katakan saja


dari kiri : ika, nady, aku, dila, ain n fafa

ney arr geng aku yank diberi nama 'seP nEt0q'..haha..amacam owkey tak?? kitorang satu geng bertemu dan berkenalan di sMtB..hoho...apew tuwh?? sMtB tuwh sekolah menengah teknik bachok larh..yank terletak di kelantan...hehe... time tuu kitorang foRm 4..owh yer, ney sorang lagi...


farah n aku..hehe..

owkey laa...continue...^_^...,

ader member yank aku start rapat time form 4..iaitu nady, ain, ika, fafa, zie, yana...diorang satu dorm nan aku..HE 203...farah lak sekelaz time aku form 4 n 5....so, we alwezz together gather.. ahakz!! n ader gak yank aku rapat starting from form 5.. diorang uw,dila, aina...n beberapa orang lagi...

aku sayank diorang semue...hehe...insya'Allah,..cam trademark warga sMtB,..sep kitow jange pecoh!! amin~ ney pic.time kua nan diorang awal bln 12..n semalam aku kua lak ngn member aku ney, tapi ta smue laa...haaa, kat bawah ney laa gambar antara geng kami yank kua semalam...hehehe...


dari kiri : ain, aina, aku n nady

semalam ramai jugak yank join..tapi time tuu, kitorang berpecah..sebab tempat makan full kowd..haha...lawak tul...cari tempat duduk tuu satu hal, paz order n bayar mue aku na amek sudu n garpu..tade lak..adezz!! hahaha...terpaksa laa kitorang wait n wait..hoho...biase laa, manusia ramai sangat time-time cuti...tambahan, ujung minggu lak...ehe~
sabaaa jewLa..hohoho....

selaen diorang ney, ader beberapa orang bezz prenz aku...diorang tuwh sedorm ngan aku taon 2009...hehe..bLoG paling kaww!! G 304...haha..windu uwh time-time tuu...aku akan story lenkali lak erk...lapa laa, ta lunch lagi...na g mam uwh... hehe...

k laa...,salam daripada aku...nuha fashshalna..~



215 comments:

  1. Replies
    1. Asraf pnggil acab maroon 5

      Acab single kwn artis mat sama thera alias hazama:-)

      Tahlil

      Delete
  2. Mcm hang tanggung beban ak happykan tadi anjing besaq mcm anjing superdog
    Balik masjid dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enviroment dah biasa pakai semua hitam

      Delete
  3. Facebook tkyah ok sempoi kan


    Saka

    ReplyDelete
  4. 017-432-5658 abng helmi nnti lepas solat saye story dia single n available

    ReplyDelete
  5. Syafiq rest sat cuti boring ok 27 mak kusus haji ak tgk kolej tkpa ak ydp ok kna pebetol balik dpa silap l
    Ak2 budak baik

    ReplyDelete
  6. Aku tkdak dia muram last abg saya saya beik dgn dia dulu pada hg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hg jgn tk dgq ckp aku tkpa tktaw sbb family kna prinsip keutaman saya

      Delete
  7. Jggt lebat mcm budak tkpa kna happy okay bee aku ceramah tepi tingkap microfon mk microscope ak Microsoft okaykan tkapan mcm ni real man

    ReplyDelete
  8. X sah dok buat hindus ak jemu cinta dua bulan gaduh ja bkn dgn mu

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Khayal fb silap orang byk ok khayal ngan hang sudah -:) cintalah

      Delete
  10. Lipeh klate same kay ujung kawe cinta dia pak tk maga makan nasig

    ReplyDelete
    Replies
    1. WWE, Soccer, Tennis, I love u

      Agama lein cita p mana pun pi tjam ak pikiran

      Delete
    2. Bkn ku nk caras ak time fesi pn ak cover

      Delete
  11. Dok buat lwk kinta ada pastu pngl segu timbln ak dia tk ngaku kwn lyn betina

    ReplyDelete
  12. Nabil tkpa ngan aku kwn poke dia dia magah melawak pun salah

    ReplyDelete
  13. Trick duit kampung mcm tu dan2 ydp kita ok

    ReplyDelete
  14. RM0. Your SMS didn't reach 0174325658 as the phone memory is full. It'll be sent once the phone's memory is cleared. Please call instead..
    Tkpa dia ja

    ReplyDelete
  15. Kolej pun hal ehwal displin cik wan tkdak kuasa tu ak geram mirul

    ReplyDelete
  16. Rashdan akedemik yg buat post group biaq

    ReplyDelete
  17. Ak sayang nabil paan helmi lein mampuih pi

    ReplyDelete
  18. Abng dia muda pada ak. Umuq adik ak kna ambik taw

    ReplyDelete
  19. Ak kena ydp budak bagu sanjung ak geng surau geng marley jahat

    ReplyDelete
  20. Zai mcm nk nangis report kna jgk cik wan hgpa gatai tgn

    ReplyDelete
  21. Tkdak mau pandang anak hang dah laki dia

    ReplyDelete
  22. Ang lecturer jga nak hng ja puan haniza ok ak delete

    ReplyDelete
  23. Mak ak mcm nk mampuih jga anak ogang laki hang yg gatai tgn

    ReplyDelete
  24. Mau perdana saja gumah sempit mcm helmi ak ni kankang makan tidoq jaga adik pompuan

    ReplyDelete
  25. Hang tk garang lngsung semua mak ak ak tegasa esok mirul palat

    ReplyDelete
  26. Tkdak mau mai tu hantaq pi panjang penaga topui

    ReplyDelete
  27. Dok sgp mai jolok ak ada segu šekoq2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk soh ak blajaq ak ydp tk mau ak ou t kolej meluat pi tmpat lein transfer krdit

      Delete
    2. Plng lembut. kasaq report ingat ak putu bendoi mcm mirul tu tk lepaih mana

      Delete
  28. Ada kata tok sah invóvle jenih mcm paan ang kna paham

    ReplyDelete
  29. Aku kata kita pisah pasai anak puan ramah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak dmm mmg ak tk main ak yg kna amekaw

      Delete
  30. Nabil:-)perempuan tkdak keja poke2 ogang keclan nab ak suka jgk

    ReplyDelete
  31. Qb pegit ok apit ugut ak ngan mak tabung haji

    ReplyDelete
  32. Td ak pi tinjaw rope wa!k qb ak nangis k. Kesunyiaan helmi

    ReplyDelete
  33. Mak marah ak ja beban keja lecturer gosip ak ydp tk mau sorry dating pi kolej

    ReplyDelete
  34. Ak pnt suara siap komitmen dpa ja ak pnt

    ReplyDelete
  35. Dia tension gokok ak dari 14 taun

    ReplyDelete
  36. Ambik islia senang apple ika dia mau aku

    ReplyDelete
  37. Buat malu mak bpk dulu seb beik blakan dalam

    ReplyDelete
  38. 3 hari jumaat sabtu ahad :O-:) puasa isnin koj jumpa la rindu

    ReplyDelete
  39. Kt pulau betong tk mau ak begak kt kolej

    ReplyDelete
  40. Tkpakan cc dpn kedai motor nabil teman crew buang

    ReplyDelete
  41. Ak pi komen yusuf haslam tkpakan

    ReplyDelete
  42. Rokok manis hujung asap tk sdt arwah ada blog dpa buat femes hang taw ak malu wijaya titi wangsa dia gila sajak ak tk minat mak ak tk minat

    ReplyDelete
  43. Dpa x semaya reunion taun lepaih toŗiq nizam ngan ak semayang k.

    Azlan tņmyam x yah pi

    ReplyDelete
  44. Toriq jalan lurus danny lingkup sudaphlah lalola dolly<3 yana ahmad sabri pulak pasai hng ak kena maki

    ReplyDelete
  45. Toikan dia sama ja ok pfs tu juah ak šuka amar

    ReplyDelete
  46. Ak boleh mng dgņ nabil 1 lwn 1 malaih

    ReplyDelete
  47. Amekaw sorry sgt ahad mak ak kan

    ReplyDelete
  48. Hang tkt crew ok penat ak jgk saķa

    ReplyDelete
  49. Abg yus bgus it jahanam semua acab ok

    ReplyDelete
  50. Ak ydp x mau sudah ok ckp pun malu

    ReplyDelete
  51. Tu ak mesej pn haniza kata juai muka

    ReplyDelete
  52. Mungkin aku salah mesej byk2 ok sorry

    ReplyDelete
  53. Bukak posa dah aku memang mcm ni nk bunuh2

    ReplyDelete
  54. Ak tkmau gņg2 kwn 3 ja paham aidil belah sana beik ak tlng pkngah ak tksah anak dia gemuk2

    ReplyDelete
  55. Ak mmg mcm ni tk semayang pun betoidak tepi tingkap ja

    ReplyDelete
  56. Dia tk sdaq dgi mcm tu dia malu ogng kelantan ja

    ReplyDelete
  57. Segang kot you tube joging ambik gambaq home youtube

    ReplyDelete
  58. Tawaf dah satu šimpang empat sawah gym rakyat ak tk minat aurat

    ReplyDelete
  59. Aku suka ungkit mak aku pun sama dulu masa ada arwah tkpa tunang semua tawkan

    ReplyDelete
  60. Pagi gym rakyat joging pi target 80 the rock carrot pun carrot ingat KIamat jgn cari aku sumpah demi Allahuakbar aku imam mahadi

    ReplyDelete
  61. Cik šhira kata aku tak kreatifo_O:-#:-$>:)

    ReplyDelete
  62. Dok sengap sat seluaq ketat mcm kt bentong asyik koyak ja

    ReplyDelete
  63. Semayang dhuha sat tarik penyidai kat panaih ak posa

    ReplyDelete
  64. Baca quran pulak dulu ngorat kata syafhik hang taw mana teka fatihah

    ReplyDelete
  65. Pulun eksiden kcau dia keja bangkrap la rokok dulu dak

    ReplyDelete
  66. Atas ak tkpasti sblm zohor 12.45 ak bg peluh blk

    ReplyDelete
  67. Jangan makan byk sgt ak pun gemuk la ok rehat sat I love u iklas ok

    ReplyDelete
  68. About me

    Gender Female

    Location Kelantan, Malaysia

    Introduction Assalamualaikum w.b.t ! I'm Nuha Fashshalna bintiMohd Asri.. ;) can just call me Shal. I'm highly addicted with mocha and halls..n chocolate..hehee~ ;D studying indipl0ma ofcommunication andmedia , UiTM.

    Interests photographya.k.a having photoshoot, travel a.k.a tourism, shopping, singing . hee ^^

    Favorite Movies semue yanklawak, romantik komedi, kL gangster, kongsi, harry potter

    Favorite Music layan lagu balada, jiwang, k-pop hitz, pitbull songs, n others song yank rancak..:)

    Favorite Books kitab suci al-Quran :)

    Help Center | Terms of Service | Privacy | Content Policy | Developers

    ReplyDelete
    Replies
    1. About me

      Gender Male

      Industry Student

      Occupation Jaga Mak

      Location Balik Pulau, Penang, Malaysia

      Links Wishlist

      Introduction I am nobody but justa boycomes fromsmallvile-:)

      Interests WWE, Soccer, Tennis, I love my mom's and my family

      Favorite Movies Johan raja lawak's movies Fighting exp donnie yen's and hollywood's blockbuster movies

      Favorite Music Peterpan, indo malay english coldplay-:) Hate korean for sureo_O

      Favorite Books Muka buku

      When you open your eyes underwater,doyoueverworry thatyou'lldrown?

      x aku takut Allah ja percaya padaku tempat terindah<3@-}--:--:)

      Delete
  69. Biaq pi bbm dua nanti okay bee

    ReplyDelete
  70. Abang syafiq penat sha semayang rumah sudahlah

    ReplyDelete
  71. Adik pompuan ADA tk boring esok pulaklah bye bee

    ReplyDelete
  72. @AHMADDHANIPRAST ramadan puasa ok indol

    MohamadSyafiqbadAss …

    @syafiqbada @AHMADDHANIPRAST jgn lalai dgn konsert saja Solat

    MohamadSyafiqbadAss …

    @syafiqbada @AHMADDHANIPRAST magrib sudah solat?

    MohamadSyafiqbadAss @sy…

    "@AHMADDHANIPRAST: 2800 tahun sebelum KIAMAT pantas lah di sebut akhir zaman , mengingat usia bumi yg sudah JUTAAN tahun...AD

    ReplyDelete
  73. Mak aku kata girlfriend aku tak elok

    ReplyDelete
  74. Hidung mcm kancil love badak
    jumpalah KFC tkmau sudah

    ReplyDelete
  75. Goodnight baru balik masjid muah

    ReplyDelete
  76. Tudia aih semua dia korek
    zana kata la ok tidoq

    ReplyDelete
  77. Munajat Cinta
    Oktober 27, 2007 — Ngurah

    Malam ini, ku sendiri,
    tak ada yang, menemani,
    seperti malam-malam,
    yang sudah, sudah

    Hati ini, selalu sepi,
    tak ada yang, menghiasi,
    seperti cinta ini,
    yang s’lalu, pupus

    [Chorus:]
    Tuhan kirimkanlah aku,
    kekasih yang, baik hati,
    yang mencintai aku,
    apa adanya

    Mawar ini, semakin layu,
    tak ada yang, memiliki,
    seperti, aku ini,
    semakin, pupus

    [Chorus]

    [Interlude]

    [Chorus] (x2)

    ReplyDelete
  78. Hang dok asrama aku asyik ngan mak ja dari kecik dulu f1 umah tok sbtu ahad balik
    Mak aku ogang dato' keramat seri mutiara area din li kat munsyi dah roboh dah

    ReplyDelete
  79. Ust Azhar Idrus @ustazharidrus 4d Sesiapa yang tidak menyesal dengan kesalahan, Allah tidak akan ampunkan dosanya. Retweeted by MohamadSyafiqbadAss

    Ust Azhar Idrus @ustazharidrus 2d Nak cari orang yang tak solat tak perlu cari jauh-jauh, cari dalam keluarga kita pun dah jumpa. Retweeted by MohamadSyafiqbad

    ReplyDelete
  80. dari kiri : ika, nady, aku, dila, ain n fafa farah n ak
    Hang nak jawab apa kata boyfriend aku tkpa

    ReplyDelete
  81. Tu semalam aku pikiaq hang nak jawab apa
    Aku kawan aku yang encourage luah kat orng yang aku percaya dok seberang azri omar pandai agama

    ReplyDelete
  82. Cari taw yang sesuai dgn asraf dia single

    ReplyDelete
  83. Nak suruh sambung belajaq tkmau dia kata tak minat kemahiran panjang penaga tolong mak bpk dia meniaga panjang penaga penah pi overseas wakil malaysia hockey muka mcm soffi jikan penah fight dgn aku dulu aku kena tumbuk kat pegut aku. Sbb aku tahan moto dia
    Budak cina pun besa tumbuk aku
    Tak lebam pun

    ReplyDelete
  84. Seingat aku tumbuk byk kali ngan adik laki aku paling byk dia yang berdarah kena kuku aku tajam kuku kaki
    Tu aku kata aku tomoi spek dia pun terkepak

    ReplyDelete
  85. Aku anak orang aku tak pukui

    ReplyDelete
  86. Cuti tu adik laki tkdak tkdak sparring partner aku memang insan yng kesunyian aku antara pengguna internrt yng paling awai blog lama aku 2006

    ReplyDelete
  87. Bpak aku penulik novel pemenang hadiah sastera 92 kalau tak silap dia termasuk 100 sasterawan abad ke20
    Hang la jahat kata kat kepala bpk aku

    ReplyDelete
  88. Emma aku mana penah cakap aku tening ja ngn penuh kemarahan last jumpa dia ephonixcrew mmg dia layan jantn aku bukan fitnah

    ReplyDelete
  89. Tening tenung dgn kening mcm tu stail aku bg orng kia

    ReplyDelete
  90. Budak it mmg takguna tkmai pun mpp mai jugak sentap latu aku kata kat depa betoila bab assignment aku teruk sorang yng laki

    ReplyDelete
  91. No digi simcad hilang nk pakai celcom kwn ngn nabil lepas hng abeh

    ReplyDelete
  92. Hang pun sat gemuk sat kurus mlm ni pi terawikh petang dalam taman sudah lari ok aku byk dosa nak pi masjid Assalamualaikum nanti sambung my love<3

    ReplyDelete
  93. Lets by gone be by bone aku dh follows dh Daniel Marley ngn ydp

    ReplyDelete
  94. Yng solehin. Lain mascom tkyah depa dua org kanan kiri aku yang baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abang wasabi suguh cari geng lain tu aku cari

      Delete
  95. Shah tkyah cukup dua fb tkyah geng aku raya jumpa aku mai rumah depa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malam tkyah ok slamat berbuka posa maaf salah silap Assalamualaikum sya<3sha

      Delete
  96. Mocha berdarah kening cakap besaq lagi dapat satu lagi tanda imam mahadi

    ReplyDelete
  97. Operate hidung mancung jd la mahadi hang deste nuha tk dapat tarawikh masjid luka dalam

    ReplyDelete
  98. Okay selamat malam sha doakan kening aku cepat sembuh

    ReplyDelete
  99. Setuju dah adik laki ambik hp ni nanti aku pi kolej cari hang

    ReplyDelete
  100. Tkyah break kan
    Break aku tk taw jd apa

    ReplyDelete
  101. Ok la esok siang pulak nak tgk tv goodnite Assalamualaikum maaf salah
    Lepas raya stop blog taw

    ReplyDelete
  102. Assalamualaikum dan salam sejahtera , lama kan aku tak bermanja-2 dengan blog kesayangan aku nie , hehee , asyik busy memanjang je , yela baru habis midterm :) Fullstop ! aku bukan nak cerita pasal tuu , tapi pasal tittle post aku kali nie , menangis ? ape ada dengan menangis ? best ke menangis tu ? ape agaknya yg korang nak buat jika someone menangis depan korang , someone yang korang sayang ? and org tu menangis sebab korang ? haha msty tak dapat nak bayangkan kan ? msty tak percaya kan ? and betul ke lelaki susah nak menangis ? dan hanya menangis untuk wanita yang benar-2 disayangi dan dicintainya je ? hehehehe . so anda yang diluar sana sangat bertuah jika mempunyai boyfrend yang menangis sebab korang , hehe susah tau nak dapat lelaki macam tuu , btw yang tu je aku nak post pun . hehe , bye-2
    Ngok ngek baru perasan

    ReplyDelete
  103. Assalamualaikum dan salam sejahtera , lama kan aku tak bermanja-2 dengan blog kesayangan aku nie , hehee , asyik busy memanjang je , yela baru habis midterm :) Fullstop ! aku bukan nak cerita pasal tuu , tapi pasal tittle post aku kali nie , menangis ? ape ada dengan menangis ? best ke menangis tu ? ape agaknya yg korang nak buat jika someone menangis depan korang , someone yang korang sayang ? and org tu menangis sebab korang ? haha msty tak dapat nak bayangkan kan ? msty tak percaya kan ? and betul ke lelaki susah nak menangis ? dan hanya menangis untuk wanita yang benar-2 disayangi dan dicintainya je ? hehehehe . so anda yang diluar sana sangat bertuah jika mempunyai boyfrend yang menangis sebab korang , hehe susah tau nak dapat lelaki macam tuu , btw yang tu je aku nak post pun . hehe , bye-2
    Ngok ngek baru perasan

    ReplyDelete
  104. Aku aaron aziz mcm cita ombak rinduk nora elena

    ReplyDelete
  105. Atau lebih tepat world no 1
    Orang lain mana berani buat mcm ni aku ja jihad

    ReplyDelete
  106. Haritu bibir adik laki aku bg berdarah tu la byk tgk wrestling aku rob van dam

    ReplyDelete
  107. Ok tidoq dulu my sweatheart please please please kamu jgn nakal ku tidoq sat bukan buat dosa

    ReplyDelete
  108. Selamat pagi
    Mlm tadi adik aku suruh aku cari pompuan lein
    Yang boleh membimbing aku ke jalan yng benar
    Dulu al mashoor lg merapu hang aku ok lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang bolehkan membimbing aku kejalan yang benar

      Delete
  109. Aku cintakan hang tu ja ok solat subuh selamat bersahur & selamat berpuasa

    ReplyDelete
  110. Dulu masa berniaga ngn paan sir faizal kan beli kropok lekor zana intan ikut aku bwk punya laju langgaq anak ayam

    ReplyDelete
  111. Event madam mala ak jd ketua marley block aku twitter tkpa paan sudah toksah kacau dia

    ReplyDelete
  112. Malam tu aku balik awai hamzi ipoh lg
    Aku tanggungjawab mmg berat taw mlm fesi last abis lambat tu tarik diri

    ReplyDelete