coretan ntah pape...ehe..^_^

AsSaLamuaLaikuM w.B.t
cane lak na stat kali ney ep..ehe..emm, ekceli aku ngah tension ngan sorang ney..aku ta shuke a orang camtu.. dah aku kater jangan ganggu aku.. ta kan ta reti bahasa kowd...adoii~ aku da explain yank aku
 tamo bekenalan ngan dye...tapi dup kacau aku lagi...lam satu ari tuu, lam 5-6 kali gak a dye call aku... tapi, memang aku ta layan laa..ganggu ketenteraman aku jerk..tade masa aku na jawab call dye..ntah dye amek kat anew ta taw nom.aku uwh..isk..,ow,yep..dah beberapa ari dye ta contact aku paz aku gtw yank aku tamo kenal dye..tapi...semalam..dye call lagi..call n call..tension lorh aku...saba jewla..hurmm..n ari ney,.aku ase tenang ckit sebab dye tade call or text aku pown.. :) aku arap, dye da ta kaco idup aku...dah laa aku ta kenal...huuuh.... owkey, dah!! sampai cni luh sal dye neyh...

ahaa..skunk, ader satu kesah lagi aku na tules ney...ntah la, agak-agak masuk akal ker ta story aku ney..aku sendiri pown ta taw...huhuhu~ erm, pe pown ney memang kesah benar laa.. :)
 patut ker laki yank aku baru kenal ta sampai sehari mintak aku jadi gf dye..?? haha..terkejut aku..setakat dye add aku, aku app.tuu pekare biase laa kan..ta taw lak sampai jadi camney...ciap bagi nom.fon lagi kat aku..n dye kate,"kiter couple ek".. aku lam kadaan blurr ta taw pape...O.o.. arap kan muka dye, boleyh tahan laa..pe pown...apew lagi...aku ta layan gak a... tamo larh aku...even diri aku ney da lamew single n adew gak kadang-kadang tuu terase na couple..ta nak laa yank camtu..maksud aku, yank baru kenal.. hati budi un ta taw cane...aku taw dye un single gak skunk ney, maybe dye rase lonely laa kowdd..,apew kan daya...ta dapat aku na bantu...aku bukan na jadi sorang yank sombong., tapi aku tamo bagi harapan kat dye..sebab aku taw aku na laki yank cam manew,..

coretan ntah pape...tapi bermakna kowt...

193 comments:

  1. Saka mcm mana taik telinga nanti

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. You have 2 missed calls
      (2) +60179022338 since 02:15pm 09.05.12

      Mesej ak la tkdak krdt nanti aku reply

      Delete
    2. 6k ckp mesej ja apa masalah hang sha

      Delete
    3. Masalah ak boring dok rumah tp suka kt hang

      Delete
    4. Ak tension cikit dah cita dah

      Delete
    5. Ak tk kcau hng tkpa okay kecoh dh

      Delete
    6. Better on hp binatang apa telinga kiri nk tidoq tampaq

      Delete
    7. Start arwah ninggal tapi masalah telinga dari kecik tapi gangguan

      Delete
    8. Sampai rasa kepala gegaq tkpa

      Delete
    9. Mlm tadi rasa telinga tindih slalu jgk time nk tidoq boleh settle tu solat

      Delete
  3. Mandi telinga masuk aiq kurafat syaitan saka sayang semua syafiq pennyayang shafiq shariff sama sayang ok

    ReplyDelete
  4. Percaya pada merah jambu bng mirul ak hormat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia x smayang sem 1 ak yuki ja awat gapat ngan bdak pomPuan mentor x ngam

      Delete
  5. Google plus blog stop mungkin nanti

    ReplyDelete
  6. Ak tak taw dia ydp shah rukh khan tu start mlm surau

    ReplyDelete
  7. http://samsunggalaxy-ace.blogspot.com/search/label/ACTION?m=1
    Melngkuk buang helmi

    ReplyDelete
  8. Opick kesaksian diri arwah kampung dodoi hasyim yahya

    ReplyDelete
  9. Blog Mr. Syafiq] New comment on Benarkah Imam Mahdi al-Masih telah dilahirkan?.

    Inbox

    May 2
    Sapa fb

    ReplyDelete
  10. Root pi kt cina ok dpn ada kilang soo driving

    ReplyDelete
  11. Raihan pesanan buat kita tk sah kelas ngn dpa

    ReplyDelete
  12. Budak sabah ak teman hng mampuī pi la ak lg pandai hang tandai

    ReplyDelete
  13. Dan2 ketuk masjid dia la adik laki ok semayang ngan mak

    ReplyDelete
  14. Hugf hefner
    Tu ak kata cd game byk sha nk ambik2

    ReplyDelete
  15. Matlamat ak nk belajaq

    Princesip thingking 40

    ReplyDelete
  16. 10 blk ok cuti sudah abis bro adik hang tgk dulu

    ReplyDelete
  17. Ak tepi longkang besa masuk fesi

    ReplyDelete
  18. Ubat ni payah ak betoidak otak relaz bdn penat

    ReplyDelete
  19. Shifak pun shifak siam pun tepelanting

    ReplyDelete
  20. Boleh dua ja whatss app no lein malaikat

    ReplyDelete
  21. Adik pompuan ada kwn ak ingat nk kawan ja mana ak nk taw

    ReplyDelete
  22. Mmg aku pemagah jugak ada aku kata aku begebut taw pg2

    dpa tanya pasai apa bang aku kata pasai hgpala

    ReplyDelete
  23. Ok puan ramah pun kata td relax rumah dulu sudah okey bee ak rehat sat

    ReplyDelete
  24. Ok fb yg ni ak pi jgk approved taw. Kita wall to wall

    ReplyDelete
  25. Thera ałias tanya nk pompuan mcm mana?

    Aku kata mcm uztazah pilihan

    ReplyDelete
  26. la i5 kita dua ni femes tkpakan

    ReplyDelete
  27. AKU CINTA KAU DAN DIA MAAK AKU
    ayat awek lama

    ReplyDelete
  28. Sayang aku beli soya tadi
    Ada pendapat tntang solat berjemaah di masjid
    Awat penuh waktu ramadan sat ok penat work up

    ReplyDelete
  29. Bulan posa ogng tk tawnk buat pa tu ibadah
    bulan lein ogng melayu kita asyik makan je tu masjid lengang

    ReplyDelete
  30. Aku segang jihad kot blogger ja tk nk dh fb

    ReplyDelete
  31. Selamat bersahur budak comey

    ReplyDelete
  32. Aku makan bebola ayam mak balut ngan popia semayang rumah sudah ngantuk
    Memperbaharui niat tadi semayang witir

    ReplyDelete
  33. Baru lepaih solat subuh aku mimpi hng mati
    aku sayang hng sha

    ReplyDelete
  34. Aku tgk fb hng first time aku suka dh hang lawa aku gemuk

    ReplyDelete
  35. Bagu 8puluh lebih mak aku kata asam pedas ogang lipeh pnggil gulai masam ka ok magrib makan ngan tempe nasi x sentuh

    ReplyDelete
  36. Aku tarawikh rumah ok tidoq penat online ok cun girl tido laki mana call kata ADA boyfriend dh ok slmat MLM syafiqbada love nuha fashshalna

    ReplyDelete
  37. Baru lepaih terawikh sogang buat lapan ja cukupla

    ReplyDelete
  38. Ok tidoq maaf salah silap kat semua yang aku dok kata ok kata syafiq mintak maaf ok miss u

    ReplyDelete
  39. Tadi semayang taubat hajat pastu online pc

    Lawak tgk tweet dato' daniel marley

    ReplyDelete
  40. Pagi ni tgk WWE
    esk umah tok

    ReplyDelete
  41. Sayang I love u
    Tu aku tak malu dowfy ngan ikin tkpa

    ReplyDelete
  42. Aku asyik mimpi hang ja sha RINDu serindu rindunya aku pi kolej boleh pg ni tk leh tkpa lepaih raya aku pi

    ReplyDelete
  43. Aku ingin engkau ada disini menemaniku saat sepi menemaniku saat gundah

    berat hidup ini tanpa dirimu ku hanya mencintai kamu ku hanya memiliki kamu

    Reff: aku rindu setengah mati kepadamu sungguh ku ingin kau tahu aku rindu setengah mati

    meski tlah lama kita tak bertemu ku slalu memimpikan kamu ku tak bisa hidup tanpamu

    aku rindu setengah mati kepadamu sungguh ku ingin kau tahu ku tak bisa hidup tanpamu aku rindu…

    Tips Bisnis Online Bonus bisnis online-ku bulan ini 5 juta, m

    ReplyDelete
  44. Hujan sayang sayang jaga diri sayang dok ngan dowfy

    ReplyDelete
  45. aku kaulau dh stat push joging mula sakit telinga
    cecair dlm telinga tk cukup mak aku kata
    danial marley twitter dia lg megapu

    ReplyDelete
  46. lupa wwe tkpa mlm ni ada kat astro semayang dhuha sat

    ReplyDelete
  47. Sayang abang esok pi hospital kna dok diam

    ReplyDelete
  48. Esok pi petang khamis pg btolak dari rumah tok

    ReplyDelete
  49. Tok aku tujuh puluh lebih dah dpan rumah fikri ja

    ReplyDelete
  50. Aku budak daerah
    Bukan budak kampung bukan budak bandar

    ReplyDelete
  51. Aku nk baca buku sat ok satgi pulak bee

    ReplyDelete
  52. Aku teliti buku tu ada dpd ahlul bait pahang kesultanan n9 kami dato' linggi mungkin ada kot janaton ada kesultan acheh ahlul bait

    ReplyDelete
  53. Tok sah gebang kat ogang hang aku gitaw dulu aku imam mahadi

    ReplyDelete
  54. Esok kena hantar balik kat library
    Tunggu bukak sem belajaq tksah pikiaq dah mahadi tu

    ReplyDelete
  55. Buku yang kesultanan melayu dan ahlul bait library tutup isnin selasa

    ReplyDelete
  56. lupakan soal imam mahadi okay bee

    ReplyDelete
  57. ok rehat tutup pc tunggu zohor blog aku kemaih dah

    ReplyDelete
  58. Ok rehat lepaih zohor aku komen la android

    ReplyDelete
  59. Tk lagat mein game
    Petang nk dekat buka posa la mein

    ReplyDelete
  60. Slamat pg mengantuk
    Boring komen mcm ni

    ReplyDelete
  61. Masuk bulan 11 kita dok berduaan ok

    ReplyDelete
  62. Crew2 semua tinggai it2 pun sama

    ReplyDelete
  63. Baru bgn mengantuk
    Hang sayang akukan

    ReplyDelete
  64. Makan ubat hospital tak rasa dah telinga tindih bisikan apa tksah pi bomoh

    ReplyDelete
  65. Adik laki aku 26 ogos dapat masuk mahsa pj
    Tinggai aku ngan mak aku ja

    ReplyDelete
  66. Tension paha besaq seluaq ketat

    ReplyDelete
  67. Sha mai la jumpa aku lepas zohor library depan rumah aku
    Aku nk sembang dgn hang hari ni

    ReplyDelete
  68. Tk leh tkpa
    Akv semayang rumah
    Sha aku rindu hang
    Tidoq sudah jumpa hang dalam mimpi

    ReplyDelete
  69. La the scientist tell me u love comeback and hunt me

    ReplyDelete
  70. boring adinda kanda menanti adinda

    ReplyDelete
  71. irik Lagu Peter Pan – Hari Yang Cerah Untuk Jiwa Yang Sepi

    pagi biar kusendiri jangan kau mendekat wahai matahari dingin hati yang bersedih tak begitu tenang mulai terabaikan

    hari yang cerah untuk jiwa yang sepi begitu terang untuk cinta yang mati ah… ku coba bertahan dan tak bisa

    kubu langit kelabuku tak begitu luas seperti memudar kini tak terulang lagi di hari yang cerah dia telah pergi

    hari yang cerah untuk jiwa yang sepi ahh… ku coba bertahan dan tak bisa ahh… mencoba melawan ku lepas hari yang cerah untuk jiwa yang sepi… begitu terang untuk jiwa yang mati

    ahh… kucoba bertahan dah tak bisa ahh… mencoba melawan ku lepas semua telah hilang …. semua telah ….

    ReplyDelete
  72. Sorry haritu kata last lagu lagu peterpan
    Ok zohor comey

    ReplyDelete
  73. Kita serupa
    Aku tkdak kawan
    Fb ogang tk suka

    ReplyDelete
  74. Mlm ada abng shahrul logistik
    Tapi aku nk jd imam mak

    ReplyDelete
  75. Raya hang tkyah mai
    Aku jmput budak it sudah

    ReplyDelete
  76. Aku nanti pi kolej geng 7 makan kuih sudah

    ReplyDelete
  77. Duit raya mintak maaf x leh bg
    Bajet lari adik aku nk masuk degree

    ReplyDelete
  78. Replies
    1. Budak it dah boleh berdikari 1 sem aku tkdak
      Programming abeh dah kot ngan web sem 5 sama ngan depa
      Flash aku sogang kot
      Tkpa hang ajaq boleh tiru depa

      Delete
  79. Esok kan ehya kalau hang mai kirim salam kat depa
    Aku diet x makan nasi

    ReplyDelete
  80. Tadi x tidoq tgk melodi la tidoq zohor dah imam mak
    Sha tidoq ok
    Sya dodoi

    ReplyDelete
  81. Baru bgn solat
    Pengurusan ni :-)

    ReplyDelete
  82. Aku kat adik laki aku pun aku dok kata
    Melawak ja

    ReplyDelete
  83. Hang takut depa nampak tu pasang lagu
    Sapa suguh cari pasai dgn aku

    ReplyDelete
  84. Menyusahkan hang takyah hantaq
    Ok yang ni last Assalamualaikum maaf salah silap. I LOVE U
    Masuk kolej aku belajaq
    Aku tak leh kawal diri
    Cakap sogang2 ni

    ReplyDelete
  85. Nanti aku pi raya aku salam dowfy solehin pd mascom semua

    ReplyDelete
  86. Hang boleh hidup aku takdak
    Memang perangai aku mcm ni

    ReplyDelete
  87. Suka cakap besaq suka cari pasai ngan ogang

    ReplyDelete
  88. HANG LA BUAT AKU TENSION
    Aku lepaih kat orang lein

    ReplyDelete
  89. Replies
    1. AKU MEMANG MAU KAT HANG TAPI AKU
      NAk belajaq
      SAMPAI JADI IMAM MAHDI PULAK MANA AKU NAK TAW SAPA?

      Delete
    2. ALLAH UJI AKU MCM2
      Tapi aku bersyukur hidup aku senang
      Ogang lein ada yang merempat

      Delete
  90. HIDUP AKU JADUAL AKU JADI LEIN

    ReplyDelete
  91. RAHSIA AKU BOCOQ KELUARGA KAMI MALU

    ReplyDelete
  92. AKU TAKKAN PANDANG MUKA NABILRIDZAL

    ReplyDelete
  93. Memang kolej musibat fikri n masuk kelaih dua kali ja tak kena bar pun

    ReplyDelete
  94. AKU DOK JADI BARUA ADDIN LEGA DIA BELAH

    ReplyDelete
  95. aku buang tenaga komen kat hang sebab aku cinta hang
    Toksah dok buat drama

    ReplyDelete
  96. Tension dgn hang adik laki aku aku tumbuk aku kena magah

    ReplyDelete
  97. Takkan aku nak tumbuk anak ogang

    ReplyDelete
  98. Dah agak dah awek awek wek wek
    Aku yang wek wek mcm emma kata aku sayang dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayang mcm kawan sama nabilridzal

      Delete
  99. Hang menyusahkan aku lagi ada

    ReplyDelete
  100. a..hurmm..n ari ney,.aku ase tenang ckit sebab dye tade call or text aku pown.. :) aku arap, dye da ta kaco idu
    Hang tak off tak magah aku
    Hang cinta aku jugak tu payah

    ReplyDelete
  101. Aku tak lagat ulang benda sama ja

    ReplyDelete
  102. ANKU

    Maafkanku Lyrics

    by 6ixth Sense

    Dinginnya dirimu di dalam hidupku telah mengubah segalanya tlah ku lewati saatkan lebih hidupku namun kau masih tak meyakini diriku yang cuba menghapuskan mimpi-mimpi buruk yang lalu

    Ingin ku berlari dan mengapai hasratku apakah kau berlalu pergi terkapai-kapai aku inginku membuktikan kejujuranku [ Maafkanku lyrics found on http://lyrics.my ] kepadamu dan kini kusedari diriku masih liat untuk memiliki

    c/o maafkan ku kerna mengingkari janji yang terpatri dahulu padamu maafkan ku atas kekurangan yang ada pada diriku ini..

    repeat c/o*

    ReplyDelete
  103. Ok bateri kong selamat berbuka puasa via android

    ReplyDelete
  104. Ok selamat malam maaf salah silap aku pi masjid malam ni bye Assalamualaikum
    Syaf<3shal

    ReplyDelete
  105. Pagi ni aku nak pi kolej la aku bosan

    ReplyDelete
  106. Takyah kot la lepaih rayalah
    Sbb aku hantam mcm2

    ReplyDelete
  107. Selamat bersahur
    Lepas subuh aku komen

    ReplyDelete
  108. Selamat bersahur
    Lepas subuh aku komen

    ReplyDelete
  109. Assalamualaikum wbt dan selamat pg serta selamat berpuasa
    Ok blajaq elok2

    ReplyDelete
  110. Tanyalah uztaz kata kalau kita kutuk ogang kita sedekah pahala kita kat ogang yang kita kutuk

    ReplyDelete
  111. Balik joging dah pagi ni aku nak pi kolej cakap ngan lecturer

    ReplyDelete
  112. Dah cakap dah ngan puan ramah & puan haniza
    Hang istimewa nanti jumpa

    ReplyDelete
  113. Puan haniza kata tak gambaq rumah nanti pencuri biaq pi sbb I love u

    ReplyDelete
  114. Aku nak pi pejabat pendaftaran buat ic
    Jom la ikut

    ReplyDelete