MAKAN SUAP


hehehe....^_^..,
apew cer ney...adezz!! ehe..semalam, aku dup usha gambar-gambar wedding umi n ayah aku...also gambar aku n adek-adek time kecik dulu... kusyuk tul dup tengok nan adik aku...hakhak...sampaikan teringat time dulu...aku maseh ingat kenangan disebalik tiap-tiap gambar zaman kanak-kanak aku tuwh...huhu..n tetiba jerk rindu time aku makan suap..hahaha...alarh..!!rindu time kecik-kecik luh, umi yank slalu suap makanan tat aku...heee~
btw, ari ney adek aku da merdeka sPm..huhu..so, malam ney na celebrate cket...jum larh join aku dinner family malam ney...dekat-dekat wcy jer...^_^..,


202 comments:

  1. Belajaq ngan dowfy bahasa makan suap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sem ni ja ak tension byk cop naim

      Delete
    2. Ak tk penah knai or ckp dgn yumiko sem ni ja

      Delete
    3. Playboy photoshot boring nk mampuih

      Delete
    4. ema ak silap yumiko tkpa tk magah

      Delete
    5. Hang tkpa sat ak tnjuk hang kia ok ja ak mmg mcm ni la dpn yumiko tk tman maktbeli makanan &ayam wifi kdai huat

      Delete
    6. Sem 5ak kwn dgn dìa chinta dgn hang

      Delete
    7. Kwan aku dh linkup2 tu hg call dia Paan muka nabil mamak parpu marley aku kenai sgt ok concern jgk hg kt aku

      Delete
    8. Aku geram mahadi fb spa buat dmm ła

      Delete
    9. Hg sayang ku doa aku kita jumpa ok aku ckp ła ok

      Delete
    10. Semua tidoq aku cbaq dpa dpa tk mai pun ok ja aku budak baik

      Delete
    11. Tidoq kot2 mimpi hg ka hg lawa aku tiba2 hansdsome tk biasa lg

      Delete
    12. Dajah 1 7 taun smpai 21 nmpkkn

      Delete
    13. 10 taun ok kan nmpk hg suka aku dri sem1

      Delete
    14. Hidup aku tk penah tenang dulu assingment ok

      Delete
    15. Aku tkmau sapa pun dulu merana

      Delete
    16. Mak aku sakit bodo aku tkpa nk ambik sha ambik

      Delete
    17. Muka mcm apa semua pegangai elok tkpa jgk

      Delete
    18. Sudahlah kita dua dhkan kawan ngan nabilridzal sudahlah mpp biaq ecorp

      Delete
    19. Perangai aku suka korek tkpakan sayang

      Delete
    20. Ang salahkan aku beik tkpa ang pujuk aku

      Delete
  2. Fail background ngan tulisan multimedia cik shira jgn bg aku ni lalai study

    ReplyDelete
  3. Time makan nk perli ada kantìn geram ak tu sorry tk laraj nk pandang nab tarikan

    ReplyDelete
  4. 017-485-4849 tng melayu muhamad aidil

    Hbk mimpi kata melayu kna up

    ReplyDelete
  5. Yg rajin helmi keja semua paan ydp tu kna ambik taw ok taubat

    ReplyDelete
  6. Tidoq zz<3@-}--B-):$:'(:-$X(>:)


    Syafiq love sha minta maaf assalamualaikum
    Allahummabismika ahya waammut :-)
    Pnt betojei ckp

    ReplyDelete
  7. Smlm ngan helmi toilet arwah seksa beguk2 tk mai pun

    ReplyDelete
  8. Outside college ok maybe 9 oclock breakfast dlm bp

    Hang gf ak

    ReplyDelete
  9. Programms amministr ingt hg madam nirmala

    ReplyDelete
  10. Hng mesej helmi soh dia jemput ak

    ReplyDelete
  11. English. Ngan aku sudah tìdoq bye sayang slamat mlm

    Nanti penat td

    ReplyDelete
  12. I my self go to college u standby dr zack ok

    ReplyDelete
  13. Malaih ckp byk tepi tingkap ceramah

    ReplyDelete
  14. Spttnya hang boleh saman ak malaih mak tua

    ReplyDelete
  15. Dp fb mahadi tkpa


    Ak siksa mlm tu

    ReplyDelete
  16. Tuhan taw biaq ak kwn ngan nabil mpp malas

    ReplyDelete
  17. Ak nk blog ka ak nk buat apa biaq pi ok

    ReplyDelete
  18. Ak bagu knai mcm tu amekw ak
    Dmm

    ReplyDelete
  19. Ak sem 1 ogang tkmai ang suka ak

    ReplyDelete
  20. Jgn magah ak no women no cry but devil may cry azan 5 for solah do- 3 no rindu ok

    ReplyDelete
  21. Adik ak laki kata ang ingat hng green hornet

    ReplyDelete
  22. Geqam uztaz dpan ok tkpa mai la ak ingt nk kawan mulanya

    ReplyDelete
  23. Ak tk tkt sapa cuma belakang mcm2 trauma dpn? Doa ja

    ReplyDelete
  24. Hang yg nk kawin ngan ak ak rasa ak muda lg

    ReplyDelete
  25. Tkmau bdn besaq nampk kearah mehdi ubat lapaq

    ReplyDelete
  26. Angin dewa hang dok jeling ak


    Ak mengadap budak it ok tak taw

    ReplyDelete
  27. Panjang penaga meniaga mcm naim tlg mak b k

    Dia oversea hoki dll


    Tajul hotel bm ak tajul ja study ngan mat aidil kktm syazuan kot nama dia 1 asrama f5

    F4 bob ok cun

    ReplyDelete
  28. Matang pramlee valentino rosi azwal bentong pn ad genius add math

    ReplyDelete
  29. Yg kutbah rasulullah siang hbk bntong culik bunian

    ReplyDelete
  30. Ya allah handsomenye nk ngorat boleh

    Predator ada gila betoi

    ReplyDelete
  31. keta kebai penang siang nyanyi tabur berbunyi gf hang tk melawat keluaq2 lembik tgn kiri








    Mcm tu.

    ReplyDelete
  32. 20 disember anivesary blk raya haji suap lemang yg dok bising

    ReplyDelete
  33. Jd mcm budak2 kencing megata lepas koma teksi neik ahmad mati dah


    Tukang paip tua dah bodo

    Sama tukang seluaq

    ReplyDelete
  34. Indon ambik tk tahan mak ak belah ngan ak lg mas2 apa?ok mati 12 april 08 jun gitaw pulun bagu beli hp


    Aidil hng dok kata k t latip




    Koma sana biaq memey

    ReplyDelete
  35. Ak mata kiri ja nangis sudah mesej byk2 bls dendam

    ReplyDelete
  36. Sorang je adik toriq sampai hati dia makr ak

    ReplyDelete
  37. Prinsip xdak dlm hidup tu bergelandangan x mcm abng dia


    Ak tk kamceng toriq

    ReplyDelete
  38. Skolah rendah ak toriq syazwan dely ok concern tuisyen cina pak dia mati tok dia mati mcm2

    Mai gumah pompuan cina detu tukaq no dpt cina lepas mati ak sntap


    Hang dak

    ReplyDelete
  39. Muar pulak megata hang nk buat apa kt ak blk

    ReplyDelete
  40. MohamadSyafiq @badakur… 15h MENGHAPUS JEJAKMU BY ARIEL PETERPAN (EXLUSIVE LIVE ON GLOBAL TV): youtu.be/O-NNSDqmvm4 via @YouTube

    MohamadSyafiq @badakurak… 15h asar umat islam siap pi semayng yg jantn pi masjid la

    ReplyDelete
  41. 20 DIsember 06 ulang tahun kawin ak keluaq wad penang
    Balik raya haji suap lemang

    ReplyDelete
  42. mak aku wad lik lau darah rendah ak baru taw bila ngan islia

    ReplyDelete
  43. Allah peduli agnes monica gelak2 apa ak tendang semua sumpah ak tendang

    ReplyDelete
  44. Kawe nk buang jambang nmpak tua baru abis joging petang joging lg

    ReplyDelete
  45. Tanda ketara pagut cmpak kt kening mcm the rock tp kanan
    ngn Mata kirimcm juling sikit

    ReplyDelete
  46. Nk hujan tarik penyidai sat adik laki aku penyegan

    ReplyDelete
  47. Ak kata ada 3 akaun fb
    Wwe punya pasai

    ReplyDelete
  48. Yg popular lepaih dpt dekan bagu bukak

    ReplyDelete
  49. Kawe kecek snang kawe bukan buat pa pun kat mu

    ReplyDelete
  50. Sum 41 Review The Song (116) Send "Pieces" Ringtone to your Cell

    I tried to be perfect But nothing was worth it I don't believe it makes me real I thought it'd be easy But no one believes me I meant all the things I said

    If you believe it's in my soul I'd say all the words that I know Just to see if it would show That I'm trying to let you know That I'm better off on my own

    This place is so empty My thoughts are so tempting I don't know how it got so bad Sometimes it's so crazy That nothing can save me But it's the only thing that I have

    If you believe it's in my soul I'd say all the words that I know Just to see if it would show That I'm trying to let you know That I'm better off on my own

    On my own

    I tried to be perfect It just wasn't worth it Nothing could ever be so wrong It's hard to believe me It never gets easy I guess I knew that all along

    If you believe it's in my soul I'd say all the words that I know Just to see if it would show That I'm trying to let you know That I'm better off on my own

    ReplyDelete
  51. Sum 41 Review The Song (116) Send "Pieces" Ringtone to your Cell

    I tried to be perfect But nothing was worth it I don't believe it makes me real I thought it'd be easy But no one believes me I meant all the things I said

    If you believe it's in my soul I'd say all the words that I know Just to see if it would show That I'm trying to let you know That I'm better off on my own

    This place is so empty My thoughts are so tempting I don't know how it got so bad Sometimes it's so crazy That nothing can save me But it's the only thing that I have

    If you believe it's in my soul I'd say all the words that I know Just to see if it would show That I'm trying to let you know That I'm better off on my own

    On my own

    I tried to be perfect It just wasn't worth it Nothing could ever be so wrong It's hard to believe me It never gets easy I guess I knew that all along

    If you believe it's in my soul I'd say all the words that I know Just to see if it would show That I'm trying to let you know That I'm better off on my own

    ReplyDelete
  52. Cinta

    Mistikus Cinta – Dewa

    Ketika pertama kali Jiwamu ingin selalu dekat Dengan jiwaku yang belum bisa Menterjemahkan segala Arti pertemuan ini Arti cumbu rayu ini Yang mungkin bisa memusnahkan Kenyataan hidup yang terjadi

    Ketika jiwamu Merasuk ke dalam Aliran darahku dan meracuniku Ketika jiwamu, memeluk hatiku Dan biarkan jiwaku cumbui jiwamu

    Ketika kamu, aku Melebur menjadi satu Dan hanya waktu yang mungkin bisa Memahami apa yang terjadi

    Apa yang sedang kurasa Apa yang sedang kau rasa Adalah cinta yang tak bisa Dijelaskan dengan kata-kata

    ReplyDelete
  53. La peterpan cobalah mengerti
    Ok slamat mlm. I love u 24/7
    Asskum
    Maaf mlm dh tdo muah:-o

    ReplyDelete
  54. dok sngp ja biaq mak jawab tk sabaq beli bb bee

    ReplyDelete
  55. Kami tape dah buat cd dah wedding tu tkpa org dh tkdak

    ReplyDelete
  56. NurShahilaAmirAmzah ‏@Shilaamzah
    Cukup la dengan semua cacian.. Semoga Allah SWT membuka pintu hati kalian.. Sha tau,I am not perfect.. Just stop being so judgemental.
    bosannye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adakan dulu drama astro
      Aku cinta aku rindu

      Delete
    2. Mcm bedtime story riski kata

      Delete
    3. Emma kata stupido
      Nab kata press agentry

      Delete
    4. Wany blur blog dia kosong tak yah lah
      Wan hayat cari satgi

      Delete
    5. Mlm tadi aku ushar blog dia awanaapril ada gambaq hang event bowling
      Hang cun

      Delete
  57. depa syok ada event mlm ephonixcrew hang tak pi kan ramai aku tgk student tadi pg
    aku pi 8.45 dok sampai kui 9 ja

    ReplyDelete
  58. Mengantuk petang beli ja bazar ramadan

    ReplyDelete
  59. Lirik Lagu Anda –Menghitung Hari

    menghitung hari detik demi detik menunggu itu kan menjemukan tapi ku sabar menanti jawabmu jawab cintamu

    jangan kau beri harapan padaku seperti ingin tapi tak ingin yg aku minta tulus hatimu bukan pura-pura

    reff: jangan pergi dari cintaku biar saja tetap denganku biar semua tahu adanya dirimu memang punyaku

    jangan kau beri harapan padaku seperti ingin tapi tak ingin yg aku minta tulus hatimu bukan pura-pura

    repeat reff

    belum pernah aku jatuh cinta sekeras ini seperti padamu jangan sebut aku lelaki bila tak bisa dapatkan engkau jangan sebut aku lelaki

    ReplyDelete
  60. Zana feeling apa tak taw
    paan pakcik gatai dowfy dia bos

    ReplyDelete
  61. hehehe....^_^..,
    Ok lepaih asaq
    Terima kasih cinta bg aku tumpang blog hang
    Hanya Allah ja dapat balas

    ReplyDelete
  62. Okay bee hang nak siap pi jamuan ehya ramadan esok pulak kirim salam kat depa semua yang kenai aku from ur lover syafiq<3@-}---:)

    ReplyDelete
  63. Sejujurnya aku rindukan hang
    Semayang pun tak kusyuk

    ReplyDelete
  64. Mai la dating kfc lepaih tkpakan nak tgk hang senyum ja
    Azan

    ReplyDelete
  65. Dah la aku ngan mak ja tinggai 26/8

    ReplyDelete
  66. Ok selamat malam kirim salam kat hazwani maaf salah silap zzz syaf<3shal 4ever

    ReplyDelete
  67. Betoika hazwani yang pakai tudung amekaw

    ReplyDelete
  68. Purple Love ohitsH Subang, Shah Alam, Selangor
    Salah sorry

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pak cik aku nilai dulu dok subang lama
      Rumah sewa taun lepaih baru beli banglo kat nilai yg dubai tu keja bank negara

      Delete
    2. Mahadi kena kaya
      Aku habuk pun tkdak cakap byk

      Delete
  69. Yang baju megah sebelah hang muka comey

    ReplyDelete
  70. Mai joging ngan aku aku kata letak keta kat masjid
    Lari ja

    ReplyDelete
  71. Ok goodnite mak aku bgn aku terawikh
    Lega telinga tak tindih lepas raya check telinga esok pg nk kena pi smart computer lg skalr ok miss u miss nuha

    ReplyDelete
  72. Selamat pagi dan selamat bersahur serta selamat berpuasa buat cik sha yang kucintai

    ReplyDelete
  73. Bee joging bee
    Hang belajaq elok2 sem 5 dah
    Hari ni nk pi macalister road
    Ok bye petang aku komen
    Sbb bulan kena kurangkan ok
    Sat lega dapat sembang ngan puan ramah & puan haniza semalam cita pasai keluarga
    Tapi betoi puan haniza kata diorang tkpa blog pencuri nampak gambaq rumah dgn aku dok kata sejuta sejuta padahal kat kampung bukan rumah aku
    Ok petang pulak<3

    ReplyDelete
  74. Bulan posa kena kurangkao cakap
    Aku pun amal ibadat kurang dah lepas 1/3 ramadan ok peace
    Rindu miss nuha

    ReplyDelete
  75. btw, ari ney adek aku da merdeka sPm..
    Aku takut kat dia
    Laki aku takutla

    ReplyDelete
  76. Hang kata kan dulu taknak datang kelantan ke
    kelantan aku tk penah pi takat lipeh ja
    Mak aku pi dulu tgk arwah abng arwah tokman aku

    ReplyDelete
  77. Gua musang ataih lipeh siti nurhaliza

    ReplyDelete
  78. Tidor sat mocha ku sayang <3

    ReplyDelete
  79. Lama tak buat mcm ni
    Baru bangun ok solat
    Aku update blog tgk la blog pejuang online aku

    ReplyDelete
  80. depa dah cuti semester dah aku lagi setengah
    Bolehka aku berjaya ada girlfriend ni
    Tu aku risau
    Hang takpa gedik
    Aku ni penakut

    ReplyDelete
  81. Sebab aku stay lama sikit kat topik makan suap ni sebab aku sayang mak aku
    Dan yang utama aku sayang hang

    ReplyDelete
  82. Hang jaga diri hang tkdak aku nak couple ngan sapa siha tkmau aku

    ReplyDelete
  83. Zana ada status dia orang lein ada hati jugak
    Adil yang suruh aku cari awek sampai kena maki ngan emma

    ReplyDelete
  84. Kpala otak dia hati aku sogang ja masuk kelas en wan zabidi bulan posa taun lepaih

    ReplyDelete
  85. Mcm aku kta kat paan raya kita m
    Mintak maaf suha pun kata telok penang tu aku maki kita aku dia tumpang sampai hang jeles

    ReplyDelete
  86. Adik aku kata kat aku tadi abang tak guna

    ReplyDelete
  87. Dia tak bertanggung jawab jugak aku bukan perfect pun

    ReplyDelete
  88. Mak aku tak harap aku bwk pi jambatan sbb aku bwk laju semua hamzi tu
    Tu aku angin

    ReplyDelete
  89. Mak aku penakut bwk dalam balik pulau ja

    ReplyDelete
  90. Tu masa strok neik teksi sama la masa check aku
    Aku behenti ubat 08

    ReplyDelete
  91. Nabil nasihat betoila check balik tempat lama tu aku sayang nabil

    ReplyDelete
  92. Aku tak cukup tidoq dok online 24 jam sejak beli android ni

    ReplyDelete
  93. Tu nak beli bb pulak dah mesej buang kredit hangpa dowfy abang it aku abang

    ReplyDelete
  94. Nanti bulan 10 ni aku nak mintak suruh kurang ubat dos dia
    Ubat boleh ambik balik pulau memang mood

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengantuk tak boleh buat assignment mlm punya

      Delete
    2. La aku kena jaga perangai jangan gaduh ngan mak dah mak penat balik keja

      Delete
    3. Hang tahankan perangai aku

      Delete
  95. Aku tak matang ka ?
    Aku matang la

    ReplyDelete
  96. Lirik Lagu Ungu – Untukmu Selamanya

    tak pernah aku mengerti apa yang kini ku rasakan kegelisahan hatiku saat ini

    ku masih merindukanmu walaupun kini ku tlah bersamanya tak pernah mampu ku coba lupakanmu

    reff: sungguh tak bisa ku mengganti dirimu dengan dirinya sungguh tak sanggup aku berpaling darimu sungguh tak bisa mencintainya tuk melupakanmu sungguh tak sanggup aku berpindah dari hatimu

    repeat reff

    Artis / Penyanyi: ungu

    ReplyDelete
  97. Zana kata feeling apa tk taw ok asaq

    ReplyDelete
  98. Aku beli makaroni 5 lima ringgit hang happykao ngan aku

    ReplyDelete
  99. Solehin sbb dia sebut badak tu aku magah suha sebab dia kata telok penang solehin junior hangkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngan hafizi pirate king
      Fb pun satu dunia taw
      Taj mahal tu satu dunia taw

      Delete
  100. Ada adik dok berebut tv ja
    Mai la library depan lepaih raya aku tunggu ok

    ReplyDelete
  101. Ps3 kena pakai lcd hdmi tu begebut tv
    Tkpa dia belah epl start balik tak boring tgk bola sambil joging insyaAllah 80

    ReplyDelete
  102. Tanda2 kiamat pemimpin yang bodoh
    Paan bodoh

    ReplyDelete
  103. Najib bodoh buang duit kelantan sokong pas jugak

    ReplyDelete
  104. Depa mana kira halai haram depan rumah aku cina tepi india

    ReplyDelete
  105. Kita kawin buat parti baru yang aku rancang ok selamat berbuka posa

    ReplyDelete
  106. Okay selamat malam pak cik gatai nak pi terawikh maaf salah silap. I love u Assalamualaikum followers aku 55 friends foursquare

    ReplyDelete
  107. Lirik Lagu Peter Pan –Menunggu Pagi

    apa yg terjadi dengan hatiku ku masih di sini menunggu pagi

    seakan letih tak menggangguku ku masih terjaga menunggu pagi

    Artis / Penyanyi: OST Alexandria

    ReplyDelete