to allz ~ !!




                     Indah Langit Kerana Awan ,
 
                     Indah Laut Kerana Kebiruan ;

 
                     Indah Ramadhan Kerana Kerahmatan ,
 

                     Indah Aidil Fitri Kerana Kemaafan . .

 


~Selamat Hari Raya Aidil Fitri~
 
~Maaf Zahir Batin~


 
kepada semua yank mengenali diri ,
 
 
Nuha Fashshalna binti Mohd Asri




245 comments:

  1. Kau hadir ketika aku lūkā
    aku malu nak nak cakap





    takpa happy

    ReplyDelete
  2. Tuhan tunjuk sapa benar sapa salah:-)

    ReplyDelete
  3. Hang pun aku kecian ak nk tolong padahai cinta

    ReplyDelete
  4. Tuhan tunjuk sapa benar sapa salah:-) mak ak anak murid sheikh muzafar mcm angkasawan la ak superman

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meluat ngan geng aku hang nk meluat2 okay bee shabadakna

      Delete
    2. Pemikiran ak jauh lebih tinggi dpd Tun mahathir

      Delete
    3. Islamic thingking

      Lawak tadi

      Delete
    4. Sng world no1 ak pnt mungkin nanti



      Islamic thingking

      Delete
    5. Fiddunya wal akhirah


      Hang mcm minat topik ni okkan

      Bab iman tkyah serabut lawaking

      Twitter mmg tempat cucuq org


      Fb tmpat berkawan

      Blog aku goblog cikit

      Delete
    6. Ak penat layan hang dpa mcm tu

      Okay hang kna bg komitmen

      Kalau dak tarik diri emma pun boleh

      Emma badak

      Delete
    7. Okay shabadakna nanti teratak jamil biasa aku payah hati manusia dgn roh tk ternteram fress cheeseman hagraves



      Tk taw gantung diri

      Delete
    8. Kampung tkyah nama zup zup zap kl pudu



      Terus dong mona fendi tmpt dush2


      Kita sama



      Łipeh


      Umah bwh


      Dush2



      Ok ckp magrida

      Delete
    9. Tksah mesej ogang ptt meghah jambu tų tkpa ok la

      Delete
    10. Aku frust kt byk orang hng aku cinta sangat

      Delete
    11. Duit abeh byk ngan mirul xyah dh aku sayang hanh ja

      Delete
    12. Hang off tkmau ak mesej byk2 ak mmg mcm tu

      Pulun bd xmau bru kwn

      Delete
    13. X sah dh pi kt dpa ok la tu jgn sedih ok hang kuat jauh mai tu hang layak ok love<3

      Delete
    14. Lebih kurang mcm tu nk luah semua dulu tkkan mai2 ckp okay bee

      Delete
    15. Awat mau kt aku aku beik kacak semuakan aku semayang dah

      Delete
  5. Aku pi kt library rasa tkdapat apa sbb aku elok k

    ReplyDelete
  6. Aku syafiq cinta hang sha yg lein ak pnya pasai

    ReplyDelete
  7. Hang pun cinta aku okay aku curah ja ok twitter

    ReplyDelete
  8. Yang aku. Taw ak tak jahat pun okay dari kecik

    ReplyDelete
  9. Ada jņdoh kita kawin tkdak jodoh sudah ak makan dalam pendam hai mahadi

    ReplyDelete
  10. Dating pi kacak saya ni nanti bukak sem kiamat lambat lagi dulu gila dah beik dah

    ReplyDelete
  11. Penim jgk mak tua tapi perāya ak mahadi nk bunuh ak bunuh tapi ak tak mau femes

    ReplyDelete
  12. Pompuan mana mai ni ak tk pnah ckp dok ushar fb masing okay bee taubat sat šampai subuh

    ReplyDelete
  13. Aku tak murtad pendam tu ja suka la kat hang bkn malu mak ngan mahadi ak punya hal

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2009 islia shafina bini Islah





      Jgn bg malu dia okay bee

      Delete
    2. Anak haram puntya uztaz




      Gdmranpdj

      Delete
    3. Hang gatai ak kata takyah okay cayakan ak mahdi

      Delete
  14. Kawan hang sekoq pun tak guna crew2 ak pun sama okay

    ReplyDelete
  15. leks al-Aqsa.

    Seperti Nabi Isa, Imam Mahdi tidak pernah berkahwin.

    Nk kawing

    ReplyDelete
    Replies
    1. leks al-Aqsa.

      Seperti Nabi Isa, Imam Mahdi tidak pernah berkahwin.


      Muhammad ja taw

      Delete
  16. http://mocha-sha.blogspot.com/2011/08/to-allz.html?showComment=1336765241852&m=1#c3499076577891717603

    Dua okay<3

    ReplyDelete
  17. Tension jgn kcau beguk2 lainp hang okay ka

    ReplyDelete
  18. Pk cik mk cik block fb



    Emma ak tanya benda sapa




    Dia ok

    ReplyDelete
  19. Siap dah pi masjid ak hensem payah tnduk bwh jalan muka mcm piq

    ReplyDelete
  20. Toriq abng danny ak tk leh lupakan bwh kcau tu pelik

    ReplyDelete
  21. Mahadi tk mahadi sembah Allah mcm tu ok

    ReplyDelete
  22. Replies
    1. Adik aku pakai keta semayang jgk masjid

      Delete
    2. Ada wifi sudah lah bkn nk blagak aku paling layak mahdi:-)

      Delete
    3. Member kata buat teguk betoila


      Dulu tgok gila

      Delete
  23. La boring bpk aku tugut sama mak lwn sorang kampung sorang bandaq dato' keramat kt munsyi hantam lupa

    ReplyDelete
  24. Area dobigat k5 ok hang nk dgaq cita ilmu sat nanti2 ok sat aku malu bab ni hang sapa?

    ReplyDelete
  25. Kìsah aku menarik ok sat tok man haji ali femes osman mak aku

    Haji ali kwn byk bini yg tkmau tinggai hang cinta aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terlampau masyhur tu aku la mcm tu okay ja 1 malaysia


      Mak gemuk dulu seri mutiara

      Delete
    2. Magrib dah maafkanlah kerna aku cinta kau dan dia ibuku
      #ex

      Delete
  26. Allahamdulillah tadi luahkan kt puan haniza ok

    ReplyDelete
  27. Dah set puan haniza belajaq siap2 sem 5

    ReplyDelete
  28. Hang nk mai2 ok kolej sini bahaya ak mahadi

    ReplyDelete
  29. Mcm tadi cik shira puan teman iblis

    ReplyDelete
  30. Hang ada mak bpk ak nk minta tlg orng payah

    ReplyDelete
  31. Ak cpt terasa taw ak ikhlas semua

    ReplyDelete
  32. Zohor esk baru pi janji nk study kalau free ok

    ReplyDelete
  33. Dpa2 tk larat bertengkaq ak pi ja study nk keja buat apa mirul

    ReplyDelete
  34. Ikut ogang bodo jd bodo hng lein kali dgaq ckp

    ReplyDelete
  35. Taw hang berdikari konon ak tunggui ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Better on hp siang mlm tkyah kalau bpk tk bg

      Delete
    2. Azan ni tk mau dgaq ckp tkyah ak siksa

      Delete
  36. Sikksa aku hang seronok betoidak ok maaf segan sini fb tkpa lg

    ReplyDelete
  37. Loose control tiba2 ja mai hng dpa la mahadi

    ReplyDelete
  38. Maruah ak mana ?
    Elok pi penang cpt elok2 dulu ak pnt.

    ReplyDelete
  39. Sini last ok fb or hp ok bye I love you penat aku bye Assalamualaikum maaf ok kirim slm mak ayah ok bee<3

    ReplyDelete
  40. Replies
    1. Ak nanti sms org lein on hp siang malu ak taw

      Delete
  41. Pg esok aku off hp bye assalamualaikum

    ReplyDelete
  42. AMARAN KERAS: sila berhenti sms saya skrg, jika tidak suami saya terpaksa pergi berjumpa dgn mak awak di mrsm pagi ni. Suami saya kenal beberapa org cikgu kt mrsm tu.

    ReplyDelete
  43. Insuran kwn mulut tkdk insuran



    AMARAN KERAS: sila berhenti sms saya skrg, jika tidak suami saya terpaksa pergi berjumpa dgn mak awak di mrsm pagi ni. Suami saya kenal beberapa org cikgu kt mrsm tu.

    ReplyDelete
  44. Sampai kiamat aku tk kawin mcm ni ja

    ReplyDelete
  45. On hp aku paham bahasa melayu okay mmg nk online

    ReplyDelete
  46. Aku sumpah bkn demi Allah

    Waris jari hantu taik lalat ada

    ReplyDelete
  47. Yg tukaq celcom bkn mat kwn aku nabilridzal

    mat nk study

    ReplyDelete
  48. Perlindungan serta simpanan fress school


    dpd huruf suguh meintion

    ReplyDelete
  49. 017-485-4849 aidil peterpan wajah

    ReplyDelete
  50. Nak buat insurans sambil simpanan prudential boleh

    ReplyDelete
  51. 012-576-0734 asraf maroon5 ok bisnes

    ReplyDelete
  52. Cyber cafe @ pulau betong ask fik ali library

    ReplyDelete
  53. Yang sombong malaih gelak2


    Hati betoidak sayang

    ReplyDelete
  54. Aku magah lepaih kat ogang tikam no pegangai lama ok pk cik mk cik sudh

    ReplyDelete
  55. Hang kecian jgk nk kwn luah on bb ak tk mai

    ReplyDelete
  56. Fb tk janji bila2 aku mai

    Delete no hng

    ReplyDelete
  57. Tanya puan haniza malaih aku ngan hang nyusah ada

    ReplyDelete
  58. Bara budak it jgn kacau muni begum cikgu ła naim aku tndg l

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg tulih aku tndg hng aku tndg kwn aku tndg

      Delete
  59. Bukti dlm hp paham prinsip keutaman

    ReplyDelete
  60. Malaih maki mulut sudah dulu revenge

    ReplyDelete
  61. Komen bwh soh blajaq vb ok

    Naim bara la tkmai present melingkup ada coding

    ReplyDelete
  62. Replies
    1. Pnt2 asap2 ungkit kita dua wayang avengers puan haniza ada

      Delete
    2. Sarahdina padan muka library ngn zana gamai kak leyaarna muni

      paling cun kak ira dunia

      Delete
  63. Aku mein sini tkpakan ok mcm tu libat semua aku tk gila satu dunia nanti gila suka ungkit jga aku reko ngn emma satu sekolah kot ła buat tk nampak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oshin dia bara tu kna tinggai dia pysco tgk dp twitter

      Delete
    2. Maarop kamu yg dipysco triple treat ngan ayin nizam plk

      Delete
    3. Semayang dhua ok tkkan qb ja




      saya ikhlas Salam pantai timur nanti pi lipeh

      Delete
  64. Hang kna ma4 penang ok 19 keatas tksah lindung

    ReplyDelete
  65. 11 ak pi ngan asraf cekiq darah hang ni

    ReplyDelete
  66. Library hng nk call çall taw ak pnt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pi sat ngan asraf nanti 11 sampai 12
      Kia sapa tkmai or call hang tkpa okay bee

      Delete
    2. Sette hutang st ok ak punya pasai

      Delete
    3. Top buang 6kay bëe nk mampuih ak la

      Delete
    4. Ak tanya tinggai hng tkpa lama mesej

      Delete
  67. Replies
    1. Dah buat agreement ngan nabil sehidup semati

      Delete
    2. ugut nanti belakang naim off
      Jeles

      Delete
    3. Solat nk join tkpa sat okay bee

      Delete
    4. Kiamat tk akan berlagu selagi orang yg menyeadut nama Allah

      Delete
  68. Cekiq sat teman taw








    Jalan luqus gita gutawa

    ReplyDelete
  69. Sini tkpa gelugoq




    Hang la punca sat tk taw nk kata jaga adik hang

    ReplyDelete
  70. Hang ikut aku paham bkn aku ikut hang hang ada adik sha

    ReplyDelete
  71. Peraturan keutamaan 1 Allah 2 rasul& taw


    Mak syurga nabil tk taw

    ReplyDelete
  72. Dia cornfirm syurga 4 stop nk bg kutba





    Rizki














    Mak pi sorang
    h k

    ReplyDelete
  73. Mira ja danny okay









    Melingkup buang

    ReplyDelete
  74. Adik ak telempaq hgpa punya pasai

    ReplyDelete