walaweyh!!

Sekali dapat?? terkilan tahap giler na mampus!!!! uwaaaa~ menitis air mata aku biler tengok result aku tuu...its too hard for me...mue mende bemaen lam pkran aku time tuu..aku ta berdaya..seriously, i need someone, tapi tade sapew yang sudi datang...apew kan daya..so k larh..ta kan aku na paksa suh temani aku lak an...not me larh tuwh!! erm, aku tamo story manjang lebar ngat..aku frust giler..na bwat mende mue tade mood da...na on9 fB pown aku tade mood...pazni law aku on9 un, just kekadang jer kowt or kejap jer...result ney agak mempengaruhi diri aku ekceli..aku ta taw la na kater apew...grrrrrrrr~!!! 

pe pown, tadi aku kua nan member2 aku..alhamdulillah, dapat release tension aku ney ckit..happy kua nan diorang, maklumlaa da lamew ta bjumpew..windu sangat..~ have a nice day wif them...sayunk diorang mue...skunk, aku da ader semangat ckit...tu pasal leyh on9 neyh...tapi, not easy laa tuk timer result aku uwh... hope, ney jadi pengajaran tat aku untuk berusaha n ta maen-maen lagi sem depan...da tuwh, adew paper yank kene repeat lak...huuuh!!ta taw a...hope aku ley study leklok arr nan subjek uwh...

k, caw luh...salam daripada nuha fashshalna...~

172 comments:

  1. Mu tghongat kawe ja mcm macm mana nk blajaq toriq cuti ak nk jwb apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tksah pedih sgt kawe mcm ni dulu arwah kata kwn jgk lipeh bodo sitiii mcm tu guaa musee guua bamaa kampung relong taik kawe buang pech semua saye mu pekaht jgk aku

      Delete
  2. Kace ja kawe tk kesh kecek apo pum mu ła ok tunggu kawe ok kawe solath

    ReplyDelete
  3. Ak biasa ja tok yg kaya kampung tkamau Ttp ambik je aku ckp pelek kl ngan arwh jd digi sendiri

    ReplyDelete
  4. Mak bgn dh kawe tgk kelate lidah lembah xsah belajaq ckp penang mok cik sudahlah ok tkpo kawe kelate

    ReplyDelete
  5. Lmbt lidah ok tkpo klate pi penang gelak byk kelate best

    ReplyDelete
  6. Aku rehat hg menyusahkan byk ok i cintalah tp tgk time

    ReplyDelete
  7. Awek badak tu pelik okaybee hanyut mcm ni

    ReplyDelete
  8. Hang ada adik syafik tergajang stgi

    ReplyDelete
  9. Aku terus terang dok pikiaq kiamat

    ReplyDelete
  10. Dagi kecik ok ngantuk sha sayang tu gatai tapi sayang ła hng ła penyembuh Luka thansks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tgk muka hg aku lega amekaw mcm tu cintalah ok

      Delete
  11. Sibuk apanya ak edar flyer uitm pun sama kna area pulau betong

    ReplyDelete
  12. Aku rest sha cek mek molek. Tu ja taw kawe gapo dia meiayu

    ReplyDelete
  13. Aku ingin engkau ada disini hilang saka mimpi l
    Sat cita

    ReplyDelete
  14. Tk siang LG dt makan biskut oat tidoq gigi tk gosok barca tpt tiga kosong tk tgk pun aku mimpi din messi pastu budk laki kecik kata bang ni hansome din messi sklai ada

    ReplyDelete
  15. Aku dok peghti hg dok kerusi sandq

    ReplyDelete
  16. Bahagianyaaa ok mak pulak love u

    ReplyDelete
  17. Pahamkan ok mak masak buka puasa kaki sakit kiri tu malaih ubat tkpa jgn cari pasai dgn ak

    ReplyDelete
  18. 19 thn arwah mati adik pompuan 14 dia ada kwn ak kwn pekena

    ReplyDelete
  19. Finally the rock is comeback cujei taw dulu ak the rock dia tkt bini

    ReplyDelete
  20. Aku bukan dgaq sgt slalu dok pikiaq exam mengundi dulu pilihanraya aku suka buat pelik

    ReplyDelete
  21. Bagu makan ok tidoq bye I love u
    Rasulullah stail mcm ni

    ReplyDelete
  22. Pulau betong dkt jgk ak pi tekejut tegempaq k5

    ReplyDelete
  23. Tgk mak blanja kfc adik pompuan

    Abng sułung megapu

    ReplyDelete
  24. Semua dok kata jgn bg mak susah hati
    AKU SUSAH HATI SAYANG

    ReplyDelete
  25. Semua taw ok hang blajaq elok2 ak keluaq hang keluaq

    ReplyDelete
  26. Ogng lein pun kawan artis dia dok tnya agama aku yg jwb

    ReplyDelete
  27. Aku jd luguh jantung dia call

    yg I love daniel marley

    ReplyDelete
  28. Yg tu tkpa aku LG bertmbah yakin hg cinta ku yg qb dpa kata awek daniel aku. Mcm tk taw nk kata sbb aku dok lyn hg

    ReplyDelete
  29. Tu aku kata aku nk buang hg off pastu esk pulak dowfy maki tiba2 hg yng tanya pasai ekin aku mcm ni suka melawak

    ReplyDelete
  30. Aku mcm nk mampuih dpa mcm tu jgk teloq penang aku biaq pi

    ReplyDelete
  31. Belajaq elok2 paham dok rumah study tksah
    Crew2

    ReplyDelete
  32. bpk hang kecewa jauh kelantan penang

    ReplyDelete
  33. Assignment buat paham
    Crew kolej ckp

    ReplyDelete
  34. Aku belajaq sogang ja study group tk leh pakai

    ReplyDelete
  35. Asyik photoshoot ja mcm mana nk blajaq

    ReplyDelete
  36. Hang dah cantik dah ok dp tkyah tukaq okay bee selamat malam Assalamualaikum maaf magah2 ok cinta zzz<3

    ReplyDelete
  37. Abang rindukan sha nk tgk hang senyum

    ReplyDelete
  38. Aku asyik online ja ayat ataih

    ReplyDelete
  39. Bolehkan pegang tangan tkpakan dlm kolej dowfy tkpa

    ReplyDelete
  40. Media mmg kena photoshoot sorry tadi tapi blajaq2 cint2

    ReplyDelete
  41. Nk tergelak dpa mai depa kata geng dowfy

    ReplyDelete
  42. Topui gym hamzi gym
    Aku tk minat gym

    ReplyDelete
  43. Depa bidang tu fisio2
    Aku joging sudahla
    Siang tidoq lama mlm jaga ok tidoq bee ngantuk

    ReplyDelete
  44. Depa bidang tu fisio2
    Aku joging sudahla
    Siang tidoq lama mlm jaga ok tidoq bee ngantuk

    ReplyDelete
  45. Mei jun julai 3 bulan sayang hang yg tinggai aku

    ReplyDelete
  46. Depa dah midterm ok sabaq pastu aku peluk

    ReplyDelete
  47. Depa dah midterm ok sabaq pastu aku peluk

    ReplyDelete
  48. Semayang isyak dah malaih buat solat sunat badan aku letih esok pagi joging sawah

    ReplyDelete
  49. Sya tidoq sat sha ok pi blajaq

    ReplyDelete
  50. Dah balik pejabat pendaftaran cip ic rosak
    3 bulan lg baru siap

    ReplyDelete
  51. Aku ingin engkau ada disini menemaniku saat sepi menemaniku saat gundah

    berat hidup ini tanpa dirimu ku hanya mencintai kamu ku hanya memiliki kamu

    Reff: aku rindu setengah mati kepadamu sungguh ku ingin kau tahu aku rindu setengah mati

    meski tlah lama kita tak bertemu ku slalu memimpikan kamu ku tak bisa hidup tanpamu

    aku rindu setengah mati kepadamu sungguh ku ingin kau tahu ku tak bisa hidup tanpamu aku rindu…

    ReplyDelete
  52. Lirik Lagu ST12 – Jangan Pernah Berubah

    biarkan waktu teruslah berputar ku cintai kamu penuh rasa sabar meski sakit hati ini kau tinggalkan ku ikhlas tuk bertahan

    cintaku padamu begitu besar namun kau tak pernah bisa merasakan malah kini kau ucapkan selamat tinggal membuat keresahan

    * meninggalkanku tanpa perasaan hingga ku jatuhkan air mata kekecewaanku sungguh tak berarah biarkan ku harus bertahan

    reff: jangan pernah kau coba untuk berubah tak relakan yang indah hilanglah sudah jangan pernah kau coba untuk berubah tak relakan yang indah hilanglah sudah

    repeat * repeat reff

    jangan pernah kau coba untuk berubah ku relakan yang indah dalam hatinya

    ReplyDelete
  53. anak kita nanti boh sHa jgk okay bee shahir sharizal majid syafiqah huda

    ReplyDelete
  54. Okay bee lena sat miss u miss nuha

    ReplyDelete
  55. Purple Love @ohitsH 4d Patiently waiting for you, my dear future imam Retweeted by Datuk Danny Marley

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taun lepaih punya ehya ramadan geng depa posing belakang kereta aku

      Delete
    2. Yang ataih twittir hazwanie adik laki aku dok tidoq ja aku pun ngantuk kirim salam kat dowfy

      Delete
  56. Depa mai haritu depa gelak2 depa tunjuk faris depa kata geng dowfy tu lawak

    ReplyDelete
  57. Main ps3 sat lepaih zohor aku komen

    ReplyDelete
  58. Aku pi mana aku suka habaq kat mak aku
    Mak aku magah aku kata aku pi kolej tkpalah la tak magah dah

    ReplyDelete
  59. October 30, 2006 Ungu ~ SURGAMU

    Filed under: U

    download

    Segala yang ada dalam hidupku Kusadari semua milikMu Ku hanya hambaMu yang berlumur dosa

    Tunjukkan aku jalan lurusMu Untuk menggapai SurgaMu Terangiku dalam setiap langkah hidupku

    Karena… Kutahu… Hanya Engkau… Tuhanku…

    Reff :

    Allahu Akbar Allah Maha Besar Ku memujaMu di setiap waktu

    Hanyalah padaMu Tempatku berteduh Memohon ridho dan ampunanMu Tunjukkan aku jalan lurusMu Untuk menggapai SurgaMu Terangiku dalam setiap langkah hidupku

    Karena… Kutahu… Hanya Engkau… Tuhanku…

    Back To Reff :

    Allahu Akbar Allah Maha Besar KumemujaMu di setiap waktu

    Hanyalah kepadaMu Tempatku berteduh Memohon ridho dan ampunanMu

    Allahu Akbar Allah Maha Besar KumemujaMu di Setiap Waktu

    ReplyDelete
  60. Hang couple ngan aku kena belajaq elok2 hang dah sem 6

    ReplyDelete
  61. Janji taw dua2 belajaq time belajaq2

    ReplyDelete
  62. Hang photoshoot byk sangat tu result mcm apa

    ReplyDelete
  63. Aku tk dapat A online fb byk sgt sem 4

    ReplyDelete
  64. Aku bersyukur dpat jumpa hang

    ReplyDelete
  65. Aku beli hp nk nyanyi ja tujuan dia bukan online

    ReplyDelete
  66. d “Cinta gila” Ringtone to your cell

    Hati hati dengan hatiku Karna hatiku mudah layu Jangan kamu bermain-main Karna kutak

    Sungguh aku bersungguh-sungguh Cintaku ini cinta mati Mati-matian aku Pertahankan cintaku

    Reff Aku takkan rela...bila kau tinggalkan Aku kan berbuat...apa saja Untuk mendapatkan kamu lagi

    Rupa rupa alasan kamu Untuk tetap tinggalkan aku Rupanya kamu memang Sudah tak cinta aku

    Cintamu yang berbisa Bisa racuni aku Bisa-bisanya kamu Mau tinggalkan aku... Reff

    Dewa cinta gila

    ReplyDelete
  67. Yang versi triad bgus pakcik aku drummer metal aku taw muzik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia arketek la dulu diploma drummer

      Delete
  68. Kuingin Selamanya Lyrics

    Cinta adalah misteri dalam hidupku Yang tak pernah ku tahu akhirnya Namun tak seperti cintaku pada dirimu Yang harus tergenapi dalam kisah hidupku

    http://www.6lyrics.com/kuingin_selamanya-lyrics-ungu.aspx

    Reff : Ku ingin slamanya mencintai dirimu Sampai saat ku akan menutup mata dan hidupku Ku ingin slamanya ada di sampingmu Menyayangi dirimu sampai waktu kan memanggilku

    Ku berharap abadi dalam hidupku Mencintamu bahagia untukku Karena kasihku hanya untuk dirimu Selamanya kan tetap milikmu

    Back to Reff

    Di relung sukmaku Ku labuhkan s'luruh cintaku Di hembus nafasku Ku abadikan s'luruh kasih dan sayangku

    Back to Reff Submitted by:

    Send "Kuingin Selamany.." ungu

    ReplyDelete
  69. Aku tak mampu berjuang berjuang kot sini

    ReplyDelete
  70. Tapi aku post result semangat depa membarakan nak study

    ReplyDelete
  71. Mak aku buat ikan bakaq aku makan ngan tempe tauhu nasi raya kot pastu reunioun2 buka posa tkmau pi

    ReplyDelete
  72. La yng cari pasai ngan aku aku dah jumpa dah kecuali hang ngan dowfy lepaih raya hangpa dua mai library dpan atau kfc nk sembang

    ReplyDelete
  73. Ok la cukup la hari ni esok pulak bateri kong esok pi kat adik pompuan Assalamualaikum maaf salah silap
    Syafiq<3sha

    ReplyDelete
  74. Sorry sha aku penatla tulih kat hang tapi aku nak hang taw aku sangat cinta hang

    ReplyDelete
  75. Betoi aku penat tarawikh pun buat 8

    ReplyDelete
  76. Ok selamat malam sha Assalamualaikum<3

    ReplyDelete
  77. Hang 19 kan baru awek muda aku awet muda mak aku pun tak mcm 50

    ReplyDelete
  78. Aku kening kena mcm beckham kena boot alex ferguson

    ReplyDelete
  79. Aku makan ubat dah tidoq dulu
    Miss u
    Hang cantik:-)

    ReplyDelete
  80. Selamat pagi cantik jom teman aku joging aku joging sorang ja slalu

    ReplyDelete
  81. Okay bee aku nk pi kat adik pompuan ngn tgk pkngh aku yng operations petang baru joging td tertidoq ok bye bee<3

    ReplyDelete
  82. Ingat satu benda aku online kat rumah ja Dgn hang @home taman seri genting

    ReplyDelete
  83. Penat pi sunshine tadi miss nuha beli curtain ngn barabg makanan minggu depan isnin aku dok rumah la beribadat

    ReplyDelete
  84. La orang pakai instagram best ka share gambaq jugakkan

    ReplyDelete
  85. Aku diploma it kena taw up to date

    ReplyDelete
  86. Kami lebih kepada computer science
    Tu cita2 aku dr of computer science

    ReplyDelete
  87. Lepaih diploma baru gym la relaz layan lagu smash untuk dia untuk dia

    ReplyDelete
  88. Yang tu bukan smash kat era tu indon mcm korea tu aku tkdan tgk tv
    Untuk kamu untuk kamu

    ReplyDelete
  89. Aku tkdak dak geng fb depa tag aku aku buat tk taw ja untuk kamu aku buang geng

    ReplyDelete
  90. Close friend ja aku layan lain buat tk taw

    ReplyDelete
  91. Aku lepaih raya beli bb aku tinggai hang 3 bulan tkpakan ogos september oktober november

    ReplyDelete
  92. Aku nak rehat lepas asaq pulak bee ok bye <3

    ReplyDelete
  93. Sat adik aku nk pi 26 ogos aku ngn mak ja pg sorang hng aku tkmau kacau dah hng nk belajaq

    ReplyDelete
  94. Lirik Lagu ST12 – Jangan Pernah Berubah

    biarkan waktu teruslah berputar ku cintai kamu penuh rasa sabar meski sakit hati ini kau tinggalkan ku ikhlas tuk bertahan

    cintaku padamu begitu besar namun kau tak pernah bisa merasakan malah kini kau ucapkan selamat tinggal membuat keresahan

    * meninggalkanku tanpa perasaan hingga ku jatuhkan air mata kekecewaanku sungguh tak berarah biarkan ku harus bertahan

    reff: jangan pernah kau coba untuk berubah tak relakan yang indah hilanglah sudah jangan pernah kau coba untuk berubah tak relakan yang indah hilanglah sudah

    repeat * repeat reff

    jangan pernah kau coba untuk berubah ku relakan yang indah dalam hatinya

    ReplyDelete