rEdHa

try to rilexx k,...

erm,dah laa...biar aku pendam sorang diri cukup ar...tamo story mory, t kawan-kawan aku lak susah ati...alwezz na tengok kawan-kawan gumbira jew...

btw,..cepat laa...!!aku na kembali ka penang...na release tension..terperap kat umah ney, uwat aku tambah stress jew.. poblem ja betimbun...adush!!

owh yer..~segala mende yank aku post kat blog aku ney...tade niat na luka kan ati manew-manew pihak..law story tuu sal kenangan lampau, ia kan kekal sebagai kenangan jer..law boley aku pown tamo ingat kenangan yank lampau..biarla berlalu...coz aku dah buka kesah baru..n aku suka kat dye sorang jer..law text nan laki un, juz nan dye n adek angkat aku jerk..even tade ungkapan couple lagi, aku memang ta suke layan laki,..cukup la sorang jew~..jangan la salah paham...:( aku mengaku, memang aku suka kat dye..law ikowt kan, tamo la berakhir camney...ekceli, touch ckit ngan dye skunk ney...ntah la..patut ker aku touching??
erm..pe pown, sorry sangat-sangat law terasa ati, but seriously..ta sengaja..


tapi, law hati dye memang bukan tuk aku...aku akan try tuk terima kenyataan ney n try tuk lupakan dye.. aku kan try buka pintu hati aku tuk orang laen...andai kater one day pintu hati aku da terbuka tuk orang laen, n time tuu..tade lagi dye lam idup aku...kalau itu yank dye nak..aku akan try tunaikan...doakan sha,..erm, k larh,.. 


caw, salam daripada nuha fashshalna...~





154 comments:

  1. Tkdapa doa ja


    Ak tk mintak mu no hang

    ReplyDelete
  2. Takut hang ada saka jgk ke ak penat mak keja try relax

    ReplyDelete
  3. Ak lelaki pujaan kolej tu kata kt munr

    ReplyDelete
    Replies
    1. caw, salam daripada nuha fashshalna...~

      Hang dok kcau sha

      Delete
  4. Mak restu semayang sat miss nuha

    ReplyDelete
  5. Relax pi gumah muet dulu nuha ak sogang ja nuha ok

    ReplyDelete
  6. Hg tk suka aku komen2 ok tdapa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuha ok ja aku tksah dh cari pasal

      Delete
  7. Aku dah ok dh tkyah tangguh

    ReplyDelete
  8. Tangguh tk tangguh sama kn convo taun dpn jgk

    ReplyDelete
  9. Assignment sakit hati jumpa hang

    ReplyDelete
  10. Tangguh sampai din li belah

    ReplyDelete
  11. Kiranya sama dgn dajei hang setia

    ReplyDelete
  12. Mak kata takyah gf ada jodoh ad

    ReplyDelete
  13. Hang tk kisah dpa kalut padan muka sambung kiamat tkpa

    ReplyDelete
  14. Dia gabun bkn nampak tksahla blm ada tulisan kapir pemuda yg syahid begani dirinya bp buktikan susuk tubuh dajjal hingga dia trpaksa korbankan nyawanya umat islam blur lg

    ReplyDelete
  15. Masa pemuda tu buat keputusan dedahkan dajal dia dh tnjk idntitinya sbnq syapiq kad ilang paan taw

    ReplyDelete
  16. Hadis abu said al kudri siha azan

    ReplyDelete
  17. Aku taw hgpa pakat nk tlg aku biyol

    ReplyDelete
  18. Berpotensi tkpa. Ni yau mul kiamah

    ReplyDelete
  19. Mati shahid gergaji kepala nabilridzal aku kna

    ReplyDelete
  20. Mai ja cpt asap ambik buku tu aku tertingal senyum nk buat pa semua jgn tk semayang

    ReplyDelete
  21. Amali solat biaq paksa nabil smyang

    SOLAT AKU DAH SOLAT SOLAT

    ReplyDelete
  22. La sbgai abng ak nk didik adik ak mcm cujei tk leh kata apa pompuan tkpa

    ReplyDelete
  23. Ak ikut ckp mak tksah kolej hg rindua mai ja masjid ak joging gemuk2 pantat besaq

    ReplyDelete
  24. Dia nk gym2 gumah boleh gym wasabi kalah

    ReplyDelete
  25. Al mashoor kaldh maarop kalah tu hng kia

    ReplyDelete
  26. Bwk st nabilridzal jumpa aku nk peluk dia

    ReplyDelete
  27. Yg ni didik ak mahadi tgs didik ok

    ReplyDelete
  28. Ikt ckp mak janji ngan hang batman kan ok concern

    ReplyDelete
  29. Syukur semua ada tapi ak kia bkn hang mehdi

    ReplyDelete
  30. Ak mmg pengalaman byk ckp sini ok sayang

    ReplyDelete
  31. Ak k ja start jumpa hng qb sudahlah mula dah

    ReplyDelete
  32. Semua hang words april ak mahdi tkpa ngan hg

    ReplyDelete
  33. Yang aku tagam mesti kna sudah pandang ke dpn

    ReplyDelete
  34. Mcm ni ok fb ak tutup hng nk ak ja kan ok2

    ReplyDelete
  35. Ak geram lukakan hati tu balas blk kan

    ReplyDelete
  36. Tkpa pelan2 muet yg kita plan diploma tkt tu

    ReplyDelete
  37. Tkt tgk ayat atas ok mandi sat ak jutawan ok

    ReplyDelete
  38. Ak dah puaih harta dunia nk ambik tp bukan la

    ReplyDelete
  39. Ak last ulng ak jd kuli dpa tkdak masa blog

    ReplyDelete
  40. La happpy insyallah kita jumpa couple okay bee cintalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak ni mcm saye awak ni comela mungkinkah jodoh kite saye pandai pelajaran awak pandai sajak jgn mak saye tk suke sajak

      Delete
  41. Saye suke awak tp saye suke melilau tu mak maghah

    ReplyDelete
  42. Saye igt nk single dulu tp awak yg nk saye terime je

    ReplyDelete
  43. Awak rmbut panjang ke saye tk kisah saye tertarik dgn kebaikan awak ok

    ReplyDelete
  44. Saye tension sgt saye nk rehat tkyah berjuang kesian mak

    ReplyDelete
  45. Nanti esok saye buat balik tk tp awak kenë jumpe saye ok saya rindu awak

    ReplyDelete
  46. Our relationship april 456 traum lg no awek lame

    ReplyDelete
  47. http://berkatrezeki.com/blog/2010/11/imam-mahdi-itu-dari-malaysia/

    ReplyDelete
  48. Gisaw yg tu ja muet. Bln 7 awat la hgpa buat ak mcm ni

    ReplyDelete
  49. MAK AK STRESS MCM AK LEBIH KURANG

    Hang bg haru lg

    ReplyDelete
  50. DIA BUDAK MRSM


    Ak ngan hang dpa tu taw PEGANGAI DPA

    ReplyDelete
  51. Ubat bg tidoq ja bdan neik tenaga batin kuat

    ReplyDelete
  52. Sem ni nak aram naim

    Sem 3 din


    Ak mengadu kt munirah

    ReplyDelete
  53. Menjahanamkan coding paper os dua pg ptng helmi ak dok buat gila

    ReplyDelete
  54. You'll have to wait 1 hour and 21 minutes to reactivate. We'll send you an email letting you know when your wait time is over.
    chat ja

    ReplyDelete
  55. http://imam-mahdi.zxq.net/
    last pasai mahadi pasni tkdak dh

    ReplyDelete
  56. Mampuih pi aku la imam mahadi sebenaq
    Ataih palsu

    ReplyDelete
  57. aku suka kat dye sorang jer..law text nan laki un, juz nan dye n adek angkat aku jerk..even tade ungkapan couple lagi, aku memang ta suke layan laki,..cukup la sorang jew~..jangan la salah paham...:( aku mengaku, memang aku suka kat dye..law ikowt kan, tamo la berakhir camney...ekceli, touch ckit ngan dye skunk ney...ntah la..patut ker aku touching?? erm..pe pown, sorry sangat-sangat law terasa ati, but seriously..ta sengaja..

    tapi, law hati dye memang bukan tuk aku...aku akan try tuk terima kenyataan ney n try tuk lupakan dye.. aku kan try buka pintu hati aku tuk orang laen...andai kater one day pintu hati aku da terbuka tuk orang laen, n time tuu..tade lagi dye lam idup aku...kalau itu yank dye nak..aku akan try tunaikan...doakan sha,..erm, k larh,..

    caw, salam daripada nuha fashshalna.

    ReplyDelete
  58. Tkpala pelan2 aku beli bb bee

    ReplyDelete
  59. Bee mesti penat belajaq bee pi tidoq bee abng pun nk sambung tidoq tnggu asaq
    I MISS U BEE

    ReplyDelete
  60. Bee abng beli kebab bee
    raya ni tak tau nk balik lipeh ke tak abng kecewe dgn keluarge belah pahang die tepon pun tk last balik 2007

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak itam yang jaga rumah tkdak saka ja dok contact ngan anak pompuan
      Cun jugak tua pada aku

      Delete
  61. Taw sapa jahat nabilridzal harap tuhan ampunkan dia dia nak pi mekah

    ReplyDelete
  62. Mak aku pun aku pi tau depan aku la bapak aku nk cari ogng yg boleh jaga aku

    ReplyDelete
  63. Yang laki nk masuk kolej swasta kot degree kat kl tinggai aku ngan mak aku ja

    ReplyDelete
  64. Ust Azhar Idrus ‏@ustazharidrus
    Boleh ajak awek pergi kuliah sama-sama. Dengan syarat dia dengan kereta dia, kita dengan kereta kita.
    Retweeted by Datuk Danny Marley
    Expand
    Reply Retweet Favorite

    ReplyDelete
  65. aku tak follow ict aku follow orang yng aku tak kenai

    ReplyDelete
  66. s
    4h Datuk Danny Marley ‏@belemoihMarley
    Jangan merajuk jika saya tersalah cakap tadi itu
    Expand
    Reply Retweet Favorite
    4h Datuk Danny Marley ‏@belemoihMarley
    Retweet lagi best daripada tweet
    Expand
    Reply Retweet Favorite

    ReplyDelete
  67. hang cuti dah
    ohitsH
    Yeah! Khamis balik Subang. Again :)
    Expand
    Reply Retweet Favorite

    ReplyDelete
  68. Selamat bercuti tidoq sat sayang

    ReplyDelete
  69. Couple2 tendang satgi cinta sudahlah dosa couple hang nak couple takpalah

    ReplyDelete
  70. Hang cari jantan lein siap hang penat taw aku type

    ReplyDelete
  71. Kat library hang dok jeling aku kan gedik
    Tepi rumah anjing liaq bising ja

    ReplyDelete
  72. 3 ekoq aku tk lawak dah
    Hang ni pendek la bg la tinggi sikit model kena tinggi

    ReplyDelete
  73. Hang cuti kelantan final tk taw nk buat apa
    Dah penang dok menggedik ngan budak sabah depa mana ada duit nak balik slalu tiket lagi ptptn mana bg elaun mara bg paan dok bincang elaun mara kat twitter
    Apa susah pi pejabat mara mohon kata kat dia kat simpang empat takkan dpt punya aku anak kakitangan mara
    Mak aku kata mara tk dak peruntukan

    ReplyDelete
  74. Hamzi unikl dulu under mara third semester baru dapat la uitm bukan under mara dah nama ja mara kerajaan pegang kena mohon upu
    Mak aku bwk masuk tiap2 bulan duit ipoh dulu aku syukur rumah pun dekat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu hangpa dapat ptptn tkdapat mara nama ja uitm
      Unikl kktm politeknik giat mara mara la

      Delete
  75. Aku matangkan mana ada budak2 perangai kot mcm budak2

    ReplyDelete
  76. Penat work out bicycle exercise pulak

    ReplyDelete
  77. Aku kagum ngan dowfy pi gym
    Tapi aku lebih prefer joging gym lepas diploma

    ReplyDelete
  78. Aku nak diet kena ada soya bean yang kotak nasi tk sentuh. Mi bihun semalam baru makan diet makan protin ja

    ReplyDelete
  79. Tak lagat naik basikal tgn kaki aku kecik ja

    ReplyDelete
  80. Takmau pi ka sunshine tgk aku
    Hang ni comey tu eksyen tkmau jumpa aku

    ReplyDelete
  81. Sebut pasai sunshine ada sale esok lusa
    Hang pi jusco ja betoikan tkpala aku tnggu sampai bulan 11

    ReplyDelete
    Replies
    1. Posmen hantaq katalog ngan surat tawaran mahsa tkpa dok sorang tk mati aih

      Delete