bowRiNk time ~_~


wAtuSei eRk...herM...

sangat larh borink nyerr ari ney....ta taw na bwat pew ney...herm...0n9 fB, tade frenz yank 0n9...peminat-peminat pown tade yank 0n9..hahaha...erk, na kua nan frenz pown..erm, tamo laa...coz esop dah na kua nan member mue..lg pown, pagi tadi un da kua nan umi..g pasar tani jerk pown..hakhak...ikowt umi sebab na jalan-jalan ja un tadi..hik..law rajin, petang ney laa na kua jap...na balek kampung jumpew atuk aku n sdare.. yewla, nex wik dah na balek penang an.. lambat lak ley balek cni...hoho...

m0re N m0re...

ekceli sejak akhir-akhir ney, adew beberapa orang dup mintax no.aku...tade laa ramai  pown..haha..wat lawak tul diorang uwh...aku bukan tamo bagi, tapi....memang tamo bagi pown...aku tujukan lagu sorry2 larh tuk korang yerk...jangan dup kata aku sombonk ka, jual mahal ka, perasaan ka...law takat na bekawan tape laa, aku ley bagi. tapi cket-cket na mintak aku jadi gf...not da right time yet..!! tape laa, tunggu a sampai 1.1.2011, aku terima laa sorang erk...cantek kowt tarikh tuu law na couple...hahaha...angan-angan ja lebiy aku ney...haha..jz kidding,,hoho~

apEw Lagi eRk nA sEmbAng cNi...huRm...

tade daa kowt..ehe..makin lamew makin dup mengarut ja...erm,,~k la...assalamualaikum...^_^...,

201 comments:

  1. Hang tkpa bodo







    Ak tk leh nabilridzal

    ReplyDelete
  2. Ak penim2 okay bee tidor ok assalamualaikum okay <3 ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru kata rasa dah bkn telinga a Baru kata rasa dah bkn telinga ak problema k problema rasa tadi

      Delete
    2. Hang anak asri sat aku pln2 minggu dpn pi kt dia

      Delete
  3. tade daa kowt..ehe..makin lamew makin dup mengarut ja...erm,,~k la...assalamualaikum...^_^...,

    ReplyDelete
  4. Selamat mlm ak baca ja bkn best caw la

    ReplyDelete
  5. Ak bkn jenih mcm ni din kna start jgk awai sampai bilak nk nganga bincang nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ang mcm hamba tkmau ok pi tidoq din last sem ak cikgu pulun kampung hang utang ak 50 saksi siha bg adik ak tauk ja kna begani din lonely ja mau kt fatin acnt ak taw fatin mau dia ok

      Delete
    2. Mahadi mcm ni tinjaw taw


      Biaq paan aku tlg dia

      Delete
    3. Hantu mahadi dok mai jumaat dpa tk mai dpa malaih jumpa ja dulu tkmau ak start sorang mampui pi din ok

      Delete
    4. Mlm fb aku stres dosa tgn tkpa ngaku account mohdsyafiq(mahadi!) panic mu kalah tk leh mein2 bab syariah semua femes aku 1 malaysia parti bebas


      Islamic thingking

      Delete
    5. Ak tlg emma putus cinta p


      Kecian tanya dia

      Delete
    6. Sbb apa aku beik?

      Sbb aku mahdi sng

      Delete
    7. Mak ak kecian kt aku soh tggu ak tk suka mcm ni

      Delete
  6. Nganga mcm bang mirul bodo korek aku semua ang ak langkah ja group





    Tak beik aku cita pulun dia tanya pompuan


    Ak kata dak ak boleh handle



    Marley ak tumbok nanti

    ReplyDelete
  7. Dowfy marley mai padang tkpa aku wasabi ak tk heran sepupu mak ak bos dia

    ReplyDelete
  8. Pejabat ketua menteri taman sardon jelutong kenai semua bos apa nya mahadi

    ReplyDelete
  9. Ak kata kt pulun buka sem ak jd ogng lein dia tk brani keja siang amekaw aku pi cc kna katok ydpmpp


    Beik mppp


    Mat kaki ayah dia atau zul ok

    ReplyDelete
  10. Ak tk hot ak cool hot pidoih nk semayang bara


    Nab tggung dosa pengsan teratak jamil iklaih ydp geng aku nabil belakang ak tkpa jgn tikam ok

    ReplyDelete
  11. La hangpa punya pasai sudahlah gamai lg aqela semua fugato ckp nad kak na





    Iman mana?

    ReplyDelete
  12. Ak kata x mau femes cinta pnya pasai femes

    ReplyDelete
  13. kerohanian dah lama tanya junior tkan pompang syafiq ckp

    ReplyDelete
  14. Doa bg nasreen nasir ak taw penat bodo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi best mcm berdikari tkan celah ketiak mak ja

      Delete
  15. La betapa dpa ak kata ak nk didik mahadi jumaat tgh hari punca tk beik okay bee sejuk sikit :-)

    ReplyDelete
  16. Xsah harap. Orang usaha ok lein kali dgaq ckp taw taubat xpa bertapa pi ok subuh pi orang bkn taw mcm superman

    ReplyDelete
  17. Ak maki pn haniza jgn marah mak beban studnt x guna

    ReplyDelete
  18. Fb dpa taw this fellar ak gng paan start orentaši ngn nabil marley ak tarik dia dok kcau hng buat apa nk nangįs


    It x guna semua ak muni ja ok

    Wany blur
    Sophistikated xpa niaga
    Reco kia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuki kartun cik lydia kamu rapat bdk pompuan ak kata yuki aku control tanyaemma

      Delete
    2. Yusira sabaq meluap







      up pulun up lein

      T

      Delete
    3. Esok. Tt ou syaęiq. Cojptmm mошпдфш wktju
      Jm. Xmt:@

      Delete
    4. Trget 65 xsah 70 ok 2 minggu okay

      Delete
  19. Isnin khamis puasa joging tiap pg tips


    Sd2 no tkkan ak jgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alpha lipid


      Galaxy s2 ak nk beli

      Bb plng cokia

      Ipad semua

      Delete
    2. Mahadi bp okay jgn gitaw ok bye mlm dh

      Delete
  20. Taw taubat




    Obat hati ja ku ni


    <3
    Aku midnigt teriak solat ja

    ReplyDelete
  21. Lingkup2 zai ak bela kesian koyak buang poster aku tingai buku amali solat x plan takdir

    ReplyDelete
  22. Alfarabi aku tauk k. Nabilridzal seringgit ngan cd bg ja

    ReplyDelete
  23. Karoeke x mau masuk boleh tiong mak beik ak pi semayang tahfiz try sg rusa

    ReplyDelete
  24. Xmau menteri ak nk jaga mak ak ja

    ReplyDelete
  25. O
    Xford ak nk bg malu hang bela ak keja

    ReplyDelete
  26. Lepaih diplòma awai ak keja kolej 29 ok

    ReplyDelete
  27. Ang shah alam ak merbok tkyah loan mara kna unikk tkpa kl dua

    ReplyDelete
  28. Shin chan punya mak miisae paan cerdik

    ReplyDelete
    Replies
    1. La jaga mak muka hng tk lalu tgk okay

      Delete
  29. Unikl dkt nst loan mara paan aku gitaw dulu nk tlng melayu haprak

    ReplyDelete
  30. Pk cik ak bank islam dubai merata pi

    ReplyDelete
  31. Stop shafiq, sebelum saya p jumpa mak kamu.
    puan ramah

    ReplyDelete
  32. Jadual tk nabil susun 2 paper last teginga helmi root

    ReplyDelete
  33. ak malaih anak dia punca kita pisah ak juah

    ReplyDelete
  34. Fb lg saka hng kurang mintak tlg pun tk le belah buanp tkpakan

    ReplyDelete
  35. Muka surau pn tk nampak semayg tuang

    ReplyDelete
  36. Ak kata siam pun kalah semua belah

    ReplyDelete
  37. Tinggai muni. Sitinurhidayah dia dok kirim slm meluat tkpa katakan saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak pk mcm apa apa dok ganggu ak keja dl dk jga nak dia ak tgn qb settle marley

      Delete
  38. Mahadi tk mahadi jgn menyusahkan ak puan ramah lepai dah subtjek dia pegangai jantan mcm bngst

    ReplyDelete
  39. Gossip mak dok magah butoh mak hang muhammad amar gatai jumpa dlm tndas a

    ReplyDelete
  40. Family gila cuma tk masud wad ja lama sabaq mahadi pi kiamat jgn cari ak

    ReplyDelete
  41. La ak hang lein mampuih pi hng sngp tkpa meluat

    ReplyDelete
  42. Dpa settle ak ngantuk sok pg salam maaf ak mau bini <3

    ReplyDelete
  43. Pegit jd ak dah sogang lyn org bara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak pun melalut tp tkkan nk tggai hng dah cinta sgt

      Delete
  44. Hang try jd ak la ok esk lusa tk taw

    ReplyDelete
  45. Dpa dosa biaq ak delete semua dulu malaih ex tk ptt

    ReplyDelete
  46. Daniel respect ak tp cara salah betoidak

    ReplyDelete
  47. Dia ada hati dgn hang cek molek mcm ak sbb saka

    ReplyDelete
  48. Yg tu tkpa ydp kalau tkmau bg ak celah kankang ja gelugor ak test td 1 round saksi budak bgu

    ReplyDelete
  49. Pinggan mangkuk dpa biaq rahsia ak kata kt helmi ada 4 sblm fesi

    ReplyDelete
  50. Mak ak tanya pi qb buat apa sbb ang yg tu k

    ReplyDelete
  51. Ak mmpi ak hamzi neik keta sepupu ak lintas jalan langgaq kaki tercabut

    ReplyDelete
  52. Maarop sesuai dgn yumiko ja
    Wany pun dia kcau

    ReplyDelete
  53. Puan ramah kata jgn online byk sgt
    Ak mmg suka online obat hati pi masjid

    ReplyDelete
  54. Selamat malam maaf ok sayang hang Assalammualaikum zzZ<3CINTALAH RINDUK-:)

    ReplyDelete
  55. Aku aaron aziz ok tidoq
    Pakai garnier

    ReplyDelete
  56. Meet the real gangster maarob bieber

    ReplyDelete
  57. Layak jd mpp firdaus mohamad tk layak

    ReplyDelete
  58. Ak tkpa lg teguk besa kena ok lepaih

    ReplyDelete
  59. Tenang .kat kulim balik lik lau boring

    ReplyDelete
  60. First and last fesi depa bg kerohanian tapi hang dok ada

    ReplyDelete
  61. sentap kot ak gitaw emma padan muka

    ReplyDelete
  62. Mana ada ckp besaq aku mmg world no 1

    ReplyDelete
  63. Aku tk ingin event cuma boring keta tkdak

    ReplyDelete
  64. Paan cuti tk tgk tanya budak baru sibuk keja tkpa sapa suguh ydp

    ReplyDelete
  65. Bukan semua ada internet bodo punya mpp

    ReplyDelete
  66. Rizki kata beik kutbah kt masjid tu kutbah kot cini

    ReplyDelete
  67. Mak aku manja Sgt aku salah cikit ja magah sbb cikgu

    ReplyDelete
  68. Mak kata nk buat apa buat jgn pi kolej

    ReplyDelete
  69. aku nk beribadat bulan ramadan tkpa dulu 07
    08 09 dok gumah ja

    ReplyDelete
  70. Helmi mpp x guna kata sha layan jenih mcm ni

    ReplyDelete
  71. Nfma ok ak sama style ngan ema tikam jantung

    ReplyDelete
  72. Aku kata nk kawin dgn hang nk kawin dgn hang muktamad

    ReplyDelete
  73. Ok tunaogku tidoq dulu Asskum goodnte jaga diri ok muah

    ReplyDelete
  74. Pdoih tanya ak mau pompuan mcm mana ak sayang hang la kuldesak ahmad band feat once & andra

    ReplyDelete
  75. badakurakura: Tweets

    MohamadSyafiq @badakura… 4m Dakwah (@ Balik Pulau Tourism) [pic]: 4sq.com/Nhg9us

    ReplyDelete
  76. tiku

    pernah aku mencintai wanita tapi tak seperti saat ku mencintaimu pernah aku merindukan wanita tapi tak seperti saat ku merindukanmu

    kamulah ratu di dalam hatiku ku cinta kamu sampai mati takkan pernah ada wanita yang bisa menggantikan kamu di hatiku menjadi ratu di hatiku

    pernah aku menikmati wanita tapi tak seperti saat ku menikmatimu pernah aku menangisi wanita tapi tak seperti saat ku menangisimu

    kamulah ratu di dalam hatiku ku cinta kamu sampai mati takkan pernah ada wanita yang bisa menggantikan kamu di hatiku menjadi ratu di hatiku

    kamulah ratu di dalam hatiku ku cinta kamu sampai mati takkan pernah ada wanita yang bisa menggantikan kamu di hatiku menjadi ratu di hatiku menjadi ratu di hatiku menjadi ratu di hatiku menjadi ratu di hatiku

    Download MP3 TRIAD – Ratu Di Hatiku Artis / Penyanyi: T.R.I.A.D

    ReplyDelete
  77. Abng sya buang dh website twitter ngan besih buang aman dh adik sh okay bee tdoq

    ReplyDelete
  78. Adik sha ni manis bang sya mimpi arwah

    ReplyDelete
  79. Kita dok pikiaq world no 1 smpai bwk dlm mimpi mcm tu manusia
    Roger Federer mng Wimbledon la world no 1

    ReplyDelete
  80. Aku member ngarut
    Ak pun mengarut pagi2 buta

    ReplyDelete
  81. masa hamzi keja tu aku kesunyiaan la dak DENDAM KESUMAT pun hilang dh thanks babe

    ReplyDelete
  82. Ok boring je tksah makan ronda sat bye

    ReplyDelete
  83. Tima kasih byk kat ema ok tidoq asskum maaf mlm dh
    Tadi bab posa<3sha

    ReplyDelete
  84. http://www.youtube.com/watch?v=7M0IeHxMaT4&feature=fvwrel
    wwe ni best brock lesnar

    ReplyDelete
  85. nabil taw dulu suara aku sedap

    ReplyDelete
  86. http://www.youtube.com/watch?v=gXrO_E_0gBo&feature=g-vrec
    lgu ni ok jgk

    ReplyDelete
  87. aku tukaq dp nk beza yg baru dgn yg lama okay bye mak aku nk bgn dh

    ReplyDelete
  88. Tk sabaq jumpa hang aku salam dah mak aku sebelum tidoq

    ReplyDelete
  89. irik Lagu Ungu – Saat Indah Bersamamu

    saat indah yg kulalui bersamamu melukiskan kisah cinta di dalam lubuk hati terbuai nafas cinta yg kau hembuskan sampai mati pun ku takkan bisa melupakanmu

    *dan bila waktuku akan mungkin penuhi janji itu ku serahkan padamu apapun yg ku mampu

    reff: harus kuakui aku sayang kamu aku cinta kamu, oh hanya pada dirimu ku ingin kau mampu terima hatiku terima akan cintaku

    saat indah yg kulalui bersamamu melukiskan kisah cinta di dalam lubuk hati

    repeat * repeat reff

    satu rasa yg haus menyentuh bayangmu menyisakan semua yg kurasa

    repeat reff

    Artis / Penyanyi: Untukmu Selamanya

    ReplyDelete
  90. Fb dah timeline baru dah online ngan hang sudah

    ReplyDelete
  91. Baca paper sat sha tkyah la sayang2 hang aku sudah

    ReplyDelete
  92. Penat work out
    Hang ni comeyla

    ReplyDelete
  93. MonoloQue - Tiada Kata Secantik Bahasa

    Tiada kata secantik bahasa Untuk ku puji adinda Tiada gambar secantik lukisan Nak ku tunjukkan perasaan

    Oh... dinda puspa gemala Mengharum jiwa Hmm... Dinda puspa gemala Mustika kanda...

    Namun musim berubah Suasana bertukar Tapi ikatan mesra Sikit pun takkan longgar

    Tiada kata secantik bahasa Untuk ku puji adinda Untuk ku puji adinda

    Print Lyrics at Wednesday

    ReplyDelete
  94. Girlfriend2 jgk zohor kena semayang girlfriend

    ReplyDelete
  95. Sapa gatai misscall aku tgh Baca paper hujung no 1 bukan hangkan

    ReplyDelete
  96. Peminat aku ramai pada hang aku on ja fb terus ada orang call

    ReplyDelete
    Replies
    1. Step by step, heart to heart, left right left
      We all fall down...

      [Chorus]
      Step by step, heart to heart, left right left
      We all fall down like toy soldiers
      Bit by bit, torn apart, we never win
      But the battle wages on for toy soldiers

      Delete
  97. I'm supposed to be the soldier who never blows his composure
    Even though I hold the weight of the whole world on my shoulders
    I ain't never supposed to show it, my crew ain't supposed to know it
    Even if it means goin' toe to toe with a Benzino it don't matter
    I'd never drag them in battles that I can handle unless I absolutely have to
    I'm supposed to set an example
    I need to be the leader, my crew looks for me to guide 'em
    If some shit ever does pop off, I'm supposed to be beside 'em
    That Ja shit I tried to squash it, it was too late to stop it
    There's a certain line you just don't cross and he crossed it
    I heard him say Hailie's name on a song and I just lost it
    It was crazy, this shit went way beyond some Jay-z and Nas shit
    And even though the battle was won, I feel like we lost it
    I spent too much energy on it, honestly I'm exhausted
    And I'm so caught in it I almost feel I'm the one who caused it
    This ain't what I'm in hip-hop for, it's not why I got in it
    That was never my object for someone to get killed
    Why would I wanna destroy something I help build
    It wasn't my intentions, my intentions was good
    I went through my whole career without ever mentionin' Suge
    And that was just out of respect for not runnin' my mouth
    And talkin' about something that I knew nothing about
    Plus Dre told me stay out, this just wasn't my beef
    So I did, I just fell back, watched and gritted my teeth
    While he's all over t.v. down talkin' a man who literally saved my life
    Like fuck it i understand this is business
    And this shit just isn't none of my business
    But still knowin' this shit could pop off at any minute cause

    ReplyDelete
  98. There used to be a time when you could just say a rhyme
    And wouldn't have to worry about one of your people dyin'
    But now it's elevated cause once you put someone's kids in it
    The shit gets escalated, it ain't just words no more is it?
    It's a different ball game, callin' names and you ain't just rappin'
    We actually tried to stop the 50 and Ja beef from happenin'
    Me and Dre had sat with him, kicked it and had a chat with him
    And asked him not to start it he wasn't gonna go after him
    Until Ja started yappin' in magazines how we stabbed him
    Fuck it 50 smash 'em, mash 'em and let him have it
    Meanwhile my attention is pullin' in other directions
    Some receptionist at The Source who answers phones at his desk
    Has an erection for me and thinks that I'll be his resurrection
    Tries to blow the dust off his mic and make a new record
    But now he's fucked the game up cause one of the ways I came up
    Was through that publication the same one that made me famous
    Now the owner of it has got a grudge against me for nothin'
    Well fuck it, that motherfucker can get it too, fuck him then
    But I'm so busy being pissed off I don't stop to think
    That we just inherited 50's beef with Murder Inc.
    And he's inherited mine which is fine ain't like either of us mind
    We still have soldiers that's on the front line
    That's willing to die for us as soon as we give the orders
    Never to extort us, strictly to show they support us
    We'll maybe shout 'em out in a rap or up in a chorus
    To show them we love 'em back and let 'em know how important it is
    To have Runyan Avenue, soldiers up in our corners
    Their loyalty to us is worth more than any award is
    But I ain't tryna have none of my people hurt and murdered
    It ain't worth it, I can't think of a perfecter way to word it
    Then to just say that I love ya'll too much to see the verdict
    I'll walk away from it all before I let it go any further
    But don't get it twisted, it's not a plea that I'm coppin'
    I'm just willin' to be the bigger man
    If ya'll can quit poppin' off at the jaws, well then I can
    Cause frankly I'm sick of talkin'
    I'm not gonna let someone else's coffin rest on my conscience cause

    ReplyDelete
  99. twitter ada dua fb ada dua awek ada 1 ja

    ReplyDelete
  100. Rosyeila Hamdani
    Apa khabar Mohamad??,,..
    Saya ada cuba add Mohamad utk menjadi rakan FB,tetapi x boleh pula,xtahu kenapa..bukan ape.sekadar ingin tambah kenalan,.. itupun jika Mohamad x keberatan.. cuba Mohamad add saya pula .. TQ

    ReplyDelete
  101. ape patut I buat kan I ni someone u know my destiny to be thats whatever imam even though I not 100 per cent confident now laskar cinta

    ReplyDelete
  102. fb lme I I boh dp yng paling hodoh

    ReplyDelete
  103. Deactivate tkboleh jgk I nk contact kwn lame I

    ReplyDelete
  104. Kwn I skrg yg dekat no problem I boleh pi kolej je

    ReplyDelete