taun baru..azam baru...


ari ney last day lam tahun 2010 ney...so, op kors laa aku adew azam baru untuk taun baru yank bakal menjelma lam beberapa jam jew lagi...saat-saat yank aku tunggu bakal tiba..heee~ 2010 biarlah menjadi sejarah lam idup aku...banyak pengalaman manis n pahit yank aku alami sepanjang tahun 2010 ney...kekal laa sebagai kenangan ek..hehe...


aku un tamo citer panjang ngat, so..azam aku tuk 2011 ialah....jeng jeng jeng!!


aku na study betul-betul tuk sem 2 nanti.... and sem 3 jugak,..:)..untuk mencapai target pointer yank aku dah target kat diri aku ney... aku taw kemampuan aku tahap anew...jadi, i'll try da best..insya'Allah!!

2nd, aku berazam tuk lebih menghargai semua orang yank menghargai aku... aku akan cuba jaga hati n perasaan orang yank sayang aku...doakan aku berjaya yepp...niat aku ikhlas...^_^....

3rd, aku nak lebih matangkan lagi diri aku yank ta berapa na matang ney...hehe...owkey laa, dats all i think...
semoga 2011 akan menjadi tahun yank amat bermakna lam hidup aku...AMIN...~



250 comments:

  1. Ak target 3.6 png drop ok sem5 6 ok tkamau mein2

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-D 6 subjek last paper 2 pg os ptg public speaking ak speaking pandai

      Delete
  2. Doubtless hang cinta ak sumpah demi Allah

    ReplyDelete
  3. Kecian kat hg ak tkpa mak aku geram kt dia

    ReplyDelete
  4. Ak tk bgani kata ckp apa hilang meet uncle hussein

    ReplyDelete
  5. Tk approve laki dia kata marley geng dia

    ReplyDelete
  6. Ak segik ngan geng pulun utang 50 mat utang budi cd games ps2 tk sayang adik dia kecik

    ReplyDelete
  7. Pulun budak sukan ak mat pandai toriq pndai din pandai badak wan malaysia

    ReplyDelete
  8. Tkmau kelas ngan dpa ak sogang tkpa

    ReplyDelete
  9. Kfc pun tkpa gumah puan ramah pn tkpa

    ReplyDelete
  10. Dia tk ajaq dah cik shira hng teman

    ReplyDelete
  11. Ak ludah nabilridzal musuh dlm selimut
    Ak kura2 dlm perahu

    ReplyDelete
  12. Tajul pendek dia call kata mxcm bapk ayam tkpa release tension

    ReplyDelete
  13. Terlalu kacak mcm nabi dlm gua sudah

    ReplyDelete
  14. 23 hg hot tų ja ok penang tndg nabilridzal hg aku tk maghah

    ReplyDelete
  15. Mintak tlg abang maarop kesunyian

    ReplyDelete
  16. Adik robin pompuan batgirl ak tk lagat layang hang

    ReplyDelete
  17. Mak hng dvd boh dlm bilik ak payah

    ReplyDelete
  18. Manusia mcm tu melayu mudah lupa dulu hapak taikpit

    ReplyDelete
  19. Dah twitter screen shot pasv googletplus puan ramah che soh

    ReplyDelete
  20. Jodoh pun jodoh nk buat mcm mana

    ReplyDelete
  21. Yg tempat terindah kt smk pondok upeh bkn nk semayang jinbara la ptg

    ReplyDelete
  22. Ak cinnta sgt hng k
    Jalan lurus gita gtwa

    ReplyDelete
  23. AkSementara ak idop aku nk jaga mak aku paham

    ReplyDelete
  24. Iman mau ade ka ada ak leh Keck klate pekhat lepih

    ReplyDelete
  25. Kawe masuk hutan dulu leipih mu jge kawe ok kawe budak bndar tgk kmpung jd beguk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hate sje aku pandai Oakland kita pi masuk dong koyak quran

      Delete
  26. Lidah lembut klate mlm tkyah byk sgt mcm tu awek badak tunang aponya

    ReplyDelete
  27. Cintalah mampoh pi kawe deme ak youtube oakay ok I love you

    ReplyDelete
  28. ya Allah ampunkan aku laknat aku aku nk buka balik blog aku fb aku twitter aku

    ReplyDelete
  29. Tima kasih sayang aku caya pada hng tkpa aku pi library kolej dpa penakut

    ReplyDelete
  30. Meluat dpa hang mai kt ak tkpa 1 uitm library dpn

    ReplyDelete
  31. Din li naim šama it semua pandai tp malaih

    ReplyDelete
  32. Hr sama standard it



    PALING COKIA pengurusan

    Akaun susah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Love mcm ni no women no cry but the devil may cry


      Ķ 5 for solah


      5 for fighting

      Against the demons inside ur own souls-:)

      Delete
  33. Own's ak dok jihad ni ja fb ogang .
    Dengki

    ReplyDelete
  34. Tidoq sat kulim tmpat nab ak cari hanp okay bee

    ReplyDelete
  35. Mau tkmau kena kwn ngan terbeliak biji mata dua2 extend

    ReplyDelete
  36. Hang pun email ok bye pi tgk adik sat ok jangan nakal

    Ak nakal

    ReplyDelete
  37. Missu azam baru ak rehat rumah hng study elok2

    Ok nanti kita jmpa

    ReplyDelete
  38. Makan nasi ayam mak masak
    mcm biasa antaq adik

    ReplyDelete
  39. Jujur ict aku suka Kat hng tgk dlm lab multimedia sha

    ReplyDelete
  40. Malu nk tegok cuti sem buat begani

    ReplyDelete
  41. Hadapi Dengan Senyuman

    Download "Hadapi Dengan Senyuman" mp3 Artist: Dewa

    Hadapi dengan senyuman Semua yang terjadi Biar terjadi . Hadapi dengan tenang jiwa Semua... Kan baik baik saja

    Bila ketetapan tuhan Sudah ditetapkan Tetaplah sudah . Tak ada yang bisa merubah Dan takkan bisa berubah

    Relakanlah saja ini Bahwa semua yang terbaik Terbaik untuk kita semua Menyerahlah untuk menang

    ReplyDelete
  42. 2nd, aku berazam tuk lebih menghargai semua orang yank menghargai aku... aku akan cuba jaga hati n perasaan orang yank sayang aku...doakan aku berjaya yepp...niat aku ikhlas...^_^....

    ReplyDelete
  43. Tak saya iklas
    Hang mmg muka qb ke

    ReplyDelete
  44. depa mai settle
    Hang tak settle lagi
    Jumpalah

    ReplyDelete
  45. Kat luaq payah nampak hang
    Miera ngan ema ada nampak masjid ngan danny nizam

    ReplyDelete
  46. Aku ingat miera sama dgn danny nizam dakkan

    ReplyDelete
  47. Ada awek tapi tak jumpa 3 bulan mei jun julai
    Tkyah hantaq ok
    Tinggai lagi 3 bulan ogos september oktober
    jumpa mana2 tegoq

    ReplyDelete
  48. Ok fine this is the last comment
    I will always love u
    Okay bee
    Ur truly MOHAMAD SYAFIQ BIN BADARUDDIN
    Assalamualaikum maafkan kata yg telah terucap maki2 mintak maaf
    Syafiq love shal

    ReplyDelete
  49. Aku nk tgk senyuman hng ja ok mai taw bazar Ramadan ok

    ReplyDelete
  50. Tu mesej puan haniza kata hgpa tkdak keja

    ReplyDelete
  51. Depa tu ak taw lama mmg mengarut terutama danial marley dok kcau wany

    ReplyDelete
  52. Aku boring tkpa kami member tu bg hamster gambaq hamster kat dia

    ReplyDelete
  53. Ngan muni mau kat mamak mana biaq
    Kitacouple dua okay

    ReplyDelete
  54. Jumpa taw rindu miss nuha hujan teguih joging tadi

    ReplyDelete
  55. Marley geng aku dia respect ak
    Tu kata nk jadi bob marley kena masuk hutan takat penang tk hutan sgt

    ReplyDelete
  56. Nk semayang sini semayang ja la
    Tu depa tanya boleh semayang jumaat sini

    ReplyDelete
  57. Kelaih english sama dah dowfy kata fb penuh dgn hang tu aku mai sini

    ReplyDelete
  58. Dia pun belah fb x nampak pun aku ada fb untuk wwe ngan myspace
    My space lamabuang kwn ngan pompuan tu time tkdak hang

    ReplyDelete
  59. Aku niat teman hang online dah kata hang di tinggaikan kat rumah okay magrib

    ReplyDelete
  60. Sat gelugoq tkyah aku tk brapa suka pk cik aku

    ReplyDelete
  61. Dulu sbb hamzi kerja tu ja pakai keta aku
    Aku nk jimat minyak ok :-)
    Mood aku sat gelak sat sedih

    ReplyDelete
  62. Luah kat helmi dia abang angkat aku kak ira kak angkat
    Tu ja
    Tapi silap gelak2 ngan helmi
    Dpa mai dpa kata dpa tk geng helmi dah
    Aku taw helmi geng din li fikri dll kak leyarna

    ReplyDelete
  63. Helmi kata hang minat mana ambik ok sudahlah aku mmg mcm mak aku dulu suka korek

    ReplyDelete
  64. Tu beik ngan arwah ok tksah imam2 karut ogang buat you tube

    ReplyDelete
  65. Aku nk tolong mak aku ganti tempat bapak akunk tebus balik kesilpan lalutadi convert PDF ke word sat aku bg link

    ReplyDelete
  66. Search internet ja la tkyah bng mirul
    pendrive kena virus teguk pun aku search buang pakai coding ja

    ReplyDelete
  67. Aku tk minat it aku minat mcm en wasabi tu aku nk blajaq ja keja kolej sudah duit byk dh bang mirul anak yatim piatu ogang susah samalah fik Ali
    depa cuti aku mai kolej aku meluat depa

    ReplyDelete
  68. Mak aku tkpa ang nk girlfriend pun girlfriend

    ReplyDelete
  69. http://www.convertfiles.com/
    Aku minat internet

    ReplyDelete
  70. Ucop din li game ja tu dpa lembab

    ReplyDelete
  71. Wany muni biasa masa masak hng komed
    aku internet ja

    ReplyDelete
  72. Aku segan luah kat yumiko pak dia ada

    ReplyDelete
  73. Aku nk luah ja Kat muni aku malu

    ReplyDelete
  74. Hang cinta aku luah kat hang

    ReplyDelete
  75. Yang aku kata nk keluaq ngan sarah

    Hati aku kat hang

    ReplyDelete
  76. Bang mirul pun kata dia luah kat aku ja

    ReplyDelete
  77. Bang mirul suguh aku buat blog
    Aku pi tulih kat blog pompuan

    ReplyDelete
  78. Abng yus kata amal ibadat tk cukup lg
    Memang tk cukup
    Dia jumpa uztaz don

    ReplyDelete
  79. Tu kata Kat pulun pompuan ni kawan aku tendang

    ReplyDelete
  80. Aku laki cantik tu sicantik manis

    ReplyDelete
  81. Ambik gambaq ngn sapa tu azan saye sayang die

    ReplyDelete
  82. Okay bee tidoq Assalamualaikum selamat MLM sorry tadi

    ReplyDelete
  83. Mak aku gerak suguh convert files tkpalah

    ReplyDelete
  84. Sha I nk semayang sat ucp goodnight skali cukupla sayang

    ReplyDelete
  85. Sayang MLM tk elok esok pulak sblm 7 ok blajaq elok2 zzz cintalah rinduk

    ReplyDelete
  86. ealova – Once

    aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu aku ingin menjadi sesuatu yang mungkin bisa kau rindu karena langkah merapuh tanpa dirimu oh karena hati tlah letih

    aku ingin menjadi sesuatu yang selalu bisa kau sentuh aku ingin kau tahu bahwa ku selalu memujamu tanpamu sepinya waktu merantai hati oh bayangmu seakan-akan

    kau seperti nyanyian dalam hatiku yang memanggil rinduku padamu seperti udara yang kuhela kau selalu ada

    hanya dirimu yang bisa membuatku tenang tanpa dirimu aku merasa hilang dan sepi dan sepi

    kau seperti nyanyian dalam hatiku yang memanggil rinduku padamu seperti udara yang kuhela kau selalu ada

    kau seperti nyanyian dalam hatiku yang memanggil rinduku padamu seperti udara yang kuhela kau selalu ada

    selalu ada, kau selalu ada selalu ada, kau selalu ada

    ReplyDelete
  87. Tgk rizki punya blog Dr zainal yg tua tu

    ReplyDelete
  88. Kalau aku taw yg tu Dr zack aku jumpa dh

    ReplyDelete
  89. Rizki lagi penim aku ok lagi

    ReplyDelete
  90. Ok la hang nak blajaq esok bye my love :-)

    ReplyDelete
  91. Sat na baju ok seluaq ketattu tension

    ReplyDelete
  92. Sbb dulu dok pi kolej la dok saja ja

    ReplyDelete
  93. Makan tu mak aku masak sedap Sgt
    joging2 smpai sakit kaki

    ReplyDelete
  94. Tu dulu mesej aku nk gitaw hng yg tu

    ReplyDelete
  95. Aku tgk kat gambar blog rizki hang cun ja
    Make up kot
    Asai mmg tak elok

    ReplyDelete
  96. Nab lg cantik hang comey plng tk elok rizki emma no komen

    ReplyDelete
  97. Aku tinjaw jgk twiteer abng shah hang ok azan solat

    ReplyDelete
  98. Diorang remaja aku nk jd lelaki dewasa

    ReplyDelete
  99. Poke2 ogng remaja
    aku mmg suka link2 akaun
    hng tk magahkan

    ReplyDelete
  100. Sat aku poke hng matlamat aku nak blajaq sayang
    muet first ok bee

    ReplyDelete
  101. Aku takut hang hanyut dak tkpalah

    ReplyDelete
  102. Ong chun yip rapat ngn aku F4 kata aku mmg suka pikiaq mcm2 tu mai mahadi
    kebetulan kot

    ReplyDelete
  103. Nabiridzal mmg dengki Kat aku aku taw

    ReplyDelete
  104. Malaih depa dah kita pikiaq kita ja

    ReplyDelete
  105. Peteng ni baru joging pg ni tergalik tk gerak mak
    tgk WWE pg ni 730

    ReplyDelete
  106. 26 ja hng punya followers tkpa MAMPUIH pi
    JANGN Baca

    ReplyDelete
  107. Dulu kelas la dok rumah tu badan neik

    ReplyDelete
  108. NK maki aku maki lah aku yg salah mesj byk2

    ReplyDelete
  109. Mat kwn aku dulu kata hng layan ja badak awek2 Mau duit hng tkmaukan

    ReplyDelete
  110. Tadi pi qb sogang mak magah aku tkpalah boring dok rumah
    dulu ADA sem 1 jumpa Marley ngn zai ni kenangan tkpa
    tu la Marley respect aku betoikan bukan geng dowfy

    ReplyDelete