari ney da mas0k seminggu umat Islam berpuasa di bulan ramadhan ney . alhamdulillah~



ERM , actually .. adew cket masalah yank da berlaku . eeee , tension !! what should i do ?? my fault jugak sebenarnyer . kang skrunk ta pasal-pasal kena handle sendiri . mataii laa aku begini .. huhuk .. =.= ..
tapi t0uw la, sapew suh ta ciap kan awal-awal . kang free-free kena marah ngan ayah .. same like i said, nothing makes me happy , a trouble come and come, one by one .. apa tak nyer, satu masalah ta ter handle lagi , mai plak masalah laen . stress nyer aku~!! memang la, k0rang suh aku sabar . yup, aku sabar . sabar n tew0s bersabar . selagi tahap kesabaran aku masih buley dikawal ..hmm , tapi kenapa ta buley paham aku ?? huhuk !!




seriously, skrunk ni aku amat memerlukan semangat n sokongan .
kesabaran amat diperlukan di sini .. hoh0~~ urm .
btw, i need you~ :'(




oke laa , sampai sini luh yawr nt0k kali ney .. doakan aku dapat settle kan pr0b.aku ..
wassalam~




Nuha Fashshalna binti Mohd Asri


281 comments:

  1. seriously, skrunk ni aku amat memerlukan semangat n sokongan . kesabaran amat diperlukan di sini .. hoh0~~ urm .

    ReplyDelete
  2. oke laa , sampai sini luh yawr nt0k kali ney .. doakan aku dapat settle kan pr0b.aku .. wassalam~

    ReplyDelete
  3. Online ja jimat duit mak ayah mu

    ReplyDelete
  4. Ak perlukan hang ok esk on hp malu sini



    Saka gangguan

    ReplyDelete
  5. Telinga bengang bkn kot

    Please esok pg

    ReplyDelete
  6. Aku tksuka menyusahkan orang masalah telinga dari kecik

    yg kmpung tkpasti mlm smlm gngu tindih telinga

    taubat keluarge kite byk

    tk heran sgt niggal tk dtng

    ReplyDelete
  7. sini ja okaykan aku mesej sini terbaik

    ReplyDelete
  8. Aku rasa hang yang tak sabq sha oakey ja

    ReplyDelete
  9. Love u ok don<3 worry jgn birIthday aku apri fool

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cintalah sampai jd mcm ni tu la ok takpalah bdak di surga okay :-* ok

      Delete
  10. Dgn shahwat sini orang tgk tkt fitnah

    ReplyDelete
  11. Siang sudah ok ak penat ok cinta sangat kita<3

    ReplyDelete
  12. Tk sabaq jumpa hang ok miss u jaga diri okaybee

    ReplyDelete
  13. Ak nk bertapa sat rumah mcm rasullullah gua hiraq masjid dkt ja

    ReplyDelete
  14. Family ak pun ak tk terjaga mcm tu dh pi dik laki penat keja

    ReplyDelete
  15. Bateri merah tksah paksa diri ok love hng ja ngn family ok bye kwn tksah

    ReplyDelete
  16. Ak dok kecian kt orang kita merana cinta ok

    ReplyDelete
  17. Gumah tk tejaga silap byak bkn bercinta bergaul dgn orang yg salah

    ReplyDelete
  18. Assignment sorang takpa jgn dkt sgt okay

    ReplyDelete
  19. Maksud aku kepit paham mak aku mulia

    ReplyDelete
  20. Gambaq post ja sini group mcm apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngaku pi darjat ak tinggi tk eksen pakai kancil sama ja

      Delete
    2. Manusia tanah yg beza amal ibadat ja ak pi jgk megayau kwn hang keacuali mira

      Delete
    3. Ang sultan pun malaih kna saman kirim salam toktguru nik aziz mai ak ganti

      Delete
    4. Wakil rakyat calon bebas nanti insyaallah

      Delete
    5. Ok support aku maksud sokong parti bebas aku

      Delete
    6. corfirm islam bukan ideologi pas or bn






      Islamicthingking

      Delete
    7. Mcm ni okay





      Fiddunya wal akhira rumah kata pi kubur kata mai

      Delete
    8. Td naim naim chop dia sng sna aku siksa tk puiah hati dgn hng

      Delete
    9. Mak aku kl cintalah tapi cinta itu buta

      Delete
    10. Hgpa ada hati mai jenguk aku sudahlah ydp

      Delete
  21. Tadik kemas islah seri melati nanti sat badak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau hg ditempat aku tidoq ja dulu ok

      Delete
    2. Xleh tidoq aku sayang hang okay bee

      Delete
  22. seriously, skrunk ni aku amat memerlukan semangat n sokongan . kesabaran amat diperlukan di sini .. hoh0~~ urm . btw, i need you~ :'(

    ReplyDelete
  23. Ayat quran hilang becana alam hakisan

    ReplyDelete
  24. Mohamad syafiq bin badaruddin bin mat bin zakaria > dato' linggi umat Muhammad bin Abdullah

    ReplyDelete
  25. Replies
    1. Jihad ja bb nanti plg cokia kata kwn shawal

      Delete
    2. Din jumaat nk tlng x mau sudah

      Delete
  26. Mak kena jaga begat aku dah puaih sms otj

    ReplyDelete
  27. Mu nate beguk dmm nih ok bye tkmau sayang menyusahkan

    ReplyDelete
  28. Aku pakai ogang dlm mcm tu dah makn

    ReplyDelete
  29. Lg satu ok cekiq makan meluat yg lama

    ReplyDelete
  30. Tkyah taw aku tk larat cari cinta sejati

    ReplyDelete
  31. Fesi niat tk iklas mcm tu

    Mpp ak iklas


    Ak nk ngorat hang ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudahlah aku ydp okay bee jumpa berdamai yg nabil aku sayang marley kia

      Delete
  32. Pidoih x guna biaq ok nab come ok

    ReplyDelete
  33. Hang ushar fb aku ak ushar fb hg

    Tk lyak lein

    Esp taw

    ReplyDelete
  34. Yg dok buat jht kiamat jgn cari ak nabil tkpa ok

    ReplyDelete
  35. Dia nk protect aku marley respect ak biaq pi syurga tk ngaku aku kwn

    ReplyDelete
  36. Beik tk solat nk solat sudah you careful org culik

    ReplyDelete
  37. Hellmex aja= aku berdikari fikri tkdak kna mgena anak maheran jiran siti gila bk ok

    ReplyDelete
  38. Ang aku gamai org minat tp pengecut ok lein cembura crew2 sama beik mira muni



    Ok ja

    ReplyDelete
  39. Budak it len malaih ok sama ja uitm ok

    ReplyDelete
  40. Nanti soh dowfy check mahdi tk mahdi sama 100per cen you tube

    ReplyDelete
  41. Replies
    1. kiamat lmbt lg


      Quran ilang hakisan

      Dewa 19

      Delete
  42. ak dari kecik mcm ni agama ja Publish

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebijik once Semua dhani yuna ariel yg terluka keranatkita

      Delete
  43. Pkcik kpala angin dewa


    Cujei taw taubat



    Terengganu bini cikgu tadika

    ReplyDelete
  44. Sha lyn mcm ni tu ak bara tugun dari facebook

    Tkdak keja poke2 ogang lyn nab ja ak dak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saksi muhammad ammar playboy jalanan kerajaan lgt ayah pin dulu siksa
      Trk sgt

      Delete
  45. Ak tk sgp lepaih kt dia


    Ydp cnth tkmau ak

    ReplyDelete
  46. Kalau tk gelak mata layu nk solat

    ReplyDelete
  47. x larat dunia celaka mengantuk hng budak lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hebat la koonon rasa ka


      Juah taw aku tk suka

      Delete
  48. Masak pi budu ok adik aku masak zohor st byk muka tu jgk :-)

    ReplyDelete
  49. Sebulan mcm2 pahit manis ok la hang beik ak pelek tkpa

    ReplyDelete
  50. Gila hng kalau jd ak luah kt emma syaitan ak

    ReplyDelete
  51. Trauma wei mcm tu payah cinta hang sbq ok

    ReplyDelete
  52. Boh gila2 kata kt muni teman mak dia wad operate mcm tu

    ReplyDelete
  53. Yg hang tk knai malaih kelate sehidup.
    Matpulunbadak ok

    ReplyDelete
  54. Staik aku mcm umar al khatab hantam

    ReplyDelete
  55. Malu cun sgt aku trauma gemuk ok bagu ict kuruih

    ReplyDelete
  56. Ikatan bataniah pakai hati mcm pernah lihat =:-)

    ReplyDelete
  57. Ak mcm shin chan trauma ayat lama

    ReplyDelete
  58. Kacak ak ní pdn dgn hang muka sng geput

    ReplyDelete
  59. erasal dari umatku, berkening lebar, berhidung panjang dan mancung. Ia akan memenuhi bumi ini dengan keadilan dan kemakmuran, sebagaimana ia (bumi ini) sebelum itu dipenuhi oleh kezaliman dan kesemena-menaan, dan ia (umur kekhalifahan) berumur tujuh tahun.” (HR. Abu Dawud dan al-Hakim)

    Telah bersabda Rasulullah s.a.w, “Al-Mahdi berasal dari umatku, dari keturunan anak cucuku.” (HR. Abu Dawud, Ibnu Majah, dan al-Hakim)

    Jika diteliti secara tersirat pada maksud Imam Mahdi itu sendiri, ia tersimpan seribu satu rahsia yang disembunyikan oleh Allah dan Rasul-Nya kerana seperti mana kitab Al-quran yang tersimpan seribu satu macam rahsia dan ilmu. Maka, begitu juga pada Imam Mahdi sendiri. Ini adalah kerana Allah hendak memelihara agama-Nya dan hamba-Nya yang taat.

    Sesungguhnya Allah memelihara Agama-Nya dan

    ReplyDelete
  60. Jaga mak sudah ok dpa tkguna beside him

    ReplyDelete
  61. Better than those walking with him gather around 2009 spm sblm tu dok umah

    ReplyDelete
  62. Online sini ja atau youtube tkyah twit fb

    ReplyDelete
  63. Penat fb semua tayihat awal baca skali akhir masuk lmbat buat tguk takpa jatuh cinta

    ReplyDelete
  64. Hang nstp penang kata bada sudah ok

    ReplyDelete
  65. Dpa ada awek tk peduli assignment

    ReplyDelete
  66. Kira tunang tkpakan mahdi la sudah kiamat jgn cari aku

    ReplyDelete
  67. Degree usm sudah p ja ok bye ngntuk

    ReplyDelete
  68. Mekah dua duit haram derma ja 6k

    ReplyDelete
  69. Usaha tkmau tadah ja duit orang kna tipu padan muka sem3 utang

    ReplyDelete
  70. Dekan pi ok raya utang dia byq pass kt hang

    ReplyDelete
  71. Tòp buang sama sini ada standby tu goblogs

    ReplyDelete
  72. Fb twitter ada standby la ogang fitnah us siang

    ReplyDelete
  73. Adik laki ak tk puaih hati sapa soh keja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbngnya keta ak kna hantaq mak tnggjawb begdbt tjatuh telincin ada timei
      Imam muda

      Delete
  74. Siksa tk knai hng pun tu sja fesi tkkan tk ikhkas mcm2 laknatullah

    ReplyDelete
  75. Taw aku no1 jgn la buli mcm tu dulu ada arwah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang pun sakit beitj tukaq sim card

      Delete
    2. Dp malu dgn hang mak bpk dpa tk malu anak mcm tu yg lada tkpa pengalaman f5 mcm apa ja cc semua ayie bpk ak manja sgt lwn

      Delete
    3. Muka ak tk mak jgn ak tndang idung hng dgaq fitnah fb bodo

      Delete
  76. Mengantuk sayang ngantu bye<3@-}--

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk gatai boleh top pc u cantik

      Delete
    2. Aku malaih tk suka kaki masjrd tapi p jgk joli

      Delete
    3. Kalau nk gatai la boleh hp skype kita beik

      Delete
  77. Ìlmu tkmau sudah ckp ok mcm ariel lg mulia pdsitanggang or anwar

    ..

    ReplyDelete
  78. Mona fendi sama dong sna sini masjid robot taw aku LG kuat ambik duit tk halai

    ReplyDelete
  79. Hng aku lama sunyo tkpakan sabaq special separuh pd iman birthday wish mcm2 dpt hg ok tnns mak aku mintak dia gi putih Gigi dpn cinta tidoq dpa gatai ok la cahaya bulan syssssaaaaaaaaafffffffiiikkkkkk hawa ok

    ReplyDelete
  80. Helmi silap ak ogang bp
    Mak ogang gelugoq. Tu paan

    ReplyDelete
  81. Manusia mcm tu lalai kwn ak insaf dah dulu bezita 5 4 solah

    ReplyDelete
  82. 5 p666
    Dulu the omen tuang wayang tokyo driff
    Gong dpa jahat al farabi

    ReplyDelete
  83. Pekenyang buang soya tinggai bpak dia sogang



    dpn mcm2 nk kiamat

    ReplyDelete
  84. Dpa bodo semua aku peghambt hng tksah mai senang naek air Asia ok

    ReplyDelete