juzz 2 weeks more...


herm...dalam masa 2 minggu jer lagi..,i will back to penang...~ op kors laa aku manyak shuke gak coz na jumpew kawan-kawan aku mue...hehe..ta saba lak rase nyer na jumpew diorang...biaselaa, kerinduan suda capai tahap max..haha....tapi....,

kerisauan dihati aku ney un ader gak...herm...aku da nekad tamo sia-siakan time study aku t kat sane..aku tamo jadi cam sem 1 ney..result tewuk kowt..aku na baiki result aku..aku dah tamo bwat umi n ayah aku isau kat aku..aku na umi n ayah aku hepi ngan result aku kelak...aku na buktikan yank aku jugak boley bejaya cam orang laen..aku harap, aku akan berjaya bwat mue tuu..niat aku baek,.insya'Allah, aku ta kan lalai bila dah balek penang.aMiN..berjauhan ngan family lagi..adezz!!..i know, when back to penang..rindu kat umi , ayah n adek-adek mesti terasa lak...tape laa, keseberen amet diperluken dicni..haha.. jihad tuk study...hehe...^_^..,


wish me good luck!!

189 comments:

  1. Kwn pekena dpa tkpa nk berjaya eke

    ReplyDelete
  2. .orang mai jauh hangpa celah kangkang ja bodo betoi jai memey

    ReplyDelete
  3. Ydp aku2 perjanjian ok


    Hang gila glamer

    ReplyDelete
  4. Adik aku hensem ambek ja dia minat agama sesuai dirniah tarbiah

    ReplyDelete
  5. Nad paan standby ptt pompuan lein tkmau keja dulu

    ReplyDelete
  6. Marley single ladies sudah nabil settle

    ReplyDelete
  7. Helmi kak ira muni tauge yg lein ak tkmau taw

    ReplyDelete
  8. Duit ak tk suka menjahanam kan aku

    ReplyDelete
  9. Duit ak tk suka menjahanam kan aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang mula kesian pelik whatss app cintalah

      Delete
  10. Masalah sulung mahadi tkpa ok ja study ja ak tk suka kepit paham

    ReplyDelete
  11. Masalahnya aku top student mampuih pi tu geng muni

    ReplyDelete
  12. Dia kata hng mau kt wany jgk unfriend wan hyt sumpah playboy

    ReplyDelete
  13. Mak aku taw perangai aku jaga tgh mlm

    ReplyDelete
  14. Twitter ok hng mmg nk tlg tapi cinta kna test

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Adik try tgk u tube mahadi sebijik mcm aku
      Reply
      Penumuk mau

      Delete
  16. Bkn buat teguk semua ak keta ambik

    ReplyDelete
  17. Ak megata pengalaman dia adik tkt ipoh sama ja pengan tanya ucop kia awek penang

    ReplyDelete
  18. Mana paham dulu tanya muda lg langkau. Ibnu sina

    ReplyDelete
  19. Kwn kaya ngan kaya pilih bulu kna tndang detu admin

    ReplyDelete
  20. Hang belah buang kelantan tkpa nkmai2 aku kata aku beik tanya ja ok

    ReplyDelete
  21. Mai marley mai tkpa boring ok bila terasa rindu

    ReplyDelete
  22. Hang2 aku2 kita blm sah ok tapi bataniah

    ReplyDelete
  23. Nk fb tkmai2 kiamat trpaksa baca buku ilmiah

    ReplyDelete
  24. Kktm iklaih usung mahkamah iklaih tk pnh tgk dpa solat jumaat cover line

    ReplyDelete
  25. Aku ktk teratak jamil hady runner ak barua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Padan muka dlm surau ak bg dpa rehat raging

      Delete
    2. Padan muka dlm surau ak bg dpa rehat raging

      Delete
  26. La ak tmbuk buang saya dok mai lg time solat

    ReplyDelete
  27. Ak ada surat mood tkpa shah polis kalau dia tk mintak maaf mak ak jgk

    ReplyDelete
  28. Ang gatai sudah ok report ja dgn mirul mcm pailang melayu ka taw parid

    ReplyDelete
  29. Lg blakang gate motor simpan ak tk tahan tkpa jantan tk guna semua apit ugvt

    ReplyDelete
  30. Simpan bukti maarop lg mulia pada pidoih tk ngaku kwn dating jumpa bazar ramadan apa kwn hang buat gila batu uban bpk dia terhormat

    ReplyDelete
  31. Hang paan nabil lein melingkup muni

    ReplyDelete
  32. Nk settle cara bapok
    Fress gnting x sh sntap ni ict

    ReplyDelete
  33. Last pastu abeh gengster sungai nibong shahrizal majid bekas ydp fress bus ict xdak hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka hitam2 panjang2 sette masjid

      Delete
    2. Takmau balai minta maaf hang melampau kolej ak ludah

      Delete
  34. Mesti peli ak ja ak blk awai hng dpa kcau mlm fesi

    ReplyDelete
  35. Ak mai ja whatss ang love ak tanya ak beik jahat

    ReplyDelete
  36. Bkn dgq ckp pun biaq ok mengantuk goodnite ang kecian bila penang ok rehat kt sana ak 29 baru mai ok bee@-}--
    Assalamualaikum :-)sudah tksah gaduh ngan dpa

    ReplyDelete
  37. Buang kt twiiter tu aku buat jahat

    ReplyDelete
  38. Tkdan. Tidoq bagu nk lena suaga oghang tua ehm2 macm arwah telinga kiri

    ReplyDelete
  39. Isyak dulu payah nu keluaq kalau mcm tdi dgn hang kurang gangguan

    ReplyDelete
  40. Ak nk dekan dpa biaq ja okay bee tidoq

    ReplyDelete
  41. Fb buang twiter buang goggle +:-P0ost tksah youtube broadcast yourself-:)

    ReplyDelete
  42. Skg pfs ict la ak kosong dewa 19

    ReplyDelete
  43. Ła kita dua yg muka tk malu nk mai mai

    ReplyDelete
  44. Jihad pnt dulu dpa ingr melayu tu pi twitter

    ReplyDelete
  45. Youtube sudahlah rakam gambaq kita ok ja ahad pongsu segibu wifi pulau

    ReplyDelete
  46. Aku delete Sir faizal menyusahkan ada

    ReplyDelete
  47. Subuh gumah buat2 tidoq nanti wwe aku beli mak we

    ReplyDelete
  48. Qb dia 24 dia kata dia repest abng dh byq dah resit ilang kna 50 dia kata 30 sudahlah hgpa respect aku

    ReplyDelete
  49. Hg memang cinta mcm ni tk tahan sudahlah

    ReplyDelete
  50. Esok nk jd insN yg lebih cemerlang insyAllah

    ReplyDelete
  51. Ilmu bodo ok by hotty aku nautica ok U cun fajar sodiq ok bee anythime bila terasa rindu

    ReplyDelete
  52. Hang ego hg sayang sgt kna paham ok youtube ok kirm Salam kt mak hg pak aku tk dosa

    ReplyDelete
  53. Aku tkyah schearh mahadi bkn ak ok tu ja aku nk mcm uztazah pilihanraya

    ReplyDelete
  54. Esok pi gelugoq mak sakit penim2 ok bye slamat malam sha aku bahagia dgn hang tima kasih cinta

    ReplyDelete
  55. Mak sakit kepala ok esok pg pi gelugoq pk hang tk marah kan

    ReplyDelete
  56. Ang yg penakut


    Ang ngorat ak dok library dpn gelak status Orang tk caya ak single

    ReplyDelete
  57. Tk segemuk gemuk2 begat melalak ja keja ang šarah ak minat

    ReplyDelete
  58. Yg cun kt kolej semua ak minat tp cinta hang sem 1 pndang fb

    ReplyDelete
  59. Apa pun tkpa slamat mlm ak penat ok bye rindu tgk bulan ok Assalamualaikum sorry maki u u I LOVE U

    ReplyDelete
  60. Aiq shifak mcm cuci perut


    Ak makan byk x bera. Sgt 85

    ReplyDelete
  61. Ak kalau boleh bunuh ak bunuh adik laki aku HAMZI

    ReplyDelete
  62. AKU PALING MELUAT DIA INGAT HANDSOME SANGAT

    ReplyDelete
  63. FIRDAUS BIN MUHAMAD BATU UBAN
    Muka KACAK PUTIH DP BURUNG HElang

    ReplyDelete
  64. PALING SAYANG NABIL RIDŽAL PALING RESPECT DANIEL MARLEY PAILANG SHAHRIZL MAJID



    PalNG PALAT JUAH BARUA AKU

    ReplyDelete
  65. PALING HORMAT YDP KITA


    Paling CINTA HANG OKAY JA

    ReplyDelete
  66. ŠEMALAM sudahlah ak PAYAH SOGANG OKAY BEE nak tidoq dah menyusahkan hang tkkan

    ReplyDelete
  67. Ak janji sem 5 ak blaajaq dating2 24 jam mlm tkyah jumpa

    ReplyDelete
  68. Belajaq elok2 kelas pukui 9 kan ok I love u

    ReplyDelete
  69. 2 minggu lagi hang balik kelantan kot
    Selamat pagi : slamat berpuasa nak pi joging sat

    ReplyDelete
  70. Selalu mcm ni lepaih joging
    Mandi2 pi kelaih

    ReplyDelete
  71. MohamadSyafiqbadAss ‏@syafiqbada
    aku budak nakal
    Expand
    Reply Delete Favorite
    8m MohamadSyafiqbadAss ‏@syafiqbada
    @muniejamal hang miss call aku bila2
    Expand
    Reply Delete Favorite
    10m MohamadSyafiqbadAss ‏@syafiqbada
    Assalamualaikum @muniejamal approved sat fb baru aku nk pnggil raya senang mak aku tak bg pi kolej no hang aku delete dah
    Expand
    Reply Delete Favorite

    ReplyDelete
    Replies
    1. syafiqbada
      @muniejamal tkyah appoved lepas raya aku beli bb

      Delete
    2. main games sudah ngan like likes mcm pd

      Delete
    3. adik laki ada mcm tkdak dok tidoq ja
      sahur makan nasi tu lena

      Delete
  72. hang pun sat boh lagu sat buang lagu apa cer

    ReplyDelete
  73. DAJJAL OFFICIAL
    @DAJJALOFFICIAL
    The Official Twitter page for DAJJAL Indonesian Death Metal Band ! Booking : 081572459666 ( runal )
    BANDUNG DEATH METAL · http://www.myspace.com/dajjaldeath
    ada band nma dajjal

    ReplyDelete
  74. Baru balik tesco extra saja tgk2 Esok petang shopping sunshine ngan mak adik

    ReplyDelete
  75. Hang buat timeline aku nk root hp ni no muni ada dalam whats app

    ReplyDelete
  76. Tak dapat user name tak ingat buang whats app

    ReplyDelete
  77. Hp ni guna no digi hamzi takmau hp ni balik library dah pinjam buku nik aziz& jangan lalai aku lalai semalam baru semayang 20 8 kt masjid
    8 ngan mak kat rumah 8 sendiri

    ReplyDelete
  78. kerisauan dihati aku ney un ader gak...herm...aku da nekad tamo sia-siakan time study aku
    Tksah risau belajaq ja hang lg 1 sem setengah
    Boyfriend ada dah bersyukur la :-)

    ReplyDelete
  79. Aku masuk bulan 11 ni belajaq ja tk sah pikiaq apa belajaq ja 24 jam

    ReplyDelete
  80. Takmau fesi2 dah cuti dating

    ReplyDelete
  81. Lihat ke langit luas Dan semua musim terus berganti Tetap bermain awan Merangkai mimpi dengan khayalku Selalu bermimpi dengan hariku

    Pernah kau lihat bintang Bersinar putih penuh harapan Tangan halusnya terbuka Coba temani, dekati aku Selalu terangi gelap malamku

    Dan rasakan semua bintang Memanggil tawamu terbang ke atas Tinggalkan semua, hanya kita dan bintang Yang terindah meski terlupakan Dan selalu terangi dunia Mereka-reka, hanya aku dan bintang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peterpan lagi tkpakan aku dan bintang
      Lebih beik dpd mahadi

      Delete
  82. khir Rasa ini – SAMSON

    terlarut aku dalam kesendirian saat aku menyadari tiada lagi dirimu kini

    sampai kapankah aku mampu bertahan tetapi aku jalani semua kisah hidupku ini

    tak akan terganti setiap kenangan yang telah terukir kan terekam indah dan melekat di hati

    akankah berakhir semua rasa yang telah tercipta didalam benakku dan didalam asa ku

    terlarut aku dalam kesendirian saat aku menyadari tiada lagi dirimu kini

    tak akan terganti setiap kenangan yang telah terukir kan terekam indah dan melekat di hati

    akankah berakhir semua kisah yang telah tercipta didalam benakku dan didalam asa ku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akhir rasa ini ada dulu sinetron punya byk abeh awai ada lagu
      La tak layan dah dulu layan
      La layan hang

      Delete
  83. LIRIK LAGU Peterpan - Aku Seperti aku Seperti jiwaku Menyusuri telaga waktu Seperti langkahku

    Sejenak berhenti Kau dapat berdiri Lalu kau bersiap berlari Menapaki bumi

    Sejenak berhenti Kau tetap berdiri Lalu kau bersiap berlari Berada di bumi

    Reff: Angin utara tetap begitu Tetaplah di belakangku Hingga hari berhentinya waktu Tetap iringi langkahku Angin utara dengarkan aku Tetaplah di belakangku Hingga hari berhentinya waktu Tetap iringi langkahku

    Suaraku tak lagi bergaung Tapi kau selalu membawaku

    Back to Reff

    Angin utara Angin utara Angin utara

    Daftar Lagu Peterpan

    ReplyDelete