Sixth Sense TANPA

 whassup!! apew motif tajuk ney?? TANPA!! ekceli banyak kenangan nan lagu ney..aku tulis mue ney bukanlaa na ingat balik kesah lamew uwh..aku suka lagu neyh..sangat suka..tapi tade laa sampai 24jam layan lagu ney...lagu ney sangat bermakna lam idup aku..even, mue yank lalu ta kan epen again.. no matter laa, yank aku taw, aku na share gak story aku kat blog ney...tu laa gune nyer blog kiter an..aku da lame pendam n pendam kesah aku yank lalu neyh..so, now aku ase aku na luahkan kat cni..it may give me some suit..law na bace, bace jew..law xmo..aku ta paksa..hehe..~

huhu~ ekceli, TANPA neyh kesah aku ngan 1st love aku...1st couple time tu, aku dah form 5..aku stat couple masa form 5 a..hehe..coz b4, aku memang ta berminat na couple2 neyh...pe ker mende couple..haha...tapi, starting form 5 laa.,.aku try ubah idup aku..buka hati tuk someone..sesi cintan lak..huhu~

so, tipu laa law aku kate aku ta sayank kat dye.. aku sayank sangat kat dye..aku memang jenis camtu..susah na sayank n cinta kat someone tuu, tapi biler dah sayank..susah na buang pasaan tuu...g pown, aku jenis setia ngan sorang tuu jerk..tade maknanyer jadi playgirl..sebab aku ney anti playgirl..wahaha,,,tapi, jodoh kami ta panjang, apew kan daya..aku hanya mampu bersabar...sometime tuu ader gak teringat kat dye...yank paling aku ta dapat lupe time dye nyanyikan lagu ney kat aku...ekceli, ney lagu kami bedua..tiap kali call, mesti dye akan nyanyikan lagu ney...=)

bezz sangat time tuu,..tapi tade apew dah antara kami bedua..da tinggal kenangan..da lamew un clash..juz kekadang uwh,aku ader teringat jugak kat dye...lumrah idup seorang insan biasa..ta dapat na lari...bukan aku yank pinta, tapi kenangan besama dye seringkali bermaen lam pikiran aku tanpa dipaksa...pe pown, tuu sekadar kenangan jer, yank lalu biarkan berlalu...

sebab musabab aku clash?? wahahaha...ta perlu story tat cni kowt. . . . personal...hehe...biarlah aku, dye n orang tetentu jer yank tawu. . . . ta perlu heboh-heboh..huhuhu~

paz clash tuu, amek masa gak a..aku memang sensitif biler dengar lagu ney...terus jerk mood jadik sad.. em,biasa laa..biler dengar jerk, aku akan teringat time dye nyanyikan lagu ney kat aku..tapi, bler dah beberapa bulan clash tuu, aku try layan lagu ney..da ader energy ckit na dengar lagu ney balek...n da tade kaitan ngan dye..so, law aku layan lagu ney, ta bemakna aku dup teringat kat dye taw..hehe...mue bout him da berakhir..

skunk ney, aku nak buka buku baru plak...bersama orang laen..tapi, wat masa ney..kami tade papew un..so k, ta perlu gopoh..kang menyesal plak..tul x? take time, agar pekara lalu ta berulang lam idup aku...but, aku arap dye punyer pasaan yank same cam aku rase ney..huhu~ skunk memang aku single, n law boleyh..biler da couple lagi..aku na hubungan yank kekal...aku dah tamo ader ungkapan clash..dah serik...n aku ta suke maen-maen biler melibatkan soal hati n perasaan.... insya'Allah..mudah-mudahan smue tuu jadi kenyataan..AMIN..., (^_^)..


[wah!! panjang lebar..isk..isk..kompem pointer bM Com aku dapat 4.0..ehehe..]

147 comments:

  1. Cintalah penat aku dpa taw apa ok

    ReplyDelete
  2. Aku clash sbb masa dan waktu tu ja

    ReplyDelete
  3. La cinta dua ok stay sini menyemak pandangan aku ni kacak yippi

    ReplyDelete
  4. Tapi tegasa aku ydp jogging pi kolej

    ReplyDelete
  5. Muni wany reko. Naim sudahlah muktamad

    ReplyDelete
  6. Mcm apa nizam present

    Kak intan bagus Mcm apa nizam present

    Kak intan bagus dpa mangkaq paan ak nk bela ak salam dia first

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hg kna jimmy betoidak okay ja geng nabilridzal xpaham sudahlah

      Delete
  7. Mak aku aku kata salah sīki maghah payah binikan

    ReplyDelete
  8. Kolej xsah dh tkyah dpa ada urusan peribadi

    ReplyDelete
  9. Twitter muni no li ja simpan kay tadi geram gerai ayin kucing Atas bumbung 80 aku main taram betoidak tpet seringgit lapan harga kueh

    ReplyDelete
  10. RM1. TQ. Your subscription to Twitter SMS has been renewed. To follow fav Twitter account, send ON to 28933 e.g. ON KLUE. To stop, send STOP TWEET2ME.

    ReplyDelete
  11. Badakman ok captain malaysia hg jecissca alba

    ReplyDelete
  12. Tu mak kata tepat budak pompuan senyum buat tk taw

    ReplyDelete
  13. Ang tkdak pa sgt ak gilaj2 diuji

    ReplyDelete
  14. Kna kejaq anjing mlm trauma detu call amekaw pulau betong dowfy

    ReplyDelete
  15. Pendam makan dlm kwn kata azri omar

    ReplyDelete
  16. Mlm assalamualaikum I love u to bye boring kelantan mai la ok minggu abeh cuti sokolaq mintak maaf ok

    ReplyDelete
  17. Jaga dah sayang nk buat pa tk taw buka pc

    ReplyDelete
  18. Sampai bulan 10 relax sudah kan kacau hng ja

    ReplyDelete
  19. Ari2 dating tkpakan mak buka 11 jom

    ReplyDelete
  20. Ak handsome pada ex hang brad pitt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg sem 2 photoshoot handsome jery tom tgk tkpa imbau kan

      Delete
    2. Ak nk jumpa puan ramah



      Dia kata syafiq ok jaga hang

      Delete
  21. Lepas geram awat dpa biaq ak mesej betoidak ak jgk pi jumpak mak guard

    ReplyDelete
  22. Hang call nabil dia beik tp dengki kt ak ja ak kata dia dajjal

    ReplyDelete
  23. Call time solat budak it kn
    ai ak memang mcm ni ang pn nampak hang la tiba2 love

    ReplyDelete
  24. Hang cun sgt malu nk jumpa nanti

    ReplyDelete
  25. Ang nk keluaq ngan aku tksah ngn geng hg ok hng aku sudahlah

    ReplyDelete
  26. keta asing aku gila race nabilridzal biaq ngan paan

    ReplyDelete
  27. Memang ak gila bercakap tp ak siuman

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak garang tu hang kena ckp kelantan betoidak

      Delete
  28. Ak trauma pantai timur tp balik pulau punca

    ReplyDelete
  29. Bob shah alam sapa shahrizal majid kena buang kot geng shadat2 nk siasat sampai ke lubang cacing

    ReplyDelete
  30. Pikah pesan x sah kacau dia padan muka nabilridzal

    ReplyDelete
  31. Kami sehidup semati aku prnah kna gigit semut

    budak kl pompuan we will see what his next games agama bkn mainan

    ReplyDelete
  32. Aku jihad dulu bukan aku nk kata aku mahadi tp memang sapa lg kalau bukan aku aku kaji tu ja pnh pengsan kana gigit semut f3

    ReplyDelete
  33. Tk pengsan aku x pernah pengsan mak aku pitam ngan pompuan tu aku silap gunakan dia balas dendam kesumat
    solat puasa aku bkn budak2 start kenai helmi ank juah mana

    ReplyDelete
  34. Ak bara kt dpa nabilridzal lein ok

    ReplyDelete
  35. Ak kata dia dajjal tp ak tkt dia

    ReplyDelete
  36. tanpa x suka nyanyi ak suka nyanyi yg setelah ku terjatuh baru kusedari


    Shaz jazle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silap eja ak semayang ada kan kacak


      Daļam kolej ak plg kacak paling cantik kak ira

      Delete
  37. Nuha fashalna nama hang sdp ayah


    Mak bg nama

    ReplyDelete
  38. Tgk dlm buku kiamat nabil dajjaļ tkpa


    Risau tu

    ReplyDelete
  39. Link senang ak ada masalah ngan helmi sudah sms kredit tktaw nk buat apa zana ak malaih

    ReplyDelete
  40. aku perangai mcm apa mcm mana mak tk magah

    ReplyDelete
  41. sudahlah malaih ungkit lg bukan boleh patah balik

    ReplyDelete
  42. tunang la tkpa tunang online

    ReplyDelete
  43. Tadi kat love all my life mungkin perjuangan untuk bngsa melayu dh tamat selesai
    Aku kena pi worlwide

    ReplyDelete
  44. Aku tkmau mahadi
    Dah tuhan pilih aku

    ReplyDelete
  45. Tadi solat taubat fb baru la untuk wwe

    ReplyDelete
  46. Okay ja cuma depa semua dah tidoq aku sogng la

    ReplyDelete
  47. Tkpakan fisabilillah ngan aku

    ReplyDelete
  48. Sudahla aku bukan kenai yasira sapa gemuk mana tak taw

    ReplyDelete
  49. Bb internet 30 kan sebulan maxis
    Aku pakai wif
    Ok tdo balik sayang
    I'm ur world no one

    ReplyDelete
  50. Dh sahur dh Soto
    Soto muar semayang taubat hajat witiir tk lagat terawikh

    ReplyDelete
  51. Aku post result aku nk bg depa semangat jwb exam
    ngn aku tk leh pndng din li post tiket wayng

    ReplyDelete
  52. Sayang nk jumoa sayang bazar Ramadan sayang ni comey la

    ReplyDelete
  53. Jom memperbaharuhi niat ok miss u like crazy

    ReplyDelete
  54. Aku emma sama cepat tegasa
    Aku kata kat ogang tkpa mcm ngok ngek ok azan kna stop kutuk ogang

    ReplyDelete
  55. Dia buang gambar dosa dedah aurat ngok ngek dah insaf

    ReplyDelete
  56. Aku dah
    Semayang dah iklan kotex

    ReplyDelete
  57. Replies
    1. Lebah punya byk dalam bilik aku
      Pi kat lampu

      Delete
  58. Ni nk gitaw aku tk penah pi kolej pun waktu cuti sem
    Cuti sem lepaih ja pi

    ReplyDelete
  59. Ni malaih rumah tepi hutan tebuan byk

    ReplyDelete
  60. d “Bunga” Ringtone to your cell

    Begitu banyak bunga ditamanku Slalu menanti saat untuk dipetik Ada yang merah dan ada yang putih Kuning dan ungu Beragam warnanya Beragam warnanya

    Reff : Tuhan tolonglah aku Beri satu petunjuk Aku ingin bahagia Berikanlah yang indah Untuk diriku ini Untuk slama - lamanya Satu bunga yang indah Satu bunga yang indah

    Mama Papa mohon nilai rangkaian Rangkaian bunga Aku mohon restumu Bila nanti ada yang tak berkenan Katakan saja Aku slalu mendengar Back to Reff :

    Banyak bunga layu Sebelum berkembang Ada yang terindah Tapi wanginya tak slalu Seindah bentuknya Malah mungkin durinya Menusuk hatiku Lukai cintaku Tapi kuyakin nanti ada satu untukku Harumi hari Mengharumi hari Back to Reff : 2x

    Send “Bunga” Ringtone to you

    ReplyDelete
  61. Ada post liri ni sikit kat fb lagu dewa

    ReplyDelete
  62. Bulan posa lagi boring miss nuha

    ReplyDelete
  63. Tidoq balik 11 workup
    Aku malaih ikut antaq adik

    ReplyDelete
  64. Sinetron mahadi tkpakan sayang lagu tema jika cinta allah ahmad dhani

    ReplyDelete
  65. Aku guna fb dulu nk antar nota tips
    La tkyah
    Aku tkmau harap depa dah
    Nk buat sendiri
    Rest 1 sem suguh depa berdikari

    ReplyDelete
  66. Baru bgn sayang aku nk belajaq bukak sem nanti tkmau dah fisabilillah

    ReplyDelete
  67. hang sayang aku kan belajaq elok ok tksah repeat hang patut bersyukur boyfriend pun handsome

    ReplyDelete
  68. Tksah dok ingat boy lama tk guna

    ReplyDelete
  69. Jom clash tadi beli ayam golek kat sederet nasi lemak kukus lintas jalan bazar ramadan sekoq dua puluh ringgit dia panggang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lirik Menyesal – Sixth Sense

      Like 148 people like this. Be the first of your friends.

      Tak pernah ku fahami ertimu padaku

      Tak pernah ku mengerti hadirmu untukku

      Rasa yang pernah kau bagi

      Cinta yang telah kau beri

      Setelah ku terjatuh baru ku sedari

      Betapa kau kekasih hingga hujung hati

      Rasa yang setia menanti

      Cinta yang tak akan pergi

      Menyesal ku akui tak terima cintamu

      Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku

      Terlambat ku akui berertinya dirimu

      Kerna hanya dirimu sambut cinta

      Penawar peritku

      Hanya dirimu

      Tulus cintaku

      Menyesal ku akui tak terima cintamu

      Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku

      Menyesal ku akui tak terima cintamu

      Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku

      Terlambat ku akui berertinya dirimu

      Kerna hanya dirimu

      Sanggup cinta penawar peritku

      Sanggup cinta pengusap tangisku

      Delete
  70. Ex boyfriend hang tunggu hang
    Hidong hang besaq tu clash

    ReplyDelete
  71. Lari sikit Kat taman nyaman indah tepi taman pondok upeh puan ramah tu angkat beban sikit Kat taman nyaman indah ADA beban angkat diri sendiri
    I love u

    ReplyDelete
    Replies
    1. I I love you like a love song baby

      Delete
    2. Hang pun I love abng syaf tak nak datang kelantan outstation penang
      Baru 20 gatai mcm nab nak pakwe

      Delete
  72. Aku kena fit la nak perang lawan yahudi jahat

    ReplyDelete
  73. Ok la selamat berbuka puasa satgi pulak la mintak maaf na kata kat hang melawak je

    ReplyDelete
  74. Adik angkat hang budak sabah junior photoshoot bukan muhamad amar
    Detu adik angkat aku playboy

    ReplyDelete
  75. Yang kawan ngan ucop ngan naim depa kan
    Aku geng tak guna marley2 tu

    ReplyDelete
  76. Kita ni merpati dua sejoli aku dok usung siti nur fasiha ngan nasuha
    Hang nuh ardi
    Dua2 bawak kancil

    ReplyDelete
  77. Dewa 19 dua sejoli
    I love u so much

    ReplyDelete
  78. :-D pi terawikh hang masjid sungai rusa sudah ok maaf salah silap goodnite sweat dream Assalamualaikum sha

    ReplyDelete
  79. Aku rindu kepadamu kekasih hati

    ReplyDelete
  80. Happy fasting n good morning my love
    day by day I always thingking about u miss nuha
    I'm almost lose my mind with my situation right now
    but thanks 2 my brother who always give me advises

    ReplyDelete
  81. I love u
    U n me forevor ok
    mimpi hng ngn arwah tadi

    ReplyDelete
  82. Today I'm going to sunshine square
    Cakap melayu la <3

    ReplyDelete
  83. Aku cintakan hang sepenuh jiwa

    ReplyDelete
  84. Aku bersyukur dengan keadaan aku sekarang semua ada dah yang penting aku ada hang sha

    ReplyDelete
  85. Aku saja post lagu kat blog nak nyanyi kat hang

    ReplyDelete