kenduri kendara


esop...4 disember 2010..

agak bz gak a kami mue kat cni..esop adew kenduri kawen kat umah tuk sepupu aku..umah dye lak bersebelahan umah aku jer..ehe..so, ngan aku skali join esop...join makan jer pown..haha...tade la, aku ney bukan nyer jenis suka sangat ngan kenduri ney..setakat p makan apew ke jadah nyer...better makan kat umah jer...ta penat bersiap..hahaha,..lagi pown, emm..pegi makan kenduri jauh-jauh,?? hurmm, jangan arap na nampak muka aku...sib baek laa sebelah umah jerk,...hehe..akan ku cuba pergi esop...mezti pergi punyer...n adew la sesi tolong-menolong tuu.. aku tade laa teruk sangat, setakat na menolong diorang tuu, aku on ja...ehe.., owh yer, yang taleyh blah, cik sa lak da masuk wad tadi..on da way na melahirkan anak dah tuu...haha...memang kebetulan kowdd...aku baru jer terpikir, mesti time na uwat kenduri, cik sa plak na melahirkan baby...tengok-tengok, da jadi kenyataan..hehehe... di samping kawen esop, abang sepupu aku tuu bakal dapat anak sedare baru laa esop...mudah-mudahan selamat cik sa n anak dye..amin...^_^..



190 comments:

  1. Tadi sunyi ak mai ayah hang ak taw ka


    Dulu mcm tu

    ReplyDelete
  2. saka tu biaq pi ak pandai2 dah knai dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta maaf tadi ak mesej tk pikiaq maki on hp okay

      Delete
  3. Dulu ngan yumiko sebijik nizam bara

    ReplyDelete
  4. F5 ak cita2 la ak elok start android cmpuq budak luaq ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan salah hang salah semua yg terlibat aku pun salah jgk

      Delete
  5. Ok ak pnt berjuang ok tkpa


    Malaih buat teruk lapar mak tk lik lg

    ReplyDelete
  6. Asraf kwn mak dia sana sudah jgn attack ak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byk bnda ghaib cth no nabil terdelete ak paan support sogang ak tk mampu dgn pulun

      Delete
    2. Hang hanyut dgn aku kan aku main patah2 dgn ketawa

      Delete
  7. Elok hng tanya kakak almashoor syafiq ni style mcm mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tk pnah dating kecik2 dh rapat dah

      Delete
    2. Menyusahkan ak byk dah hang ok ak2 online lg seronok

      Delete
    3. Mesej st kwn pekena ak nk luah

      Delete
    4. Hang student aku student dia kna ambik taw

      Delete
  8. Semua ak forward kt paan nabil tkpa dia skt ak lama f5

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stop lama sblm arwah ninggal ubat

      Delete
    2. Detu ckp ikut sedap mulut tgk muka pun taw

      Delete
    3. Jgn dok corcerned sgt tkpakan biaq dia temalu ckp mcm apa tk ikhlas aku bg dia sorang ja qb

      Delete
    4. Marley dah post biaq2 bahagiakan hang ngan okay

      Delete
  9. Tarik diri tu tkpa hangat amekaw with ydp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku cintakan hng tapi dgaq ckp

      Delete
    2. Aku pun tk tau nk tulih apa tgklah lepas cuti aku melawak ja

      Delete
    3. Hng lah jgn feeling sgt aku budak besaq dah hidup mcm ni like toy soldiers

      Delete
    4. Hng mcm2 aku turut byk kecian la kt kau kau2 aku loneliness
      but still suffering from hatred diseases

      Delete
  10. Hang aku couple main pi ps3 minggu dpn ja

    ReplyDelete
  11. Family guys kalau hg kelantan ak kalau tugun stand alone reco kata berdikari hng crew buang

    ReplyDelete
  12. Dating pi keta asing2 ak bas pahe

    ReplyDelete
  13. Soh emma tman ak muka ak penuh fb kt luaq tk pegasan mcm pnh nampah mehdi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak. Tk pegang apa #islamicthingking

      Delete
    2. jangan harap dowfy ja dia bkn beik tanya faris la bodo ok

      Delete
  14. Kami iman dan taqwa tgk muka tk cover spk

    ReplyDelete
  15. Yg wajib pelepaih buang isyak ak.

    ReplyDelete
  16. Dulu tman junior hang pegasan hang fb org tk caya ak single ak brani ngorat. Jngn tkt

    ReplyDelete
  17. Wwe pvr ak da problem payah jd aku ak bpk

    ReplyDelete
  18. Tkyah kngn bodo sat adik aku serius keja pnta bendoi kata tk lagat mak ku concern sgt

    ReplyDelete
  19. Kecian tkdk masa lyan dpa melawak ja

    ReplyDelete
  20. Lg cpt lg bgs bkn kawin diploma bp ja keja

    ReplyDelete
  21. Mcm tu ak ada masalah tu mesej byk2

    ReplyDelete
  22. Tkdak masa fisabililah hang tk tinggai ak tkt bnda lama bkn saka ditingal ex tkptt.

    ReplyDelete
  23. Ak suka kt hang fb sapa ni geram tgk p=p

    ReplyDelete
  24. Th ap2 blog suha
    2
    012 kiamat dh dkt

    ReplyDelete
  25. Kita happy sgt ckp larut aku cintalah sha okay bee

    ReplyDelete
  26. Zzy shal we love I love u okay goodnite<3-:)syafiqmuB-)

    ReplyDelete
  27. Makan kongsi sudah tksah jauh2 ak buat2 joging

    ReplyDelete
  28. Tadi syafiq mimpi cikyah orang mengasu syafiq masa mak pi skolah dulu kecik

    ReplyDelete
  29. Din mesi punya gf komed jiran dia kt taman desa ak ramai pengasuh cikyah lama tadi mimpi mak cikyah yg dah mati lama dah

    ReplyDelete
  30. Ada ja cuti sem kwn pfs azri omar uztaz kata pndam2 makan dlm hang kena cita kt ogang hang percaya


    HANG PERCAYA Aku zzzz<3

    ReplyDelete
  31. Ak kata lagu tu x sdp ok kwn hang ak maafkan nab

    ReplyDelete
  32. Dia boh gambaq boy dia



    Tu ak boh islamicthingking

    ReplyDelete
  33. Sakit blakang ema pun ak sinopsis ja pg smpai petang

    ReplyDelete
  34. Paha ak senang naik lemak

    Jalan lurus lucah2 xmau

    ReplyDelete
  35. Dp awak mcm dp saya

    x saya yg perasan aku segan dngn hng


    aku ngorat hng sorry bab tu

    ReplyDelete
  36. Aku bg penuh hg call skali hng email skali hng x marah pun

    ReplyDelete
  37. Aku dah tukaq digi aku nk tumpu hng


    helmi ja ambik kot2 pa2 kolej

    ReplyDelete
  38. Cik wan pak guard mak guard all the lectures kak intan penakut

    ReplyDelete
  39. Kak ayin pemalu ok sudahlah suddenly my mom's dpt taw dpad puan ramah dan cik wan call aku still mesej paan

    ReplyDelete
  40. Yg maki fb and mak mai aku x berlagak pandai ckp ogng putih tu kata kt sir faizal

    ReplyDelete
  41. I'm mad because of imam Mahdi ok contoh dan bukti kearah aku


    masalahnya ia terjadi ketika berdua dngn mu

    ReplyDelete
  42. Twitter kwn hg gelak2 LG bang sharizal tkpa tua

    ReplyDelete
  43. Nak salahkan sapa tktaw kita salah cinta x ingat dunia

    ReplyDelete
  44. Ok semayang ok sayang baru kenai ja ok bye :-*

    ReplyDelete
  45. Ak silap kenduri lama sgt dia kata nk tggu pengantin

    ReplyDelete
  46. Ak GERAM KNA KATOQ keja mpp ak yg bg CC pulau betong

    ReplyDelete
  47. fesi ak sentap kunci surau


    Aku malu ngan hang

    ReplyDelete
  48. Keta mak aku mcm tu kan hp mak ak pakai taraf adik ak


    AK SENANG DPAT

    ReplyDelete
  49. Tidòq sayang selamat malam Assalamualaikum maafkan ak ok I love u

    ReplyDelete
  50. Ak puasa isnin nk kuruihkan badan

    Kolej tkyah pi harì ni

    ReplyDelete
  51. Ada aku kata aku begebut pg2 pasau hgpa ła



    hamzi pakai keta aku tp syukur dpt jumpe hng

    ReplyDelete
  52. Aku lama tk tgk muni wani naim islam masam muka buat apa

    ReplyDelete
  53. Ogang lein text ngn pakwe tkyah ła

    baca dulu ok

    Nanti2 text panjang LG cita

    ReplyDelete
  54. Memang Mami jarum sudahlah ang suka lein kali gitaw muni status ja


    okay bee

    ReplyDelete
  55. Ema kwn fb tkpa dia duniawi mcm helmì


    Ak ngan hang fiddunnya wal akhirah

    ReplyDelete
  56. Lain gaya pulun ak pi kt dia kalau boring


    Jom karòeke

    ReplyDelete
  57. BonXer awie ak jamban pun jamban sapa suguh suka kt real gangster

    ReplyDelete
  58. Badak budak cina peli nama bpk dulu skolah laki biasa la

    ReplyDelete
  59. Mat muka lorong kote kecik


    Tajul ayam bełanda terbakaq

    ReplyDelete
  60. Kwn ngan budak cina f1 han liang f2 ali f3 gaduh ngan ali f2 tanah runtuh kelas bodo f3 kelaih budak jahat pmr 4a 1c math malu pi tuisyen

    ReplyDelete
  61. F3 dok sorang ja jumpa islia senyum ak tk leh lupa

    Ang tiba2

    ReplyDelete
  62. F4 juah start jumpa balik hanliang dia budak jahat yg bei ong chun yip kena kejaq anjing ak ē4 ngan chun yi


    KAWE LEGEND

    ReplyDelete
  63. Start main judi cd blue tkdak iman kelaih tidoq add math kosong


    DANIEL BOLA ICT DIA KIA

    ReplyDelete
  64. Dia sama adik ak


    Ak makan byk start joging tp kacak

    ReplyDelete
  65. Posa ni rņgol beramai ramai tu kna ada crew

    ReplyDelete
  66. Nk dekat wasabi la ak joging ak neik bicycle work up 10.30 kolej

    ReplyDelete
  67. Replies
    1. F4 start cd lucah bet menang saja add math 0 mak magah gaduh ngan abah

      Delete
  68. Gian ak teruk dulu pulun pinjam duit ak dating

    ReplyDelete
  69. F5 mcm lahanat dpa budak hostel sampai ak jd tk betoi budak asap mandi kolah surau tuang kantoi prangin tgk omen 666

    ReplyDelete
  70. Kantoi dgn mak cik cukuq rambut dpan nk jadi the rock bufalo soldier islia raya pnah isap dpa tk posa zina pengetua tidoq asrama ramli din gatai kawin byk ak pecah gelugoq sini teloq ja koyak quran

    ReplyDelete
  71. Kampung pi berubat lepaih šiam x jd štart rokok arwah tugut ak


    AK MAHADI

    ReplyDelete
  72. Tu ak pikiaq nk kawin dgn hang bpk hang tk kata pa pun

    ReplyDelete
  73. Aku tidoq sat
    Hang tkpa seumur hidup ngan aku

    ReplyDelete
  74. Aku mandi sat dulu pastu aku cita lg

    ReplyDelete
  75. Adik pompuan kami pi kat dia ahad ni dia tk balik exam.
    semalam pi sunshine beli kelengkapan raya

    ReplyDelete
  76. Ketas fesi aku koyak dah so number hang hilang tkpalah jumpa aku tanya lain

    ReplyDelete
  77. Malam tadi dok menangis ja ok tidoq I LOVE U SHA

    ReplyDelete
  78. Rasa buang duit pulak beli bb tapi tkpalah

    ReplyDelete
  79. Tgk astro view semalam epl start ahad minggu dpan tk boring dok rumah dah main game aku tkdak tenaga ubat ni buat aku lemah pi library depan sat baca buku ok bye

    ReplyDelete
  80. Jumpa budak acounting dua orang aku tkmau gitaw nama ngan inat
    Hang bila nak mai kat aku

    ReplyDelete
  81. La kurus muka ni gambaq lama

    ReplyDelete
  82. Aku tk mau mai kolej tkmau jumpa geng mpp nabil ngan danial marley
    Yang lain takpa

    ReplyDelete
  83. Sedap depa kat aku kot fb
    Aku pun sedap kata kat depa kot sini

    ReplyDelete
  84. Trauma android tak sabaq beli bb

    ReplyDelete
  85. Hang pun fb bella ingat aku apa edward betoika nama edward cullen
    Aku tgk dua ja lagi dua pvr tk tgk pun

    ReplyDelete
  86. Okay bee exercise sblm jumaat

    ReplyDelete
  87. Replies
    1. Petang angkat beban taman nyaman indah tepi taman danny nizam ja

      Delete
  88. Adik pompuan aku minggu depan baru balik

    ReplyDelete
  89. Matriks cuti dua minggu
    Hang seminggu ja

    ReplyDelete
  90. Gambaq ni syafiq versi brock lesnar

    ReplyDelete
  91. Jadi mcm hang tkyah tukaq dp

    ReplyDelete