beRLaNgsuNg laa suDah

SeLamat PeNgantiN baRu...^_^
nice~

uhuuu....wat tu say beb!! ehe..ney la dye tema nyer...sendiri tengok sendiri taw la kaler apew uwh...^_^.. secocok nyer diorang...yank laki uwh, kazen aku...yank gurl lak...wife dye laaa...hehe...well, bukan naa tipu..tapi memang penat kowt semalam...sehari suntuk aku melayan tetamu.. n borak ngan kazen-kazen aku...tambah plak, bergambar??..hehe...cam ta kenal aku., bab-bab begambar ney, no.1 kowt..heee~ 


                 erm, seriously, i'm in happy mood gak a semalam..ilang gak bowrink aku yank sedang menggunung tuu...decrease laa ckit..haha..secara jujur nyer, aku mendoakan pasangan ney kekal hingga akhir hayat diorang..mudah-mudahan bahagia selalu n law ader poblem uwh, settle laa leklok...amin...^_^.. biase laa, lam idup ney, ader konflik gak yank epen...tul x?? huhuhu~


eh!! pic.aku un adew gak?? hehehe...
waa..adew lagi..layan layan...hekhek...^_^

wah!! cam aku lak yank kawen...hahaha...;p..kan aku da cakap,takan ku biarkan kamera bersahaja...hee~sesi begambar tayah dup cakap, aku laa yank paling layan..hehe..ek, tapi bukan aku sorang la...wif my kazen mue,.huhu..suddenly tepikir samting laa..kawen??...aku..biler plak epp??muahahahaha...lambat lagi kowt..pakwe un tade, apew tah lagi calon husband...hahaha..kelakar jerk..


pe pown, aku harapkan jodoh aku nanti..seorang lelaki yank betul-betul sayangi aku.., hargai aku...ehem,..cintai aku..setia nan aku...jujur lam mue hal...amin..heee..adoii~ jauh melencong lak..haha...even melencong un, emang tuu la yank aku inginkan kelak,,,ehe...skunk ney,. study ta abez ag..haha...maseh diperingkat pemulaan...ermm, tapi law ader pakwe wat mase skunk,..tape kan? kan? hekhek...tapi masalahnyerr...pakwe tade uwh..di mana kan ku cari ganti...
gua cakap lu, susah woo mo dapat yank betul-betul tulus nan gua...mue main-mainkan pasaan gua ja beb...tuu yank gua malazzzzzz mo cari...


ekceli, skunk ney..adew laa uwh suka kat someone...maybe da fall in love kat dye..kowt...em ntah, ta taw a cane bley jadi camtu...emang aku suka tat dye pown..tapi....isk,tapi lagi..huhu...tapi..dunno laa pasaan dye tat aku..takan na tanya dye..takan aku na luahkan luh..aku gurl weyh...huhu..wait n see jewla what will epen nanti...mungkin bagi dye maseh awal tuk mue tuu..agak nyer laa...tape laa, aku sanggup tunggu law dye pown punyer pasaan yank sama tat aku...huhuhu..~ ouch!! telebeh suda...wawawa...tamo citer lagi...dah, sampai sini laa yep kesah nyer..hehe... perkembangan, sila follow n terus follow my blog k...k? ehehe....wassalam...~

aik..ney 1 lagi..heee~











 wokey larh...c u on next citer...................................................

163 comments:

  1. Mmg free dua2 tapi ak pada2 24 jam tksah ok ak dah tua dah perangai sorry mcm ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss nuha lawa awak ni ak malu kt hang bkn penakut

      Delete
    2. Nanti ak upload taw mak taw dah tkpa ok tabliq balik awai mmg awai ak lemah masscom

      Delete
    3. Ak sblm hang beganak ak komed dah

      Delete
    4. Makanlah ak makan dah ak nk pi overseas pkngah taw budak ni tkpa penang ja

      Delete
  2. Asaq solat aku rinduuuuu kat hng

    ReplyDelete
    Replies
    1. Matang tok jaya sabtu ni seberang sg dua

      Delete
  3. Lg dok mak kata melayu. Tipu bg dulu buku baru ambik mai buku hari akhirat

    ReplyDelete
  4. Badak b jaga elok2 amanah fb ak twitter ak

    ReplyDelete
  5. Pulun gaya dia mai bg 50 kt hanp

    ReplyDelete
  6. @syafiqbadaqs facebook kiamat kot u8hk my channels 0164945393 mak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tok jgn maki dowfy 6588032 gumah jgn

      Delete
    2. @syafiqbadaqs facebook kiamat kot u8hk my channels pulun kato bodo tension kpala bth 048667723

      Delete
    3. Smlm skype Smlm skypeS depa tkmau

      Delete
  7. Giļa mahdi soh din bab tu antaq mak mrsm nstp 2270949 sudahlah

    ReplyDelete
  8. Uztazsubri.blogspot.com ak sayang hang

    ReplyDelete
  9. Tkpakan nk masuk toilet hang top lapppy

    ReplyDelete
  10. pe pown, aku harapkan jodoh aku nanti..seorang lelaki yank betul-betul sayangi aku.., hargai aku...ehem,..cintai aku..setia nan aku...jujur lam mue hal...amin..heee..adoii~ jauh melencong lak..haha...even melencong un, emang tuu la yank aku inginkan kelak,,,ehe...skunk ney,. study ta abez ag..haha...maseh diperingkat pemulaan...ermm, tapi law ader pakwe wat mase skunk,..tape kan? kan? hekhek...tapi masalahnyerr...pakwe tade uwh..di mana kan ku cari ganti... gua cakap lu, susah woo mo dapat yank betul-betul tulus nan gua...mue main-mainkan pasaan gua ja beb...tuu yank gua malazzzzzz mo cari...

    ekceli, skunk ney..adew laa uwh suka kat someone...maybe da fall in love kat dye..kowt...em ntah, ta taw a cane bley jadi camtu...emang aku suka tat dye pown..tapi....isk,tapi lagi..huhu...tapi..dunno laa pasaan dye tat aku..takan na tanya dye..takan aku na luahkan luh..aku gurl weyh...huhu..wait n see jewla what will epen nanti...mungkin bagi dye maseh awal tuk mue tuu..agak nyer laa...tape laa, aku sanggup tunggu law dye pown punyer pasaan yank sama tat aku...huhuhu..~ ouch!! telebeh suda...wawawa...tamo citer lagi...dah, sampai sini laa yep kesah nyer..hehe.

    ReplyDelete
  11. Pemerintah boleh hukum bunuh ogng x slt

    ReplyDelete
  12. Paan belah ak atau nabil ydp paan semayang lyk tmbalan

    ReplyDelete
  13. Mak hang pun layan wallpaper ikan

    ReplyDelete
  14. Aku x suka yg post2 kata lagu unsur kafir sorry terasa raya mintak maaf

    ReplyDelete
  15. Selagi kita semayang tkpa ni aku joint dpa mak aku aku lwn sudah

    ReplyDelete
  16. Jkp start detu keja selamatkanlah aku ok tidoq sat xsah buat gila

    ReplyDelete
  17. Mahdi bk tk akan berkahwin tidak pernah

    ReplyDelete
  18. You tube ogang aku besa mengeletaq amekaw korang ajaq

    ReplyDelete
  19. Kabel internet dlm laut tnya puan ramah

    ReplyDelete
  20. Puan haniza ajaq aku sogang mai dpa present final masyaallah

    ReplyDelete
  21. Begum ngan wani ngumpat pompuan solehah geng sarahdina fatiha idris crew2 semua buang hidup ngn aku paham

    ReplyDelete
  22. Tkpasa buang sha nk ambik2 awat dia post

    ReplyDelete
  23. Tujuan ak pi qb settel tu ak suka ungkit

    ReplyDelete
  24. Hang ingat ak aizat hanya engkau yg mampu ak berlagak

    ReplyDelete
  25. Hidup kena ada matlamat matlamat ok

    Ak tk taw dulu teknologi maklumat komputer ingat susn fail

    ReplyDelete
  26. Ak nk bg slim balik la besaq start esk makan kna kurang

    ReplyDelete
  27. Handsome yg raya ceh hang pun boh baju megah ak kecik2 dulu cita

    ReplyDelete
  28. Semalam tidoq lena tkpakan ok tlg mak baru jogging

    ReplyDelete
  29. Fb lupakan ok tu puncanya status anak aram

    ReplyDelete
  30. Ak tkt kat coreton bodoh ak rest ak nk joging :-)

    ReplyDelete
  31. Ahmad dragon sat dia
    Anak dia dua dh kwn dajah 3
    Fb tutup malaih

    ReplyDelete
  32. Sapa call ak tk taw ak tidoq pukui 11 mlm

    ReplyDelete
  33. Hamparan langit maha sempurna,
    Bertahta bintang - bintang angkasa
    Namun satu bintang yang berpijar,
    Teruntai turun menyapa ku


    Reff 1 :

    Ada tutur kata terucap,
    Ada damai yang kurasakan
    Bila sinarnya sentuh wajahku,
    Kepedihanku pun... terhapuskan

    Alam rayapun semua tersenyum,
    Merunduk dan memuja hadirnya
    Terpukau aku menatap wajahnya,
    Aku merasa mengenal dia...


    Reff 2 :

    Tapi ada entah dimana,
    Hanya hatiku mampu menjawabnya
    Mahadewi resapkan nilainya,
    Pencarianku pun... usai sudah

    Back to Reff :

    Mahadewi resapkan nilainya,
    Mahadewi tercipta untukku
    Mahadewi resapkan nilainya,
    Mahadewi tercipta untukku

    ReplyDelete
  34. aku minat padi rapuh semua
    tkpakan merapu dgn dpd fb lg semua gelak

    ReplyDelete
  35. Kularut luruh dalam keheningan hatimu
    Jatuh bersama derasnya tetes airmata
    Kau benamkan wajahmu yang berteduhkan duka
    Melagukan kepedihan di dalam jiwamu

    Tak pernah terpikirkan olehku
    Untuk tinggalkan engkau seperti ini
    Tak terbayangkan jikaku beranjak pergi
    Betapa hancur dan harunya hidupmu

    Sebenarnya ku tak ingin berada disini
    Di tempat jauh yang sepi memisahkan kita
    Kuberharap semuanya pasti akan berbeda
    Meski tak mungkin menumbuhkan jiwa itu lagi

    Aku tak mengerti apa yang mungkin terjadi
    Sepenuh hatiku aku tak mengerti

    ReplyDelete
  36. http://www.youtube.com/watch?v=THy1sTQtNbU&feature=related
    oadi rapuh

    ReplyDelete
  37. Myspace tenang music
    Fb lalai

    ReplyDelete
  38. Tapi conect ngan fb ak block hang

    ReplyDelete
  39. Selamat pagi cik kak hujan kan

    ReplyDelete
  40. Pasai ubat ja
    Gelugoq mmg kubuq jepun

    ReplyDelete
  41. Nanti depa cuti mid sem ak mai

    ReplyDelete
  42. Ang tkpa dekat kfc lawan boling bj

    ReplyDelete
  43. Tangan ak kecik bola 7 kasut 7
    Dulu depress la tension je
    Mockingbird taw pak cik mak cik mak

    ReplyDelete
  44. Dulu aku punah 06 08
    Ak rolling stone
    U develop the habbit dkt sgt

    ReplyDelete
  45. Kat doctor diam ja nasi ambik sikit ja

    ReplyDelete
  46. Din Mau Kat siha jugak dia betoikan mcm davinci pandai coding aku igt ja kpala besaq genius mcm Ahmad dhani
    ADA addmath hpai
    aku tomoi basic

    ReplyDelete
  47. Indonesian idol dia juri mania

    ReplyDelete
  48. Din mau yg lawa buang la misah potong rambut mcm aku
    Kacakkan pada pidoih heaven

    ReplyDelete
  49. Budak It mcm ni asyik tukaq email ok
    Ak mak bkn pak

    ReplyDelete
  50. Jgn bagi busuk nama mak aku ok

    ReplyDelete
  51. Aku geng handsome2 aku kata Kat maarop buat pa selindung disebalik nik Aziz aku hntam inbox dia

    ReplyDelete
  52. Arwh kata mak die nak dia nk blajaq mcm budak mrsm dia tk leh mcm terima

    ReplyDelete
  53. Mmg kna kot blog tk ckp mesej

    ReplyDelete
  54. Aku eminem malaysia paham ok blajaq elok2 ak pi qb ja kot hujan ni tgk spiderman bye Assalamualaikum sat lirik last

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.azlyrics.com/lyrics/eminem/whenimgone.html
      Eminem panjang lirik dia ak pendek2 lirik

      Delete
  55. Belajaq la dulu bg abeh la. Muda lg dua2

    ReplyDelete
  56. Aku takut kat hang lawa sangat

    ReplyDelete
  57. Pi kolej lepaih raya nak kata apa
    Sha ada mcm tu

    ReplyDelete
  58. Dalca geti masak penang mak aku masak dalca sedap

    ReplyDelete
  59. Hang kena geng muni dia pandai masak dalca mami

    ReplyDelete
  60. a...tape laa, aku sanggup tunggu law dye pown punyer pasaan yank sama tat aku...huhuhu..
    Cepatla bulan 11 ke lepaih raya nak dating

    ReplyDelete
  61. Tkmau bawak budak sabh yang hang sayang tu hang belanja dia
    aku duit raya beli bb

    ReplyDelete
  62. Tkmau ephoenixcrew
    Tkmau mai sorang
    Kolej mungkin aku tak mai

    ReplyDelete
  63. Aku rasa hang tak cuti lg detu saja balik kl

    ReplyDelete
  64. Ok zohor mak aku nak balik dah pi sunshine bye Assalamualaikum I love u so much:-)

    ReplyDelete
  65. Sayang abang balik dah beli baju ngan tshirt raya buka posa beli kat maybank cucuq udang & popia kat pondok upeh

    ReplyDelete
  66. Mocha whatss app hang status apaa?

    ReplyDelete
  67. Ungu - Tempat Terindah Andai waktu kan menunggu Kan kutempatkan cintaku Dalam hatimu

    Andai ku mampu ke awan Kan kupetik bintang -bintang Hanya untukmu

    Chorus: Semuanya kan kulakukan Untuk dapatkan cintamu Dapatkan tempat terindah Dalam hatimu Semuanya kan kulakukan Untuk dapatkan kasihmu Dapatkan tempat terindah Dalam mimpimu

    Akankah kau merasakan Rasa ingin ku tuk slalu di sampingmu Akankah semua kan berakhir Seperti apa yang selalu aku impikan

    ReplyDelete
  68. Ada kat sekolah pondok upeh time lagu tu
    Dok fb ngan helmi 24 jam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang dia ambik gambaq ngan yana shamsudin
      Aku tkdan ambik gambaq

      Delete
  69. Dia kata dia boh sim card broadband online

    ReplyDelete
  70. Tu kak ira nasihat byk jangan mudah percaya ogang dah boh kat sini 1 dunia taw la

    ReplyDelete
  71. Lepas posa ni aku nak joging lebih sikit nasi alhamdulillah tak makan penimbang rumah aku rosak
    Rumah tok ada la

    ReplyDelete
  72. Ogang kata tidoq lepas asaq boleh jd gila tk palah dah gila dah ok tidoq bee

    ReplyDelete
  73. Memalukan hang ja aku dok hantaq kat sini aku tkmau hantaq dah la aku pikiaq masak2 aku terlampau cinta dan sayang hang ok maaf salah silap aku mmg penting diri tak guna ok terima kasih byk2
    <3@-}---:)

    ReplyDelete
  74. Joging pun tkdak semangat pagi tadi dok merapu mahadi

    ReplyDelete
  75. Aku kesepian adakan aku kata lepas joging petang bulan 4

    ReplyDelete
  76. Hng reply kata menyemak ja mlm tu aku kata kesepian aku lempaq kertas fesi celah katil

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah koyak dah aku trauma awek2 ni

      Delete
  77. Aku tak sengaja bwk pulun kata mesej awek tapi betoila buang kredit ja

    ReplyDelete
  78. Kawan hang balik subang isnin cuti

    ReplyDelete
  79. Ok semayang jumaat sha sha bee
    Syaf-:)

    ReplyDelete