i'M in L0vE wiTh y0u


ALAMAK!! yank anew satu ney...aku sendiri da fenim..hahaha...

tetiba ark mo story ckit sal s.j ney...time-time free ney, timbul lak idea na mory-mory bout fevret aku ney.. 

emang da in love nan s.J arr..hakhak...tape, ta salah an??heee~ ^_^..,

tapi..da most one aku suke yank comey tuu....ahakz!! cute jer tengok dye nyanyi...wawawa...!! jap ea, na kasi korang tengok....jangan rampas suda...t merana aku ark...haha. . . . 

ney arr, kiM ki Bum~


amacam?? cute tak?? hakhak...mesti laa cute an..cam aku jugak..hahaha...

opppss..telebiy suda...haha..;p

anyway, ney satu lagi pic-cha ki Bum..ehe~


                                                                                                                                                                    n ney sorang lagi, Hae chuL...hehehe...







tapi...yank ney cam lembut ckit...ckit ja...haha..

jangan mara erk, yank pentim, i like u damn much...!!

cute lorh...huhuhu~









 
n ekceli most geng diorang cute-cute derr..huhu...tapi ader sorang uwh..

ley tahan gak encem nyer...haa...ney laa orang nyer...

 waa cakap lu~fullamak!! Siw0N...ensem doe!!hakhak...


nyanyian s.J??!!

Lagu fevret aku?? op kors laa...no other..bonamama...super girl..happiness n sorry sorry~..hehehe,,..aku alwezz gak layan, tambah-tambah skunk ney,.asyik layan lagu jerk keje aku...heee`~

owkey laa...sekian luh tuk kali ney...ehe..~

salam daripada nuha fashshalna...^_^..,


                                                                                     
           

133 comments:

  1. Ok pa2 ak contact la mcm bos ak tk suka Assalamualaikum. Jgn nyusahkan org

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paham kita couple jgn org lupakan kwn semua pikiaq hang tu adik sha

      Delete
  2. Pulau betong sama muka melayu dagat balik pulau korean ak minat slave hunter tk malu jangan lalai

    ReplyDelete
  3. Ok isyak sahur dah nanti minum milo mak subuh bagu gerak

    ReplyDelete
  4. Nk bg ilang semayang tk tahan tu block fb tmpat yahudi

    ReplyDelete
  5. Kura2 betoi aku dulu ninja turtle syafiq ang taw mana teka nam aja ngorat dul fatihah dia lana lang she will be loved aku tk serius

    ReplyDelete
  6. Form 5 hng pun sama biaq okay langkawi last naik flight mak nad flight megata aku last kt muar

    ReplyDelete
  7. Dulu mimpi yng sempurna ła tempoloq kenyang mcm2 peel

    ReplyDelete
  8. Mcm hellmexxx baging telntang kangkang adik pompuan

    ReplyDelete
  9. Manusia jugak tadika islah islan pulau dragonball dulu bezita dpa form 5 mana Goku ła Goku silat mahadewa kaio

    ReplyDelete
  10. Dulu skg krlirn ikhwan pandai2 india tkpa kita bulan aku kata mimpi muar dulu gumah mcm ni badaruddin bulan agama kak dia sama kamariah frust

    ReplyDelete
  11. Umaq tok bulan aku 7 thn mazi dah tu aku jlo final countdown
    mani tkpa f2 ok dik punya sudahlah ptng

    ReplyDelete
  12. Ang 20 dah ok ja aku dpa pelingkup

    ReplyDelete
  13. Aku bg lin 1 gng zina 1 shawal 1 pahang

    ReplyDelete
  14. Ok assalammulaikum ok bye minta maaf ok love u

    ReplyDelete
  15. Fesi jgn dah amekaw jgn qb tkpa lg

    ReplyDelete
  16. Petang td aku tk tahan luah semua kt. Mak

    ReplyDelete
  17. Geng hg pikah semua paham aku antaq mak aku cikwan jumpa awai dpa bara pasai hg

    ReplyDelete
  18. Aku jumpa pulun nk balaih dndam dia kata aku senang tkpenah tlg hg pn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu inbox dia ok ja nk didik tkmau hgpa jd mcm aku

      Delete
  19. Ak ngan baju mancity karoeke 8 token mcm. Tu siang lepaih kana tndg tarik diri mlm jumpa logikstik sempoi

    ReplyDelete
  20. Bang mirul sama tk pikiaq perasaan kt libray tkpa sembang makan ubat

    ReplyDelete
  21. Aku kata salah alfarabi black pkcik time dia pandai pinjam nadhrirah time kita pa keluaq basah2 pnt2 keja jgn kcau aku aku gitam mk ang
    pkngh ok

    ReplyDelete
  22. Test hellmexxx diA malaih paan tu bulu Jam Anjing byk tman ni indon bngga aku cita kt ang masa qb tk logik sha awek daniel

    ReplyDelete
  23. Aku ronda isnin ngan hellmexxx ok ja qb ngn nabilridzal ok Sir faizal LG ła ok ja bye pk ła sendiri ok settle ict

    ReplyDelete
  24. Ak matured gelak2 johan rja lawak

    ReplyDelete
  25. Semua ak la paham mintak lg bukan2

    ReplyDelete
  26. Tk gelak pun dpa tk matured bila ckp

    ReplyDelete
  27. Ak kata kt paan gaya mintak maaf dia dagi sem1 cekiq dagah tkpa settle dah semua helmi mana abng la konon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abg tk guna jgk ecorp jerawat dia pengaruh puan ramah tagam lama dah

      Delete
  28. Respect semayang nabil semayang pujuk dia semayang ak pi dulu

    ReplyDelete
  29. Fb nabil yahudi ak silap byk ak tkmau pi jika engkau melihat lelaki yg slalu ulang alik msjid maka dia beriman

    Dajjal nnti x bgani masuk msjid

    ReplyDelete
  30. Mai rumah ang dia pendusta telalu cinta dunia hìkmah magrib dlu


    Mai kpala bpk ang dia hst -:)

    ReplyDelete
  31. Dia jahat ak dok ngan sha off ngan hng on semayang mak teguq okay bee

    ReplyDelete
  32. Hang sungai nibong dia dengki kt aku

    ReplyDelete
  33. Hang check tempat lama dia nabilridzal semua dia

    ReplyDelete
  34. Mmg tkdak mak dia tkpa sayang jgk

    ReplyDelete
  35. Aku tk mau hng sha dia mau hang tksah berdamai

    ReplyDelete
  36. Ngan hng sudah tutup twit fb blog

    ReplyDelete
  37. Rehat dulu silap tk begenti jihad

    ReplyDelete
  38. Sayang buku ni ak baca jgk ak ilmu ok google ja

    ReplyDelete
  39. Sayang tk ngantuk tk ngantukka tkpa ak pnggil sayang

    ReplyDelete
  40. Happy ngan aku tkpa kita dua ikhlas dan redha dgn apa yg berlaku ok

    ReplyDelete
  41. Ak baca kisah hang dagi awai muet daftar pn tk lagi

    ReplyDelete
  42. Tk patut danny maki adik toriq geram

    ReplyDelete
  43. Bahagianya padan muka sarahdhina

    ReplyDelete
  44. Perli pulak tksah dok tmpang sama geng hang

    ReplyDelete
  45. http://www.youtube.com/watch?v=By7ctqcWxyM&feature=g-vrec

    ReplyDelete
  46. http://www.youtube.com/watch?v=jppkLSPcTHI&feature=context-vrec

    ReplyDelete
  47. Helmi bin zainol abidin

    Abang x bertanggunkawb

    ReplyDelete
  48. Hang ok daniel mau kt hang lama dah hang meluat dia tu ak kata zana siha suha


    Mau yg hot

    ReplyDelete
  49. Aku pun tk taw bng shah ydp aku nk blajaq ja

    ReplyDelete
  50. Aku kata ku iklas sudahlah mcm cita taik kentut

    ReplyDelete
  51. Aku mmg budak lagi 23 muda lg solehin korang ajaq

    ReplyDelete
  52. Islan college of technology balik pulau penang hak milik jkp disiplin longkang

    ReplyDelete
  53. Saya sbagai imam mahadi

    Maafkan island college

    ReplyDelete
  54. Lupa nk gitaw sayang


    Lepaih gegaq ak zikir yg blog ak

    ReplyDelete
  55. Ak salah byk dpa pun lg salah byk mak bpk suguh belajaq

    ReplyDelete
  56. Pengalaman ak byk lg tk abih lepaih 2006 masjid tkpi jumaat ja pi

    ReplyDelete
  57. aku tgk slave hunter je lee dahee korean la pc asus

    ReplyDelete
  58. Nk siap terawikh nanti sambung bye bee

    ReplyDelete
  59. Sayang abang balik dah terawikh buat 8 ja
    Adik laki buat byk
    Esok pg nk joging taget baju raya

    ReplyDelete
  60. Aku mimpi buruk tidoq tadi lama tak jumpa hang

    ReplyDelete
  61. Semayang zohor sat sayang aku mimpi buguk bwk kereta Kat bukit tkleh tekan minyak siang terbalik ngn aku mimpi aku pi kolej

    ReplyDelete
  62. Tksah geng sapa dah masuk sem ni dok ja sogang2

    ReplyDelete
  63. Aku tk gatai hang pun aku tak tgk

    ReplyDelete
  64. Aku malaih nk antaq dpa dok kata kat twitter aku nk menyendiri bye Assalamualaikum okay bee nanti aku beli bb

    ReplyDelete
  65. Paan dok kata aku bukan boleh ogang kata kat aku

    ReplyDelete
  66. Depa pun sama naik depa jeles

    ReplyDelete
  67. Aku bukan boleh ogang kata kat aku

    ReplyDelete
  68. Depa la tak guna betoidak mcm apa ja twitter marley ngan paan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depa taun lepaih bukan pi tarawikh pun masa makan kat ict ehya ramadan

      Delete
    2. Lepaih makan ambik gambaq depa belah

      Delete
  69. Gatai pun gatai mmg couple tu gatai betoidak

    ReplyDelete
  70. Aku ajak hang semayang bukan ajak buat maksiat

    ReplyDelete
  71. Makan dah sayang nk demam badan aku

    ReplyDelete
  72. 8.30 siap terawikh
    Ok nanti sambung
    Kite tak dose ok

    ReplyDelete
  73. Nak hujan semayang rumah tidoq dulu selamat malam maaf salah silap Assalamualaikum <3

    ReplyDelete
  74. Selamat pagi cinta
    Aku baru lepas sahur makan cucur cempedak ngan nugget mak aku pandai masak

    ReplyDelete
  75. Hari ni aku pi rumah tok petang bukak posa sana

    ReplyDelete
  76. Semalam tgk wrestling the rock mai shawn michaels undertaker brock lesnar pun mai

    ReplyDelete
  77. Aku kalau jumpa hang aku tak komen dah

    ReplyDelete
  78. Sha aku baru balik masjid
    Ok tdoq balik bee

    ReplyDelete
  79. Sha aku bgn dah
    Nk pi angkat besi sat gym rakyat

    ReplyDelete
  80. Angkat besi Kat tmn baru ngn jogging malaih gym
    masuk ni aku tough

    ReplyDelete
  81. Rumah ada basikal eexercise ok blajaq elok2 pukui 4 aku pi umah Tok
    bila terasa rindu aku komen

    ReplyDelete
  82. Pak cik gatai baru balik dari Tesco jelutong beli yogurt ja td ADA jpj tekejut sbb roadtx aku baru mati seb beik mak boh dh

    ReplyDelete