mOoD rayA !! ^^

assalamualaikum w.b.t


bukan time shopping taw .. hehe~



puasa punyer puasa , baki tinggal satu hari jer lagi untuk kiter tunaikan kewajipan kiter di bulan ramadhan ney.  walaweyh !! da nak raya . yeyy !! hehee~ so ? k0wank da abez shopping raya ker bel0m ?? hahak ! cayalah ! jalan jem giler aeh . 2 hari lepas , aku g kbmall ngan adik aku , ad0yai~ cket punya ramai manusia . isk3 !! penim d0e wa maw shopping . haha ,.




however , berjaya gak aku mencari kasut raya aku . huhu~ bukan main susah lagi o0oo na cari kasut yank lawa . al-maklumlah , kasut raya kena laa pilih yank lawa . n seperti biasa jugak , bab memiilih ney aku cerewet cket . law ta lawa , jangan arap aku na beli . normal laa tuu kan , law beli yank ta lawa n ta selesa nt0k dipakai , merugikan jerk . dah sah2 ta kan dipakai jua . but0i ark ?? ehee~




tutup sal t0uw , wa na mory2 cket sal diri wa skrunk . hoh0 ,. erk , 
aku ney sebenarnya baru jer sembuh dari sakit . sakit per laa sangat an . sakit kepala jerk . hahak ! tapi agak teruk gak laa . asal aku angkat or tundukkan kepala ni , tew0s jer rasa sakit , berdenyut lak t0uw . aku ta mam ubat p0wn . ta suka lerr . huhu~ alaa , ta makan ubat p0wn da buley sembuh jugak sakit ney haa . ^_^ .




w0key laa ,  m0od raya . hahak !! ketidaksabaran ney maw sambut hari raya . hehee~ insya'Allah law aku adew masa raya nanti , aku update lagi blog ney yawr~!! 



wassalam~


nuha fashshalna mohd asri


225 comments:

  1. Happy sangat hope we together okay malu I

    ReplyDelete
  2. Hang mcm ak jodoh kot bataniah tawkan



    Taw taubat

    ReplyDelete
  3. Otak hang lg matang pd dowfy ada tulih maki boleh report ak dia kata dia nk report

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang pun terdiam terpana terbata


      Aku tgk hang aku terdiam terpaku

      Delete
    2. Percaya padaku what ever tu mau tp sombong budak kecik


      Nah tmpt terindah

      Delete
    3. Ak time tu demam balik masjid pi sekolah pondoh upeh yg dp helmi tk jumpa dia

      Jumpa hang

      Romantis

      Delete
    4. Daniel dok bara ak tarik dia mlm tu saja mlm kerumun ungkit semua nk nangis

      Delete
    5. Hang nk taw cinta ni cinta apa?







      Cinta menyusahkan aku hang ni menyemak pandangan ja gambaq mcm2


      Hang la hantaq en haris

      Delete
    6. Puaih dah luah la nk tidoq luku kpala :-*cikit ok da

      Delete
    7. Aku yg nak mai hang ada adik2 aku la dgq kok tingkap ceramah

      Delete
    8. Bpk hang tk gi ka blk awai demi aku ok ak ngaji

      Delete
  4. Kolah frees surau









    Tanya beguk gambaq

    ReplyDelete
  5. Your Google verification code is 943125 tkpa mahadi dua

    ReplyDelete
  6. Aku tak merapu aku mahadi la sumpah demr
    Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cinta dgn hang kwn dgn kapiaq

      Delete
    2. La syafiq !!mtmaptagj




      Geram sangat






      Tu dedah rahsia

      Delete
    3. Meluat tu ja bkn aku


      Tapi aku

      Delete
    4. Lari pi mekah mak tinggai nk buat apa:-)

      Delete
  7. Aku bara aku lupa tadi baru ingat lepaih jumaat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umuq 40 ak mekah ngan hang ok





      Bg pi ja duit tkpa

      Delete
  8. Uztaz robot sie ambik 50 belah buang

    ReplyDelete
  9. Ak taw hang tulus lein tk layak ok sabaq ja tadi baru terpikiaq adli kia semua

    ReplyDelete
  10. Android ja check twitter kecian ak kesunyian bunian teman ak

    ReplyDelete
  11. Rabu aku mai kolej buat mcm jkp okay bee



    Hang takut aku


    Aku marah last dpn hng makan tu

    ReplyDelete
  12. Ak mimpi gila2 pusing


    Allah2 saja aku la





    Miliònair

    ReplyDelete
  13. Jgn ckp pompang tu ak terkilan arwah tkpa dr dulu 40




    Cornfirm mekah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu khidir tk taw nk kata



      Aku manusia biasa ja

      Delete
    2. Gatai lumrah okay be
      I love k


      Ak tkpa hang ka?

      U obat haji

      Delete
  14. Aku sedih tok siak :'( nabi ja taw

    ReplyDelete
  15. Hang :'( nangis sat aku rasa la gelak mcm dajei ak taw

    ReplyDelete
  16. Tadi ak rasa tkpa hang mau x ak mcm budak2 ak tkmintak jdi mahdi

    ReplyDelete
  17. Šyapik nabil syapiq punca hng hang kna ngaku

    ReplyDelete
  18. Ydp tktyah penat hang support ak tkpa anak yatim dah mahdi berlagak tpa mahdi

    ReplyDelete
  19. Goyang kaki ja la tkmau sayang ak pnt la taw ak šapa tawbat ak gila dulu tktat gila šemayang ok la nanti buat biasa

    ReplyDelete
  20. Oghang la jugak tu facebook mam apa punya kusyen kusyuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak cita sat sayang yg gmbaq tu rumah dēļy jgn.lakai aku penim dunia pasti berpijak dibumi yang betoidak bee bohong la aku kata aku takdir macm ni tkt jgk

      Delete
  21. tup sal t0uw , wa na mory2 cket sal diri wa skrunk . hoh0 ,. erk , aku ney sebenarnya baru jer sembuh dari sakit . sakit per laa sangat an . sakit kepala jerk . hahak ! tapi agak teruk gak laa . asal aku angkat or tundukkan kepala ni , tew0s jer rasa sakit , berdenyut lak t0uw . aku ta mam ubat p0wn . ta suka lerr . huhu~ alaa , ta makan ubat p0wn da buley sembuh jugak sakit ney haa . ^_^

    ReplyDelete
  22. Ak trauma la dpa panggil imam mekah pdn muka

    ReplyDelete
  23. Dulu ak lwn buat gila mengaji kuat satu masjid dgaq

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. Nk lwn ka tkyah rehat la abng syafiq

      Delete
    2. Mcm beauty and the beast huduh ak dulu

      Delete
  25. Happily ever after lepas degree ak keja

    ReplyDelete
  26. Hang mcm hamba ja tkpa ka pak tk marah

    ReplyDelete
  27. Mahdi mengarut ok


    Pastu pelan2 phd ok duit haram tu simpan jihad

    ReplyDelete
  28. Ikhlas. Kpa ak nk rehat sat tenang dulu

    ReplyDelete
  29. Taw pandai nanti ok dku suka kt hang

    ReplyDelete
  30. Replies
    1. Kami prihatin

      Tgk mu ok doakan aku sayang:-)

      Delete
  31. Hang tkkan tidor rimas ayin kata nk unfriend blh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iman hang kuat tkpa aku type ja bkn call penang jumpa 19 keatas

      Delete
  32. Aku takut hang anggap ak mulia sgt sama ja kita cinta duakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin duga ak mcm2 ada hikmah

      Delete
    2. Okay bee ingat ok janji aku bye tidoq selamat malam sayang Asalamualaikum ok maaf apaa2

      Delete
    3. Ak segan cita sini nanti jumpa ak cita sikit2

      Delete
    4. Òkay ja hang beik ngan aku aku tkmau jd budak2 dh ok

      Delete
  33. budak genting mai buat apa ?

    Menyemak pandangan. šorry td

    ReplyDelete
  34. Minta maaf kami bincang nanti cta

    ReplyDelete
  35. Bincang budak it study jumaat cc nk promote sorry sayang

    ReplyDelete
  36. Syukur semua ada dah ok<3 tmpat terindah

    ReplyDelete
  37. Semua aku concern aku cinta hang ja

    ReplyDelete
  38. Agen insuran ok ak cintalah terlampau sayang

    ReplyDelete
  39. Dah ada insuran ka?


    Sapa belum ada insurans serius ok aidil

    ReplyDelete
  40. Hang ni mak we tk guna menyusahkan aku perasan betoidak buang duit aku ok ja

    ReplyDelete
  41. Ak pulak pompuan benci benci benci ak kna rasuk mahadi buang 30 buku šmłm kata pedih org kta keluaq ngan sara love fb baru nk dakwah love la fb ok jumaat belajaq tlg din ketinggalan pompuan tkpa semua štatuš

    ReplyDelete
  42. Ak laki pujaan kolej kata kt muni semua korek idung šemua maį kacak mahadį aku ngaku malaih sorok begtk mana lg adįk mu org tgk tk malu gįla glamer

    ReplyDelete
  43. Mak angkat ak puan haniza hang penaya anak angkat dia abiš muka hang reputaši

    ReplyDelete
  44. Hang x dak mak angkat kak ankat hang cik shira tkpa ok

    ReplyDelete
  45. Nantį jumpa senyum sat tk łalu. Tu ak belah


    Gįla byk. Ada ngaku mahadi

    ReplyDelete
  46. Hang blanja ak ok nandos anak yatim semua duit hang tkpakan

    ReplyDelete
  47. Ak bwk šeringgit muka gerai tepį jalan cth ayin che bah ang eksyen ank org kaya ni





    Mahadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang šupport ak tkpa kaya ak ingat nelayan ak dok blakang boš

      Delete
  48. Saya imam mahdi muka kacak dewa greek kalah perangai mcm shin chan hang la małaih tkpakan blanja ak ja crew2 buang

    ReplyDelete
  49. Sekoq pn tk guna masuk geng badak matpulunbadak aidil peterpan mai tumbuk dowfy san dia sapa ak mulia ydp

    ReplyDelete
  50. City real madrid ok



    Malaih mu okay bee love buang ak pukui mirul esok bincng jumaat

    ReplyDelete
  51. hang mcm škg tk guna ak meluat adik toriq ak rešpect ak mai nk blajaq bkn nk menggatai tu ak hambat hang kpala crew ak mahadi

    ReplyDelete
  52. Kata pedih beik bg ceramah masjid riski






    Tklayak

    ReplyDelete
  53. Aku mau yg hot mcm hang dgn agama sikit tu ja okay bee


    Ak tk hot ak cool selulit byk nanti cover sem5

    ReplyDelete
  54. Pidoih kata dia lg tough bdn buncit. Aku tough iman ak kata hatį tough dia kata hati mau cekai nab šįlap pilih patut zuł

    ReplyDelete
  55. Dajei bkn mahadi tkpa murtad pdn muka nabil jaga dia ok ak nk blajaq ok

    ReplyDelete
  56. Sbb dia tk semayang bkn kata kt dia hati ak tk sdp paham

    ReplyDelete
  57. Dia nk ambik sha ambik dah kita terikat la payah bataniah mcm tu

    ReplyDelete
  58. Ak tk merapu buku sebijįk ak nk kawin tk larat ok mampuh ak la

    ReplyDelete
  59. Sblm org ingat aku dajjal ak ngaku ak dajjal kna semua ok asap penah f5

    ReplyDelete
  60. Jersey real madrid man city topi mu kngan lempaq kt marley ok

    ReplyDelete
  61. Tksah la kilat guruh nk kiamat okay bee

    ReplyDelete
  62. Jumaat ak start sudy ak minat macm buat org suka ada yg bara paham

    ReplyDelete
  63. Ak kna pakai topeng pulak mcm dlm fb tadį beli tepi jalan špek aku muka łorong mat kaata betoi

    ReplyDelete
  64. Ak fb hang ak break šat ja ak mai la clash ok

    ReplyDelete
  65. Hang ada adįk syafiq ak sįlap byk out sign out hati cintak<3@-}--


    B-) x elk okay bee >:) lwn sat ok bro

    ReplyDelete
  66. Aku nk knai hang dulu kwn pekena tk guna tk dpt apa pi tadi

    ReplyDelete
  67. Seb beik tadi aku hati aku terbuka luas nabilridzal contoh terbaik aku sayang dia cinta hang ok

    ReplyDelete
  68. Syurga bawah tapak kaki ibu celcom aku waspada sms nanti aku tnya dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih cinta ok dajei mati kna bunuh bkn neraka tmpat dia para shuhada kebetulan shuhada

      Delete
  69. Baca ja selawat ok promise sms tkmau ok

    ReplyDelete
  70. Kena tegas adik laki dah magah pakai keta ogang stokin lempaq

    ReplyDelete
  71. Aku dok rumah sudah mcm tu malaih kalut hai orang mcm tu okay hng dkt ja k

    ReplyDelete
  72. Mcm tu Ya allah ok ak pnt ak dgaq music ok

    ReplyDelete
  73. Aku makin tenang terima kasih sha

    ReplyDelete
  74. Kita sebaya lebih 3 taun gamai2 nanti ok ak busy ja busybody

    ReplyDelete
  75. 4 percaya kpd hari kiamat


    5 qada dan qadar


    Agama pi yg tu ak pandai

    ReplyDelete
  76. Ok ja mcm ni tidoq taw ok i love u ok

    ReplyDelete
  77. Siapa yng hutang mintak tlg jelaskan secepast mngkin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ia akan menghalangkan anda ke syurga

      Delete
    2. Study buku kiamat 2012 okay bee lain jgn jeles

      Delete
    3. La dakwah online ja ok yg lama fb lupakan 6k

      Delete
  78. X lyak lein
    Awai ak kata kt begum tman mak dia sakit nk cari calon



    Wasiat 23 permintaan terakhir

    Ahmad dragon dia hasut

    ReplyDelete
  79. Hutang langsai kelate tu tgk hang raya

    ReplyDelete
  80. Ak nk blajaq mai. Ict



    Hang la 6k target blog hang

    ReplyDelete
  81. Raya 2006 tkmau ungkit tanya kelantan ok aku heran manusia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kolej bg nabilridzal aku malaih din li tgk nk tlg jumaat pg

      Delete
    2. Ketinggalan mcm tu naim nk mai2
      reko sama otk pandai naim

      Delete
    3. Kelantan bn melampau aku bebas. Menteri sana
      islamicthingking

      Delete
  82. Sumpah demi Allah ak tk pnah taw







    Taubat

    ReplyDelete
  83. RM0. Your SMS didn't reach 0174408760

    esok kfc last warning

    ReplyDelete
  84. Din punya psai ok penat petang joging

    ReplyDelete
  85. Ydp pa lebih beik hang tarik diri hang nk jaga mak hang tksah dok pegang aku
    Adik ipaq

    ReplyDelete
  86. Simpani

    Apa hng rasa nk dkt dua bulan sana pk ngh kelang pun tkpa boh ja ok blk mau apa tu pastu strok punca taw ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekoq pun tkdak mai insurangs hg dok kata. Kt latip

      Delete
    2. Día štrok budk tgk pengetua tgk tanya bang shah k

      Delete
  87. Ak kna hnp love kirí penumbuk ok okay

    ReplyDelete
  88. Íct ptt ka kopok leko makí kwn kite terhormat
    Kktm pi šógang dua órg pínjam lg tkybq šksi yg ang jeles

    ReplyDelete
  89. Merapu tók osman bin hj ali
    Wan cheek bin mat noh


    Bpk badaruddin bintí aish ejaan
    Mat saja mcm tu

    ReplyDelete
  90. Replies
    1. Time semayang dak2 jauh maki blk kelan an pendapat tntang ikin

      Delete
  91. Bahagia malaiah dulu ok jmpa taw ak beli laptop ckp bulan

    ReplyDelete